чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: чорний список

Кафе-піцерія Велика тарілка. Занесло мене туди вчора і ось маю ще один заклад куди ні ногою. Брудно, столи липкі, вино принесли за 40 хв., дали каву і цукерничку в якій не виявилось цукру...
    В меню - італьйські макарони з тунцем і пармезаном - "на живо" макарони зовсім не італійські, тунець засмажений з перцем і цибулею, самого тунця зовсім трішки, замість пармезану звичайний наш сир, зате коштує це блюдо 38грн. Знову я стала жертвою реклами...

• Подобається Подобається x 25
  2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

дуже люблю піцерію Чєлєнтано,та одного разу мене просто шокувало те,що в них там відбувається...в неділю ми вирішили з сімєю там пообідати,моя мама замовила собі млинець з лососем...несли його хвилин 20,але добре це ще терпимо,та те,що коли мама відкусила один шматочок млинця і відчула хрускіт під зубом і біль,то виявилось,що це осколок від стакана чи ще чогось...невідомо чого..було дуже не приємно...покликали офіціантку,а вона "та,що ви видумуєте це шматочок льоду! ми були в шоці,та тут зразу підійшла інша і чемно вибачившись запропунувала приготовити інший млинець,та ми гунурово встали,та пішли!!! доречі недавно сиділа тим з коханим,бо дуже люблю їхню піцу і чую гуркіт дивлюсь з їхньої кухні попадали на землю виделки та ножі,а вони їх позбирали в серветку замотали і клієнтам я була в шоці не дуже приємно за таким спостерігати,а потім усвідомлювати,що ти з цього їсиш!!!:sad: маю ще одну не приємну історію,яка відбулася може хтось знаю у жидівській кнайпі "під золотою розою" замовили сирник,чай ,та морозиво чай принесли одразу був добрий !!!а сирник,якийсь такий пересушений,що ніхто його не їв,та це ще пів біди....чекаєм морозиво 15хв 20 хв 30 хв а його неає вкотре кличимо офіціанта,а він нам "ще пару хвилин" ми сидимо в шоці ...хотіли встати,Та піти з відти...і ось чудо принесли нам морозиво...та знаєте,що ми вньому знайшли???-луску від риби...це жах...покликали офіціанта,а він вибачте,та й все....думали може з рахунку випишуть чи ще щось....та де там....приносить він футлярчик,а в їхньому закладі рахунок не приносять,а ти повинен з ними торгуватися,Та переконати,що так багато грошей давати не будеш!!!!але , якщо не хочиш торгуватись,то просиш рахунок та й все... настрою в нас не було....і кажем давай рахунок,а він вчепився ні,і все....ми вже такі злі мій хлопець не втримався нахамив йому...покликали їхнього "завідуючого" заплатили і......... більше туди не приходили і великим бажанням не горимо...ось так....вже стільки настрочила!!!:)

• Подобається Подобається x 20
  3. odree

odree Well-Known Member

там спочатку, коли офіціант бере замовлення коректується чи ти хочеш торгуватися, чи будеш платити так

• Подобається Подобається x 3
  4. Insolence

Insolence Living The Dream

Як на мене, всі заклади мережі Локаль відрізняються "ненавясчівим сєрвісам" - поки сама не навяжеш - фіг що отримаєш. То їхня фішка чи шо

• Подобається Подобається x 6
  5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

можливо...але в нашому випадку такого не було...замовлення приймала офіціантка,а наше замовлення і рахунок приніс офіціант!!!

• Подобається Подобається x 2
  6. La esposa

La esposa Moderator

Знову пишу те, що піде далеко не на користь такому собі "Барвінку", що на В.Великого. Вчора ми купили селедці (такі а пластиковій круглій упаковці), відкрили і побачили, що там вже хтось і до нас поколупався - шматочки розкидані, ріденько-ріденько....

• Подобається Подобається x 17
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

не переварюю Барвінки... в мене один з них найближче, то надаю перевагу піти в дальній супермаркет... не знаю чи вже писала - купила Боржомі, бо шлунок болів, а ліки не хотіла пити(воно завжди помагає).. то замість Боржомі була Поляна... я їх вже добре знаю смак..

8. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Продовжу тему "Барвінків". Треба бути дуже уважним коли купуєте там якісь канцтовари. На упаковці написано "4 маркери в упаковці".А насправді їх лише 3 і одразу видно,що того одного не вистачає. Може і дрібниця,але неприємно коли і на такому намагаються обдурити

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чоловікові в магазині "Соняшник" на Городоцькій чуть не продали протермінований майонез, добре, що вчасно побачив. Каже: я то думаю, чому в них на той майонез акція...:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

у нас схожа ситуація в"Арсені" - почитавши інші дописи, уважно розглядала упаковку з оселедцем - наче пластикова тара ціла була...Дома відкрили - нема серединки! Риба тільки по краях!:girl_cray::girl_devil:

• Подобається Подобається x 8
  11. odree

odree Well-Known Member

а може це швидше до виробника потрібно висувати претензії?

• Подобається Подобається x 4
  12. Рибка

Рибка Well-Known Member

Вчора зайшла в аптечний кіоск від "Донати" на пр. Червоної Калини, взяла сиворотку для волосся і лейкопластир-2 полоски. Дівчина ( розмовляла по телефону, правда, трубочку відклала зразу ж) сказала суму. Я заплатила, думаю, щось трохи більше, ніж собі в голові порахувала. Вийшла. дивлюсь в чек, а там вибито 4 полоски. Повернулась, мені сказали "вибачте, дійсно помилилась" - проти цього нічого не маю, дійсно, буває. Але вбило те, що ще будучи в дверях аптеки, почула слова в трубку ( дівчина-аптекар все ще розмовляла по телефону) - "ой, ніяк договорити не можемо, ходять та й ходять тут"......

• Подобається Подобається x 10
  13. Morena

Morena Well-Known Member

А ми в понеділок компанією були в барі "Роман" на кн.Романа, знайома туди запросила. Було замовлено три порції окуня + картопля, то дві з них виявилися сирими. Сказалі офіціантці, відповідь; "Давайте сюда, ми зараз дожарим".

14. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

:girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  15. Масік

Масік Well-Known Member

Вчора затарювалася в метро, сума вийшла трошки більша ніж розраховувала, в машині переглянула чек, а мені замість 3-ох пар шкарпеток вибили 3 упаковки , в результаті мала заплатити 21 грн, а вибили 63 грн, гроші правда повернули , але тяганини було на годину . А касирша здається це зробила свідомо , дуже вже неприємна.

• Подобається Подобається x 21
  16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Носила вчора на Дорошенка в "Айболить" куртку шкіряну, щоб помалювали. То та пані подивилась і каже: "Ой, не знаю, чи то помалюється, ви її прали?" Кажу, що ні, а вона: "Ну я тут на звороті трохи помалюю, ви прийдете подивитесь і скажете, чи вам підходить. А потім, якщо фарбувати, то знаєте, скільки то буде коштувати?" "Я кажу: "Напевно 100 грн., бо я малювала свій зимовий плащ взимку, то платила 100 грн.". А вона каже: "140 грн." За маленьку 38 розміру курточку, точніше піджачок. Я кажу "Ні, я подумаю". Пішла я туди, де фарбувала свій плащ - на пр. Шевченка біля "Вероніки" є таке непримітне Ательє мод. Занесла куртку туди, взяли без всяких питань, тільки сказали, що треба почекати десь тиждень, бо вони мусять фарбу замовляти. Я сказала, що мені не спішно. Так от, робота там буде коштувати 80 грн. Є різниця: 140 і 80? Я зекономила 60 грн. і на один раз менше потрібно буде йти, ще й телефон мені дали, щоб точно взнати, чи готова моя куртка. І платити буду тоді, коли буду забирати.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

а ви не могли б запитати чи вони фарбують речі з тканини?

18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дзвонила тільки що в ательє - сказали, що ні.

• Подобається Подобається x 2
  19. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

"Сільпо" на Науковій. Продали там моїм коліжанкам червиві цукерки, з якими дівчата потім чемно прийшли до мене на чай. Бідні мої дівчатка, уявляю, як їм було незручно ((

• Подобається Подобається x 14
  20. соломійка

соломійка Well-Known Member

Інтермаркет. Шоколад з такими ж мешканцями.

Статус теми:
Закрита.