чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Відповідь: чорний список

Берете копію декларації і ту коробку, якщо це вам важливо, то їдьте чим по швидше, і відразу шукайте начальство. Нехай вони вам пояснять, в чому справа! я б ще на гарячу лінію подзвонила, нехай зареєструють ваш дзвінок, і розповіла суть проблеми.
    П.с. 0800505008 гар.лінія

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в Автолюксі завжди ціни були астрономічні і вони брали за кожен чих кошти. Коли ще на НП відправки були мінімалні по 16 грн, то Автолюкс тоді вже брав по 35 грн.Він у мене неподалік дому знаходиться, але його послугами я зареклася ще відтоді користуватися. Вони ще включають чималі кошти за страхування товару плюс за упаковку. НЕ знаю, скільки коштує у них зараз упаковка, але ще років два тому звичайний целофановий отой пакетик у них включався в обов язкову оплату і вартував вже тоді 8 грн. Коробки- ще більше. Я би ще окрім дзвінка на гарячу лінію 0 800 505 008 офіційно листа на пошту відправила із проханням роз яснити тарифікацію.

3. Clementina

Clementina Well-Known Member

В мене протилежний досвід, з недавнього: замовляла іграшки дитині з одеського гуртового сайту, прийшла коробка десь 1,2*0,7-0,8 см, то заплатила 50 грн за доставку, навіть боюся уявити скільки б я заплатила НП.
    Продавець сам порадив Автолюкс, хоч відправляє і НП і Делівері, казав, що з його досвіду це дешевшевший варіант.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ми заплатили 45 :)

5. opel

opel Well-Known Member

Я на захист Нової Пошти. Вчора відправила пакунок в Краматорськ і фактична і об"ємна вага 2 кг заплатила 29 грн. Це при тому,що на Краматорськ ще є якась доплата.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

чи то на них вплинули багаторазові скарги чи що, але зміни є. Я теж отриммала нещодавно пакунок з Харкова, за який раніше платила по об ємній вазі майже 50 грн, а востаннє він мені прийшов за 35 грн. Вчора отримувала теж такий чималенький по об єму - 25 грн

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Заношу в "чорний список" годинникову майстерню в "Плазмі" на пр. Свободи:girl_devil:. Занесла туди свій годинник щоб поправити браслет щоб не злітав (годинник швейцарський, чудово працює вже не один рік, а майстерня виявилась просто по дорозі), ну той майстер поправив гвинтики, і каже: "Чи давно ви міняли батарейку?" А я рік десь точно не міняю, то він годинник відкрив і каже "Ой як добре що я подивився, у вас батарейка "здулась", скоро потече, треба вже негайно її поміняти". Я кажу: Добре раз так треба, поміняю за одно (хоч ніяких нарікань на роботу годинника не було, ходив ідеально, і яка там батарейка я не бачила). Він запропонував мені "Якісну батарейку для вашого годинника, що прослужить 2-3 роки, і "всього" за 80 грн.".Ну він витяг мою, сказав що то все з нею, і поставив свою. Проходила як так пару днів, і помітила, що годинник зупиняється, а згодом взагалі встав:girl_cray:. Пішла до найближчої майстерні (до нашого звичного майстра) перевірити, може щось десь заглючило чи ще щось, то він поміряв заряд батарейки і сказав що вона нульова, і ще й в нього така коштує дешевше, а з годинником все чудово. Порадив піти до того майстрав "Плазмі" і вимагати поправити, я ж гроші заплатила, (при чому дорогувато) за таку батарейку, яку "втюхали", і яка, виявляється, зіпсована :girl_devil:. Пішла я до нього. Ну він був дуже незадоволений, роізлився, витяг батарейку, сказав що вона чудово працює і то я мала годинник дуже намочити або вдарити:girl_crazy: Кажу що він ніде не падав, руки навіть в ньому не мию, тобто, то відпадає. З горем пополам він сказав лишити йому годинник і він "розбереться". Між тим він так нервово його відкривав що зламав ключ в годиннику:girl_impossible:. І приговорював: "Ото я на вас заробив, ще й ключ тепер вам треба ставити за 60 грн. (точно суму не пригадую, але зрозуміло, що за то я точно платити не буду, він при мені його зламав). Коли прийшла знову, то він годинник віддав, і знов сказав що я його намочила або вдарила, був дуже злий і виговорював знову "от вже заробив так заробив, у мене повно грамот, обслуговую швейцарські фірми по гарантії та ін.":girl_mad: Потім взнала ще від людей що то не перший раз він халявить, може втулити стару батарейку, а потім попробуй з ним розберись, він ще й злиться. Так що краще ту майстерню обходьте, нікому її не раджу, краще до якогось перевіреного майстра піти :girl_yes2:

Останнє редагування: 17 Грудень 2014
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Materynka

Materynka Well-Known Member

9. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ми купили в них дві великі плазми по цій акції, обовязкова умова взяти щось на 1500 аксесуарів (ми взяли кріплення до тв, клавіатуру до тв, продовжувач і засіб для догляду за плазмами, все це б купували і без цієї умови, друга обовязкова страховка на рік, нам дозволили взяти тільки на один телевізор, ця страховка покриває навіть якщо дитина підійде і іграшкою розібє екран, чи воду розлиє і т.д ми її взяли на той телевізор що стоятиме на тумбі, якщо протягом року ми не скористаємось нею, можна на цю суму взяти в магазині товар.
    Багато де дивились і в магазинах і неті і навіть з Фокстротівськими умовами нам по цій акції вийшло на декілька тисяч дешевше. Брали телевізори дорогі, в білих кольорах(багато де ізза кольору різниця на 1-2 тис)
    замітила що до 5-7 тис різниці що купувати в інет магазині і в них, то не дуже вигідно.

В чому був конфлікт з ними, ми додатково купували в них їхнє встановлння програм програм з фільмами т.д і телевізори нам вони до дому за 1 грн привезли, так як дуже габаритні вони, і коли ми підключили телевізор то ті програми були встановлені на певний період а ми платили за весь, чоловік подзвонив до того консультанта, що нам продав і спитав чому той не виконав того за що ми заплатили і чи він хоче щоб ми приїхали в магазин і зробили скандал, той просив щоб не їхав...і за годину до нас приїхали з магазину до дому і все встановили, загалом задоволені, головне не боятись вимагати те, за що платите!

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

1500 грн??? а чому саме така сума? то якийсь відсоток чи що?

11. kristina

kristina Well-Known Member

Відносно Фокстроту, були сьогодні в Ашані і зайшли туди, бо приїхав чоловіка брат , ну і хотів можливо щось вибрати. Людей море, консультантів стільки ж, ніхто якоби про ті акції не може пояснити, відповідь (ой то не по акції і втікають), тут вже мені стало дуже цікаво їх розколоти. Попитало що по акції з моделей мульті, порохотяг і праска. Прошу порахувати мені остаточну суму, ну тут довго вони щось вводили в комп, ну і вийшла сума, (знаю що в акційні товари тюхають ті їх сервіси, сама ж їй про це питаю, бо вона нічого не каже, може тим ощасливллють на касі. І от так, ще плюс ті сервіси. Прошу переписати номера моделей, на що отримую відповідь А НАШО ТО ВАМ, БЕРІТЬ, бо ціни будемо міняти в 18/00, не встигненте поки будете визначатись. Ну сказала їм, як не перепишуть, то я сама їх перепишу, не проблема.
    Тут думаю всім ясно вже результат їх акцій 50 на 2 товар,100 га третій. Ввела позиції в розетку, різниця вийшла в 798 грн дешевше на розетці. Я розумію що нет магазин дешевше, але ж з такмми акціями мало б бути якось не так )))

• Корисно Корисно x 1
  12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вношу в чорний список частину ювелірного заводу де проводять обмін. Жіночка там сидить нагло-самовпевнена як на мене.
    -по-перше на обмін потрібно паспорт та ідентифікаційний, таке не вказано а ми не догадались(добре що чоловік мав усі документи і при потребі міг би підїхати)
    -по-друге обміну грам на грам+доплата за роботу НЕМА! Вони купують ваш брухт по ціні 320 чи 350 грн(вилитіло з голови) а ви платите по 600-800 за грам
    -по-третє відповідність грам на грам має бути 100%, ми хотіли доплатити за 0.08 грам готівкою бо нашої ваги не вистачало то в них так не можна
    -по-четверте, невідповідність цінників! Після того як нам забракло грамів а доплатити не можна вирішили взяти на ту вагу на яку маємо брухт(+доплата виходила 420 грн). Брухту було на 1.35 грам і якраз на вітрині були сережки-сердечка на яких було 1.35 грам, сказали що нам ті підходять, нехай пакують. На що почули геніальну відповідь "фактична вага тих сережок 1.5 грама а вказано 1.35 бо то середня їх вага(типу мали би бути а є більше, а доплатити не можна)"
    -по-п"яте,брухт вони не приймають.Щоб тут здати, а в сусідньому магазинчику купити готовий виріб
    Жах жах жах. Коли при вході я попросила розказати усю бюрократію мені сказали що проблем нема, вибрав обміняв і все.
    Дістала припадок, пішли в магазин(сусідні двері) і просто купили готовий виріб
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ ОДНОЗНАЧНО, буду мати час перебіжусь цетром, взнаю чи є реально десь обмін і які умови

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. AirLady

AirLady Active Member

Зайдіть на Шпитальній біля Краківського є великий ювелірний (забула назву) там колись міняли без проблем, приймали ваш брухт, важили, а потім ви доплачували за роботу чи за недостатні грами, враховували також пробу, бо ми здавали золото вищої проби ніж виріб, то нам рахували дорожче.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ого, все життя там міняла свої згуби/поломки на інші вироби- умови були прості: вага=вага+доплата за роботу. А паспорт треба було мати справді.
    Можете глянути в Скарбниці на Князя Романа. В них часом знижки дуже хороші бувають і вибір нормальний.

15. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

це відколи ці новвовведення? тобто в ті 600-800грн входить "робота"? чи я не правильно розумію? Дуже суттєва різниця. На Петрушевича у їх фірмовому магазині влітку купляли (з обміном) подарунок, чекали правда з тижденнь, але платили лише за роботу, 300грн за сережки. Ще згадала, що продавчиня нам пояснила чому за одні сережки 700грн, а за інші 300-400 грн, відрізняються тим, що одні це штамповка (тобто з готового кліше). а інші - індувідуальний виріб. Каміння теж враховуються за окремою ціною.

16. invisible

invisible Well-Known Member

Сервіси необов'язкові. Ми так позавчора мені телефон купували. Акційна ціна, реально найдешевша на ту модель, що ми знайшли. Консультант почав переконувати нас, що при купівлі акційного товару обов'язкова якась доплата за сервіс чи страхівка 169 грн. Чоловік попросив його показати, де це прописано на папері чи покликати адміністратора залу. Врешті через 10 хв. нам продали тел. за акційною ціною без жодних доплат.

• Корисно Корисно x 1
  17. amaretto

так, але 300-600 грн/грам роботи це трохи багато+ оце вага на вагу і ні грама менше смішно

18. NataliaFed

Там завжди так було, якщо більша вага вашого виробу- вони її віддають але меньше за доплату там не було ніколи.

19. amaretto

Наталя не знаю як було рік та два тому, але давніше (3-4 роки можливо) я міняла на ювелірці на шота-руставелі то було що якщо менше то доплачував в грн, а якщо більше то або віддавали(памятаю татові декілька см ланцюжка відрізали та віддали) або рахували в рахунок роботи!

20. NataliaFed

Так, було колись але пан Азірів намутив законів. Тоді їм самим ті умови не подобались, а тепер, може побачили в тому вигоду, раз нічого не зміють, чи не добиваються змін в законодавстві.

Статус теми:
Закрита.