чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: чорний список

у мене "Кумпель" давно вже в чорному списку. І все як десь йдемо,не проти би пива в Кумпелі випити, але одразу як згадуємо їхній персонал, бажання зникає. Одного разу ми до них прийшли,нас було десь п'ятеро чоловік.Сіли надворі.чекаємо. вибігає до когось офіціант,ми до нього звертаємося,що ми от такі є, може б хтось підійшов.Він нам кажу-одну хвилинку і зникає.Ми сидимо..проходить 15 хв,ситуація повторюється.Отак ми просиділи гарно годину,встали і пішли..........

2. hamka bazarna

hamka bazarna миється в бані

Розумію я вас прекрасно, зранку частенько колись там купувала йогурти чи кефір, то теж доводилось довго чекати на продавця, то в них хронічно. А одного разу, якось ненароком продавець на молочних виробах перемовилась мені: ой що ж ті йогурти з пройденою кінцевою датою я ж їх з дому принесла, то мені аж страшно там стало щось купувати:girl_nea:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

хм..а що там дзвіночка на столі не було? в мене з тим закладом ніколи не було таких пробем, хоч буваємо там часто. Щоправда, надворі я в них не сиділа, лише в приміщенні.

4. zhabusya

zhabusya New Member

От тільки хотіла написати про цей заклад. Вирішили попити їхнього пивка і салатика з авокадо згамати з подругою. Прийшли, столиків здається нема вільних адміністратора тоже невідать, ну я звичайно пішла далі тут підбігає якісь чоловічок "Вільних місць нема але зачекайте 5 хв і будуть". Посидіть на лавочці)))). Була жара і десь іти не хотілось .Почекали, заходим тоді коли якісь люди вийшли "Ой дівчата вам не повезло тільки, що подзвонили замовили столик. Зачекайте секунду ще" і тут бачу ще люди виходять з столиків надворі от думаю присядем , ну звичайно цей також планувався на резерв. І таких столиків було десь 3 у залі (ті які я бачила). Звичайно розвернулась і пішла. А вслід ще кричав "Дівчата ну я маю резерв". Я все розумію але нащо мені голову морочити. Напевне чекають дядіньків пузатих, дівчата багато пива не випють))) Пішли "Під розу" обслуговування і їжа там поки гарні. Доречі там недалечко "дім легенд" ну дуже вже подібне на газову лампу

5. veronka

veronka зла друзя

дивно, як правило, вони одразу кажуть, що або є або нема, принаймі коли Микола там адміном був. Сумно чути про них такі відгуки(((((((

6. Orman

Orman Модератор-бомба

7. Vittoriya

було, а той дзіонк як об стіну.........Дзвонили,тиснули, офіціанту який пробігав казали...нуль......лишилися у всіх дуууже негативні спогади.Реально годину сиділи.

8. zhabusya

zhabusya New Member

Це я знов про "Кумпель". Як то кажуть "раз на раз не випадає." Сьогодні знов там була (затянув хлопець) і все ніби було нормально. Правда людей було набагато менше і адміністратора не зустрічала) Хоча у той дзвоник тоже трошки тризвонили))))))А ще бачила як офіціант вилив на клієнта пів стакана пива. Ну то таке всюди буває, пиво здається нове принесли.

9. Відповідь: чорний список

Столики біля Діани. Під Ратушею. Часові проміжки нашого там перебування :) - 15 хв. кликали офіціанта, 25 хв. чекали мінімальне замовлення, яке практично не треба готувати:квас, пиво, горішки і гарячий шоколад, 25 хв - поки принесуть рахунок. Більше туди - ні ногою!:girl_devil:
    ЗІ: Квас був з пляшки, при чому, таке враження, шо простояв ті 25 хв. сиріткою на барній стійці і вивітрився.

Хіт-кафе в Кривій липі. Стою біля салатів, вибираю... Дєвачька на касі мені - чого так довго стоїте? Як так довго можна вибирати? Я в шоці, але, думаю, гаразд, бо тим більше, чекала друзів. Вони попросили взяти їм дві піци, поки булив дорозі. А оскільки грошей на 2 в мене при собі не було, то домовилася з касиркою, що заплатимо, коли підійдуть інші. І уявіть собі: прийшли мої друзі, тільки сіли за столик на дворі. Я ще не встигла сказати, скільки коштує піца, а тут вилітає офіціантка і з великими круглими очима до мене - ви взагалі збираєтеся за піцу розплачуватися??? І це таким тоном, що мамадарагая. Чесно, хотіла брати книгу скарг. Тим більше, шо вона практично весь той час, поки ми там були, витріщалася (буквально) на нас!

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+100% сиділи там в неділю, 15 хв. чекали на офіціанта, коли підійшли щоб покликати адміністратора, заметушилися. Чекали на замовлення півгодини-пиво, квас і вишневий шербет. Замовили їхні сухарики з часником, офіціант, який не записував, а запам"ятовув (так він нам сказав) просто забув про них, видно провал в пам"яті стався і приніс несвіжі сухарики...туди більше ні ногою

11. Відповідь: чорний список

А ми так сухариків хотіли... а їх не було :sad:
    До речі, офіціант заметушився, коли ми пригрозили адміністрацією або неоплатою замовленого, яке прочекали 25 хв....

12. Vittoriya

у мене подыбне було зы столиками быля Нептуна, тобто за ним.Прийшли з колыжанкою,вона з малим(2.5 роки).Сыли,замовили вона морозиво попросила просто біле,я пепсі. Принесли мені пепсі,малий починає плакати,бо йому не несуть, я йду до офіціантів,прошу,щоб принесли то морозиво,що ж там його накладати,бо дитина плаче.Добре, проходить ще 5 хвилин ніц не міняється,я знов іду,вони ще на мене наїхали,що ви тут не одні, ми що маєм,роздертися? а головне,що стояли 5 хвилин біля каси якісь гривні ділили по кишенях....Приносять морозиво,звичайне і чек, в якому пише-морозиво з фруктами-16 гривень.я його питаю-ну а де фрукти? він мені-ви ж хотіли звичайне.В нас такого нема,то я вибив те,що було..Так,хотіли звичайне, але ж порахували то з фруктами..То вже би мали принести з фруктами і сказати ,що в нас іншого нема.а то порахували одне,дорожче,а принесли дешевше...

13. Відповідь: чорний список

А то ті гривні, які на недоданих фруктах заробили :girl_haha::girl_haha:

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ооо,ті столики:girl_mad:я там з однією дуже файною коліжанкою з Києва сиділа - офіціанти хами,ще й повільні як слимаки,тільки те й роблять,що між собою спілкуються і до каси лазять.Я в черзі стояла хвилин 20,щоб замовлення зробити(думала,що фоіціантів в них нема,бо не видно було ,щоб вони між столиками ходили).Потім замовила пиво,виявилося,що в них нема чистих малих бокалів:girl_mad:Моїй коліжанці теж замовлення довго несли..Висновок - туди більше не піду.
    От коли на тому місці були Деманджарівські столики - було краще набагато..

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

А ми були на столиках від Coffee-in в проулку Кривої липи, то був жах...по-перше офіціантку чекали довго, бо до неї прийшли подружки і вони теревенили, докликатися її було практично не можливо, по-друге попросили її витерти стіл бо він був весь в кришках, то вона 20 хв. йшла за шматкою, бо в той час лялякала зі своїми подружками, а ше мені пренемли чай, я замовляла з фруктами а принесли цілий чайник самого звичайного...:girl_mad:

16. Відповідь: чорний список

Там теж весело :)
    Коли не прийду, у них ніколи нема половини того, що написано в меню. Бо блендер зламався - і нема коктейлів, то якоїсь кави нема, то пива. :girl_cray:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

UPS, TNT і DHL - яка я зла!

вже давно хотіла написати, але сьогодні мене добили. Кому потрібні кур"єрські служби до яких я повинна їздити? Це забирати
    А як треба щось вислати, то тут вони під"їхати не можуть, тут не хочуть, бо кур"єр вже напівдорозі в офіс (ніби мені це цікаво).
    І всі зразу розказують про свої проблеми - важко заїхати, а в них вже графік... Ухххх забила м би!

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

А я хочу віднести до чорного списку магазин Брокард (той, що в центрі, що має 2 поверхи). а саме - рівень обслуговування і продавця Лєну - таку, високу, старшу, в окулярах. тепер, коли щось хочу там купити - йду тільки кінг Кросс. А ще в тому магазині бачила ситуацію, коли зайшла дівчинка в спорт.костюмі, її за руку зупинив охоронець (вона йшла на 2 пов.), спитав, чому туди йде. а потім прийшов консультант і запитав, чи знає вона про ціни в тому магазині. я думаю, що і вона туди більше не прийде...

19. zhabusya

zhabusya New Member

"дрес код" в магазинах скоро буде, як в Москві(

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

та сама ситуація!!!! викликала курєра в офіс напередодні, цілий день сиджу чекаю, 17-00, нікого немає, дзвоню їм, а вони мені - ой, стільки замовлень, прошу-перепрошую, будемо у Вас десь за годину, півтори....То я ще маю пересиджувати свій робочий день, щоб їх дочекатись...Запропонували перенести на наступний день відправку, а у пакеті важлива угода на майже 500 тис. евро, без якої нам не віправлять важливе обладнання...І таке не перший раз...:girl_nea:

Статус теми:
Закрита.