Чорногорія - про курорти

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем галичанка, 16 Серпень 2007.

1. blin

blin New Member

Відповідь: Чорногорія - про курорти

Переважно більшість часників здає помешкання турфірмам,які забезпечують заповненість віл. Хоча самому можна знайти,але то не так як в нас купа народу стоїть і пропонує квартири. Та й дивіться сам переліт коштує 200-230 евро, думаю дешевше з авія брати вілу.

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

думаю, реально цілком. У Міст-тур на сайті завжди висять ціни за переліт, то напевно і можна замовити тільки його, без проживання. За трансфер вже не скажу.

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

Переліт без проблем в турфірмах можна купити, а трансфер лише якщо пакетом берете, якщо шукаєте квартиру через інтернет, то в декого пише, що зустрінуть в аеропорту, а якщо на місці хочете шукати, то таксі коштує 10-15 євро до Будви.

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дякую. От проглянула дати вильотів - щось цього року вибір не тішить. Зате на букінгу дуже достойний вибір вілл і ціни приємні.

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

віллу іноді вигідніше самому знайти. Ми брали весь пакет від турфірми, а знайомий чоловіка брав лише авіабілети+трансфер.(випадково зустрілися вже на борту літака). Вони взагалі знайшли на місці житло, і вийшло воно їм майже вдвічі дешевше ніж наше, хоча практично не відрізнялося.

6. Marcipanka

Мене теж осінила така думка знайти на місці, а муж каже, що то не поморьє, де все поруч і ми орієнтуємся в ньому, а я кажу, що аналогічне, шо нє?
    Я би дуже хотіла побачити вживу, то якийсь мій пунктик, чи шо.
    Зараз чекаю відповіді турфірми стосовно лише перельоту.

7. Руда Лисиця

практично на всіх віллах до найму пише на воротах/фіртках таблички що є житло до найму і вигоди. підійшли, подзвонили-постукали, глянули. як сподобалось - то берете. Але залежно від пори можете трохи налазятися, поки знайдете вільний. То ж раджу забукати на букінгу.

8. Marcipanka

з 19 червня може вже бути забито?

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Також хотіла про то написати. Минулого року наші знайомі теж шукали житло вже на місці. Знайшли те, що їм підходило. Але то була середина вересня, людей вже менше, а от як буде в пік сезону? Чи буде багато вільного, чи буде вільне щось добре?
    Минулого року ми замовили через турфірму лише переліт. Так, переліт дорожчий, коли його брати окремо, але житло ми знайшли краще за меншу ціну. В сумі вийшло так, як пропонує турфірма. Тобто там програли, а там виграли :girl_smile: Житло ми шукали в інтернеті, здається на budva.com. Списались з господарем, замовили. В аеропорту він нас зустрів. Ми запитували, коли вартує в нього замовляти житло на липень-серпень, то казав, що якнайшвидше, бо з квітня-травня вже бронюють. Ну і хоч ми були у вересні, але всі кімнати також були зайняті.
    У просторах інтернету Вам також нічого не впадає в око, окрім того, що пропонують турфірми?

10. Руда Лисиця

може. трохи вільніше в вересні, власне наша відпустка тоді й була. то ж краще вже подбати про житло

11. Marcipanka

впадає. навіть з києва кращі пропозиції по віллах, але не летіти ж києва.
    ще пошукаю на тому сайті і на букінгу, може справді краще забукати.

12. blin

blin New Member

Можна летіти зі Львова, а тур взяти в Києві без перельоту. Цікаво що за вілли?

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

Можете контакти дати? Або скажіть приблизно вартість житла. Я от рахую прошлого року літав через турфірму, хоча теж сам хотів житло знайти спочатку. Так от 330 евро тур, з них 230 літак. Тобто зі 2 на 10 днів за проживання вийшло 200 евро, 5 хв до моря, з кух. блоком. На місці дешевше ніж 30 евро за добу не бачив. Може не там дивився просвятіть.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Вчора пообіді нас трішки освіжив дощик, такої грози під сонцем я ще не бачила :), просто теплющі фонтани з неба, а сонце світить.
    В будві зараз вже виглядає на розпал сезону, дуже помітно збільшилось відпочивальників. Ввечері на всю набережну горлав лєпс з якоїсь колонки, а ще здивувала поважна компанія, що під палючим сонцем на пляжі розпивали горіляку, думаю, всі здогадались, що то за суворі люди ))). А так, щоб уявити масштаб ситуації, то з росії в тіват щодня прилітає 8-10 літаків... дратує, що місцевий обслуговуючий персонал звертається зі старту російською, хоч ми легко сприймаємо сербську.
    Обала на цей раз не вразив ні їжою, ні обслуговуваням, ні компліментом шефа, бо його зараз просто не роблять)). Натомість дуже задоволені від вечері в Зеленому гаю, так і наспівували весь вечір всім відому пісню:). Дуже свіжа і смачна їжа.
    З цьогорічних вражень - шматок набережної, що веде від тунелю бечічей до будви добряче «постарів», ми були в той рік, коли його тільки відреставрували, то така краса, біленькі плиточки, лаковані лавочки, гігантські кактуси, освітлення, ну просто було шикарно, зараз все припало пилом і втратило свій шарм, квітів ніхто не садить, ліхтарі світять через один.
    Зате дуже сподобався парк мілочер, то раджу як обов'язковий пункт для прогулянки, можна автобусом доїхати в пржно, а там перейтись до стефана парком, дуже і дуже! Хоч ми взагалі пішки йшли від бечічів. І така западлянка, нам двічі в одному і тому самому місці розрядився фотік, за пару метрів до св. Стефана))).

14. Жменька

Жменька Well-Known Member

Це той, що "Златибор"?

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

А ще нагадайте - той прогулянковий трамвайчик з Бечічей до Будви скільки часу їде?

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Я от скільки чула за той трамвайчик, то ще жодного разу його не бачила, ні колись, ні тепер. і дуже сумніваюсь, що він зараз існує :). Автобус медітеран експрес їде від сили 10 хв цей відрізок.
    Я не звернула увагу на златибор, тому не підкажу.. гай знаходиться на самій набережній, столики майже до моря, знайти легко.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Один офіціант питав російську гаспажу «why russians do not understand english» :), вона натомість ще голосніше йому почала щось доводити російською, думала, мабуть, так дійде:)

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Начиталась про львівських кровожерливих комарів і тихо тішусь), тут жодного не бачила, так само, як ні одної дрозофіли :). Як згадаю крим з його живністю, особливо що ввечері на світло лізла, брр...

• Подобається Подобається x 1
  17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

18. Руда Лисиця

на жаль не зможу бо контактів того дешевшого житла не брали, і той знайомий був не настільки близький щоб контакти обновити. Наше житло тоді вийшло по 40Є за ніч з обох. Вони здається знайшли по 25Є. А може я помиляюся і було 30Є. Пам"ятаю що точно дешевше і то не на 2-3євро за ніч

19. Marcipanka

Дякую за наводку на сайт budva.com - сьогодні вибрала там аж 12 вілл!
    списалась з одним власником, і в них зараз немає вільних двомісних кімнат за 35євро за двох, а є лише 3-місні апартаменти по 45євро, але вони зроблять їх по 40 євро. як кажете, можна торгуватись до 35 євро чи так в них не прийнято там? :)

20. blin

blin New Member

Авіа по якій ціні знайшли і в якій турфірмі?