чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: чорний список

О,і в мене та сама історія - з 086 ніколи проблем нема,не перший рік їхніми послугами користуюся:завжди вчасно,гарні машини іномарки,класні,чемні водії,нормальні ціни.Я ними задоволена. А раз їхала тим хваленим Економ таксі - жах!Здре майже вдвічі більше,ще й норовив везти довшою дорогою.

2. Jasmin

Jasmin :)

Аналогічна історія. Минулого тижня в понеділок з Медової Печери на головний вокзал їхала таксі 1586 вартість проїзду була 29грн. А у п"ятницю від Скрині на Медової Печери за 50грн на Економ таксі. Притому, що постійно керувала куди їхати, бо дороги водій не знав, і з лічильником щось раптом трапилось в кінці подорожі...(але тут сама винна, треба було слідкувати весь час ще й за цим) Коли обурилась і сказала що між 29грн і 50грн є велика різниця, мені сказали, що тоді давайте 40грн. Оскільки в мене було 50 в одній купюрі, то здачі звісно водій не знайшов.. Одним словом, хай наїсться... але їхала я з ними в останнє точно!

3. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А нам вчора львівські заклади харчування безнадійно зіпсували вихідний:girl_devil: Вирішили сходити в центр, погуляти, випити пива та щось смачного з’їсти. Оскільки ми були з дитиною у візку, то вирішили пошукати щось надворі із столиками. Таких було вже мало, більшість поскручувались на зиму. Сіли біля "Мапи" на вул. Галицькій, прибіг хлопчик з меню. Чоловік сказав, що нам лише два пива по 0,5л, хлопчик: "В нас лише "Львівське" по 15 грн." Іти далі не хотілось, сказали, щоб приносив. За 5 хв. прибігає, на таці дві пляшки страшенно запилюженого світлого пива, чоловік:
    - А чому пляшки в пилюці?! За 15 гривень могли б і без пилюки бути!
    - Ну ви розумієте, я просто спішив, хотів, щоб вам швидше було...
    Я:
    - А невже на протирання пляшки потрібно було багато часу?! Це ж хвилинка!!
    Хлопець:
    - А в мене вондево таких штирнайчіть сидить, як ви!!!
    Ми в шокови:crazy:, сказали йому, що він поняття не має про спілкування з клієнтами, лишили йому те пиво, пішли геть...
    Наступною спробою випити пива і щось-таки з’їсти став паб "Корзо". Замовили пива, дєвочька принесла нам гарне таке, грубе меню в шкіряній обкладинці. Ми вибирали довго й нудно, мали намір скуштувати салати, м’ясо і ще щось. Дівчинка за замовленням не поспішала. Нарешті прийшла:
    - Ну що, ви вже опреділились?
    Кажу:
    -Так, ми ось тут хочемо ромштекс з овочами гриль і ще...
    Дівчинка:
    - Ви розумієте, в нас зараз кухня не працює, в нас багато замовлень і кухарі не встигають!!
    _ То якого ж ви...... запитуєте, чи ми визначились із стравами?! Чого меню принесли??? (до речі, людям за столиком поруч приносили салатики і ще щось). Німа сцена. Знову пішли геть....
    Спроба номер 3 і, на жаль, найневдаліша... Згадали, що колись смачно їли в "Паляниці" на Пекарській. Там дуже смачними були деруни. Взяли по салатику (різні брали), потім - по порції дерунів із грибими, м’ясом та сиром, такі запечені у керамічній тарочці. Начебто все було нормально, чи то ми не зауважили дивного смаку, а може, просто дуже голодними і втомленими були. Наслідки: в мене нині, за перепрошенням, люта діарея, чоловіка тошнить і він ніц не може їсти.
    Гадаю, коментарі зайві. Але так прикро, чесслово....за наші ж гроші....:girl_devil:

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

"Укрпошта" увійшла в мій чорний список: не знаю, як у Львові, але у Винниках обслуговування жахливе. Нервові там сидять "тьотки", бо по-іншому їх і не назвеш, хамовиті і зовсім не культурні. Я все розумію, працювати з людьми - дуже важко, бо різні люди бувають, але це не означає, що відвідавши їхню установу, їхній настрій має передаватись клієнтам:girl_devil:

5. bora

bora Well-Known Member

Угу. В них зараз щось не гальо. Двічі викликала і двічі чекала 20 і 30 хвилин. Хоч би попереджали людей про такий час чи що.

Можна внесу знайомого?)) Сьогодні сказав, що на пізньому ювілеї якогось крутяка почув гарну фразу - "Раніше я думав, що гроші не все можуть, тепер переконаний, що все". Як це самодурство може подобатись?? От знаєш людину, думаєш світогляд подібний, а вона бере і псується до невпізнання з зароблянням певної суми грошей. Сумно.

6. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Точно і влучно! Була на Головній пошті, то заледве витримала... Черга в 40!!!!! людей і працює одне "віконечко"!! Ні "добрий день", ні "дякую", ні "приходьте ще"... ЖАХ одним словом..

7. katrinka

katrinka Well-Known Member

у мій чорний список вже давно увійшла та що на пл. Галицькій. два дні не могла рекомендовані листи відправити, бо завжди в мене перед носом закривались, то пошту відправляти, то на перерву, то ще щось. навіть коли з малим прийшла, прочекала в черзі (малий кашляє, а терміново треба відправити) все заповнила наклеїла, їй тільки прийняти, мені перед носом "я на годину закриваю, зараз машина по пошту приїде". кажу , що з дитиною стою пів години в черзі, тут лише прийняти 1 хв часу!!! "прийдете після обіду, я зайнята". ледве себе стримала, щоб не нахамити.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені там вже на протязі 3 років доводиться постійно сваритися.Але їм все по барабану,бо завідуюча на те все дивиться крізь пальці. Такого поштового відділення я ще не зустрічала...

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Та вони всюди не ахті, на Науковій єокремий відділ, який видає рекомендовану кореспонденцію, працюють офіційно з 8 до 4, обід з пів першої до пів другої, реально закриваються на той обід вже коло 11 ранку, я щоб туди потрапити по три-чотири рази ходжу. Мені подобається Укрпошта в нас на Сихові на Санті, з ними проблем ніколи не мала.

10. Siania

Siania Love Life

Кафе Кабінет на Винниченка, 12
    Святкувала в цьому закладі 23 жовтня 2010 року свій день народження. Все було чудово: музика, кухня, компанія...якби не 2 але. Після партії більярду ми повернулись за стіл, і одразу подруга закричала "ТАРАКАН"! :khomyak:Він біг по столі, є фотодоказ. Реакція офіціантки - "Мені так шкода, я теж їх дуже бриджусь..."
    Скандалу вирішила не влаштовувати, і за все вже розрахувалась....настрій не хотілось псути... Але закуска більше не йшла, звичайно...
    Від 22.30 нам постійно нагадували що в 23.00 вони зачиняються. В 22.45 приглушили світло та виключили музику, в 22.50 вже всі працівники сиділи одягнені і дивились на нас коли ми підемо!
    Ну як так можна? :umbrage:

11. Dolma

Dolma Well-Known Member

прочитала тут за таксі 086 і пригадала свою кумедно-прикру історію з ним.
    ...мій потяг був о 5 ранку. їхала в гори на тиждень. мала рюкзак 30 кг. звісно таксі замовила ще з вечора. вранці передзвонила. сиджу, чекаю... дивлюся - час критичний. знову дзвоню: кажуть - виїхав, чую, як виясняють ситуацію і називають номер мого водія - 75, чекайте... виходжу на вулицю, дивлюся годину, якраз вистачає часу добігти пішки до вокзалу (на Левандівці живу, і так зазвичай роблю, але тут 30 кг!), ломанулась вперьод, глип направо-наліво - може, хто підвезе хоч трохи (вирішила ризикувати) - глупа тиха ніч (то був жовтень). добігаю до перехрестя (одна зупинка) і раптом мою увагу привертає одиноке таксі, припарковане біля нічної забігайлівки, жену до нього. там спить водій, починаю стукати у вікно і помічаю його номер - 75! тут я вже просто гамселю по машині. воділа висувається і каже, що нікуди не їде. можете собі уявити, що він вислухав. :girl_devil: звісно, він поїхав, правда, якось невпевнено, і за тих нещасних 10 хв. їзди умудрявся двічі стати, бо щось йому було з машиною не тойво! описати свій стан навіть не можу. досі дивуюсь, чому я йому заплатила...
    на потяг влетіла в останню хвилину.

12. sani

sani New Member

ха, мене з другом одного разу в Деманджаро на Шуварі непобачили і закрили на ніч(!)...

Так от за пивом і цікавою розмовою ми і не звернули уваги, що більше крім нас клієнтів вже не було. В 21:45(працюють до 22:00) виключають ВСЕ світло. Останні куски піцци ми змушені були доїдати у повній темноті! Через 5 хв. прилітає офіціантка і заявляє нам, що буде забирати весь посуд з нашого столика…
    Ми що змогли доїсти, доїли, а решту вона нагло забрала! І побігла з підносом…

Ми здивовані, бурмоча під ніс про їхню "гарну" обслугу, почали вдіватись, щоб іти геть з того гадюшника. І тут мій товариш каже, - глянь вони нас закривають!!! :shok:
    Я спочатку подумав що він жартує... але справді поки ми підбігли до виходу, двері були закриті, і нікого вже не було!!! :shok: мадами сильно спішили і побігли...

Ми почали тарабанити в двері, і добре, що там стіни скляні і є охоронці Шувару. Які нас почули, побачили і догнали ту працівницю, яка нас закрила…

Вона навіть не вибачилась, а сказала що нам шалено повезло, бо вона ще не встигла поїхати...
    Коли нас випустили на мому годиннику було 22:04, а в товариша 22:02.... І це притому, що ми десь 10хв тарабанили у двері!!! А працюють вони до 22:00 :sad:

Більше я в Деманджаро не ходжу ;)

13. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

а я напишу про інтернет-магазин "На фотелі". Зробила я замовлення ввечері 27 жовтня на 2 книжечки. На сайті прописано, що по Львову замовлення доставляють від 3 до 24 годин (!!!). Зранку зателефонувала до мене дівчинка і сказала, що однієї книжечки нема. Буває. Замовила я на її місце іншу. Подзвонила я 2 листопада до них , питаю " То де ж моє замовлення?". Та ж дівчинка сказала, що завтра вже буде, бо десь там звідкись везуть....
    Сьогодні на календарі вже, слава Богу, 6 листопада і ні слуху,ні духу від тих "фотелівців". Прикро. Реклами багацько наробили, а роботи ніякої й не видно..

14. La esposa

La esposa Moderator

"Барвінок" на Володимира Великого вже вкотре очолює мій "чорний список". Вчора захотілось морозива, а воно ВСЕ (!!!!!!) було прострочене до літа, і більшість упаковок - розморожені і замерзлі знову!

15. terezka

terezka котяка-вишивака

овва, і куди дивиться санстанція? я взагалі в той магазин намагаюсь не ходити, бо теж на таке часто потрапляла

16. La esposa

La esposa Moderator

ненаю, але буду нині дзвонити в УЗПС, бо замумукало вже :girl_devil:

17. terezka

terezka котяка-вишивака

правильно, бо вже стільки було випадків, як діти отруювались, для прикладу, йогуртами звідти, і нічого власників Барвінку то не навчило:girl_devil:

18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я вже давно мала написати про Нову Пошту:girl_devil:. Багато мала справ з кур"єрськими службами, але такого чуда ще не виділа... Щоб отримати 1 посилку і відправити 2 маленьких пакуночка я вистояла в 3(!) чергах, вбила там майже дві години часу. Це як якийс квест, стоїш в черзі, тобі дають якийсь папірець і направляють з ним в іншу чергу, ти заходиш за ріг, а там черга на цілі сходи і всі вже просто ржуть, бо перед тим так само здивовано витріщались на ту чергу. Причому наперед її зайняти можна, але не факт, що тебе саме туди і пошлють. Тобто поняття "отримання" і "видача" не мають жодної географічної прив"язки. Дурдом тотальний. Це мені вже троха перегоріло, бо часу пройшло, але відразу після того квесту мене теліпало ще довго.

19. sani

sani New Member

Підіть в Євроекспрес, "маски шоу" побачити можна :ninja: :) в черзі стояти то не так страшно, як в наручниках в міліції сидіти, як згадаю, ту бидло-контору Євроекспрес.

20. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Таня, ви напевно на складі на вул. Городоцькій були?
    В них там чергиська практично завжди.
    А от якщо поїхати на їхній склад №2 на Новознесенській,
    то багато часу можете зекономити, бо практично ще ні разу не бачила більшої черги,ніж в 3 людини.:)

Статус теми:
Закрита.