чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: чорний список

а мене сьогодні в Сільпо на Південному намахали - замість буханки хліба порахували якийсь багет і вийшло щось на 2-3 грн дорожче... не знаю чи спеціально, але коли я стала біля каси і вивчала чек, то касирка на мене покосилася... правда я думала що там мене конкретно надурили, а за 2 грн вже не розбиралася (ноги мала промоклі)

• Подобається Подобається x 9
  2. odree

odree Well-Known Member

я не захищаю, але хочу сказати, що ви можете самі помилися, тому що там потрібно взяти правильно паперовий пакетик біля саме того виробу який ви берете, бо на ньому і вказано штрих-код, який і сканують на касі. можливо у вас і вийшло таке непорозуміння

• Подобається Подобається x 6
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені те саме коханий казав)) але я йому не йняла віри, бо звикла що на касі дивляться на випічку і вводять код.. тим більше, що в пакети, призначені саме для цього виробу той виріб завжди не влізає)
    п.с. ну раз коханий казав і ви кажете - значить дійсно так)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Halina

Halina Well-Known Member

Все правильно. та вони зобовязані зазирнути і перевірити. Перед мною стояла жінка яка поклала булочку в пакет для лавашу. То її ту булочку не дали, сказали не відповідає. А вона так хотіла ту булочку, що просила пробийте що хочете.

А ще! Як береш ковбаску чи щось таке (з дорожчих) і мала вага, то вони все добре провіряють. Аж не приємно, крутять ту ковбаску, потім на тебе зиркають...

5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Магазин "Вінні Пух" на Привокзальному базарі. Продавець-хамидло. Півгодини показувала якійсь вагітній одну пару повзунків, коли попросили паралельно показати шапочку яка лежала біля її рук, то шпурнула її як собаці кістку. Таких в спецзакладах ізольовувати треба а не до покупців пускати. Принципово ніколи тепер туди не зайду, навіть якщо той магазин єдиний в місті залишиться, а то раптом якесь загострення піде і вона кусатись почне

• Подобається Подобається x 12
  6. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Хочу віднести до цього списку магазин годинників "Володар Часу", що на Дорошенка. Придбали дорогий годинник чоловіку, він заради цікавості потім заліз на офіційний сайт той фірми і найшов таку саму модель. Різниця була очевидна. Не такі стрілки, не така інструкція, не таке упакування. Прийшли в магазин з претензіями, а вони навіть не стали нас переконувати в протилежному, чемно віддали гроші.
    Люди добрі, то ми віддаємо за годинник тисячі гривень, щоб ходити в китайських підробках? Цікаво чи годинники поза 15 000 грн. в них теж підробні?
    Як будете купувати такі речі, просіть підтвердження того, що це дійсно годинники привезенні з тої ж Швейцарії, чи там іншої країни.

• Подобається Подобається x 12
  7. La esposa

La esposa Moderator

бррр... а це як? не чула про таке... як воно виглядає? ну, щоб самій не попастися...

• Подобається Подобається x 1
  8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а ми нещодавно на роботі купили запаковану пачку цукру марки "Елетрон"- теж хробачки лазили у ньому

• Подобається Подобається x 5
  9. odree

odree Well-Known Member

думаю, що підробка може стільки коштувати в тому випадку, коли оригінал коштує разів в 10-20 дорожче

• Подобається Подобається x 3
  10. соломійка

соломійка Well-Known Member

Ми купляли шоколад з лісовими горіхами, з терміном придатності і пакуванням все було добре. Але... :girl_sad:Моя перша думка - "це" через горіхи. Коли прочитала, що таке ж було з цукерками, ця теорія відпала.

• Подобається Подобається x 4
  11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А як щодо годинників Romanson? Колись теж купила чи то в Секунді, чи то в Володарі Часу на Дорошенка. Годинник був дорогий на той час, з золотим напиленням. То це напилення через 3 роки пооблазило, чи то протерлося. І що це за фірма так крута? У моєї мами є ще радянський годинник теж з золотим напиленням, то який він був, такий і лишився, ніде нічого не облізло. Тільки ремінець міняла. А той Romanson з гарного, схожого на золотий браслет перетворився на різнокольоровий: золото-чорно-облізлий. Хтось мені колись казав, що то всі вони так облазять. Але за що ми платимо такі гроші?

12. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Цукерки - це цукор. Цукор - поживна речовина. Мухи відкладають туди яйця, з них вилазять личинки... Далі продовжувати?

• Подобається Подобається x 3
  13. odree

odree Well-Known Member

напилення стирається. на нього гарантія не розповсюджується. та й різні люди по різному носять одну й ту саму річ. коли ми купували годинник, то про те, що напилення з часом стирається нас попереджали. а дуже дорогі фірми роблять золоті годинники і коли там щось і стирається, то це не помітно :)

Останнє редагування: 13 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

в наших Львівських магазинах за помірну ціну - до 1000 грн варто купляти тільки Касіо... 2 роки тому подарувала коханому, а він цього року мені ( сама замовила, бо завиділа як у нього файно носиться) на решту годинників можна задивляись на те, що більше 1500... і то... фільтрувати троха... подруга ще 3 роки тому купила чи тіссот чи романсон (чи мо якийсь інший фірмовий) в киівському магазині . то він зараз вже виглядає як з базару якого підробка... і ті камінчики сваровскі гетьсебе не виправдали..
    п.с. тепер будем з коханим плавати під водою і дивитисякотра година))))

• Подобається Подобається x 8
  15. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Мені 5 років тому подарували Касіо(тоді коштували 100грн).Зараз виглядають як і тоді(шкло декілька разів поцарапала,але то моя вина).Ношу їх щодня і найбільше люблю з моїх годиників.

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Аналогічно. І носити його всюди і завжди не шкода, загубити не дуже страшно.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

тим більше, що там багато неспортивних, жіночних і навіть доволі солідних чоловічих моделей.. на кожен смак)

• Подобається Подобається x 2
  18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Мені страшно,і буде дуже-дуже неприємно.:girl_cray:Бо для мене цей подарунок був дуже дорогим:girl_in_love:(не в фінансовому плані).
    Тому хай носиться в мене довго і щасливо:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  19. Insolence

Insolence Living The Dream

то в першу чергу треба в "чорний список" виробника, а не магазин. Хто таким грішить??
    Я стільки про це чула, але ніразу не бачила ттт

20. Halina

Halina Well-Known Member

Звичайно магазин! Вони там закуповують, тримають, а потім на полки. Також мішають свіжі з не дуже свіжими. Я уже мовчу про перебивання дат! А ще я взяла коробку конфет, а там де склад і т.д. наклейка на укр. мові. Думаю класно. Почитала що термін зберігання 4 місяці. Потім вирішила відклеїти ту наклейку і що ви думаєте там на рос. пише що 3 місяці.
    І хто після цього винен? Виробник?

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.