чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: чорний список

Підтримую на всі 100%!

2. WildWind

WildWind Member

Вношу в чорний список всі заклади Львова, де продають тірамісу, а замість маскарпоне додають просто збиті вершики. Зокрема таке в ""Піцца на дровах" (колись там "Арарат" був). Вбила би. Очікуєш улюблений десерт, а приносять щосьтошнотворно солодке, де маскарпоне і не пахне..

3. Відповідь: чорний список

4. solomka

solomka Active Member

Я вношу в чорний список "Фуршет" (той, що в Тернополі), купила там дитині ікру, вона нею отравилася, і потім навіть коти і собаки не хотіли ту ікру їсти.

5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Перепрошую, а ви думаєте шо в тій ікрі є шось корисне? Там вже давно ніц доброго немає. Але то не в тему.

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну то вже якийсь перебор!!!
    Навіщо в цій темі обговорювати кулінарні уподобання чи корисність-шкідливість продуктів для дітей?
    Тема для внесення у ЧОРНИЙ СПИСОК неякісних магазинів-кафе-товарів-послуг-закладів та ін.
    А з чого котлети чи чим годувати дітей - є інші спеціальні теми

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене таке враження, що в Арсені взагалі не водиться нормальна варена ковбаса або сосиски.
    Минулого тижня заходила у супермаркет "Аншлаг" на Шота Руставелі - побачила, що у них переклеєні цінники з датами на упаковках сиру (фабрична дата пакування - 19 жовтня, їхня - 26, причому навіть не стараються акуратно заліпити, чудово видно обидві дати). Сосиски - ціна поза 50 гривень, а на смак ще гірші, ніж баркомівські, розлізлі і переперчені.

8. La esposa

La esposa Moderator

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Спеціально для Вас поцікавилась - виробник фірма "Дельфін", що там, що там...

10. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

belik, маю вдома Київстар (вже писала в цій темці), але теж надумала взяти ОГО 3G, подзвонила я їм на гарячу лінію (20 хв чекала на з-єднання з оператором) й стала питатися, чи буде той ОГО кращим за Київстар, вона уточнила в тех.підтримці і сказала, що їхній сигнал набагато раз слабший (менш потужний), чим Київстар/Білайн, але вони над цим працюють і можливо скоро вони "дотягнуть" до рівня Київстара. Я чомусь аж трохи засмутилася, бо тупить мені цей Київстар, а хотіла кращого.. :sad:

11. Herbera

Herbera New Member

У мій чорний список потрапив магазин "Своїми руками - товари для рукоділля", що на Шевченка 22. Була там десь місяць тому, хотіла купити схему для вишивки, але нічого не підійшло, дещо запитала у продавця, а та так зверхньо мені відповідала, що купувати там в мене пропала охота, думала більше туди не піду, але сьогодні була в тому районі і треба мені було моточок нитки. На дверях великими яскравими літерами написано "Відчинено", заходжу - продавець кричить до мене, що в неї обід, вилітає з-за свого прилавка мало не виштовхує мене з магазину і перед моїм носом зачиняє двері на ключ. Я в шоці від такого обслуговування, так образливо і неприємно. Більше туди ні ногою.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дивно, часто там буваю, власниця дуже хороша дівчина,сама в основному продає, хіба когось нового взяла на роботу?

13. WildWind

WildWind Member

Ги) якщо не помиляюсь власниця заходить сюди на форум, ні?

14. Orman

Orman Модератор-бомба

давно вже не було

15. true

true New Member

В мене теж давно таке враження, тому ніколи там не купую їх.

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Готель " Патковскі" в Буковелі. Співпраця з ними неможлива. Керівництво - це така собі криклива мадам ( от вже зранку мені настрій зіпсувала), яка не вміє спілкуватись з людьми і взагалі не розбирається в чомусь розумнішому від виделки.
    Я працювала з цим готелем. Надала їм послуги, виписала рахунок. Коли виписувала рахунок запитала, хто буде оплачувати. Менеджер сказала "Готель "Патковскі" (тобто юр. особа). Після того вислала їм накладну. Десь два тижні дзвонила, просила поставити печатку і підпис. Прийшли мені документи без печатки. Якщо ПП не має печатки, то має відправити копію свідоцтв. І от подзвонила до мене ця "баба" і почала казати, що в них таких документів в принципі нема і вона не вишле ( я думаю, шо то не правда, бо спочатку вона казала, що просто не закине документів, бо не хоче). Питання: нащо тоді було в мене вимагати офіційний рахунок? виписала би чек і не було б проблем. а тепер будуть проблеми з податковою. Одним словом настрій зіпсутий на весь день і що тепер робити не знаю. Десятому тепер закажу, щоб з ними не зв"язувався..

17. Відповідь: чорний список

В найчорніший список заношу адміністрацію рясненського "Барвінку"!!!Сніг відкинули на 2 метри від вхідних дверей,наробили кучугур,стоянка не розчищена взагалі!!!Так що лізьте,дорогі клієнти,за їхніми продуктами по коліно в снігу!!!

18. bora

bora Well-Known Member

Та сама ситуація в Арсені на Зеленій. Довго там буксували в кучугурах снігу доки виїхали. Жах

19. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

добре , що біля ЖЕКу під самий асвальт сніг почистили)
    Я в тому Барвінку взагалі боюся щось купувати і навіть не заходжу. Мені здається що там все зіпсуте. Літом там було тепліше ніж на вулиці. Можу уявити як ті солодощі і ініші продукти, які лежать не в холодильнику там "виживали".

20. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Знову відзначила для себе Арсен,що на Сихові. Мало того,що у чоловіка там вкрали рюкзак,так ще вчора коли виходила перестрів ,біля виходу, молодик з рацією. Просив показати чек і що ж я там таке купувала.Передивився весь список, сказав нікуди не йти,ще й іншого охоронця біля мене поставив,щоб точно не втекла!! Питаю в чому власне річ- жодної відповіді! Так і не зрозуміла чого затримали, але щось їм так не сподобалось як я дезодорант вибирала. Перепрошую якщо відкривати кришечку і нюхати який він має запах це злочин,тоді так- я кримінальний злочинець! Після 15 хвилин стояння на публіці, де кожний покупець вважав своїм обов'язком розгледіти підсудну почула за спиною голос - 10 вибачень(ВЕЛИЧЕЗНА УСМІШКА) можете йти. КАПЕЦЬ!!

Статус теми:
Закрита.