чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: чорний список

та, ціни на все виросли - і на бензину, і на оренду приміщень, і на запчастини.

2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

У Дельта - банку схоже справи вже гірше нікуди, бо втрата репутації і клієнтів їх не лякає. Депозит, який закінчився 20 жовтня я можу знімати максимум по 5 тис. грн в день - 2,5 тис через банкомат, і таку ж суму через касу. Сьогодні в касі мені заявили, що "готівка подорожчала", і комісія складає 10 грн. Але замість квитанції про комісію, мені видали клаптик паперу про добровільне страхування від нещасних випадків у "Арсенал-страхование". Це виявляється і є комісія. На цьому клаптику паперу немає ні умов страхування тільки реквізити і посилання на сайт компанії. Ні менеджери, ні їхній керівник мені не змогли пояснити, на якій підставі мене добровільно-примусово страхують.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

так, справді Делівері набагато дешевше виходить, особливо крупногабаритний товар, часом навіть в 4-5 рази дешевше.

4. invisible

invisible Well-Known Member

Шкода що в них така нерозгалужена мережа. Спробувала Інтайм - малий пакунок (дитячий светр і легінси) вийшов 18 грн. з Києва, тобто не набагато дешевше Нової Пошти (25 грн.).

5. Artemida

Artemida Well-Known Member

Двічі вже отримувала посилки на Автолюксі (Сихів). Виходить дешевше, черг немає.

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Дешевше, але може їхати довше. Розказував знайомий що в них немає своїх фур і вантажівок - вантаж доставляється іншими "попутками" - приватними перевізниками, тому з Києва може приїхати швидко, а от з периферії - на кілька днів довше ніж Новою поштою. Ну і сееервіс :girl_mad: на Делівері ще той - так повільно оформлюють документи, а потім ще й ходи сам по складу, шукай вантажників (які десь курять за рогом), та й коробки з вантажем бувають досить обшургані і пом"яті...

7. Chekay

Chekay Well-Known Member

Мала "щастя" колись там працювати - не ходіть туди більше (ну звичайно після того як депозит заберете). По-перше - на скільки мені відомо - там тільки оболнка україська - решта - расєя (принаймі так було 4 роки тому); по-друге - оте тулення страхування (страхова компанія звісно їхня ж, правда тоді по-іншому називалася), приховані відсотки і шалені комісії за касове обслуговування (навіть погашаючи в їх касі їх кредит комісія становила не менше 10 грн!). Одним словом "шарашка" в кращих традиціях жанру

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Раз вже тут про Нову Пошту стільки писалося, то запитаю: чи можна якось перерахувати вартість пересилки вже при отриманні? Бо чекаю на куртку зимову, і маю заплатити 54 грн, трохи не готова була до такого... Нарахували 7 кг, так розумію, що то об'ємна вага, але все одно забагато, як на мене.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ось тут самі можете перерахувати по калькулятору http://novaposhta.ua/delivery.

От я зараз задала параметри своєї доставки, вагою у 1,5 кг, то мені теж видало 53 грн

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

я вчора за вагу 1,8 заплатила 20 грн. Дивно...

11. Маріка

Маріка Well-Known Member

Мені сьогодні прийшли 3 саджанці дерев. Фактична вага 2,5 кг, обьємна вийшла 23 кг.
    Заплатила 80 грн. Як сказала оператор, яка вага виходить більшою від тої і рахують.

12. сніжна

а об єм який був? Рахується об ємна вага ( то інше, ніж просто вага). Бо якщо пакуночок маленький, то і об ємна вага рахується меншою. В один день я отримувала 2 кг маленький пакуночок ( розміром як лист А5), то оплатила 25 грн. І тоді ж отримувала власне легший пакунок, але більший за об ємом. То він оцінений був у 50 грн. На сайті НП на калькуляторі там закладена вага і об ємна вага. А ще має значення відстань. Бо от зараз ще один пакунок перевірила , то з Дніпропетровська така об ємна вага рахувалася за 50 грн, а з Чернівців- 43 грн

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так прикинула приблизний розмір пакунка, то мені взагалі 65 вийшло:khomyak:
    А ще має прийти теж куртка, але вже інтаймом, то там 20 грн. Нормальна така різниця.

14. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я влітку відправляла в Донецьк стелажі, то на НП мені нарахували 280 грн, а на інтаймі 120 грн. От така різниця

15. сніжна

ага. Халепа в тому, що я зараз сама своїм контрагентам пропоную відправляти Інтаймом ( але у них з відділеннями у невеликих містах сутужно) , а от коли сама отримую, то не так багато погоджуються, бо їм НП "під боком". Навіть от зараз одна киянка ( де Інтайм має 30 відділень) теж обіцяла пошукати і відправити Інтаймом, але в результаті відписала, що НП відправила.

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А що НП тепер підняла мінімалку до 35грн?? :shok:

17. сніжна

ще вчора мінімалка була 25 грн ( я вчора відправляла)

п.с. глянула на декларацію, датою відправки вони позначили сьогодні .значить і сьогодні мінімалка- все ще 25 грн

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

ясно - просто прочитала таке ( 35грн) в сусідній темці...
    сьогодні написала звернення на Ін-Тайм , щоб відкрили відділення невеличке на Левандівці ( бо немає навіть близько)... Вже відписали, що заявка прийнята та надана на розгляд адміністрації - будемо надіятися на краще)))

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Банк Руский стандарт, тепер називається Форвард, чи якось так.
    Брєд сивого кабана:girl_devil:, ще в червні закрила у них кредит, так до цих пір не відмахаються!
    Задзвонила на грарячу лінію, уточнила суму до оплати. Все чітко внесла, після розрахункової дати задзвонила, чи нема "хвостів", ні, все гуд, "ваш кредит закрито". Я вже й забула за то все, як приходить мені на днях смс з погрозами (ну, вони то вміють) що як не заплачу борг, подадуть в суд. Дзвоню на ту ж гарячу лінію, аби вияснити в чому річ. Пояснює мені дівчинка оператор, що то після внесення мною коштів вилізла ще така послуга як смс банкінг, за ню у мене вийшло 2 грн 14 коп заборгованості, але поскільки я її не заплатила, то мені нараховано 50 грн штрафу, відповідно сума 52 грн з копійками до оплати.
    Так, по-перше, мені з роду не приходили від них смс про ніякі зарахування, чи обов"язкові суми платежу, шо то за такий сервіс з смс-ками, про який вперше чую, а по-друге, чому відразу не повідомили, що потрібно заплатити 2, 14 коп, а звідки я могла знати їхні замути, я знала, що я кредит закрила і все. Так, нє, почекали чотири місяці, взули аж 50 грн штрафу, а тепер ще й дзвонять з погрозами.
    Знач гризлася я з ними по телефоні довго, але шо там, оператори, вони як роботи, говорять одне і теж по пІтсот разів.
    Нині знову смс, що заборгованість вже 62 грн (пройшло 2 дні, ага), знов дзвоню, інша дівчина оператор розповідає мені, що ця сума вилізла з того, що вони мені вислали по пошті якусь виписку. ЯКУ??? Мені нічого не приходило, але та виписка виявляється платна, але знову ж, поскільки я не заплатила вчасно, то бла-бла-бла, нате вам штраф!

Одним словом, я так зрозуміла що я їм ніц не докажу, а сума цього непонятного боргу буде рости і рости. Плюнула, пішла, заплатила, але чи то на тому скінчиться.

Ну, і ще окрім того з тим банком були конкретні корки і то такі шо ого-го. не раджу з ними зв"язуватись, бо то якийсь цілий розвод, а не банк!

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В Галицький писар більше не піду. Дуже неприємно було. Одна грн питання, але не в тому справа. Зробила ксерокопії та брошурування. Розплачуватися - на гривню більше вибивають, ніж треба. Чому? Бо на мою к-ть сторінок він брав "більшу пружину". Я кажу, перепрошую, але к-ть сторінок - 40. А в прайсі чітко вказано - до 50 сторінок ціна така-то. Тобто, передбачена товщина загальна, для скріплення. Звідки ще гривня за пружину? Ясно, що заплатила. Але тепер ходитиму тільки туди, де чітко за прейскурантом ціну нараховують.

Статус теми:
Закрита.