чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: чорний список

За більше ніж рік роботи з і-магазином отримала сьогодні першу неприємність від "Укрпошти" на свою голову. Зі Львова до Донецька дойшла половина вмісту рекомендованої бандеролі. Щось комусь доказати - неможливо: отримувач перевірив вміст за межами поштового відділення. Не маю підстав не вірити клієнтові. Тож вирішуйте і обирайте самі...

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. veronka

veronka зла друзя

недавно знайомі відправляли бандероль вартістю 500 грн., то вона пуста, без начиння, прийшла!!!!!!!

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я в шоці! ніколи б не подумала що таке буває!!! :eek:

5. zaderyshka

zaderyshka Member

ха..."Укрпошта" то просто кара небесна. Передплатила мамі на День Народження журнал з викрійками, так щоб його отримати кожного місяця мушу ходити на пошту і сваритись, бо виявлється через мене одну їм не хочеться в Зимну Воду довозити. То звісно добре, але ж журнал коштує немаленьких грошей і я хочу отримувати його вчасно!!!!

6. носик

носик New Member

а можете написати відділення?
    часто відправляю через укрпошту. поки "казусів" не було, але от у знайомих посилки пропадали

7. Natalya

Natalya Well-Known Member

Так то ж невідомо де саме на шляху посилки її почистили...

8. Nata

Nata Well-Known Member

Мені мабуть єдиній з укрпоштою везе :) Я з автолюксом тричі мала катавасії, тепер користуюся тільки укрпоштою, все приходить швиденько, в повному складі, ну і поштарки у нашому відділені зовсім нормальні (не скажу що надто приємні, але не хамлять принаймні :))

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А у моєму відділені, то там хамство страшне. Приходиш з а 1 год. до закриття, а тебе ледве не з матюками виганяють. І йти туди не хочеться, але для оплати КП мені там найближче..

10. La esposa

La esposa Moderator

так, люди! То тема "Чорний список" чи "Рагулі?"

я вас прошу, ну вказуйте детально, на що жалієтесь, а то виходить, що перекидаєте з пустого в порожнє.

то в якому відділенні?

:)

11. Ameli

Ameli Well-Known Member

Користувались їх послугами, все обійшлось без казусів, дуже шкода, що так трапляється.

12. Shprotka

Shprotka Active Member

Чоловік в суботу купив в "Сільпо" на Балатоні сметану "Простоквашино" в стакані, не додивився, а вона відкрита і половину вже хтось з"їв:girl_impossible:

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В "Сільпо"у "Скрині" регулярно натрапляю на протерміновані глазуровані сирки, а одного разу купила хліб порізаний, вдома зняла плівку - а він усередині зелений :bad:
    А ще можу додати продуктовий магазин на Виговського,29 - продавці постійно не на місці, доводиться чекати їх по 20 хв (причому у будь-який час дня!!!), можуть нахамити, а продавець в відділі кондитерських виробів регулярно важить печива чи цукерок на 200-300 грам більше, аргументуючи це тим, що "воно смачне, беріть багато, а ще то беріть,і то, і інше"...дратує така настирливість з одного боку та абсолютний пофігізм (довге чекання, поки прийде продавець) - з іншого.
    В відділ хлібобулочних виробів продавець регулярно подає хліб голими руками, без рукавичок, і може різати хліб просто на тій дощині, куди люди кладуть гроші.
    Постійно зарікаюся, що більше туди не піду - але, як на зло, цей магазин найближчий до мого будинку.

14. La esposa

La esposa Moderator

:girl_crazy:

а мій чоловік приніс додому кілька йогуртів, один з них мав проколену фольгу.. і вже встиг скиснути — то я принесла той йогурт назад, а працівниця мене питає: "Вам такий самий принести?" — а я кажу: "ні, свіжий, будь ласка :)" трохи посміялися, але обміняла без проблем :)

15. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Це якраз до теми чорний список. Я номер відділення можу дізнатися,(уваги просто не звертала) знаходиться пошта по вул. Низинна.

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

хочу поскаржитисмя на челентано на привокзальній...:girl_devil:
    уявіть ситуацію - субота 3 год дня, не вельми людно, електричко 16.10
    пріхожу..хочу робити замовлення , а переді мною обсліговують жіночку....
    так от, бере вона піцу - там гриби сир перець і помідори, салат і чай..їй кажуть 38 грн і роблять за 5 хв
    я думую - клас, поки мій приїде - замовлю, все буде ок....думаю, грошей вистачить..ага..
    піца такаж + куряче філе і тільки чай - 45 грн
    я вшоці..кажу, замовлення робити не буду.. - думаю, мало що, я давно по піцеріях не ходила...
    пиходить мій, 20 по 3..я така йди замовляй - в нього картка на знижку..
    він замовив
    чай взяв 2х і піцу просту - 38 грн - 36 зі знижкою
    я не понялА..:girl_mad:
    далі...25 по, тут повз нас пропливає офіціантка, я б сказала, що вона так упаковки 3 валер"янки випила з піцою.....
    через 3 хв біжить мужик - і відносить майже всю піці назад
    30 по,..ніфіга...лиш би не матюкатись - я реально голодна, бо всю їжу йому дала на обід - пішов в офіс меблі тягати...
    я вже зла, свого посилаю по піцу і...
    та мала МУХа (а я була голодна і падав сильний сніг) віднесла йому нашу піцу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    її всліпило чи вона просто номерка не бачила на столику?????
    а ті сволочі навіть не призналися і другу не робили!!!!!!!!!!!!
    мій врівноважений хлопець видав їм якісь перли, від яких вони чомусь стали червоні і вернувся з грошима і з салатом...
    а на поїзд ми еле-еле встигли..
    таке..

17. Darcy

Darcy Well-Known Member

Історія, без сумніву, має продовження... Третій день підряд їм дзвоню, то "ваш телефон тестують", то "він ще у Києві", нарешті сьогодні мені попалась толкова тьотка, яка мені пояснила, що я маю право написати заяву про відмову від гарантійного ремонту у зв'язку з перевищенням відповідного терміну ремонту, тоді, якщо вони не зможуть його протягом кількох днів зремонтувати, я отримаю довідку про неможливість ремонту, з якою можу піти в магазин і обміняти телефон на новий, або отримати назад гроші.

В мене виникло питання (то так, на майбутнє), може хтось з юристів (або не-юристів, які володіють такою інформацією) мені пояснить: якщо я не зберегла чек про купівлю телефону, але в мене є гарантійний ремонт з печаткою магазину, датою купівлі і т.д., то чи є цей документ таким, який засвідчує факт купівлі? Простіше кажучи, чи обміняють мені телефон на новий без чеку? Буду дуже вдячна!

18. Raven

Raven Мама малятка

19. Darcy

Darcy Well-Known Member

20. Raven

Raven Мама малятка

Статус теми:
Закрита.