чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: чорний список

Урологія з Топольної.. Деруть три шкіри ні за що!!!..

2. Nata

Nata Well-Known Member

Ми відмовилися від їхніх послуг: якість жахлива, інтернет глючив по кілька разів на день, телефон підтримки постійно зайнятий, а в офісі дівчинка переконувала мене,що всі проблеми мої від того, що я неправильно вводжу пароль :girl_crazy: Останньою краплею стало те, що навихідних інтернет пропадав (місяць часу терпіли)
    Квитанції вони вперто присилають дотепер, часами надзвонюють чоловікові з претензіями чому це він послуги не оплачує :)

3. In4a

In4a Well-Known Member

Маю знайомого, до якого весь час дзвонять (і частенько вночі) користувачі цього Айрбітс, бо десь там записан його номер як телефон підтримки, куди дзвонити в разі проблем з нетом... Тепер розумію чого він злий такий, якщо так часто він у всіх глючить :girl_crazy:

4. носик

носик New Member

Привіт! Захотілося моєму животику сиру))))))) От і пішла я на привокзальний Ринок, щоб купити його у бабок. На смак досить непоганий, але прийшовши додому всередині знайшла цвяхи:girl_mad:...Досить неприємно!
    Магазин на Староєврейській з назвою "Єврозоо"- надзвичайно дорога продукція. Купила папузі причандали цікаві для клітки, щоб цікаво лазити було. За драбинку з дзеркалом Німецького виробника дала 27 грн., а на Левандівському базарчику вона ж коштує 12 грн... Здирають гроші...
    Товари від " Галицької здоби" зараз не такі хороші як були. Принаймі на Левандівському ринку хліб не свіжий і на смак поганий

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

Не знаю, чи хтось вже згадував про інтернет-магазин Дешевше.Нет, але хочу і його додати до чорного списку. Маємо з ним справу вже трохи більше року і раніше закривали очі на деякі "недопрацювання", але це вже набридло :girl_devil:. Кожного разу, коли ми замовляли товар, продавці-менеджери записували № телефону з обіцянкою передзвонити і ще жодного разу не віддзвонювали (зазвичай доводилося нам дзвонити, щоб почути, що товар вже пару днів як у Львові на складі і його можна забрати; або приходили у призначений день і виявлялося, що товар ще не завезли)
    Остання крапля: в нас недавно щось сталося з DVD-програвачем (перестав зчитувати диски), я подзвонила до них і чемно спитала, де знаходиться сервісний центр фірми-виробника (програвач ще на гарантії, а в гарантійному талоні такої інформації нема), а мені тоном "ото пристала" сказали зайти на офіційний сайт виробника і подивитися там адреси сервісних центрів. Просто склалося таке враження, ніби вони роблять мені послугу тим, що цей магазин взагалі існує. Ще й у розмові зі мною працівник магазину паралельно щось узгоджував зі своїми співробітниками, я навіть не знала в який момент він звертається до мене, а коли до когось іншого (мабуть, місцезнаходження ключів від туалету важливіше за розмову з клієнтом :girl_crazy::girl_devil:)

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну в попередньому я з Вами згідна, а в цій цитаті - все-таки Ви не маєте раці, бо у разі відмови від послуг Ви ЗОБОВЯЗАНІ офіційно розірвати договір і оплатити всі борги, тому раджу це зробити якнайшвидше, бо як криза їх притисне, то ще почнуть через суди (а вони мають на це право, бо Ви звязані договором) вимагати у Вас ті гроші, а так сума може набігти ого-го-го яка!

до речі, це всюди так треба, де Ви звязані з договором - якщо непотрібні більше послуги - розриваєте договір. Бо так як ви доведете, що не користувались ними? словесно?

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

8. Nata

Nata Well-Known Member

Ми оплатили абсолютно всі надані нам послуги. Послуги не надаються вже півроку, а претензії чомусь до нас є :)
    Договір я читала уважно: у ньому ще виписано, що я маю право вимагати компенсації, якщо послуги не надавалися певний період часу, так само як маю право на постійну технічну підтримку. І квитанції мали би кидатися в поштову скриньку, а не кластися на вхідні двері від під"їзду (!).
    Так що як мене стервозність притисне ще невідомо хто з ким судитиметься :) :):)

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

Нам вже кілька раз (три - то точно) перераховувалась плата, без проблем. Приходиш, пишеш заяву, з якого по яке число не було інтеренету. Все. Один раз, правда, забули ( сказали, що людина помінялась, а не знати, що насправді), чоловік зайшов, вибачились, зразу ж надрукували йому квитанцію.

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а, ну тоді пепепрошую, а подумала, що Ви просто так перестали користуватись і платити. Тоді все ок))

а про таких от провайдерів, то ще хочу згадати Отри і Wenet. Знайомі розповідали (вже мова навіть не про сервіс йде), як хотіли підключатись, так ті мяко кажучи їх "послали", бо то типу свято чи вихідний, чи в них нема часу. А Отри взагалі підключились через іншого провайдера до одного клієнта, тобто незаконно використали майно іншого, отак. А, і ще чула, що не сподобався їм клієнт, вони пообіцяли передзвонити і просто "змились". От цікаво, настільки багато мають грошей, що отак нехтують клієнтами?

Останнє редагування: 15 Грудень 2009
  11. Lerusja

Lerusja Member

На нижньому Шуварі в терміналі ковбас є магазин ф."Полуботок"Завжди купляла там салямі і сервілат.Одного разу ,беручи в них ковбаску,помічаю,що вона слизька.Говорю про це продавчині.а вона каже,що нічого страшного-ковбаска добра,не переживайте.Я вам обіцяю,що вам погано не стане.
    Такої наглості я ще не бачила!

12. La esposa

La esposa Moderator

Нам після офіційного розірвання правочину приходить квитанція з якимсь боргом, хоча нетом ми не користувалися ані й дня - вони його півроку "підключали" :girl_in_dreams: Платити навіть не думаємо, хай присилають :)

13. levandivka

levandivka З яйцями...

То треба на Барахолці оголосити... [​IMG]
    У нас там італійського взуття....

14. cleonata

cleonata Well-Known Member

в тих терміналах страшно взагалі щось купувати - мясо морожене по кілька раз, ковбаси псуті перепсуті, а запах там такий стоїть - фє....,
    я туди ні ногою - одного разу проблюватись мені добре вистачило.
    Травити себе і свою сімю - НІЗАЩО!!!

15. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Хочу додати в "чорний список" заправку WOG, що за виїздом зі Львова, якщо виїхати через Рясне-2 . Я їм вчора пожалілась, що коли заправляю 40 літрів при "0" літрах в баку на інших заправках - компутор в машині показує, що бензину вистачить десь на 620 км. А коли в них - завжди тільки десь на 580 км (плюс-мінус). Все-таки 40 км різниця, нехай 3 літри, може трохи менше, але це ж 20 грн щоразу!..
    Коли я це озвучувала касиру, підійшла директор, і заявила "ну то не їздіть до нас"!!!!!! От це відношення до клієнта. Могла б якось розібратись, принаймі спробувати! Ясно, що не їздитиму, і другим закажу, але ще й скаргу в офісі на них напишу... хе хе

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у мене в чорний список попало непримітненьке таке кафе, що у "Скрині" на 4 поверсі - вирішили там зколежанкою попити чайку з тортиком, після закупок. Так от, тортик був залізобетонний!:girl_devil:, я насилу відколупала кусочок, та й той впав мені на штани і вимастив їх! Бєєєє....

17. amurka

amurka New Member

я вам розкажу історію,яка сталась з моїм чоловіком!Якось вирішив з роботи зайти в магазин "океан",що навпроти нового цуму,взяв бульбочку і котлетку,сів в машину і поїхав,подорозі почав їсти,бо був дуже голодний...і ви собі непердставляєте що там під катлеткою знайшов.....там було багато "хрусткиих"
    опаришів
    :bad:
    після того,той магазин десятими дорогами оминаю.....

Останнє редагування модератором: 17 Січень 2010
  18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

19. Tratata

Tratata Active Member

ми до певного часу ходили в Родинну ковбаску, коли я не купила курячий рулет ручної роботи. От приходжу додому, розрізаю, а там куряче пір'я...майже на весь рулет. От тобі і маєш ручна робота....Ще й досі тошнить як згадаю:8::8::8:

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

зате точно натуральне було і точно ручної роботи :)

Статус теми:
Закрита.