чорний список

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Гелена, Sep 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: чорний список

А от хамство в Приваті буває, ось за це ще раз його в Чорний список

Last edited: Oct 28, 2011
  2. terezka

terezka котяка-вишивака

а де не криза?

3. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

якщо ви пред"являєте свою карточку, то людині яка вас обслуговує нараховуються відсотки до зарплати. Тому вони вимагають карточки. Краще не признаватися, що маєте карточку, якщо не хочете чи не можете її пред№явити

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мало того, власне в Приваті (принаймі тому шо в Рясне1), якщо немаєш карточки, то вони відмовляються від проведення платежів і пропонують (заставляють) відкрити карточку.

5. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

На моє питання навіщо карточка, працівниця відповіла, що "якщо виникнуть потім якісь проблеми з проплатою (гроші не туди підуть чи ще там щось), то те, що я пред"являла карточку якось там полегшить їх зарахування на потрібний рахунок". Я похитала головою, але карточку не дала.

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

А ще питання, хто і звідки ці проценти їй нараховує? Маю надію, не з моєї зарплатної карточки :)

6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Нє, це бонусна система. Всі операції проводяться ж через комп'ютер. Так за операції клієнтів, що мають карточку, система нарахує працівнику бонус. А якщо карточки немає, операція пройде "вхолосту". Ну і ще є плани, по залученню карточок, і працівників потім "грають", чому з такої-то кількості клієнтів, що через вас пройшли, ви нікого не залучили на карточку чи інший продукт. От бідаки так і напрягаються, і клієнтів аж надмірно напрягають.

7. pelagiya

pelagiya New Member

Приватбанк - найгірший з усіх, з якими довелося мати справу. не маю наміру виправдати працівників банку, що Вам чи кому-небудь хамлять, але як на мене, то передовсім це заслуга керівництва. як начальник тебе принижує постійно, то навіть ангели деколи можуть зірватися. а на кому ще, як не на клієнтах)) та й плинність кадрів, певно, в них там чимала.
    зрештою, як той банк такий некомфортний, то не йдіть туди. навколо просто купа купезна різних банків - вибирай не хочу. це і для банку буде зайвий привід задуматися, чому в них клієнтів меншає...

8. LadyLand

LadyLand New Member

також підтримую стосовно Приватбанку - персонал абсолютно нкомпетентний.
    Мені довелось вистояти півгодинну чергу в касі для оплати за інтернет Вега, і в результаті касир не знала як здійснити операцію, потім ще 20 хв. черга до терміналу - такж марно - система не знаходить коду. А всього навсього потрібно перд кодом вводити 03200 - але хто ж про це скаже раніше ніж ти вистоїш майже годину у них в чергах.

9. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

і хамовитий
    Ще десь весною мені треба було оплатити один рахунок, поки чекала на чергу мене вмовили виробити кредитку. Та з дурості зробила. ТО працівник який оформляв , мене сто раз перепитував чи я раніше не оформляла кредитку або ще щось, і то таке з підозрінням ніби я якийсь злодій. А потім коли я прийшла анулювати кредитку, бо не користувалась нею, то він з такими притензіями до мене, нащо ми її оформляли, ви добре подумайте, якщо ви зараз скасуєте, то потім вам буде важко відкрити любий рахунок в нашому банку. :khomyak:Страшне горе, переживу вже якось.:ninja:

10. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

І що - без проблем закрили? Що ви говорили, щоб вам її закрили, бо знаю, що вони відмовляються це робити.

11. vikulyamamulya

Так. Хай би попробували незакрити, не раді би були що зі мною зв"язались :girl_devil:
    Сказала що маю власний рахунок і з/п картку в інших банках, і мені не вигідно купу карточок мати. Додала що кредиткою не користувалась, на що був знов наведений оцінючий погляд в мою сторону, сто раз перепитано і перевірено, і тоді анульовано. Незнаю може це не у всіх банках, но втому відділенні той хлопчина дуже себе високо ставить.

12. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

згідна, що Приват дуже нагружає стосовно різних кредиток і ощадних книжок, але для мене великим плюсом є те що з картками можна працювати онлайн. можна здійснювати потрібні операції хоч вночі і не виходячи з дому.
    я, до речі, створила віртуальну приватівську доларову карту. тільки одна людина мені змогла на неї кошти переказати, а решта - ні. Типу такої карти не існує. Вже кілька разів зверталась до операторів - всі відповідають, що карта активна, просто попались некомпетентні касири. Брєд повний, бо люди були з різних міст і намагались поповнити різними способами. Я на ту карту в Приват24 нормально скидаю кошти і розраховуюсь в неті. Так і не знаю в чому проблема.

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я вже теж у цій темі скаржилася на Приват. Цю установу тяжко взагалі банком назвати - а так, впарювальня непотрібних кредиток, рахунків і т.д. Поки що в моїх очах їх рятує глючний Приват24.
    З наступного місяця поставлю питання на фірмі, щоб ЗП мені нараховували на картку іншого банку або ж віддавали на руки.

14. Just me

Just me Member

Brocard - 100% в чорний список! Те, що там все - підробки, мені розказували не раз і доводилося чути жахливі історії про те, що при спробі вияснити в консультатнів, чому ці парфуми неоригінальні людей виводили під руки зі словами "Не робіть тут скандалу, бо гірше буде"... Але я в якості того асортименту могла переконатися сама. Змусила мене туди зайти проста цікавість щодо ціни моїх парфумів, якими я користуюся третій рік і зраджувати їм не планую - D&G La lunе 18. Впізнала б їх із закритими очима серед сотні інших, бо вони - саме мої. Знайшла стенд із тими парфумами, спочатку вирішила понюхати їх з баночки - не пахнуть. "Дивно" - думаю. Але нічого. Покропила ними паперову смужку і вжахнулася. Це зовсім не той запах, навіть віддалено його не нагадував. З того всього я розвернулася і попрямувала до виходу, навіть не глянувши на ціну, бо ні я їх там купувати не планую і іншим не раджу... Це просто жах! Ще варто додати, що на наступний день від запаху на смужці і сліду не залишилось, тоді як купуючи парфуми в Польщі, запах тримався кілька тижнів - я ще 10 раз собі все перенюхувала і вибирала.

15. Bonita

Bonita Member

Не знаю чи стосується це привату, чи просто черговий лохотрон, але розкажу одну ситуацію, яка сталася з моїм знайомим. 5 ранку дзвонить мобільний, піднімає він трубку (дзвонили 2 рази, бо з першого разу не підняв) і тут чує монолог "Добрий день. Вас турбує Приват Банк. У Вас не погашений кредит в сумі 70 грн, для оплати натисніть клавішу (не пам'ятаю яку) і гроші будуть зняті з вашого рахунку з телефону" дальше він не слухав, а відключився.

16. terezka

terezka котяка-вишивака

це одна баба сказала? пред'являти усі сертифікати на першу вимогу - перше правило, і книга скарг теж, в разі виявлення фальсифікату - є різні служби куди досить лише заяву написати і все буде вирішуватись на рівні СБУ і т.д.

17. Just me

Just me Member

Думаю, це такий бізнес, що дах у нього - ого-го, вже роками ті магазини по всій країні, ви уявляєте масштаби фальсифікації? Там тоннами ті парфуми підробляють - і не аби-що, а світові бренди! Можна всюди писати і боротися, але найкращий вихід - перестати купувати, і поширювати публічно інформацію про якість тої продукції, то й буде може результат - мережу закриють бо не буде кого обманювати.

18. vikulyamamulya

сама переконалась на парфумах Hermes, які дуже люблю, і маю кілька привезених з Франції. Якось з мамо вирішили зайти подивитись на парфуми цієї марки, найшли такі як в нас є, запах зовсім інший та ще й дійсно не стійкий.
    Розказували, що сироватку для розробки парфумів нам постачають всю як має бути, просто в нас її забагато розводять, щоб більше баночок було. Одним словом таке...

19. terezka

terezka котяка-вишивака

20. Mandyburka

Mandyburka New Member

ох, та я бачу там працюють як мінімум борці сумО :))))))))))))))))

Thread Status:
Not open for further replies.