чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: чорний список

Теж закуповуюся там під акціїї. Одного разу набрала біля 60 грн. на додаткові покупки, то дівчатка пробили по двох чеках, щоб усі акційні гроші використати. На охорону стараюся не звертати увагу, бо це дійсно дратує. І дату на косметиці тепер перевіряю - купила в них максфактор підводку, а виявилася старою, 110 грн. в смітник.

2. oliv

oliv Active Member

У мене тепер в чорному списку таксі Браво 15-50, хоч я дуже часто користувалася саме їх послугами!!!

3. Siania

Siania Love Life

У мене теж були нюанси, вже не раз казала що більше до них не подзвоню, але, на жаль, наразі кращих не знайшла у Львові...
    Я теж одного разу викликала заздалегідь на 07:30, передзвонила сама в 07.40, сказали виходьте-виходьте. А водій сказав що приїхав в 07:25, і одразу повідомив оператора.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у нас була подібна ситуація з таксі 1500. Викликаю я одного разу таксі на 10ту годину ранку, виклик я робила десь о 8.30. Попросила , щоб таксі було вчасно, бо то дууже важливо, чоловік їхав на гастролі і там запізнюватися не прийнято. Добре. Приходить година 10та, ніхто не дзонить. 10.05 тишина, 10.10 дзвінок і дівчинка каже-зараз вільних машин нема, що будете робити, самі викликати інше, чи ми будемо шукати машину в іншого оператора? Ми звичайно покричали, сказали, що замовлення зробили заздалегідь саме для того, аби такої ситуації не було. Сказали, щоб вже за 5 хвилин була машина. Машина приїхала десь о 10.20, чи 25. Іншої фірми.

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

перукарня "Анрі" на Сахарова. мою маму минулого тижня. підстригла перукар у нетверезому стані, ще й нахамила.
    на жаль, мама це зрозуміла після завершення роботи, бо через гайморит не відчула запаху перегару, а похитування спершу списала на втому від спеки.
    ім'я горе-майстра ще перепитаю

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Про таксі. Оскільки часто мушу їздити на роботу цим видом транспорту, то теж маю що сказати.
    Їжджу 1586, бо це зі всього, що пропонується, найкраще. Але теж є свої "але". Найчастіше партачать диспетчери.
    Розумію, всяке буває, бо це все ж таки робота вночі, тому якщо водій переплутав адресу - то одне, але коли я стою на морозі і кажу, що чекаю вже 20 хв, а диспетчер верещить на мене, що я брешу, - це зовсім інше. Часто бувало, що таксі на місці давно, час, на який замовлено, вже прийшов, а мені ніхто не дзвонить. Довелося самій дзвонити і питати, в чому справа.

Постійно замовляю з вечора, щоб потім не було всяких "приколів". Заодно кажу, що мені потрібен чек, відповідно, у таксі має бути лічильник, в якому правильно налаштована дата і час . Якось приїхало таксі без лічильника. Я змусила таксиста викликати іншу машину.

Моя співробітниця також їздить цим таксі. Раз машина була була замовлене на 5.30, а приїхала - о 5.50. Таксист був тільки повідомлений о 5.30 диспетчерами, а поки приїхав на місце...

• Подобається Подобається x 1
  8. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Ого, я там постійно стрижуся в одної дівчини, мені дуже подобається...А ім"я можна?

9. AilataN

AilataN жива

теж недавно викликала таксі, що скоріше було, запізнювалась до стоматолога.
    Туди їхала 10 хвилин.
    Потім 30 хвилин їздили кругами , шукали де розміняти 50 грн, бо в нього здачі не було. Ще й хамити пробував. Ті пів години ми мило гавкались в машині))) Ніяк не хотів розуміти, що це його проблема- нема здачі.
    Завжди користуюсь послугами "Ваше таксі", дуже задоволена, приїзжають моментом, смс інфо -яка машина, тариф, бонуси ( одного разу їхала безкоштовно ), але от і там бувають проколи.

10. Carrie

Carrie Member

здача в таксі - то моя болюча тема!вже два рази бігала міняла гроші по нічних кіосках. при чому вперто доказую що то провина водія, що він не має здачі, а воно: "можете не міняти-сумку з багажника не віддам"...Рагулі!!!

11. Tamilla

Tamilla New Member

Ну нічого собі! Я би тоді радила при ньому ж набирати номер 102 і повідомляти про викрадення! :aggressive:

Розмінка - це не проблема клієнта, а обов"язок продавця!!! Не важливо що саме вам продають - товар чи послугу. За таке навіть штраф передбачено, зг.законодавства... :girl_feminist:

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

100% :girl_devil:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так.. Одного разу повертаюся додому, пізно ввечір, тоді ще купа снігу було і дощ падав, слизько було. Під'їхали до дому, я 1ому 200 гривень(ну не було мілких), а він мені ой, та в мене нема здачі. Ну як так?? А чому ж було не сказати того раніше. Добре. що в Брюховичах є цілодобовий магазин, поїхали туди, по дорозі ще застрягли на повороті, адже ж слизько.. На щастя(і вееелике везіння) йшов хлопець, який нас виштовхав. Ще було нещодавно, під'їхали до моєї хати, він на лічильник і такий-ой, я забув його включити.. Взяв "на око", типу менше, ще й телефон випрошував(за те, що менше взяв..), хоча то була абсолютно нормальна ціна за таку відстань.

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

підтримую. ходжу в ватсонс на чорновола в арсені. персонал нормальний, не було прецедентів.особливо перед різними святами мені подобається їхні купони на 15 грн, або всякі подарунки в нагрузку до покупки. купялала недавно аріель велику пачку і 1,5 кг в подарунок отримала.

15. Holly

Holly Moderator

Ще й я напишу за таксі :)
    Завжди користуємось "Оптимальним таксі" і все нас влаштовувало, до недавна. Мала я Оленку завести в Параскеви. Планувала їхати маршруткою, але мала перед тим невідкладні справи і просто не встигала. Йшла з малими з пошти і по дорозі замовляла таксі. Точної адреси я не знала, тільки назву вулиці, але диспетчер сказала, що нічого страшного. Вдома я не мала можливості глянути, бо встигли тільки візок закинути. Таксист попався хам рідкісний, Львова не знає довго кружляв вулицями, мене питав де та вулиця. Коли ми все ж виїхали на ту вулицю, питає де саме та клініка. Я кажу, що точно не знаю. Зараз буду дивитись, то він так гнав, що я ледве слідкувала за дорогою. Повертались теж на таксі, і теж не пощастило. Машина була роздовбана, салон бруднющий, накурено. Таксист змахував на колишнього в"язн, а з магнітофону кричав рамштайн.

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Вчора у моєї співробітниці таксист зажадав доплату за те, що простояв у корках поки довіз її у потрібне місце. Співробітниця звісно ж обурилась, руками мала розганяти машини чи як? Яким чином доставити клієнта в потрібне місце- проблема таксиста, а не самого клієнта.

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

мама казала, що Олена

18. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Ого!!!!!!!! Я там працювала, і бачу відколи пішла в декрет багато чого змінилося, тре буде сходити в гості і розвідати обстановку.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

от і мене влаштовувало до тих пір. поки два рази підряд не стикнулася з таким:
    1.викликаю вранці таксі, чекаю 30 хв- нема. Дзвоню. Відповідь оператора:"Зараз таксист під їде, він адреси переплутав". Приїжджає. Сідаю у машину і таксист починає розповідати, що він приїхав, прочекав 15 хв, ніхто не вийшов (????) він і поїхав. Аж тут його оператор завертає і каже повернутися.Привозить мене до місця призначення і каже : "Може ви би мені 5 грн накинули, за те що я повертався? ( так. ніби це моя провина була, що вони з оператором щось наплутали)
    2. Викликаю вранці. Оператор передзвонює, що таксі приїхало. Виходжу з дитиною на вулицю- нема. Нема і через 5 хв. Передзвонюю. Опрератор починає з з ясовувати, де водій і каже, що він уже повертає до будинку ( будинок стоїть при дорозі). Проходить ще 10 хв- нема. Знову дзвоню. Відповідь оператора : Він вас чекає". На моє звернення, що я сама стою на вулиці і авто не бачу, з ясовує і повідомляє... що водій от-от повертає. Ще через 5 хв. водій приїхав. Але усю дорогу від Сахарова до Пулюя розпитува, як йому доїхати на вулицю Пулюя.

Третій випадок з ними стався якось увечері, коли приїхав молодесенький пацан-таксист і усю дорогу в темноті під час їзди смс-ки відправляв.

20. Amrita

Amrita Member

Щодо "Оптимального" таксі - двічі мала оказію, що водії не знали, куди їхати і в мене питалися, а останній раз, коли замовляла, молоденький водій, від довгого стояння у корках та спеки, напевне, не спинився на пішохідному переході навпроти Універу, та їхав прямо на пішоходів, сигналячи їм та з лайкою ... :khomyak:

Статус теми:
Закрита.