Чорногорія - про курорти

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем галичанка, 16 Серпень 2007.

1. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Відповідь: Чорногорія - про курорти

Ми на таку попали минулого року. Придбали пакет (переліт + проживання) за 1 день до вильоту за, як на мене, смішну ціну. Потім ми цікавилися в сусідів своїх, то вони за тур заплатили вдвічі більше.

2. Pesyk

Pesyk Member

Марко, Бошко... ой класссссс ... аж не можу писати ті назви, так хочу туди...І я памятаю ходили через територію комплексу Словенский пляж. І умови там не найкращі, як писала вже mirishka, навіть поганенькі. Сам готель Словянський пляж має 2* та 3 * номери, і готель Александр 4*, типу реконструйовані і ні, то ті що реконструйовані як на мене не дуже відрізняють від тих, що старенькі. Це старий комплекс, збудований на часів огогошеньких, тому на правду Бошко краще по проживанню, сучасні умови і реконструйовані різниця є... Бачила і те і те, кажу навєрняка)) І дійсно не дешево))) І шумно, вікна вночі відкриті, кожна гоп-компанія прошвирнеться під вікнами і так далі, жити там, мені здається, дуже шумно, хоча не жила, точно казати не могу....

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ----------

То класна штука, коли сам без діток, дочекався, рванув і все... я зараз думаю вже займатись пошуком вілли, бо і якщо дві компанії з дітками, а ми саме так збираємось, хочеться і разом бути, і щоб міні кухня була, бо з дітлахами дуже "мешаного меса" не наїсишся..)

3. blin

blin New Member

теж рік тому розглядали варіанти(авто чи авіа, житло самим шукати чи турфрма). Зупинились на турфірмі. Хотіли на місці домовитись там де жили. Так власник віли сказав їм простіше здавати вілу турфірмі на ціле літо. А вже турфірма турбується про те щоб не пустувала приміщення на вілі. Так думаю,що можна і на місці знайти місце для проживання. Але то буде далі від моря. Потрібно шукати. Але чомусь в неті багато таких прикладів не має, тому ми і вибрали турфірму. Та й на місці бачив вивіски Sobe, але не так багато і часто то ціни були 50-60 євро за номер, тобто так як і пропонували турагентства. Можливо номера більші, не ходили не дивились.

4. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я теж мрію про Чорногорію! На фото така краса! Але не знаю з якої сторони підійти до організації відпочинку:) Хоті ли б їхати машиною, та заплуталась з маршрутом та візами. Чи можна їхати з польською шопінг візою і через які країни? Чи все ж краще відкривати транзитні візи? Яке місто обирати, якщо двоє дітей?

5. blin

blin New Member

Залежить чи готові ви платити 7-8 евро за 1парасольку та 1-2 лежака. Якщо так то і Будва підійде. У Будві всі пляжі майже заняті платними лежаками, вільного місця щоб зі своїм прилягти мало. Можна на острів, але то окремо платити тре за трансфер. Більше місця на пляжах в Бечічі, Рафаловичі. Але мало супермакетів, точніше по 1 на кожне селище,бо містами Бечічі та Рафаловичи важка назвати-)). Але за 1,5 евро на автобусі або 4-5 евро на таксі і Ви в Будві. Там скупитись не проблема.

6. Provizor

Не люблю залюднених пляжів. А оскільки плануємо їхати авто, то інфраструктура не принципова. Чим спокійніше - тим краще. В пріоритеті для мене, щоб житло було максимально близько до моря і з можливістю самостійно готувати. Буду вдячна, якщо хтось підкаже конкретні випробувані вілли.

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ну що ж, оскільки ціни на візз ейрі не падають, а на авто в Іспанію далеко, то почали розглядати Чорногорію.
    Вирішили взяти через турфврму переліт і житло. Оприділились, що то буде Будва. Відпустка в чоловіка з 16 червня, тоді й полетимо.
    Темку перечитала, досить інформативно, зробила нотатки, що подивитись і куди поіхати. Єдине не можемо оприділитись з віллою. Хочеться кімнатку без кухні, але з балкончиком з гарним краєвидом, до моря можна й прогулятись, але на 30-40 хв. Сподіваюсь, що в червні море прогріється, бо з такою весною може й літо файне буде :)
    Дівчата, може хтось ще порадить якусь віллочку, бо в неті картинки, то одне, а як воно насправді по розміщенню/шумності, то незрозуміло.

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

Пригадую, радили мені в Піраміді тур віллу Іван в Бечічах. Вона більше подібна не на готель, а на дачу :). Але скільки до пляжу - дивіться в неті.
    Ще- Манго в Рафаіловичах. Там до пляжу точно близенько.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Для порівняння - вілла Марія Сумет (шумет) в Св. Стефані - гарні номери, але далеееко до пляжу і постійно вгору.
    В тому селі, щоб не лізти вічно з пляжу під гору, можна жити хіба на 1 чи 2 вулиці від пляжу.

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а які тепер приблизно ціни в Чорногорію на двох і дитину так на липень-серпень? І чи там нормально в серпні, бо плануєм відпочинок на серпень більше і не знаю що вибрати чи Грецію, чи Чорногорію)

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

то приблизно один ціновий діапазон
    я теж цікавилась грецією, але з моїх і-нет спостережень - краєвиди бідніші, ну принаймні пляжні, мабуть сама країна цікава, але ті фото на пляжах - мене не вразили зовсім, а з такими малявками як наші, то екскурсії і подорожі не дуже нам комфортні поки. готелі - слабші, ніж в чорногорії, маленькі площі і старий фонд, мало що після ремонту, 3-ка в греції то спокійно може бути 2-ка в чорногорії. може хтось з власного порівняння розкаже детальніше.

13. kati

kati Well-Known Member

А хто відпочивав в Чорногоріі в готелях? цікаво...бо я ще жодної людини такої не знаю, всі виключно на вілах-з самостійним харчуванням.
    Чорногорією не цікавилась, а от по Хорватіі мені запропонували аж 2 чи 3 готелі, на сисемі олл ін, з додатковою оплатою води/чай/кава/алкоголь...і це були 4-ки, з мінімумом інфраструктури на територіі. В Греціі в цій ціні були 5-ки ,повністю на олл ін, і це готелі хорошої мережі.

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я наприклад)) в готелі Аніта в Бечічах.
    але той готель від вілли нічим не відрізнявся), правда харчування було HB, то майже на кожній віллі є така опція. а грецькі готелі , по наших фінансових можливостях майже всі такі самі маленькі, як чорногорські вілли).
    я вірю, що по 5-рках можна порівнювати, але я таким поки не цікавилась, бо нам ще на разі не світить))).

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в Греції були один раз і давніше. Але ви праві- Греція у краєвидах з Чорногорією не зрівняється. Греція мені чимось по краєвидах нагадує південно-західний, західний Крим. Чорногорія- ПБК
    і не вразять в реалі:) Мені нагадують теж пляжі південно-західного Криму або Єгипту ( ландшафтно)

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

чесно я теж не знаю. І ми і усі наші знайомі їздили власне на бронювання апартаментів із самостійним харчуванням. Тому про готелі з "олл" ні від кого не чула

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Хорватія завжди була дорогою. І минулоріч та цьогоріч теж. Але Хорватію і Грецію порівнювати не можна ні по краєвидах, ні по клімату. Тому тут "доплачуєш" власне за природні ресурси :)

16. Provizor

Сніжна, в мене аналогічне враження склалось з фото. Любуюсь на Чорногорію! Минулого року відпочивали недалеко від Євпаторії. Що сказати, гнітять мене ті степові краєвиди, не релаксую. А от природа ЮБК:girl_tender:

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Мда, ціни на Чорногорію просто шкалять цього року, за нас трьох без харчування від 1500 євро. Добре шо ми там три рази вже були, хоч надивилися на чорногорську природу.
    Хоча пляжі в Чорногорії якраз тоже якісь такі бідні нещасні, дивлюся на фоткм з Греції цього року і аж облизуюся. Але клімат в Чорногрії саме то, я там почуваюся дуже комфортно, якось не аж так спекотно і дощів за всі три року було може 2:girl_tender:

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тоді вам в Хорватію або Чорногорію :)

19. Provizor

Я так і націлююсь. Дуже приваблюють мене ті краєвиди на фото!

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вже перерили весь нет ,передивились купу пропозицій від турфірм і не можемо вибрати вілли в Будві :girl_phone1:
    Хвалена тут вілла Міра - не підходять нам дати вильотів....
    Марко - начиталась, що на краю Будви, далеко топати, а ми любимо, щоб в міру, десь посерединці - недалеко від старого міста і від пляжу, йти то можна, але в межах 10-15 хв...І хочеться мені якогось гарного подвір*яка, щоб в зелені було - я забагато хочу? :)
    Ще Гармонію розглядали, але вона при дорозі, хоча й море недалеко.
    Дівчата, хелп :girl_flag_of_truce: бо в мене вже зріє ідея брати лише переліт і самим шукати там віллу :girl_devil: