чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: чорний список

Згідна на всі 100%
    Я вже колись писала на форумі як забирала замовлення з Ів Роше......катастрофа, мало того, що я в черзі простойла, так потім ще хв 45 мені видавали посилку

• Подобається Подобається x 7
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Купив чоловік сьогодні в "Баркомі" курячу ковбасу. Попалося йому в ній... ПІР"Я!!!:eek::eek::eek:
    Сказав, отак не хотіла курка лізти в ковбасу...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 18
  3. La esposa

La esposa Moderator

Ого! Вперше про таке чую... Я сама частенько ту ковбасу купую, нарізаю шматочками і смажу як відбивні. Смачна штука виходить...

• Подобається Подобається x 2
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І ми часто її купуємо, от вперше таке:cesored:

• Подобається Подобається x 1
  5. La esposa

La esposa Moderator

А ми згодом порахували, що смачніше і вигідніше купувати куряче м"ясо, і готувати всякі смакоти вже з нього. Мої домашні дуже люблять мій рулет курячий, робиться 20 хвилин!

• Подобається Подобається x 4
  6. VIKI

VIKI Well-Known Member

7. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Вношу в чорний список взуттєвий магазин за Оперним, біля магазину Еко.
    Нехотіли обмінняти взуття на другий день після придбання. Обслуга хамовита. Власника так і не викликали.

• Подобається Подобається x 12
  8. La esposa

La esposa Moderator

А, і в мене було-було... :girl_devil:Подали мені подивитися лівий шльопанець, а він подертий. :girl_devil:Я сказала, що купую, тільки хай мені дадуть іншу пару - бо той подертий. То вони галас підняли такий, ніби то я щойно це зробила. Більше туди ні ногою! :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil: :girl_devil:

• Подобається Подобається x 10
  9. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

А чого міняли? Чек був.
    Мені здається, що на Привокзальній також їх магазин, чи один власник. Там взуття майже ідентичне (а може й більший вибір) і ціни однакові.
    На Привокзальній мені більше подобається, а тут ніколи і людей не бачила, щоб щось серйозно міряли.
    Можливо помиляюсь

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А книгу скарг просили??? То дуже швидко на них діє!!!!
    Ше,як варіант, дати почитати Закон про захист прав споживачів

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ще краще телефон у той захист їм "продекламувати"-хамство як вітром здуває.

12. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Додаю до списку "Воля бродбенд".
    Обслуговування, якого давно не бачила: жування гумки при розмові з клієнтом, поки комп*ютер грузився - в дівчинки виникла нагальна потреба подзвонити подрузі і розказати всі новини. Ми відмовлялися від нету їхнього, то треба було за місяць повідомити, а потім вони ше знайшли нам борги за кабельне (підключалися тіко до нету, телевізора немаємо), а потім ше кілька разів перепитали чому я відключаюся (сказала, що переїзджаю, то ше двічі перепитали коли і куди), а в кінці дали заяву без жодних підписів зі словами: можете йти. Я кажу, щоб підписали як треба. "Керівника нема на місці, що я маю його шукати?". О, тут мене вже підкинуло. Керівник знайшовся, але вибачень я не почула.
    В книгу скарг написала.
    Добре, що туди більше не піду.

• Подобається Подобається x 22
  13. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

"Галвестмода" в центрі. Місяці 3 тому шукала весільне плаття. Заходжу, а дівчата-продавці прямо на рецепції чистять варені яйця і огірки, ніхто навіть не дивиться в мою сторону. Я кажу з іронією "смачного", вони мені "дякую" і жують собі... кажу, я б хотіла весільне плаття, що можете запропонувати, але я вагітна, то треба щось таке, щоб пузік якщо буде невеличкий то помістився, можливо шити. Відповідь :"на вас нічого нема". Я кажу, може все ж дозволите глянути? Вони мені: "чого дивитися, я ж кажу, вам нічого не підійде"... так і не показали нічого, і шити в них, звичайно, бажання відпало... цікаво, як вони там умудряються щось продавати???

• Подобається Подобається x 24
  14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене з галвестмодою те саме було! прийшла, розказала що я би хотіла, вони нема такого і все, допобачення ні показати щось інше, ні запропонувати пошити!!

• Подобається Подобається x 11
  15. bora

bora Well-Known Member

В них є на Привокзальній ще один салон. і на Джерельній. В першому я собі брала - і хоч не все було гладко загалом, намірялася там досить. Може справді туди зайдіть.
    Днями була в салоні Оксі по проспекту Свободи з подругою. Отам дівачатка дуже гарно обслуговували - я була вражена. Суконка недорого в них теж вийшла - 400 умовних - в рівні Галвестмоди. Може туди зайдіть?

16. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Магазин Монарх в Цумі. Декілька років тому придбала сандалі , казали шкіряні за 180 грн. На наступний день вийшла в них , пройшла 200 метрів , а вони подерлися. Принесла назад попоросила обміняти на іншу пару, а вони почали коники показувати, кажуть - це в вас ног7а заширока, тому порвалися.. Зрештою з бідою пополам взяли на ремонт. Після ремонту пройшла ще 100 метрів, знову подерлися- виявилося що майстер погано зашив. Я і взахист справ споживачів ходила і листи в Київ ( в їх головну контору) писала - нічого. Нажаль захист прав тоді теж не поміг, я і заяву написала.. Дуже шкода.. Якщо врахувати, що це відбувалося за тиждень до відпустки - це було жах. відверто кажучи ще рік проходила біля їх магазину мене аж підкидало. Продавці бачуть , що я йду і насміхаються. :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    Зрештою сама занесла в майстерню , заплатила 5 грн мені зашили і до сих пір ношу, але спогади дуже неприємні.

• Подобається Подобається x 22
  17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і в нас на днях аналогічна ситуація була...але розізлили...

18. Selena

Selena Well-Known Member

Я також букваль позавчора там була, це не обслуговування а жах!Я прийшла за конкретною сукнею, заходжу - вони по телефону вирішують хто звідки курей має забирати, прошу їх допомоги, а вони мені :"От каталоги вибирайте собі", я знайшла сукню за якою прийшла, питаю чи є в них така, вони кажуть що є, а показувати навіть не думають. Я чемно кажу покажіть будь-ласка, чи можна поміряти? "Нема вашого розміру!" Я пояснюю, що рідко де є мій розмір (в мене самий маленький), але можна поміряти і більший, щоб побачити чи сукня пасує. З нервами дали мені поміряти. Я запитала чи є ще така бежева - вони мені грубо відповідають, що "може є в прокаті на Ярослава Мудрого, йдіть подивіться!" Моя подруга вже не витримує і каже :"А вам не легше передзвонити, щоб ми даром туди не їхали!", з нервами, але передзвонили!
    Моєму обурення немає меж, якби мені не потрібна була конкретна сукня, я зразу б звідти пішла!Мене дивує, як власники можуть спокійно дивитись на те як такі "працівники" псують репутацію іхньому бренду.

• Подобається Подобається x 23
  19. La esposa

La esposa Moderator

Зараз пишу і передчуваю, як в цій темі після мого допису з"явиться ще декілька сторінок негативних відгуків :girl_crazy:

Про "Еарбайтс" ніхто нічого не хоче сказати? :girl_in_dreams: Бо я вже сили не маю плюватися...

20. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Дякую, питання з суконкою вже не актуальне, просто згадалося, як я її шукала....

Статус теми:
Закрита.