Чорногорія - про курорти

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем галичанка, 16 Серпень 2007.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Чорногорія - про курорти

у вас відпустка з 16го червня? ось - http://travellers-club.lviv.ua/montenegro/spec/01.htm#tab3 там де ми жили. І зелень є, і до Старого Міста недалеко, і до пляжу теж недалеко.
    ось, на карті знайшла http://goo.gl/maps/wb8WG

2. agatha

agatha Member

Дівчата, а яку суму в Хорватії на 10 днів потратиш на харчування? Якщо брати готель без їжі, мама+ дитина ( 11р.)

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

Наталь, дивись ми теж жили тут
    , два рази останні коли літали то були на цій віллі, впринципі досить не погано, ну стандартно для для Чорногорії, досить маленький номер, млаесенька міні кухня на поверсі зварити собі зранку вівсянку чи кава-чай, і міні бар в номері, але не далеко відносно до пляжу і супермаркет близько і базарчик не дуже далеко,і зупинка атобусна 3хв йти,якшо кудась на пляж в Бар наприклад захочеться, ніби і до розваг недалеко, в той же вночі зовсім тихо. Єдине шо туда по сходах на гору лізти, то трохи важко, але нічого можна попу підкачати:girl_wink: Порівняно з Марко то набагато все ближче! та й дорога там між приватними будинками, дерева ківі і гранат я перший раз там побачила. Господиня там дуже приємна, прибирає, шумних компаній там не було ніразу, тим більше в неї мала дитина, а живуть вони на нижньому поверсі. З вікна дуже красиві краєвиди, врахвуючи шо вілла на горбі. Тобто досить нормальний варіант для романтичного відпочинку з чоловіком.
    це наш вид був в серпні 2010 з бакончика, там де стоять яхти -там починається стара частина міста
    а це в вересні 2012...ех...я хочу та жити) Теоретично з нами летіли люди, які відпочивали в тій віллі шо на другому іото - біла, на першому поверсі, то них були під вікнами столик і стільці, можн було вечером посидіти, в нашої вілли теориторії немає, але ми собі гуляли а потім тусили на балконі)
    [​IMG][​IMG]

4. enigma

enigma Well-Known Member

Якась така посередня вечеря вийде від 15 євро з людини. Вигідніше брати житло з кухнею і шось швидко зробити їсти, бо ціни в маркетах адекватні.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо у кафе харчуватися- дорого. Ну ще залежить від того, як їсть ваша дитиина. У мене 10-рчний хлопчик їсть більше мене. Відповідно, треба брати дві повноцінні порції. На двох один раз пообідати чи повечеряти вийде від 30 євро і вище. Тому вигідно самому в більшості готувати і інколи вже по бажанню у кафе їсти. В супермаркетах ціни на нормальні харчі вище наших, але доступні.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Марціпанка, а чого Марко вам аж так далеко? В 15 хв до моря мали би вкладатись, ви ж без діток ще, так?
    А взагалі в Будві я би радила приготуватись багато ходити. Ми навіть майже до Св.Стефана пішки зайшли, а в Бечічі пішки то майже через день ходили. І то з малим 3 роки без візочка. Оце був найбільший жах, що не взяли візка.

А ще співробітниця відпочивала в Будві на віллі Аніта, дуже задоволена, це значно ближче до старої частини.

7. Smorodynka

Smorodynka Member

Вілли Марко, Бошко, Престиж, Беліч і ще віли від Міст-тур в районі Подкюшон (чи як правильно він називається) я б не радила брати. До моря може і15-20хв., але виходиш до пляжу, який не зовсім хороший. Хоч це і суцільний пляж (називається Словенська плаза), але чим ближче до старої частини міста, тим він чистіший і окультуреніший. До пляжу Могрен, який набагато кращий і біля берегів якого набагато чистіша вода, топати приблизно 40 хв. так само і далеко до ринку, ресторанів і кафе. Хороше розташування має вілла, яку описувала Nana 11

8. fiesta

fiesta Well-Known Member

Теж знаю, що пляж Словенська пляжа дуууже перенасичений, моооре людей-дітей.
    Могрен значно кращий, але платний.
    В плані пляжу класні Рафаіловичі, і вілли там реально близько - вілли тягнуться від Адріатичного шосе і до пляжу, а не так, як в Бечічах чи Будві.
    Але в Рафаіловичах розваг менше, дискотек ніби нема, бари, сувеніри на набережній є, магазини продуктові є. До Будви пішки задалеко. Можна автобусом їхати - нормально. Можна в Бечічі пройтись, а там екскурсійний поїзд в Будву.
    Якщо вибирати віллу, дивіться по карті - все, що вище того Адріат. шосе - 100% далеко від пляжу і під гору.

9. Smorodynka

Smorodynka Member

Я знаю, що вхід на Могрен був 1 євро, але так як ми йшли на пляж десь біля 10 ранку, то нічого не збирали. Інше питання, що лежаки два роки тому були 15 євро на двох, що на одному, що на іншому пляжі

10. mirishka

mirishka Well-Known Member

Марко мені дуже подобається якраз тим, що на краю Будви, але на краю це не далеко в горах, а просто дальше від старого міста. Гарний спокійний район, не дуже чути музику з дискотек, які в центрі і до пляжу недалеко, десь хвилин 15. Звідти можна ходити на пляжі в Бечічах, де не так людно як в Будві, бо Марко якраз в тому районі. І взагалі це як на мене дуже гарна вілла, але беріть номер з виглядом на море, і чим вище поверхом номер тим кращий краєвид.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

А мені навпаки пляж подобається більше біля джампінгу, подальше від старого міста, або через тунель і в Бечічах. Могрен не люблю бо там багато їжачків (в мене друг одного разу став, то потім пару днів лежав), і я коли була там останній раз то сильно ногу розрізала до підвоної скали, ще й на глибині, дуже настрашилась, і після того туди взагалі не ходжу. І ще там дуже багато росіян, які мене на відпочинку дуже напрягають своїм наглим поводженням (вибачте, може так не можна писати).

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ми жили в Марко. Другий раз б з дитиною туди не поїхала - бо таки заважко топати під гору, або йти сходами -там 2 варіанти добирання до вілли.
    мені він теж більше подобався. Хоч в принципі мені всюди було нормально :).

12. mirishka

Найромантичніший пляж Чорногорії. Тільки один лежак, причому безкоштовний, закритий з усіх сторін від інших туристів скалами, хто відгадає де це є?

13. Pesyk

Pesyk Member

Може на острові Св. Ніколая?

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дякую, дівчата за відгуки!
    мені, звикшій щодня ходити багато пішки, то не проблема.
    а от мій муж хоче, щоб все було близенько - ну не любить він по жарі топати, каже, що хоче у відпустку відпочити :girl_cool:
    Запропонували нам розглянути ще дві вілли - Нено та Сімон.
    http://www.newstravel.com.ua/hotels/villa-neno-budva
    http://joinup.ua/mne/budvanskaya-rivera/budva/villa-simon/
    Нено на карті вілл знаходиться відносно найближче з тих усіх пропозицій, що ми вже дивились, Сімон далі, але не можу зрозуміти, де саме. Відгуки в неті хороші, нарікання лише на харчування на тих віллах, але ми хочемо без харчування, щоб в кафешки ходити.
    Може хтось був/чув?
    так важко вибрати по картинці... ЗВикли на місці шукати самі собі житло, щоб подивитись на всі "таракани" вживу :)

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Насправді Нено не так вже і близько якшо чесно....ну єдиний плюс, це те що там пряма дорога, не підверх, та вілла шо я тобі скидала в районі 5- ки на твоїй карті, фотки бачила? не так вже і близько. Але там тої Будви три квартала чесне слово, найгірше тільки ті вілли шо в правому верхньому куті по карті, тоді далеко і високо.

А з харчуванням я б взагалі не заморочувалася,і не брала однозначно, там тих ресторанчиків мільйон і майже в кожному є обідні - комплект-меню, коли суп і друге йде за ціною другого, а на вечерю, я б вибиралася кудись на набережну бо там дуже гарно і романтично вечеряти.

16. mirishka

Так, то острів Св.Ніколая із сторони відкритого моря. Туди можна на катамарані доплисти. Ось такі там бухточки
    [​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

А то за Могреном, там з катамарана плавати супер:)
    [​IMG] [​IMG]

17. blin

blin New Member

Хто шукає в Будві вілу,то можна скористатись такою картою.

18. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Дівчатка була у Чорногорії просто неперевершено красиво.Але є там місто Петровац(там теж гарно)але воно майже повністю окуповане росіянами...йдеш по набережній таке враження,що по Росії:girl_sad:так що якщо ви не дуже хочете бачити цих громадян протягом своєї відпустки то вам не туди(і це одне єдине місто у якому на всю Хорватію і Чорногорію я змогла найти у продажі гречку та й узагалі асортимент товарів у супермаркетах пристосований до смаків росіян...огірки мариновані в 3 літрових банках і всяке таке)

19. kolobok

kolobok Member

Хто їздив машиною у Чорногорію, розкажіть, будь ласка, свої враження від дороги. Маршрут, скільки часу зайняло, чи дорога є дуже складна і важка? Бо в інтернеті зустрічаються мені дуже різні відгуки

20. blin

blin New Member

не забудьте,що для поїздки на авто потрібно буде візи робити(транзитні,бо Чорногорія безвізова), плюс 20 годин в авто. Добре порахуйте що краще буде авто чи авіа. Звісно компанією авто вигідніше,але 2-3 то тут тре дивитись вартість.