чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. vanilia

vanilia Miracles are real

Відповідь: чорний список

Коли я їй це сказала, вона сказала, щ оце нереально, ніби я щось таке видумую ніби я з місяця впала. Хоч я точно знаю, що так часто роблять.

2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

У мене ще не закрита кредитка (я нею не користуюсь), але минулого тижня уже почали приходити смс-ки, що "скористуйтесь карткою, бо буде закрита" і т.п.
    Порадьте, як піду закривати картку, то що потрібно ще зробити, щоб потім не мати проблем? Що казати їм?

3. vanilia

vanilia Miracles are real

Та хто їй давав ту карточку аби з нею кудись іти )) Вона ж її взяла аби типу провести оплату і зразу погнала.
    Ну я сподіваюся, що в підсобці у них нема ні банкомата ні терміналу ))) Вона вибачалася, казала, що це вона автоматично взяла з собою карточку.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вимагати аби вам на руки дали довідку з печатками і т.п., де прямо вказано, що картка закрита з такого -то числа і боргів немає.

5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А якщо скажуть, що вони такого не видають, щоб я не переживала - все закрито. Тоді що казати, чим страшити?

6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

-
    І хай спробують після цього Вам не видати довідку.:girl_mad:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

видача таких довідок - це їх обов язок. Тоді просто пишите листа на ім якеруючого відділенням з проханням видати таку довідку. Цей лист має бути у 2 екземплярах- один їм, а на ін ( копії). вони мають поставити реєстраційний номер і відразу вам повернути. Не хочуть брати листа- відправляєте його рекомендованим листом з повідомленням про вручення і описом вкладеного

8. Kroshka Enot

Zaderyshka, підкажіть, будь-ласка,

9. Пташечка

Пташечка Active Member

я теж таке бачила, правда в Сільпо на Б.Хмельницького.

10. Kroshka Enot

Матеріали по темі (в т.ч. фото "рибки") можете побачити тут: http://www.032.ua/news/248667#comment-start
    Попередження: людям із слабкими нервами краще не дивитися.:girl_nea:

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Зла на Ашан. Повністю в чорний список не запишу, тому що більша частина мене влаштовує, але не можу не написати, що нам вже двічі в чек додавали товар, який ми не купували. Перший раз - засіб для миття туалету на 18 грн (встигли повернутися і вияснити помилку), а другий - імбир ваговий на 15 грн (вже вдома побачили і не повернулися).
    А ще там така противна тітонька на рибі в окулярах. Кілька разів мала до мене претензії, що я перебираю товар. Я ж знаю їхню звичку ставити свіжіший товар позаду, чи то в стендах з оселедцями, чи в молочному відділі, і завжди беру упаковку з кінця (от наприклад, оселедець флагман у них був за 30.11., а позаду були виставлені упаковки за 20.12. І вот ця жіночка вже не один раз до мене підходила і питала, чого це я не беру ті перші упаковки, термін споживання оселедця до трьох місяців! І то таким тоном, з наїздом, ніби вона директор ашану. Потім те ж саме, коли ми лосось обирали. Нав'язує свою думку, мовляв, чого ви так довго над рибою стоїте, вона вся свіжа, взяли і пішли. А інакше вона не буде нам важити, бо у неї і так багато справ.:girl_devil:

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мені там теж одного разу таке сказали. Пощастило, що я не мала часу і обмежилось словесним попередженням для неї, а не книгою скарг і адміністрацією. Аони трохи охамівші, бо працівників купа і за всіма не вслідкують...

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я тільки її одну таку відзначила. От у відділі горішків/сухофруктів завжди найбільший ажіотаж, всі тишком-нишком їдять ті горіхи, курагу, повні щоки... Але жодного разу я не бачила, щоб працівники відділу робили зауваження. Якби там ту жіночку з риби поставили, то до тих горішків, мабуть, ближче метра ніхто б не підійшов.

14. sofcja

sofcja Member

якщо вам прийшла смс, що товар відправлено - це він вже є на складі Нової пошти!
    той номер, що прийде в смс помагає відстежити посилку. йдете на сайт Нової пошти, обираєте відстежити вантаж. Вводите номер і бачите чи приїхав вже)
    Доставляють практично завжди в день, який обіцяли при підтвердженні замовлення.
    Я в них коли вперше купувала, то теж обіцяли за 3 дні буде у Львові. На третій день прийшла від Мобілочки смс, що товар відправлено. А від Нової пошти смс нема, ну думаю, не встигли, свята були. Вирішила почекати. Пройшло 2 дні і мене осінило глянути відстеження вантажу через Нову пошту. І мій пакунок чемно там лежав з дати, в яку мала прибути доставка! Поїхала і забрала.
    Так-що це не Мобілочка грішить, а просто погано сервіс продумано - смс від них про здійснену відправку означає прибуття на склад до одержання покупцем.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

У моєму випадку було так, що товар дійсно відправили тоді, коли прийшло смс від Мобілочки, відстежувала за номером накладної. Потім за два дні прийшло повідомлення з Нової Пошти, що товар отримали.
    Насправді, в замовляти в Мобілочці буду і надалі, бо ціни на деякі товари менші ніж у інших інет-магазинах і плату окрему за доставку не беруть мені трохи розходилось у часі отримання тоді, тому була незадоволена.

16. Kroshka Enot

-
    - Так що Мобілочку до "чорного списку" не включаємо.

17. Insolence

Insolence Living The Dream

Мені останніми часами від них смс взагалі не приходять. Відстежую треки сама на сайті. А десь тиждень назад у них збої в програмі були, бо посилки відправляли без неї, з вручну написаними накладними.

18. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

19. status quo

status quo New Member

Лучше пусть не приходят, чем как мне присылали .. . За несколько часов ( с 19.00 прошлой пятницы до 10 .40 субботы - включая ночь) мне на телефон с Новой почты пришло около 80 смс (если не больше, я просто после 70 шт их считать перестала))) , о том что товар на складе.
    Хотя посылку я забрала в ту пятницу,ещё утром.
    Я и оператору МТС звонила, и на Новую почту.

20. рижик

рижик Well-Known Member

Хімчистка "Чисто" на вул.Тургенєва. Мало того, що чекала зайвий місяць, то "каким ты был таким ты и остался". Здавали 2 коврики з довгим ворсом, один ще залишили, щоб перечистили - результату знов - 0, смердить стухлим, брудні полоси через які здавали на своєму місці. Потріпали коврик на снігу після чистки - купа сміття.

Статус теми:
Закрита.