чорний список

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Гелена, Sep 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: чорний список

Аналогічно. Змагазинних це молоко мені найбільше по всім параметрах подобається і смак і запах нормальний, і про скисання - то завжди скисало без проблем.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так, то ж не від першої попавшої). Я бачу інколи навіть сам процес доїння але ми того молока не п"ємо, то для потреб всяких, я беру в неї і сир, а сир, то великий показник, що за господиня, а коли хочу булку з молоком- купую молоко в магазині, беру Селянське(в клітинку).

3. roma roma

roma roma Member

Я думаю треба всього лиш знайти чистоплотну жіночку. Я таку знайшла і дуже задоволена:girl_yes2:

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

Та я це розумію:) Сама не проти мати якусь акуратну жіночку, яка б возила молоко пару раз в тиждень до Львова. Біля нас на базарі ще часом беру сир в жінки з села свекрухи, бо теж знаю, що акуратна. Як маєте перевірену господиню, то й пити те молоко можна спокійно. Ще таку страшилку розкажу: в нас на селі викупили ферму і тепер не пасуться влітку корови на пасовищі, а стоять в тісних загорожах весь рік і їдять комбікорми всякі. Від того часто хворіють і їх пічкають антибіотиками. Каже сусідка, що біля тих корів працює, що в саме молоко нічого не дають, але корови вже всю ту гадість отримують з їжею. Мені так шкода тварин:sad: молоко та ферма здає на Радехів.

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, чиста і акуратна жіночка це, звичайно добре. Але ж то молоко у пластикових пляшках. Ну то що деякі з них зі смітника, то і казати не варто, але суть не в тому. Молоко категорично не можна наливати у ті пластикові пляшки. Там якась реакція відбувається і воно по суті отрутою стає. От якби та жіночка возила то молоко в банці, то зовсім інша справа, але я просто не уявляю, де таку можна знайти.

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Тому то в них сметана така бєка.
    Ну і ми не в тій темі пишемо, так, що зараз по попі всі отримаємо :girl_wink:

7. NataliaFed

То "Галичина", чи ні?

8. Nitriotka

Ні, я мала на увазі "радехівську сметану", таку білу пачку з синім, з коровою намальованою.

9. NataliaFed

Які пляшки, я беру банку 3л.

То хіба не "Галичина"
    Отаво[​IMG]

10. Nitriotka

Таки "Галичина". А я не знала.

11. octavia

octavia Well-Known Member

12. raspberry

raspberry Well-Known Member

13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ми тепер живем в Наварії , то тут 3 чи 4 корови на село . Тут пуделів і т.д. більше . Молоко домашнє замовляємо в іншому селі , а сюди привлозить машина фермерське , то така черга стоїть , як за совдепії . От вам і село , і молоко , і корови .

14. NataliaFed

В нас так само. Та бабулька грозиться продавати теж але там є внук, який без молока жити не може, то ще не дозволяє їй.

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

В мому випадку- сонечко.

16. Відповідь: чорний список

Самий чорний список---МЕТРО на Городецькій.М*ясний відділ.Винесли вони на зал холодильник з охолодженим м*ясом.Людей біля прилавку не було ,а продавець-хлопець дуже захоплено колупався в носі.Від побаченої картини ледве не почався процес зворотньої перистальтики.Скоренько відвернулась і пройшла мимо.А їхала ж власне за м*ясом.Син також пролетів мимо,хоч щось і купив запаковане всередині,я не купила нічого.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Є таке:girl_crazy: І з рукавицями в них є проблеми. М'ясо купую там виключно в заводських вакуумних упаковках. Ну і до слова - на тому прилавку я ще ні разу не бачила свіжого м'яса. Вічно якесь обвітрене...

18. Fast

Fast Well-Known Member

Хм, я минулого тижня купила - навіть дуже пристойне м'ясо, але від
    чуть не вирвало, але коли я купувала, то була дуже привітна жінка за прилавком.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

20. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

дуже обурена роботою інтерне-магазину Алло. Замовляла планшет по акції+з уцінкою, причина уцінки: "потертости на корпусе устройства"(цитую з сайту). Додатково з'ясовувала з менеджером по телефону які потертості та де саме(тильна сторона, лицева). Отримала посилку, і результат -жодних дефектів корпусу, але биті пікселі на дисплеї!
    Мало того, що у таку кризу цінна кожна копійка, так тебе ще й на кожному кроці намагаються обдурити:sad:

Thread Status:
Not open for further replies.