чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відповідь: чорний список

То не тільки оптимальне зараз таке практикує. Зараз вже всі оператори як тільки чують слово вокзал і бачать сумку накидають ту десятку. Я також з тим змиритись не можу, бо часто їжджу сама і сумку маю невеличку, тому постійно скандалю (відстоюю свою позицію) з водіями. І я вам скажу що це допомагає. Головне стояти на своєму. Нещодавно мені попався водій з яким я раніше їхала з ашану, то він нічого за багаж з мене тоді не брав, а тут віз з вокзалу і вже відразу +10. Ото я виказала все що думаю. Тому зараз у Львові реально немає нормального таксі яке б не обдирало людей.

2. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

так ось і мені не треба, і наскільки розумію, то відключити не вдасться чи що, бо коли на рахунку менше 1 грн, це підключається автоматично. буду довідуватися, але то напевно з оператором треба поговорити, навряд, чи щось зміниться. вже б хоча вказали коротки код, як перевірити, скільки тих екстра грошей нарахували, а от цікаво, якщо б не поповняти рахунок тепер взагалі ніколи, то як вони стягуватимуть ці гроші?

3. glasses

glasses Member

Дівчата, колись був код на перевірку *112#, або *119#, точно не памятаю

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

За дитячий візок, інвалідне крісло не мають права брати доплату. Просто не мають права. Якщо гроші взяли, значить дзвонити операторові і скаржитись на водія, обов*язково номер авто сказати. Якщо оператор лох, значить брати номер телефону керівництва. Гроші повернуть.

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ми одного разу в 1 годиніночі, хвилин 40 воювали з тим оптимальним, за тих 10 грн. Коли ми давали водію гроші, то якимось дивом додалося 10 гривників. Бо водій сказав, що наша обємна сумка їхала в багажнику, а значить вона важка. (важили при ньому, 5 кг) То і до операторші-кози дзвонили. Нервів пішло, коза голову морочить, водій закрився в машині з моєю сумочкою. Розібралися, а наступногодня муж начальству подзвонив, були розгони капітальні, то потім і водій і оператордзвонили з вибаченнями. 100%у водіїв і операторів є змова стосовно оплати проїзду..

6. Nitriotka

Нема, повірте, не так вже тісно вони між собою спілкуються. Водій сам собі ніяких грошей не може додати, тільки по вказівці оператора. Але оператори інколи так туплять, що і самих водіїв намахують на кілька грн, і нічого їм не доведеш.
    Ну і водії бувають різними, є чесні, а є і сволочі, які наживаються на кожній фігні.

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

100%. ми викликали софію якось до вокзалу. і тут - опа - більше і то суттєво. а в нас якраз грошей після поїздки взагалі не лишилося. ото вже в чеку начиталася - і багаж, і чекав нас бідака, певне годину порахував і тд.

8. goldgirl

та мені цього прямо ніхто й не говорив, я просто не мала тоді ні бажання, ні настро, ні часу навіть допитуватися, що й до чого. але ціна трохи здивувала, я то списала на загальне подорожчання, та й усе, а тепер вже буду знати ))) я не з тих, хто буде мовчати

9. Neverland

Neverland Well-Known Member

В чорнючий список Де Манджаро в центрі. Посуд надщерблений 1. В піці камінці і якісь незрозумілі щепки деревини - 2. І Епогей - з рахунку самі собі відрахували чайові. Тобто просто недодали не просто 30 копійок, а 2 грн 30 копійок. Міне не шкода, я завжди лишаю всюди чайові, але це вважаю хамством, бо це тупо крадіжка і неповага до клієнта. Не рекомендую.

10. kineret

kineret Вірю в диво...

Дівчатка, спокійно. Все можна взнати і відключити. Перевірити залишок по екстра грошах - *109#, перевірити чи підключені автоматичні екстра гроші - *117*6#, відключити їх можна набравши *117*8#. :)

Надіслано від мого Lenovo S820_ROW, використовуючи Tapatalk

11. goldgirl

на екстра гроші був ще якийсь. нагло з їх боку не написати його у повідомленні. не маю зараз часу телефонувати до оператора, але й то не допоможе тріпати нерви якісь людині, яка просто відповідатиме на мій дзвінок, треба якось по-іншому діяти.

12. Nitriotka

На екстра *109# здається.

13. goldgirl

телефонувала до оператора - саме так, дякую, вже навіть відключила.
    але дратує, що прийшла смс, що екстра гроші підключені і жодної детальної інформації, і купа зайвої мороки.

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

До речі, зауважила що у тому ж "Космо" ціни на все нижчі ніж в Ватсонз, особливо якщо є картка на знижку. Ще у них товари якісь "не такі" мені по якості (постійно допродають те що по терміну виходить), а ціни завищені. Купую побутові дрібнички і косметику в інших "точках".

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

НМСД
    Про оператрів, це вже абсурдно, ми так любимо понарікати, але правил читати чомусь не любимо?? Чому?
    В стартових пакетах (умови) написано, що активуючи його автоматично погоджуєтесь на все, що оператор буде робити з Вашою сім картою.
    І казати, як вони там такі-сякі собі таке дозволяють...хмм.. Негарно чи що?
    Тут нема різниці чи КС чи Лайф чи МТС.
    Теж мене засмучують такі зміни, але реагую на це по іншому, але то кожному своє.

16. goldgirl

та дуже навіть негарно )
    наприклад, я свою сімку придбала ще 13 років тому :girl_smile: тому там точно не писали про аж таку зміну правил ))) та й не пригадую, щоб там взагалі описували кяісь правила. а з того часу доволяють собі ой як багато негарного. і в кого, як не в оператора мобільго звязку, є найбільше можливостей як мінімум у повному обсязі інформувати клієнтів про зміни і тим самим не викликати обурення.

17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

18. goldgirl

ну від того я їх в білий список не понесу :girl_smile:
    для того є ця тема - хтось невдоволений змінами правил і про це пише.

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Тут канешна чорний список. І зокрема про мобільних операторів.
    Так от КС в мене давно, останніх 10 років я на контракті. Жодних претензій... Про будь які зміни приходить СМС, оператори - на високому рівні (не найвищий, але нічо). А МТС мене підхарює, бо такі в них тарифи і пояснення туманні... Я холодна.
    Але вибору немає, тому користуюсь ними обидвома.
    Лайфом не користуюсь принципово. По-перше, ніхто з близьких ним не користується. По-друге, (це снобізм, але то моє) - це більш молодіжний тариф і така поважна цьоця не буде ним користуватися :girl_smile:

20. roma roma

roma roma Member

Відношу фірму виробника випічки biscotti. Ось такі от кексики [​IMG] Колись з"явились у продажі і були дуже смачні, зверху дійсно сир і багато родзинок. Я їх давно не купляла. А от декілька днів тому купила малому, він чомусь не дуже їх хотів. Я як попробувала, чесно оторопіла від гніву! Сир не сир, а щось не зрозуміле, родзинок нема взагалі. Ну як так можна було споганити. Прийшла до висновку, що малому тепер тільки домашню смачнющу запіканочку)

Статус теми:
Закрита.