чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: чорний список

ЄЄЄЄЄ - ми маєм, звані - розкажу

2. нталька

нталька Well-Known Member

не брехня, а чистісінька правда.
    Відкрили кредитку місяць тому, треба було терміново гроші. В обов"язковому порядку включили нам туди страхові 10 грн. щомісяця. Сказано було, що тепер це для всіх обов"язково. Ну, прикіл не в тому, бо збирались цю приватівську кредитку через місяць закрити і забути. В банку сказали, що в любий момент можна закрити. Ага! Гроші всі повернуті, а кредитка не закривається. Кажуть прийдіть ще раз - прийшли, а кредитка далі "чомусь не закривається". Кажуть, що будуть ще пробувати і передзвонять. Ніц.
    Думала може який глюк, і от тут читаю схожу ситуацію. А люди стверджують, що раз з ними такого не сталося, то такого бути не може...
    буду вдячна, якщо хтось порадить щось дієве.

Останнє редагування: 15 Липень 2011
  3. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

Хочу віднести до чорного списку "Білу Ворону", що у Скрині. Я зайшла з подругою за фарбою для волосся, яку вона вибирала, під час того як вона вибирала в мене задзвонив телефон (який був у сумці), після розмови я поклала телефон на місце, подруга зробила вибір ми пішли на касу, і КАСИР(не охоронець а саме касир)
    попросила у мене сумку (знаючи що я нічого не брала я відкрила її) після
    того як я відкрила сумку, касирка ВИРВАЛА:confused: мою сумку в мене з рук! і
    почала сама дивитись підійшла ще якась пані і почала сама лізти до мене в кишені. Після того як НІЧОГО не було знайдено мені повернули сумку. Ніяких вибачень в свою адресу я не почула. А просто "Все можете йти". На мене дивились усі люди як там були! І я навіть не почула вибачень!!! Я була просто в шоці від того тому навіть не змогла нічого сказати і пішла...я звісно як тільки прийшла до тями зрозуміла, що те що я просто пішла я зробила не правильно...

4. Дана

Дана Well-Known Member

Напишіть заяву про намір закрити кредитку(вкажіть її номер і свої дані) на ім'я начальника відділення і зареєструйте в канцелярії, якщо не захочуть зареєструвати відправте рекомендованим листом. В заяві додатково вкажіть чому виникли проблем і до кого з працівників ви зверталися. Як правило( можуть звичайно бути виключення %-) на такі заяви офіційні вони реагують.

5. Asako

Asako New Member

Ой, дівчата, я тут начиталась про "Приват", аж волосся дибки, маю в них депозити... Раніше мала в "Авалі", обслуговування було нормальне, але відсотки дуже в кризу впали... раніше не помічала таких речей, як зникнення 10-20 грн, тепер буду слідкувати, а ту кредитку відмовляють закривати намертво...

6. Відповідь: чорний список

Не хвилюйтесь даремно.
    Не так давно я забирала усі свої депозитні вклади по кількох різних банках.
    Так от. З "Приватом" не було жодних проблем, на відміну від решти.

В "Райффайзені" пробували відмовити через тимчасову відсутність прописки в паспорті. Коли ж я стала вимагати письмового пояснення від керівництва, швиденько все видали. До речі, це просто їхні "захцянки", на які вони не мають права.

В "КредоБанку" сказали писати відповідну заяву і чекати тиждень. Хоч термін видачі вже давним давно пройшов.

В "ФольксБанку" водили за носа кілька днів - не було грошей в касі. Ну да. Бідося страшна.

В "УкрСибБанку" щось трапилося з базою даних по депозитах. Теж чекала кілька днів.

7. Bonita

Bonita Member

В мене також був депозитний рахунок в кредо банку і ніяких проблем не виникало, коли знімала якісь кошти. Можливо у Вас так сталося, що пройшов термін видачі і вони автоматично продовжили договір на тих самих умовах, якщо Ви не з'явилися, і коли Ви захотіли зняти гроші це вже рахувалося, як дострокове припинення договору. Користувалася послугами різних банків і саме кредо мені найбільше сподобався в плані відношення до клієнтів.

8. Donner

Donner Member

То капець! Приватбанк вже допустив витік приватної інформації про клієнтів, тепер виписки з рахунків - у відкритому доступі в неті

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

таксі 1586
    адреси плутають
    дівчата не запам'ятовують куди ви машину викликаєте, якщо до 10 обіцяних хвилин приїхала машина, вважайте Вам повезло
    операціоністи - дівчата некомпетентні за останній час взагалі
    а бело колись цілком непоганим таксі міста, та й з нормальними тарифами, зіпсувалось як то часто з товаром чи послугами в Україні буває..

також сьогодні мала честь і радість спілкуватись з сервісним центром побутової техніки Росімпекс, що на Шараневича, 28 з приводу питання обслуговування кухонного комбайну Bosch, котрому півроку з моменту його придбання нами. Так от - футбол класна гра,але коли вона не стосується обслуговування клієнтів... Ну і вважати тріщину, котра виникла в терці у момент натирання моркви механічним пошкодженням аксесуару, на яке звичайно ж :girl_devil: мабуть не рзповсюдиться гарантія... ну в кінці дня або завтра напишу свої враження... бо це друга поломка/пошкодження нашого комбайну, в випадку першої - гарантія не спрацювала, хоча цим я повірте займаюсь... пишу зараз на бош україну. Річ за 2500 з наком гривень не має мабуть працювати 6 місяців чи як?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Сьогодні у відділенні Приватбанку була свідком аналогічної ситуації. жінки банкомат "з їв картку", вона підійшла до обслуговуючого персоналу, на що їх реакція була такою: "Наш банокмат влучив? Напевно у вас закінчився термін дії картки."На її відповідь, що ні, пішли пильно розглядати банкомат.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Був нині в Дешевше.нет.
    Дурнуватий сервіс, байзель, недовезені замовлення.
    Не даремно на ЛФ нарід плювався.
    Більше не піду.

Втішило, що поруч уздрів ІКЕЮ. Зайшов і відтанув від совдепіщини Дешевше.нет

12. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Взимку вистоялась з двома дітьми в них більше ніж півгодини , поки мені винесли моє замовлення . Всі шалено зайняті , носяться з великими коробками і периживають за якісь там штампи , а на відвідувачів - мінімум реакції. Чотири рази!!!! просила принести мені замовлення ....

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Магазин "Beauty" на Словацького... і біля стелажу з продукцією, і біля каси реклама - при покупці шампуню і бальзаму такого-то у подарунок спрей для волосся... так як за ними і прийшла, не уточняла.. на касі - нема зараз спреїв... ну то як нема, зніми рекламку, привезуть - знов повісиш.. то 15 сек.
    але то таке, ну закінчились товарні запаси... пишу з метою повідомити власників на випадок якщо акційного товару вистачає, але він нагло присвоюється працівниками магазину чи щось того роду:)

14. Відповідь: чорний список

Дуууже поганий сервіс.
    Якось у п'ятницю зробила замовлення. Перетелефонували, сказали, що товар буде, найімовірніше, ще в неділю, а в понеділок можна буде забрати. Але попросили передзвонити їм. Про всяк випадок :). Я стояла посеред вулиці, записати номер телефону консультанта не могла. То він сказав, що вишле смс.
    Ну от і понеділок, смс ніякого нема. Їду туди. А там - кругло-квадратні очі "чого ви приперлися. приходьте завтра".
    Ух, зла я була. Захтіла почути менеджера. Передзвонив і каже "Ви самі винні, мали передзвонити" - "Так ж номер не дали" - "Ой то в нас нова дівчина працює, вона така дурепа (!!!!), нічого не знає" (ото хороший дружній колектив, ага). Ну врешті-решт з'єднали з "п'ятничним консультантом". Той божиться, що смс відправив. Я йому: "Нема!" Він: "Та я через сайт Київстару відправив". Занавєс.

15. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Дивно, я багато чого у них купувала (принтер, фотоапарат, веб-камеру, мобільний тел., електронну книжку) і мені подобалось і ставлення до клієнта, і обов’язковість (товар прибував вчасно, день у день, так як обіцяли). Єдине, я не їхала до них без гарантії, що товар у магазині 100% є, передзвонювала, запитувала. І жодних проколів...:confused:

16. La esposa

La esposa Moderator

Ми в дешевше.нет фотоапарат брали. На другий день нам подзвонили і заявили: перепрошуємо, але ми вам мали дати фотоапарат "сірої" поставки/зборки, а випадково дали оригінальний :girl_crazy: то ви нам ще маєте доплатити 47 долярів за "бонус":girl_haha:

17. marianast

marianast Well-Known Member

І ви доплатили? Я б сказала, що мая твая нє панімаєт і ніякої сірої зборки я не замовляла.

18. La esposa

La esposa Moderator

19. Donner

Donner Member

Ательє НТОН на вул. Зеленій. Замовив там пошиття костюму. За все заплатив десь біля 2500 грн. Були примірки, ніби все ок. Прийшов забирати - задня шліца стирчить як хвіст, піджак висить як дзвін - зверху вузький, вниз розширюється. Кравчиня сі спереживала, бо йой, як то так, перший раз за кар'єру кутур'є. Пообіцяла виправити. Виправляє більше місяця, приходив міряти разів з 5 - нічого не міняється, вона завжди нові версії висуває - чому то так і шо треба зробити.

20. Відповідь: чорний список

Заношу у чорний список такси 15-50. Вчора ввечері викликаю, питаю ціну, виходить мінімалка 15 гривень, про що мені повідомляє оператор.За декілька хвилин сідаю в машину,на привітання шофер відповідає запитанням:"куди їдем?", кажу адресу, приїзжаєм,питаю ціну,відповідь "20 гривень" ,я "чому 20?, оператор казала мінімалка 15 гривень,",а ви би ще довше виходили, і світлофорів по дорозі скільки було!!!- і це криком, думаю не буду за 5 гривень псувати собі настрій, дістаю 100 гривень, даю водієві,в той час він причитає криком:"дєбільні оператори,хе--ю говорять,а потім хе--я виходить,і дає мені сдачу,я не дивлячись забираю гроші в гаманець,і кажу "передзвоню до вашого начальника обов"язково".Вихожу з машини і по дорозі додому, телефоную до оператора, на що кажуть "зачекайте водій поверне гроші",через вікно бачу, як водій успішно їде.Вдома дивлюсь в гаманець, а там замість 80 гривень, 70 гривень...Ще й обманув мене!!Дзвоню сьогодні до оператора , прошу номер керівництва, через 3 хвилини телефонує мужчина, представляється керівником, вибачається і каже ,що водія звільнено,хі-хі!!!, і мені повернуть 15 гривень на телефонний рахунок, чекаю вже годину, що робити далі?

Статус теми:
Закрита.