чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: чорний список

"Здулись?". Бо я теж півроку назад у них дещо купувала- без нарікань: у середу замовила, мені сказали, коли у суботу доставлять. Передзвонила у суботу, замовлення було. Прийшла і спокійненько без черг забрала.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

у мене напередодні Нового року з ними була така ж історія. Водій здер замість звичних "30", 50 грн. лічильник був несправний. Оператор на скаргу повідомила, що вона нічого не знає, до того ніякого відношення немає і дає номер ніби-то керівника. Додзвонитися по ньому було неможливо.

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Заношу у чорний список інтернет магазин "Алло". Замовили у вівторок зранку ноут, попросили до п'ятниці доставити, бо нас в Україні не буде і не буде можливості забрати замовлення. Нас запевнили, що у середу ввечері він буде, однак повідомлення про відправку ми не отримали. Подзвонили в середу зранку вияснити, нам сказали, що ноут відправлений і буде у Львові ввечері чи в четвер зранку 100%. Сьогодні в 11 дзвонимо і перепитуємо де повідомлення про доставку, уже ж четвер. Виявляється замовлення не те, що не доставлено, навіть не прийнято. Дзвонили скаржитись в київський офіс, звісно це нічого не дало, але з розмови я зрозуміла, що такі випадки далеко не поодинокі. Більше в них замовляти не буду, бо ставляться вкрай безвідповідально!

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто ж ноути в нетмагазинах замовляє..?
    Пів Львова гуртівнями "заселене"...

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Точно-точно. Однак та моделька, яку я хотіла мешкала тільки в неті(((

5. levandivka

levandivka З яйцями...

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. Відповідь: чорний список

Ще про таксі 15-50:повернули гроші на рахунок, 14 гривень,замість 15, але все рівно вони для мене в чорному списку!:girl_devil:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Віднесу до чорного списку перукарню на вул. Личаківській біля Винниківського ринку. Сьогодні зайшли туди з мамою і сидимо чекаємо поки жінці робили укладку, бо ходимо завжди до одного перукаря кілька років. Одна з перукарів відкрила двері (окрім того, що вікна були відкриті). Нам стало зимно. Моя мама встала і сама закрила двері. А та знову відкрила. Тут мама їй пояснила, що їй холодно і попросила дверей не відкривати. На що та особа перейшла на "ти" і почала відкрито хамити, типу їй нема чим дихати але з образами. Більше туди ні ногою. Таке враження, що ми прийшли до неї до дому. Жах!!! Так і хотілося в книгу скарг про цей випадок написати:girl_devil:. Відношення до клієнтів просто препаскудне:girl_devil:.

9. Відповідь: чорний список

А чому не написали?

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сама не знаю чого. Не конфліктна я, та й спішила. Але висновки зробила. Краще свого перукаря до дому закличу а ніж туди йти.

11. koroljok

koroljok Well-Known Member

Хочу поскаржитись на поштове відділення 044 на Г.Чупринки, кожен раз повертаюсь звідти із зіпсованим настроєм. От і сьогодні - чекаю ел.книгу і на сайті написали, що посилка поступила у поштове відділення. Я на радостях полетіла і тут же получила, чого сунетесь, і що це таке не маючи повідомлення про щось питати. А говорилось це з таким виглядом, як ніби я їй щось недобре зробила. Та й лист відправити, або посилку теж задоволення ще з тих. Нічого спитати не можна,може там місце з негативною енергетикою : Girl_sad:

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Половину поштових відділень можна одразу заносити в чорний список - працівники ніби роблять ласку, що там працюють.

В мене так частенько буває, а я так і кажу, що в інтернеті інформація посилка вже у відділенні, мені терміново - дають, але з незадоволенням.

13. irushka

irushka Well-Known Member

О, поштові відділення... Таке враження, що туди на роботу спеціально відбирають стервозних і вічно незадоволених бабисьок, чи то вже аж така важка робота, що робить з жінок таких кам`яних бабів? Я теж недавно прийшла за посилкою, бо на сайті було видно, що вона є, так на мене та тітонька наричала, що всі ми з інтернетами тепер дуже мудрі стали, а в неї інтернетів нема, в неї ПОШТА. Я ввічливо попросила її таки подивитись чи є моя посилка, то вона з нервами пішла за двері і за секунду повернулась, сказала, що нема, а ввечері того ж дня прийшло повідомлення про посилку і наступного дня я її забрала, тобто вона таки точно там була, коли я приходила вперше.

14. Tsypulka

Tsypulka Member

А мій чоловік на днях забирав свою монографію, надруковану у Польщі. То та зараза на пошті взяла розрізала мішок і вивалила всі книжки на підлогу, каже, беріть собі і втікла за двері. Чоловік не кофліктний, позбирав та й пішов. Мішок там якийсь хороший якісний був.

15. Coshitce

Coshitce Member

37 поштове відділення:

то точно про них!

16. Galysik

Galysik Well-Known Member

це Ви ше в 19 відділенні, на Замарстинівській не були.
    Схоже, там її сестра-близнюк відбуває трудодні.
    Аж заходить страшно :)

17. Insolence

Insolence Living The Dream

сусідко, Ви давно там не були, там нова дівчинка стажер, поки що мило відповідає на всі мої дурнуваті запитання і захцянки
    А до того це да, ті ще мєгєри

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нє, тут ще адекватні. Мені наіть двічі видавали посилочки без того паперового повідомлення- я просто казала, що знаю, що воно надійшло. двічі тоді була така старенька поштарка з паралізованою рукою.
    А от де справді "пісня" - це 8 поштове відділення на пл.Д.Галицького. З нии по роботі доводилося працювати не один рік, то жодного разу без зіпсованих нервів не обходилося. І завідуюча їх на то все хамство дивилася спокійно.

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Додайте ще в список поштових відділень те, що знаходиться напроти Арсену в районі Патона. Раз в два місяці мені впипадає туди йти і то для того я спочатку морально налаштовуюсь не звертати уваги на їхні вирази обличчя. Приходжу і кажу так чемно: добрий день, дівчатка, мені потрібно марок купити на 300 грн . сидять троє -нічим не зайняті -вирази облич - сірі, сумні, без помішки.....Так і напрошуєтья висновок:все погано, грошей не платять і т.д. Одна до одної каже: тут хочуть марок купити на 300 грн.... Відповідь: ну то й шо що на 300грн, ну то й шо шо марок...шо я маю зараз всьо кинути.... :scratch_one-s_head: Але ж сидить і нічого-нічого не робить!!!І в цей момент я собі думаю: невже не можна до своєї роботи ставитись по-іншому, невже самій не буде приємніше, коли ти посміхнешся людині, продаш ці марки з задоволенням,а не з кислою фізіономією... Я б ще зрозуміла,якби я вкінці дня прийшла - тоді ще можна було б списати на втому такий сірий настрій, а то в 10.00 -і вже з таким настроєм сидіти!!!! Коли вже в нас культура обслуговування в дежрструктурах підніметься????:confused::scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.