чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: чорний список

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Ага, дуже частенько проблеми, та ще й дозвонитись неможливо.....але хоч добре, що перераховують плату ...

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я не знаю половини назв у цій темі :girl_haha:......... певно я дуже щаслива!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  3. Holly

Holly Moderator

О, я їх згадую останнім часом не злим, а дуже злим і не тихим словом. Час від часу пропадає нет, бо в них якісь поломки. А щоб додзвонитись, то я взагалі мовчу. Їхній відповідач зі словами: орієнтовний час очікування 21 хв або ви у черзі з номером 28, то взагалі :cesored:

4. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

О, і я їх ну дуууже "люблю", хоча зараз вони трошки виправилились, але раніше мої ранки починались з того шо я намагалась їм додзвонитись, їхній автовідповідач це ШОСЬ...., цілий день можна провисіти на телефоні і єдине з ким поспілкуєшся це з їхнім автовідповідачем((

• Подобається Подобається x 1
  5. Ная

Ная Well-Known Member

В нас "Барвінок" відразу біля дому і якісь щоденні покупки мені там робити найзручніше.Плануючи похід в магазин беремо візок,бо без дитини піти не можу,а в руках все нести важко.А в тому "Барвінку" при вході в торгзал вертушка,а той прохід де можна візком проїхати постійно і так розумію спеціально загороджують поскладаними на купи корзинами.Щоб заїхати мушу шо разу то все відсувати,поки виходжу з магазину,ті височенні штабеля корзин вже знов на проході.Бачу мами лишають візки при вході і носяться і з дітьми,і з покупками.Жодного оголошення про те що з колясками до торгового залу не можна нема,товарні візки,такі де можна дитину посадити є тільки для виду,пару штук,пришеплені грубим ланцюгом і колодкою.При нагоді хочу вияснити з адміністрацією шо вони собі про то думають.

• Подобається Подобається x 23
  6. natorella

natorella Well-Known Member

сьогодні в ВАМі на виговського бачила таргана біля пекарського відділу
    я його - ногою, а продавщиця каже - ШО нашого друга придавили? кажу - так
    а вона - шо робити? вони також їсти хочуть

я вмеррррррр

• Подобається Подобається x 30
  7. Oddly

Oddly Well-Known Member

я щось спочатку подумала, що я в гілці анекдотів

• Подобається Подобається x 9
  8. natorella

natorella Well-Known Member

ліпше би то був анекдот
    я працювала в сільпо- то знаю шо таке санепід в них
    карочє - то жах

• Подобається Подобається x 19
  9. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Пару днів назад скуповувалися в Арсені на Чорновола. Касирша пробиває товар і тут дивлюсь, а на тому маленькому екранчику сумма різко виросла. Я кажу "Не може бути, щось тут не то", нагло лізу в її монітор і бачу, що дитячі вершки Злагода коштують 70 грн з копійками. 2 пляшечки то вже 140 грн :D Золоті вершки, однако))) Таке враження, типу вона не замітила, що якісь маленькі пляшечки такі дорогі, і якби я не сказала, то так би і заплатила на 140 грн більше! Ніби їх за таке преміюють блін..........

• Подобається Подобається x 21
  10. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

витягну цю стару цитатку аби розказати історію. Мій тато (військовий у літах) Так пішов у супермаркет.І так само став писати ціни у блокнотик.Так він писав хв. 5 доки до нього не підійшов працівник того супермаркету і не повідомив,що його знімають на камеру(дивина то яка) і він буде мати проблеми якщо зараз його не порве(не працівника,а блокнот)Так як інформація про ціни конфіденційна. ЦІкаво чи не так?!

І ще про кав'ярню МАПА.Моя знайома пішла в ту кав'ярню і хотіла замовити каву(ніби банальність) Але щоб отримати її довелось довгенько чекати.Ніхто не підходив і не відгукувався. Коли вона не витримала і сама підійшла до одного офіціанта і спитала
    - Можна вас?, той відповів
    -Ні,не можна мене.Бо в мене є дівчина! (і це без гумору.Цілком серйозним тоном)

Останнє редагування модератором: 17 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 25
  11. Mokka

Mokka Well-Known Member

Якщо ця інформація конфіденційна, то чого ж вона тоді є в чеку? Там ж не загальна сума, а кожен товар окремо. А в якому це було супремаркеті і коли?

Нема слів, одні жести....

• Подобається Подобається x 7
  12. Мальва

Мальва Well-Known Member

Мій чоловік також стикнувся з тим, що не можна записувати ціни в блокнотик. Було це в гіпермаркеті техніки, що на Стрийській біля автобусного заводу. Ми хотіли придбати газову плиту, ну і банально вирішили порівняти ціни конкретних моделей в різних магазинах, щоб не переплачувати зайві гроші. Підійшов консультант і сказав, що записувати, а також фото-відео заборонено. Причину заборони чоловік так толком і не зрозумів. Але чоловік все одно вихід знайшов: він по телефону мені диктував, а я вдома записувала.

• Подобається Подобається x 6
  13. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Стосовно брудних келихів,то в заклад "Плітка", що в центрі не радила б заходити.Хоча може це лише нам так пощастило. Принесли напої ,а від них тхнуло брудною шматою....це таке буває коли миють різні баняки і не викидають шмату десь 2 місяці(виходить запах каналізації):bad:. Спочатку думала,що то мені лише здається,а коли побачила що не лише я потерпаю від такого обслуговування, то вирішила для себе,що то перший і останній раз ми тут.

• Подобається Подобається x 12
  14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене було схоже в Арсені, коли я хотіла на телефон сфоткати малу бо вона біля вітрини з солодощами гарно облизувалась. :girl_in_love: Також охоронець супермаркету наїхав, що в них неможна. Але оскільки попередження що фоткати немона ніде не було а послатись чим заборонено охоронець не міг, я його культурно післала. Фотографувати неможна 1. людей, які проти того, щоб їх фоткали, 2. дітей без дозволу батьків, 3. будь-що, що містить особові дані про особу. 4. носії банківської, лікарської, комерційної таємниці. 5. будь-що, що охороняється авторським правом(типу витвори мистецтва) без дозволу.
    Будь які дані про продукти таємницею НЕ Є!!! Більше того, споживач, згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" має право вимагати інформацію та документи , які підтверджують належну якість товару: сертефікат якості, відповідності, ліцензію на певні види продукції.
    І ще дещо з практики супермаркетів - доти, поки Ви не розрахувались за товар, Вас ніхто не може змусити його купити, оскільки куп-продаж це обмін-товару на гроші, а в супермаркеті це здійснюється на касі. Якщо Ви щось ненароком пошкодили без прямого умислу ніхто Вас не зможе змусити це купити! І ще товар має бути розміщений на безпечному місці для покупця.
    А щодо заборони записувати, то такі послуги самі працівники супермаркетів надають конкуруючим фірмам за відповідну плату, тому і забороняють...

• Подобається Подобається x 27
  15. Mokka

Mokka Well-Known Member

Приємно поспілкуватись з розумною людиною!:girl_claping:
    І чому я не пішла на юриста? :girl_sad:

16. vanilia

vanilia Miracles are real

Ми, напенво, в один "Барвінок" ходимо :)
    Деколи також відсуваю, а деколи залишаю коляску біля входу. От тільки недавно нам з коляски вкрали іграшку (не дорога, але подарунок). Не варто було залишати, я не пригледіла, що дитина залишила її в колясці. Тепер або пішки туди йдемо (що дуже накладно, бо йдеш з покупками, та ще й дитину тягнеш), або заїжджаю туди з коляскою. Правда, вони ще не сварилися. Та й яке мають право? Адже, з колясками туди їхати можна. Ніде не написано що це заборонено.

• Подобається Подобається x 4
  17. Відповідь: чорний список

Заношу в чорний список "Рукавичку" на Луганській--купили кавун на 8 кг,думали поласувати---викинули. Гарний зверху--всередині бродив як шампанське,ще такого дива не бачила. А також обслугу у Фольксбанку на Верхньому Шуварі---коли не прийди,все по телефону говорять з колежанками,при цьому квитанції друкують,куди начальство дивиться? .

18. Galino4ka

Galino4ka Well-Known Member

:girl_haha:, ото потішили )))))

19. kristina

kristina Well-Known Member

Дуже цікава інформація, але мені шось в це мало віриться, по ідеї , якщо ти щось розбив - то це твоя вина, і ти би мав це оплатити.
    А які закони говорять про це :як себе захищати в даній ситуації саме з юридичного боку ?

до речі в Арсені є застереження щодо фото , принаймні раніше були. а от не давно ми були в Фуршеті з похресницею в візочку, то фоткади її поки не надоїло, а вона позувала, продавці дивились і тішились з того.
    То вже відпрацівника-людини залежить, чи буде він робити зауваження щодо фото дитини біля якогось торгового ряду

• Подобається Подобається x 3
  20. La esposa

La esposa Moderator

Ага, ще згадала. Є на Науковій магазин "Планета секонду". Зайшла я туди якраз коли перший завіз був, народу - тьма... Розраховуюсь на касі, кладу кульок в сумку, йду до виходу... Аж тут до мене охоронець: "А покажіть-но свою сумочку!" Кажу "Не маєте права, треба було ДО каси перевіряти!" Він мене мучив десь 20 хв, щоб я відкрила, випустити не хотів, я почала дзвонити в міліцію. Я ж то знаю, що ПІСЛЯ каси охоронцю нема ніякого діла до чужих сумок! То заледве мене випустив, я сумки так і не відкрила, лиш попередила його, що добре знаю свої права, і попросила на другий раз дивитися сумку на касі.

Статус теми:
Закрита.