чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: чорний список

[​IMG] який жах...... за кого нас мають??? Я просто вражена...

2. Tratata

Tratata Active Member

я помітила таку "моду" наших продавців обраховувати на 5-10 коп. при рахуванні на калькуляторі. Особливо коли ти береш всього по-троху, і ще з боку обяснюєшся з дитиною чому ти того чи іншого їй не купиш:girl_cray:. І нічого з тим не поробиш:girl_sad:

---------- Додано в 03:09 ---------- Попередній допис був написаний в 03:06 ----------

постаралися зробити зі сюрпризом:girl_curtsey:а ми того не оцінили

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

я не зрозуміла вашого допису.
    це ви на захист кав'ярні написали? до чого ви про гуртожиток?

5. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Та ми також якось сиділи там з друзями (перший і останній раз) у чких маленька дитина, замовили так досить, вже збиралися йти дитина захотіла в туалет, а вони сказали, що у них немає туалету :girl_devil: на наше обурення, що як так в такому закладі немає туалету, вони стверджували в голос всі, що немає:girl_mad: Ось так, получається у них і для відвідувачів часом не буває туалету.

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

7. Nata

Nata Well-Known Member

Нам теж так сказали. А ще купила малому баранця з марципану, там марципаном і не пахло, зате коштував він :girl_mad:

8. Aelita

Aelita Well-Known Member

Так-так,в мене теж таке було,ото маєш ручна робота,не розумію як можна його вручну крутити і пір"їща не помітити!

9. lerucha

lerucha Member

підтримую, але у мене там інша історія. Взяли тістечко з чаєм, дивлюся, на тарілочці щось рухається, придивляюся, а з тістечка такі маленькі гарненькі мурашки жовті вибігають:eek: я віднесла, забрали спокійно і навіть не вибачились....

10. Волошка

Волошка Well-Known Member

А в "Брокарді" парфуми спиртом смердять...

11. тигрица

тигрица Well-Known Member

Так і я сюди попала. Завжди ходила на манікюр в один і той же салон. Та 3 тиждня тому ця дівчинка, що мені робила манікюр пішла в декрет. От пішла сьогодні в першу ліпшу перукарню разом з будинком. (вул. Водогінна, 2. Перукарня "Аксенія"), 80% часу манікюру дівчина говорила по мобільному, результат - три порізані пальці, пощипала брови - два рази дьорнула за шкіру! А ціни як в найдорощому салоні. Я така зла, тепер робити нічого не можу, пальці болять.Ужас.:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

12. Housewife

Housewife New Member

слід було обов"язково звернутися до адміністрації !
    За такі послуги я б ніколи не платила, і нехай спробували б мені щось довести.
    За кордоном вже б в суд подали на той салон.
    Які ж наші люди ще терплячі...

13. тигрица

тигрица Well-Known Member

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

15. kati

kati Well-Known Member

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Зробіть собі ванночку з настою ромашки.

17. odree

odree Well-Known Member

18. Волошка

Може. Але мабуть то все підробки. Жах!!! Щоб платити такі гроші, як за справжні парфуми нарівні з цінами в Франції, Італії та інших європейських країнах, і отримувати спирт за 2.20 в аптеці!.. Ну де ж в світі таке бачили?

19. Дана

Дана Well-Known Member

20. Волошка

Я теж можу порівняти, бо дякуючи знайомим парфуми в Україні практично не купую. Може мені й не повезло, що запах тих парфумів зовсім не схожий на оригінальний:girl_sad:, але минулого тижня перенюхала в Брокарді з десяток парфумів - і всі "пахнули" спиртом. Я розумію, що в нас у Львові - то все підробка. Але в інших магазинах та підробка й дешевше коштує. Для мене особисто було неприємним шоком те, що в Брокарді така якість... Бо вважала це єдиним місцем, де можна купити нормальні парфуми. І часто купувала їх там на подарунки.

Статус теми:
Закрита.