чорний список

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Гелена, Sep 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: чорний список

Знаю ту перукарню. Коли ми жили в тому районі, то всі наші сусіди туди бігали і казали, що там супер. Я теж попхалася туди за тим "супер" і отримала в результаті замість просто підрівняти кінці- оту дурацьку "драбинку", яка на моє волосся ні в кут ні в двері. Правда я розізлилась і попросила виправити ситуацію і зробити так як я просила. Перукарша довго мені доказувала, що мені до мого профілю і типу обличчя так значно краще, але я стояла на свому, попередньо не подумавши як то вона мені має виправляти.) Ну, от вона і виправила як вміла- відтяла мені ту всю "драбинку" і зробила каре. Я їм не заплатила і пішла зі скандалом. То було осінню минулого року. Може там вже персонал помінявся, не знаю...

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

До найчорнішого списку заношу магазин Інглот , що в ТЦ Кінг-Кросс Леополіс.

3. smallyUa

smallyUa New Member

не вагайтесь, а напишіть одразу скаргу, бо я останнім часом намагаюсь обходити цей магазин власне через тих фіф, які відбивають всяке бажання купити що-небудь (навіть якщо мені багато чого подобається в косметиці Inglot) :girl_devil:
    я теж раз купила на Миколая тіні в подарунок і як добре, що мала трохи вільного часу та й відкрила ті тіні, щоб глянути чи все добре... кружечок тіней просто випав на долоню. :girl_impossible: і ото би був подарунок. Зла капець вернулась до того "бутіка" і виразила все, що думаю, а фіфа мені спокійно: "Нічого страшного, я дам другі" :khomyak: я взяла ті другі тіні, але настільки зіпсутий настрій і бажання щось купляти було, що тепер невідомо, коли ще туди загляну, хіба коли візьмуть на роботу більш привітніших та культурніших дівчат.
    P.S. Теж виникала ідея написати безпосередньо до польських представників, щоб придивились до свого персоналу у Львові, бо через таких консультантів відпадає будь-яке бажання купувати цю косметику.

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Може трошки оффтоп, але хто знає, чи той Кінг -кросс має свій офіційний сайт, щоб вичитати їх юридичну адресу , ну і паралельно написати там свій відгук-фе про роботу того Інглоту, який в них орендує приміщення. я думаю що вони мали б нести відповідальність за своїх орендарів.

5. smallyUa

smallyUa New Member

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Так, а у мене черговий клієнт у "чорний список"- це "Оптимальне таксі" ( вже вкотре). Ситуація наступна: двічі ще навесні мала з ними інцидент, коли завчасно замовляю машину ( на певну годину і за додаткову оплату) і за 5 хвилин до часу "Х" вони повідомляють, що автівки нема. Після того їх послугами не користувалася. І от сьогодні вирішила скористатися: за годину до часу "Х" викликаю таксі на обумовлений час. І знову- коли приходить час "Х", диспетчер телефонує і повідомляє, що автівка не приїде. На моє запитання, чому про це не можна попередити завчасно, а не затягувати до останнього- відповіді не отримала.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та, яка "дивиться" на дорогу, через яку базар. Ну, думаю я якось зрозуміло пояснила. :girl_haha:Вона ще така скляна-прескляна.))

9. siriuska

siriuska Member

так, то вона. І ще додам, в них в той день зі стелі так капало, шо вони були змушені витирати підлогу кожну годину, уявляєте?Шкода мені, адже на попередній зміні мені робили укладку і було досить пристойно.

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Купуємо часто твердий голандський сир від Миколаївського сирзаводу,запакований як "ковбаска", цього разу мама відрізала кусок і найшла там муху і таргана:girl_devil:. Зле зробила що взяла те і викинула, я б вже то сфотографувала і написала скаргу. Муха це ще може куда не йшло, а тарган це взагалі, яка ж там антисанітарія має бути. Найблищим часом апетит на сир пропав..

11. Smorodynka

Smorodynka Member

А за що треба додатково оплачувати?

12. Raven

Raven Мама малятка

Бігла через базарчик біля ЦУМу і згадала, що посіяла свій рушничок до писка. Зайшла у магазинчик і купила там рушник, який вирішила зразу попрати, мало де він був і хто його мацав. Прання цей рушник вже не прежив:girl_cray:, пішов за шматку на кухню, вірніше то вже було кілька шматок.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Попереднє замовлення машини - 3 грн.
    І ще "подобається" - плата за відміну замовлення 20 грн. Цікаво, з когось її брали ?
    А за те що їх машини регулярно не приїзжають, нам будуть доплачувати ?!

14. Galicija

Galicija Well-Known Member

І я трохи пожаліюся на Кінг-Кросс, а саме на Ашан. Купили на початку тижня яйця

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

І що саме гірше, що яєшню їм не понесеш:girl_cray:.....

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

2-5 грн береться за те, якщо замовляєш машину зазделегідь на певну годину ( наприклад, робиш замовлення за годину-дві на фіксований час)

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

я раз відміняла ( після того, як довго і нудно чекала - більше 40 хв, що не було обумовлено оператором і вже після того, як є ще двічі до них дзвонила і врешті-решт викликала таксі від другої компанії). То за відміну замовлення нічого не говорили, але погрожували занести мій номер телефону у свій "чорний список"

п.с до речі, напишу ще таку інформацію.

16. Donata

Donata Active Member

в мене не раз таке було, що казали, своїх вільних авто нема, але вони пришлють машину іншого (певно, дружнього) оператора. Я думала, що то вони просто передають клієнта.

17. Shpunka

Shpunka New Member

В мене теж раз таке було. Повертались з одногрупницями з дискотеки, 3 ночі. Двоє з них живуть у Винниках, тому добре знають, якого оператора викликати, щоб вийшло дешевше. Замовили, приїхала машина. Потім зранку розказують, що по приїзді їм озвучили суму в 1,5 рази більшу. На питання - у вас такий-то-такий тариф, відповідь - то в цього оператора не було машин, а ми від іншого. Попали в гроші. Треба було писок відкрити, але то інша тема. Потім дзвонили до оператора, там їм тільки зуби заговорювали. Тому будьмо уважні :girl_yes:

18. Nana11

Nana11 аспіранточка

Несіть, а шо?нехай їдять! моя хороша знайома купила в супермаркеті ковбаски(сирі), пішли з чоловіком в ліс, гарненько їх засмажили а вони виявилися такими солоними шо в рот неможливо було взяти, вона весь супермаркет нагодувала тими ковбасками але гроші таки повернула.

19. anka

anka Well-Known Member

Біжутерія з Касабланка- барахло. Подарували мені сертифікат- я на нього взяла перстень з найдорожчих, що в них були. Донесла на руці додому, наступного дня відпав камінець. В обміні і в поверненні мені відмовили. Чека нема-скаржитися нема можливості. Все:sad:більше ні ногою

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Біля мене у Вопаку також є такі яйця. Я їх брала один раз і все. Запах при їх приготуванні неможливо-нудотний. Але, думаю, тут не магазин винен, а самі постачальники яєць, які невідомо чим годують курей. Хоча і вина магазину - бо чого ж вони беруть ті яйця.
    Я з того часу яєць в магазині не купую.

Thread Status:
Not open for further replies.