чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. soyka

soyka New Member

Відповідь: чорний список

Не знаю чи про це вже писали,але хочу всіх застерегти,що на привокзальному ринку,на великих кусках м'яса обважують на пів кг,відповідно кругленька сума у гринях.А після того ще й кажуть,що такого не може бути.Маю дома електронні ваги,я була в шоці при переважуванні.

2. solomka

solomka Active Member

Завжди ходила купляти необхідні продукти в Сільпо на Сихові, завжди була задоволена обслуговування, окрім черг. Але була на Науковій і вирішила там зайти в Сільпо купити яйця (ті дешеві). Яким же було моє здивування коли біля кошика з тими яйцями стояли люди і кожне яйце обмацували, перебирали яке більше. До того всього жоден лоток не був запакований. На моє прохання запакувати для себе один лоток довго бігали по магазину і шукали плівку. А ще на касах повно людей, а відкриті тільки пару кас. В нас на Сихові ніколи такого не було, зажди яйця обмотані плівкою і ніхто їх не перебирає.

3. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ой, з тими чергами на Науковій то здуріти можна. Я такі, які бачила минулої п"ятниці, спостерігала хіба перед Новим Роком.

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

я така зла, така зла, що мене аж трусить!!!!
    знаєте біля Н. Цуму є маленька будочка з ремонтом одягу? так ось там ще й продають швейну фурнітуру. І до того ж набагато дешевше, ніж в Цумі. Наприклад, блискавка прихована 50см там 4 грн, а в Цумі 7грн! Я там завжди всякі такі дрібниці купувала, хоч і обслуговування мені не дуже подобалося, але дешевше, тому і шла. Ось і сьогодні. Купила 5 метрів "павутинки" (така клейова стрічка для підгину виробів хто не знає). Той пан (власник напевно) відмотав мені ту стрічку, і не скрутив, а просто в пакетик поклав аби як. Я спитала, каже ніц їй не буде. Поклала в сумку, зверху нічого не клала. Приходжу додому, виймаю. Мати рідна!!! Уся стрічка розпалася, тобто павутинка відслоїлася від папірця-основи. І нічого з нею тепер не зробиш, тільки в смітник. Не знаю, чи перестану там все купувати, бо і справді набагато дешевше, але своє фе тому знатаку вискажу обов'язково! Арррр
    Вже не кажу, як чекаючи, коли в 14.00 вони відкриються з обіду, зайшла, а дівчата кажуть, а продавця ще немає, і коли буде не відомо... сто разів таке було...

5. zaderyshka

zaderyshka Member

6. Gentle

Gentle Well-Known Member

А на працівників банку можна в цій темі жалітися?
    Я в шоці з обслуговування в Укрексімі на Чорновола. Працівники - мало того, що в джинсах і з тижневою щетиною, то ще й хами конкретні. За всіх не скажу, тільки про одного касира , який сидить в першій касі направо від входу.
    Вважаю, що негарно злитися на клієнта, "псіхувати", коли той перепитує суму (позагороджувалися тими віконечкками - нічого не чути взагалі, ще й бубнить собі під ніс); я навіть не думала, що в такій установі можуть працювати такі люди.
    Я вважаю, що це неповага до себе в першу чергу, а тоді до клієнта.

Натомість в відділенні Привату по сусідству мене обслужила дуже приємна стажерка, все пояснила, суми казала чітко і внятно, і цим мені хоч трошки підняла настрій після відвідування Укрексіму. Ще б в рагулі написала, але нехай..

7. Zhaba

Zhaba Member

А хамки то які на касі та істерички! Мала нещодавно пригоду. Тьотка чогось розкіпішувалась, почала витягувати з пакетів товар, перевіряти, по 2 рази набила те саме, мені сказала "рот закрий" (ненавиджу, коли ті дівки молодші за мене, а поводяться зі мною, як зі шмаркачкою! певно тре на лобі писати кіко мені років). Потім довго чекали адміністратора, що наша дитина розревілась і в результаті я з малим потопали додому пішки, а чоловік на пів години застряг в магазині аби розібратись з покупками. Ну просто прекрасні сімейні покупки вийшли :girl_yes2:

8. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

В "Єврогурті", що на Городоцькій, досить часто їхні "свіжі" булочки бувають зовсім не свіжими. Запаковані в пакет по 2 штуки, одна може бути нормальна, а інша - з підкисшою начинкою.
    В "Арсені" на Науковій я якось купила розважні цукерки, такі морськими тваринками, а вони були з хробачками :bad: А до того як побачили, вже половину з’їли :sad:

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

Застерігаю від купівлі косметики на базарі Галицьке перехрестя. Купила крем після бриття Нівея з терміном придатності до 2011 року. Співробітниця - шампунь (коштував в районі 50 грн!) - теж протермінований.

10. veronka

veronka зла друзя

омг!!! після цих слів у книзі скарг з*явився б величееезззний твір, а у неї поменшало б зубів!:girl_mad: і ще б компенсацію з її зарплатні в ту ж секунду виплатили!! "да, я подлий, я готов на гадості..."

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

Для мене Укрзалізниця тепер в чорному-пречорному списку:girl_devil: Сайт працює раз через десять, тобто та штука яка показує чи є вільні місця на поїзди. Поїзди постійно запізнюються, і провідники не попереджають ніколи, що поїзд запізнюється, хіба люди спитають, а так тихенько сидить:girl_emo: Невже не можна сказати це людям,їх же зустрічають, чекають на вокзалі годину або скільки, кого не зустрічають ті замовляють таксі, таксі приїжджає і чекає їх, але воно теж не може чекати довго і таксі відмовляються від замовлення, людина лишається без таксі, і тре замовляти знову і вже на вокзалі чекати, замість того щоб бути вже дома.
    Добре шо ціни на квитки підняли, про це вони дбають:girl_devil:

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене через такі збої в графіку співробітниця запізнилась на дуже важливе нагородження в конкурсі, дурно їхала, бо поцілувала клямку через те, що експрес на більше нід 1, 5 години запізнився

13. fantastyka

fantastyka New Member

14. носик

носик New Member

Відношу до чорного списку дц (Ватсонс) на Богдана Хмельницького ( ТЦ Вам). Була в магазині 7-8 хвилин. Купила необхідну косметику і на вихід. Тут до мене підбігає дівчинка і не випускає. сказала, аби я показала чек. Поки ми з мамою знайшли в її сумочці чек минуло хвилин зо 2. Вона починає все звіряти . Залізла в кульок, а потім полізла мені в сумочку. сказала:" відкрийте" і ковиряється. все перерила і каже: "мені здалося, що Ви вкрали щось...". ??!Не вибачилася, зіпсувала настрій. Всі дивилися на то.. Я така зла. Ніколи в дц такого не мала.

15. veronka

veronka зла друзя

Склозавод на Балабана - жеби тому охоронцю діти і внуки так робили!! там біля їх магазину банкомат якийсь, треба піднятися декількома сходинками і це підвищення металевою ковкою обгороджене, нічого незвичного. Маргош і Марусянка там танцювали під музику (нє, я маю дітей на вузькому тротуарі тримати ці декілька хвилин поки маємо почекати). Вибігає охоронець з прохідної:тут не можна, забирайтесь! Таке відчуття, що перила пластилінові або порцелянові!! я на нього рикнула, але після свят навідуюсь до них сваритися))) ну типу сваритися, скорше для профілактики людяності))

16. Just me

Just me Member

Та в мене Ватсонс давним-давно в чорному-пречорному списку. З тими картками незрозуміла історія - видали лише 1, обіцяли згодом виготовити брелки, можна було користуватися просто номером без картки. Згодом мені на касі якось сказали, що "їм заборонили" вводити номер. Написала їм, думала - непорозуміння, так ні, це політика компанії. Тепер зробили ліміт - 100 балів за день, не більше (33 грн - ну що за них купиш?). Політика така, ніби вони - єдині на ринку, більше ніде побутової хімії не купити... І пиши їм - не пиши, що з їх цінами і політикою в магазинах Ватсонс немає чого робити, толку немає, як запрограмовані. Жах, якась зачарована мережа, абсолютно неклієнтоорієнтовані:girl_emo:

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я чомусь давно вже ту мережу оминаю. Дійсно, вони не єдині на цьому ринку. а ведуть себе так, ніби крім них такого нема. Ходжу в Космо, там теж можна купу мінусів знайти, але принаймні маю картку-маю знижку. А ті бали з Ватсона я так і не розумію на що і що за них є...

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Підтримую, мені хоч ближче до Ватсонс, але краще пройдусь до Космо, бо в Ватсонс неадекват просто дістав. Чи їх там так дістають за крадіжки і нагляд, але персонал там просто жахливий. Часом буває що треба щось незначне купити, то так ті охоронці глипають ніби я під легінсами два мішки хімії виношу.

19. Snegamondo

Snegamondo New Member

100 балів за день це якщо ці бали халявні, зароблені на фейсбуку за коменти, а за купівлю нараховують на будь-яку суму в еквіваленті 3%. тож власне при такому розкладі мати 30 гривень на місяць додатково з неба, нічого не купуючи, не так вже й зле.

20. AilataN

AilataN жива

Статус теми:
Закрита.