чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IndigoChild

IndigoChild New Member

Відповідь: чорний список

оце вже взагалі жах!!!як так можна?!...:girl_devil:

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

3. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. Mаrsela

Mаrsela New Member

Якщо діти крадуть в секонд хендах то я думаю, що не від "хорошого"життя:girl_sad: хоча можу помилятись ,але б не хотілось бо ніколи в житті не здала б їх:girl_sad:

6. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

от я не розумію...а що в Ашанах,Метро відео нема? чи просто не встигають за всім слідкувати???
    не раз була свідком,як в Ашані люди їдять виноград,цукорки,печиво "пробують"..невже охорона відеонагляд не бачать???:girl_feminist:

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

По-різному буває, дехто так розважається.

8. aknelitta

aknelitta New Member

Відеонагляд точно є. Ми раз чоловіком були в ашані, і взяли подивитись глечика, але хтось перед нами погано його закрутив і тільки взявши до рук, скляна частина падає і розбивається, а пластмаса залишається в руках. Ну ми покрутившись пішли дальше. Перейшли ми в сусідній ряд, як до нас підходить адміністратор і каже, що ми розбили товар і мусимо заплатити (ціна близько 17 грн). Мипочали розказувати, що ми не винні, оскільки ручка в тому глечику чомусь не до скляної основи була причеплена, а до пластикової ручки, і що логічно ми взяли за ручку, і не могли знати, що хтось перед нами не закрутив, щоб вони ще раз подивились відео і виявили, хто так залишив глечик. На тому й розійшлись, гроші ми не платили. Але відеонагляд є, це факт. Просто ми були можливо в період, коли нема скупчення народу.... Як багато народу, то може не встигають за всіма угледіти.
    Знаю, ще колись давно, коли в нас супермарекети почали тільки відкриватись... то мені розказували,що є певні рахуунки і суми, де йдуть речі які вкрали, розбили. І за кордоном ці суми списуються, а у нас "стягують" з працівників магазину.

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

ці гроші за товар, який розіб’ють чи зіпсують в магазині - вже закладені в ціну товару. То й доплачувати нічого не потрібно, хіба ви щось зумисне розбили. А якщо ви з полиці щось зіпхнули випадково, то це вина і проблеми продавця-консультанта, який неакуратно розставив товар І поставив делікатні речі в зоні ризику.

10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Це точно. Працювала в такому магазині, де немає, ні охорони, ні відеонагляду. Люди крали страшенно, а потім все гарненько стягувалося з працівників, доходило до 300грн. в міс, при тому, що зарплата 1000грн.

11. La esposa

La esposa Moderator

бідні, бідні діти.. ну невже вони не переживуть без ще одної іграшки? чи та бабуся з дитиною, невже дійсно не мають що одягнути, тіло прикрити, то мусять красти? Не розумію такого. Просто вони запробували, що це легко, зручно, і не треба їх жаліти! своєю жалістю ми їм допомагаємо виправдовувати себе!! і повірте, значно дієвіше було б вхопити таку дитину за руку, і наробити ТАКОГО шуму (а ще й пострашити міліцією), що запам"яталося б на усе життя. Ще й би однолітки сміялися. Нащо таке захищати??

До слова: вчора були в ашані. На відділі з горіхами якась жіночка покрутилася біля фундука (по 120 грн за кг), набрала цілу жменю, щоб "спробувати". Я на неї зиркнула зпідлоба, але з цікавістю. Вона зловила мій погляд, відсипала зі жмені десь половину, і пішла між рядами, жуючи горішки :girl_crazy:

Ну я розумію, що спробувати треба, це можна, і це нормально, коли покупець хоче взяти 100-200-300 чи ільше грам, хай собі спробує, але отако нагло пхати руку по те, за що не заплатив... кошмар.

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Марсела, то не продуктові магазини, нє?
    і написала ж сніжка, крали забавки!!!!

13. zaderyshka

zaderyshka Member

З мого досвіду роботи в магазинах, гуртовнях і супермаркетах скажу, що в більшості крадуть люди далеко не бідні. І як не дивно не від великої потреби. Часом навіть з азартом то все роблять. Погодьтесь, що бідно вбрану людину в супермаркеті "пасуть" значно більше ніж людину добротного вигляду. Така вже політика в супермаркетах.
    А дітки можуть переважно приховати якусь річ, яку мама не захотіла купити чи не мала зараз можливості. Рідко стикалась з тим, щоб діти крали з "наводки" батьків, хоча різне бувало.

14. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчата! як різниця де дитина " взяла ", чи в продуктовому, чи на секонді, чи на базарі, проблема в тому що вона вкрала, і не важливо що саме, крадіжка є кражіжкою і ( на мою думку) таке треба присікати, а якщо дитина робить таке по " наводці " дорослих, це взагалі не допустимо.

15. Mаrsela

Mаrsela New Member

Та знаю що красти зле,що це може призвести до великої біди:girl_sad: що почнеться все з іграшки,а закінчиться у дорослому віці тюрмою:girl_sad:

16. veronka

veronka зла друзя

Вибачте, але мене виховували бабуся і дідусь, все життя вони вчили: не вкради, не вбий і т.д., хоча часи були вкрай скрутні і жили ми певний час на хлібі з водою. І в школу я ходила "спеціалізовану" де виділялась вбранням і т.д. Але жодного разу навіть думка не з*явилася - вкрасти!!!

А я б може й не здала б першого разу, другого - точно б спалила (принаймі наодинці і доступно пояснюючи "уай")! Я - не зла, але попускати крадіжку, то фактично "давати добро" надалі так чинити і жити таким стилем! Це є питання моралі

17. aknelitta

aknelitta New Member

Ну ми взагалі-то теж казали, що ми не повинні платити і що вони повинні були написати, що товар беріть обережно, і не за ручку, а за основу. І не складати в проході

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Купили вчора в Рукавичці свіжомороженого лосося.Я вже собі обіцяла обходити ті супермаркети іншою дорогою,але вчора таки не втрималася.Мало того,що не було чим вечеряти,так ще й сморід стояв на всю хату і руки не можливо досі відмити,запах все одно є.

19. kozochka

kozochka Member

Мені Степ взагалі не подобається. Така ситуація як у вас, в мене була неодноразово. Купувала продукти, а на касі взнавала зовсім інші ціни. Після вияснень, також повідомляли, що то ще стара ціна і не встигли переклеїти цінники.

---------- Додано в 09:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

На тиждні також купила негазовану воду в супермаркеті на Пасічній Наш край. Прийшовши додому, відкрила, а вода вся протухла. Це при тому , що термін придатності ще мав бути рік часу.(((

Колись декілька років тому була свідком як старший мужчина крав консерви в Сільпо. Набрав цілий кошик консерв і проходить повз касу, неоплачуючи з тими консервами. Охоронці його завернули назад. Він повернувся, сховався за іншу касу, трошки почекав чи на нього не дивляться і знову вперед. :girl_haha:
    Охорона знову його повернула, і так декілька раз. Охоронці при тому стояли і розважалися, як мужчина ховається і чи знову буде пробувати пройти з повним кошиком консерв. Чим все закінчилося, вже незнаю, бо сама поспостерігала і пішла далі.

20. terezka

terezka котяка-вишивака

в чорний список треба внести виробника води, що за вода?

Статус теми:
Закрита.