чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: чорний список

В тому самому Іміджі в ЦУМі хотіла основу купити, звірили мене красивенько і не дуже спішили обслуговувати, то я потім в такому самому прикиді з вредності в Брокард приперлася, що здивувало, таки швиденько обслужили, мій прикид був недовподоби хіба відвідувачам (рюкзак, джинси і кросівки). Думаю якби ще пса мала, то вже точно мені би не продали нічо:girl_crazy:.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Брокар, то взагалі окрема історія, особливо той двоповерховий в центрі....бррр... не переварюю їх. Ті продавці самі собі не мають змоги щось купити в тому магазині, зато накрасти тестерів... то дуже круто і престижно.
    Тепер купляю все тільки в одного продавця в тому Брокарі, що в Ашані (Володя його звати). Він і розкаже, і покаже, і не підганяє, дає все спробувати, а пару казав щоб не купляти, бо на цей товар буде акція чи знижка в найближчому часі.

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

4. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Вкотре переконалась, шо від добра добра нє іщут...ан нєт, хочеться спробувати нового. У нас звичка (чи традиція) щосуботи влаштовувати романтичну вечерю у котромусь із закладів харчування. Останньо найбільш засмакував "The Grill", але у цю суботу потягнуло на "Кавказ". Як же я себе картала, шо туди подалась! Вочевидь, мала якийсь світлий спогад за тими часами, коли ресторанів було мало, а тих, де смачно, ше менше...
    В общєм, розчарування повне! Невелике приміщення, накурено, паршива витяжка, купа народу. Невеликі зали, манєнькі столики. Офіціянтка пообіцяла "швидко все організувати" (це аби ми передчасно не втекли!), але насправді це затяглось на купу часу. Смажене на грилі сулугуні було геть зимним, шашлик з телятини - із кісткою та жиляками, з неприємним присмаком. Картопля - напівсирою. Перець та баклажан грильовані - без жодного смаку і навіть без солі. Обслуговування - вкрай повільним. Чек - вкрай немалим!
    Може, за часів Савєцького Союзу там було досить незле, але зараз...:girl_devil: Карочє, нє хадітє, дєті, в "Кавказ" на вечерю!:bad:

5. Raven

Raven Мама малятка

Ми щось подібне в "Мапі" мали, коктейль був з ну дуже давнього молока, пити не ризикнула.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми також щосуботи ходимо десь на вечерю. Колись часто ходили в Динамо Блюз, але тепер не ходимо, бо там страшенно накурено, і музика дуже голосна... Діти не витримують

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

обідала сьогодні в МВФ що на Фурманській.. жах! карточку на знижку не врахували, каже: ну ви ще якось до нас прийдете, правда? тоді і дамо знижку..
    в мене очі на лоб полізли... замовила глінтвейн, бо змерзла дуже... такого несмачного ще напевно не пила, спиртом було чути віл нього... дуже обідно, бо наскільки знаю, що власники МВФу мають звязок з Бамбетлями, де глінтвейни мало не фішка, дуже смачні...

8. Відповідь: чорний список

Знаю, що там недобросовісні офіціанти з одного пакетика чай можуть безконечно робити. І недоважують солодощі.

9. Insolence

Insolence Living The Dream

10. Raven

Raven Мама малятка

Ми замовляли чай в чайничках запарений, надіюсь нам першим його запарюавли.

11. Відповідь: чорний список

Зараз поясню. Я "Мапу" навіть не те, що недолюблюю, а просто в ній не буваю. Моя коліжанка мала до неї і до власника стосунок, тому маю через низку причин якусь особисту антипатію, чи шо. Але антиреклами теж робити не хочу, бо так, щоб сидіти-пити-їсти, то була раз і не знаю, як там чай приносять. Але, власне, від тої коліжанки чула, що офіціанти всяким там промишляли, при чому позаочі власника. Але то давно було, років 2 тому, що зараз - не знаю.

12. bora

bora Well-Known Member

Наскільки мені відомо там змінився власник. Чи мова вже про нового?

13. Відповідь: чорний список

Та ніби ні. Але не знаю точно.

14. Raven

Raven Мама малятка

Там хіба офіціянти мінялися зі швидкістю сітла. Люблю почаювати, а в колоніальних мурах мало столиків, то ми частенько на ройбуш в мапу ходили. Кожного тижня новиє ліца.

15. Golgy

Golgy Member

Відповідь: ПРИВАТ 24 або "onlineбанк удома"!

І я вставлю свої 5 копійок. Цілком з Вами згідна, щодо великої кількості послуг системи. Більшість з них є безкоштовними навіть, якщо грамотно поводитись з фінансами.
    Але можу додати також негативні моменти системи.
    Останній випадок який в мене трапився. Я перекидувала гроші в П24 між своїми рахунками. Роблю я це досить часто тому пам"ятаю, що комісії в мене не знімається. Однак система мені показала додаткову комісію. Я звісно звернулась в підтримку. Ну ми виясняли різне і довго.
    Так от щодо того випадку спочатку мені оператор сказав шо карта моя кредитна, хоча це зовсім не так. Пізніше вияснилось шо вона все таки не кредитна. Відповіді, що це за комісія я не отримала. Оте виясняння в мене було з 4 операторами і зайняло більше 3-ох годин. Пізніше я зробила ту саму дію, щоб перекинути гроші між рахунками і отримала від системи отаке.
    Як видно, однакові операції, правда одна зніме комісію, інша не зніме. Я вислала в П24 оцей скріншот, хай розбираються.
    Отже основне правило П24 це треба всьо пильнувати і вести додаткову ексельку як радили в іншій гілці на форумі тут. Мене це трохи нервує, бо банк це установа якій я довіряю свої гроші і я ще мушу за ними пильнувати. Мені не дивно навіть чому більшість карток в Україні це прийшла ЗП - зняли до нуля ).

Також наболіла підтримка. Оператор не вирішує питання а створює додаткових нових 5 запитань. Мене відверто не влаштовує, коли я питаю скільки я заплачу в результаті отакої транзакції - оператор відповідає вам система покаже. Не знаю чому так, але є і дійсно профі але на них в чаті чомусь важко натрапити.

Вище згадували про статистику чітку. Так вона чітка, але П24 заявляє що деякі транзакції там можуть показатись з затримкою в 7 днів. В мене через оце все дуже путається. Рятує екселька ).

Отже, висоновок: користуватись можна. Якщо все випитати і грати по правилах то виходить дуже вигідно і безкоштовно. Враховуючи те, що інші банки якщо і мають аналогічні продукти то за абон. плату і % за самі послуги. Також потрібно вести додаткову свою статистику обігу коштів на рахунках.

Останнє редагування: 4 Лютий 2011
  16. Donner

Donner Member

Інтертоп і Євротоп - вся мережа - в чорний список! Принаймні, для мене. Тричі купував собі взуття в різних магазинах (Любінська, ТЦ Шувар, біля Укрсоцбанку в центрі) - стало на півроку. Раз Geoxe, двічі - Ecco. Джеокс мешти порвалися як шмата за 4 місяці. Еко з Гортексом - одні прослужили півроку, а далі пропускали воду, як марля, а інші, куплені в березні минулого року - вже трісла підошва. Недаром казав мені знайомих, в якого батьки - майстри по взуттю, що вони самі у Львові виробляють і ті всі Еко і Джеокси і інші модні лейби.

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

маю екко з гортексом , ношу вже 4 роки, на вигляд як нові) кращого взуття на зиму і не уявляю. Тому все відносно, мабуть, вам просто не підійшло.
    нарахунок Джеоксу ніц хорошого не скажу. Мала червоні мешти. то в мене вічно ноги і шкарпетки червоні були, вони так линяли, і на 2 рік на пальці дирка утворилася. більше взуття джеокс не купую. Воно дороге дуже, але по вигляду і по якості того не вартує(

18. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Пролог
    Якщо хтось вам скаже, що має намір замовити банкет у кафе "Академічне", переконайте його в жодному разі цього не робити!

Якщо Вам повідомили, що Вас запрошено на банкет з якоїсь-там нагоди до кафе "Академічне", наїжтесь добре вдома і нагодуйте всіх, хто іде на цей банкет. Окрім того, залиште харчі вдома у холодильнику - вони вам знадобляться по поверненню зі свята!

Якщо Ви все ж скуштуєте щось у "Академічному" кафе, тримайте напоготові якийсь "Мезим" чи хоча б активоване вугілля...може знадобитись.

Тепер - сама розповідь:
    Нещодавно мене з сім’єю запросили на імпрезу у вищезгадане кафе. Я ніколи там не була, але чомусь мала думку, що кухня там буде нижче середньої. Заклад це ж бо старий, з радянських часів, певне, персонал і досі вважає, що меню змінювати не слід, старатись не варто, бо кафе розташоване у дуже зручному і гарному місці. Я і не думала, що у центрі Львова, при сучасній високій конкурентності та насиченості нашого міста закладами харчування може бути таке!
    Я була дуже голодна, бо встигла щось перекусити ще зранку, тому очі мої автоматично почали обнишпорювати стіл на предмет "чаво би схавати":wacko1: І мені нічого з представленого на столі не захотілось - настільки все було непрезентабельне і ніби аж несвіже. Банальні, нецікаві, несмачні страви, без жодного естетичного оформлення. Величезні тарілки, на яких кілька мікроскопічних засушених шматочків чогось. Заливне з язика було його несоленими тонюсінькими скибочками, залите розчиненим кубиком типу "Маггі" та желатином. В кошичках з червоною ікрою було кілька ікринок, натомість масла ціла купа...несила було проковтнути одразу таку купу масла:bad: Смажена печінка була геть несоленою, на фаршированій печеричці зверху гора запеченого майонезу (замість сиру, певне). Я думала, шо то було найгірше....ан нєт...нас ше чекало "гаряче". Ну, воно було геть не гарячим, але то таке. Росіл - надто жирний і знову ж несолений, а пиріжки з м’ясом...найостанніший біляш з металевого ящичка з площі Ринок у 100 разів смачніший, ніж ті пиріжки, що їх прдали у "Академічному". Всередині замість м’яса щось чорне, холодне, жирне, з присмаком нирколегенів (ну ви зрозуміли):bad:
    Коли ми дібрались до карпоплі з "відбивними", я була вже не на жарт лиха і голодна. "Відбивною" виявилось мелене м’ясо з горою цибулі зверху, обваляне у клярі і посмажене на олії. "Кляр" зовні був з численними чорними вкрапленнями, вочевидь, того самого перегорілих кляру і олії.
    Закінчую, бо думаю, все вже зрозуміло. Ага, ще :про персонал. Офіціантом (єдиним!) був дядько років 55-ти, у "неофіціантській" формі із "задавненим" запахом поту. Йому допомагала жіночка з кухні. Все!
    Мушу сказати, що родина, яка запросила нас на забаву, не жадна і не бідна. Хороші гостинні люди. Залишається співчувати їм за вибір "Академічного" кафе...
    П.С. А вдома нас чекав "Тірамісу" з Танітиних продуктів. Це була найкраща подія того дня!:nyam2:

19. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

20. La esposa

La esposa Moderator

Статус теми:
Закрита.