чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nusja

Nusja Well-Known Member

Відповідь: чорний список

усе правильно,але ситуація цікава тим, що закон каже надати розрахунковий документ (тобто чек),а у випадку, описаному мною вище, чеку не давали,оскільки товар не купувався у той момент, а за усною домовленістю вважався би купленим,якби не був повернений наступного дня. тому вони і не спішили повертати гроші,бо по суті без чеку довести щось важкувато було б.

• Подобається Подобається x 1
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми ніколи більше не підемо у Пелікан в Новому Цумі. Такого наглого і хамовитого персоналу я ще не бачила. Повна протилежність Пелікану на городоцькій, тільки псують їм репутацію. Марко до мотоцика підходить, а продавець відтянає його за руку - не будете купувати не рухайте а то зломите!!! Пошо мені такий мотоцик тоді якщо від одного доторку він розлетиться? те саме з машинкою - дитина підійшла до машинки, ше навіть не встигла доторкнутися, а та вже забирає подалі. Дивилися ліжечка - навіть ніхто не підійшов.

• Подобається Подобається x 14
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Люди добрі... Купила в "Скрині" круасан, їм - а в ньому два дротика, тоненькі, закручені... Слава Богу, що не ковтнула - відчула, що щось не те... А якби дитині попалося... Жах!:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

• Подобається Подобається x 16
  4. azazellos

azazellos миється в бані

вы им назад отнесли?

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я його з"їла, дротики попалися вже в останньому малесенькому шматочку круасана, я вже майже прожувала все і буквально в шматочку розміром з людський ніготь вони були... Якби почала їсти з іншого кінця - 100 % би віднесла!:girl_devil::girl_devil::girl_devil: А так вже нести не було що...:girl_cray:

• Подобається Подобається x 6
  6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

:eek::eek:я в шоці!!!

• Подобається Подобається x 3
  7. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

А я була якось в Сільпо на науковій і кажу до продавщиці в м'ясному відділі, щоб дала м'ясо нормальне, бо дитина буде їсти. А вона відповідає тихенько:
    - В нас м'яса для дітей тут взагалі нема.
    Я подякувала. Добре, хоч продавці ще зустрічаються совісні.

• Подобається Подобається x 16
  8. Ума

Ума Super Moderator

Обурила мене одна аптека біля Карпатбуду на Кн. Ольги.

Дитині прописали антибіотик суммамед і щось з бактерії на всяк випадок від дизбактеріозу. Я вирішила купити біфіформ, бо минулого разу завдяки йому після операції уникнули неприємностей. Мені то було по дорозі, є де припарукватися і питаюся чи є такі ліки (сумамед і біфіформ). Був тільки біфіформ і продавець каже 132грн. Я, дурепа, мала з готівки 100грн, а карточку не приймали. Я поїхала до банкомату зняти готівку і по дорозі заїхала в аптеку (ніби називається Добра аптека), що в будинку навпроти Океану на вул. В.Великого. Там були і антибіотик і біфіформ. Так біфіформ там вартував 81грн! Нє, ну я знала, що та аптека при дорозі дорожча може бути, але не на 50грн. на одному препараті!!! ну капець!

і ще маю одну кантору вписати до цього списку, але маю надію що на наст. тижні повернуть гроші (хоча б через спілку захисту прав споживача), а як нє - то внесу їх сюди! хоча так чи інакше внесу сюди! нерви вже мені попсули добряче, за мої ж гроші!

• Подобається Подобається x 13
  9. лошарик

лошарик миється в бані

какой ужас, мне в таких ситуациях всегда бабущек и дедушек жалко, на которых они в первую очередь наживаются

• Подобається Подобається x 2
  10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

за бабушек і дєдушек можна не хвилюватися, більшість з них дуже навіть свідомі де і по чому ліки... то як мами знають, де краще купувати дитячі речі, так в пенсіонерів з ліками:girl_smile:

11. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

Розкажу випадок який мене просто шокував, наскільки люди бувають хамовиті і недалекі. Потрібно було мені минулого тижня купити на гуртовні для оформлення деякі кріплення, оазис і т.п. Вибралася з дому і поперлась аж на куліша в гуртовню "Мультисвіт". приїхала , роздивляюсь...дивлюсь які речі по списку є які б вартувало замовити...за столом сидить власниця чи продавець не знаю. Ну я її ввічливо запитую:- ось маю список ...тут вас оте й оте є а ці речі я б у вас замовила до кінця серпня. а вона мені:-що замовила?я що тобі поштучно буду 50 товарів вибирати. я їй:- та яка різниця я ж вам дам завдаток і 55 позицій не кожен день у вас так закупляють.
    а вона мені: ви ще не клієнт...мов що там завдаток 150 гривень...я понавожу а ти не візьмеш. не хочу....
    я в шоці розвернулась і пішла. а вона в догонку, чи я не буду брати те що було в наявності. я не взяла.

я тоді сіла на маршрутку і поїхала на гуртовий Шувар. в одній з будок власник взяв чемно мій список і телефон. сказав що все привезе без завдатку, бо всеодно поїде за схожими речима.сьогодні передзвонив і сказав,що майже все привіз , що якщо хочу приїду і заберу, і він мені зробить знижечку:)ляпота:)

Останнє редагування модератором: 13 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 22
  12. Ума

Ума Super Moderator

Обіцяла сюди внести ще одних недобросовісних продавців. Ситуація така. Я роблю ремонт сходової клітини і мені треба була декоративна штукатурка певного виду. Часто співпрацювала з М2, але вони чесно кажуть, що товар не у Львові і його доставлять за стільки-то днів. Мені таке не підходить.
    Знайшла штукатурку, яку мені треба в Галереї декору... по-перше, збрехали, що то у Львові, в результаті чекала і я і майстри 2 дні. Майстрам за простій плати, всіх інших спеціалістів (по сходах) відсувай у графіку... по-друге, привезли не такого кольору як я хотіла (продукцію тонують під взірець), але мені було спішно і той колір хоч і не такий, але вже міг би бути... по-третє, що мене найбільше втрафило, це те, що привезли половину замовленого товару!!! Думали, що ми не побачимо чи що. Добре, що мої майстри при мені відкривали матеріали і кажуть, що не впевнені чи вистачить на всі мої сходи... Я телефоную в ту с....ну галерею і кажу свої претензії, а вони спочатку почали мені розказувати, що у вас майстри ліворукі і як хочете, то ми приїдемо і покажемо як то треба. Добре, приїзджайте... ще простояли 2 дні. В результаті купила інші матеріали і доробила ремонт. А в галереї визнали, що на складі помилилися і кольором і кількістю, але на жаль, гроші за тоновану продукцію вони повернути не можуть... щас...
    Мала три варіанти розвитку подій, або вони самі добровільно віддадуть гроші (довезти мені недостачу вже не влаштовувало - пройшло купа часу), або законно через Управління у справах захисту прав споживачів, або до них приходить "біцепс" і забирає мої гроші, сума була не мала!
    Сказали, що самі віддадуть і навіть один раз мені подзвонили через пару днів, щоб я прийшла за грошима... ідіоти... я прийшла, а вони спочатку треба почекати менеджера, який з вами праюцвав, потім треба знайти ключ від сейфу, де гроші лежать..., а потім хіт сезону - вибачте, грошей вже немає, ми зарплату видали :) Ми вам завтра віддамо. Завтра ніхто не подзвонив, але я пішла в Управління ЗПС і подала скаргу. Дядечко дуже добрий попав і каже, то шо тонована продукція не відповідає взірцю, то є їхні проблеми і гроші повернуть куди дінуться. За весь цей час із Галереї ні дзвінка. Пройшло 8 днів (взагальному 15 від дня покупки) і до мене приїхали менеджери тої Галереї і без вибачень і жодних пояснень привезли гроші. То шо я через них попала в додаткові витрати і купу геморою, то їх не цікавить - отак наплювательськи до клієнта.
    Увесь їхній г-бізнес побудований на посередництві - мають купу взірців, накручують ціну захмарну- але будьте тоді добрі відпрацьовувати свої гроші і репутацію. Та де там!

винесла 2 уроки - ніколи не давати значної суми завдатку (хіба символічно) і головне, що обов"язково тих продавців повітря треба ставити на місце - будь-яким способом законним чи ні! Бо я все шкодую, думаю, та люди порядні... нащо потім їм ті менінгіти, помилилися всяке буває... Ая!!!

п.с. дякую що дочитали увесь мій гнів на ту Галерею декору!

• Подобається Подобається x 46
  13. Oddly

Oddly Well-Known Member

а коли вони вам гроші повернули, ви скаргу ліквідували, чи як?
    до речі, щодо декоративної штукатурки, на Шевченка непоганий спеціалізований магазин - мене не підвели

• Подобається Подобається x 4
  14. Ума

Ума Super Moderator

коли повертали гроші, то я підписала їм касовий ордер. Думаю, що то є доказ для СЗПС про повернення коштів. Щоб швидше закрити цю справу - я могла відкликати заяву, але пошо? най троха свої дупи піднімуть і походять, поїздять - тепер то їхня справа довести, що мені все вернули! Сподіваюся, що законом їх ще на штраф якийсь натягнуть :girl_devil:

• Подобається Подобається x 10
  15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

перукарня на братів Міхновських, навпроти синагоги:girl_devil:

манікюрниця Соня. стара бабега, яка переривала мій манікюр двічі зі словами "щяс зайчік, пажді, я пєрєкурю, і дальше будім работать". по-перше, від неї смерділо. по-друге, вона кашляла як остання туберкульозниця, і невідомо чи вона ЯК чи таки дійсно хвора.
    окрім поведінки сама якість роботи до дупи: порізала палець, поверхнево зробила чистку, а намалювала так, ніби в руках не пензлик тримала, а пензлище для фарбування стін
    коли я попросила зняти лак і все переробити вона сказала: ну, зайчік, ет іщьо харашо..:girl_mad::girl_cray:

перукарші: я до них не зверталась. але при мені прийшли 2 кубіти, так вони хвилин 20 чекали на перукаря, який "побіг на базарчік по агурчікі, буду банкі крутить":girl_crazy:

ну і те, що в робочий час вони фарбували стіни, а відвідувачам доводилось то все нюхати...:girl_mad:

одним словом: хто має каністру бензини і сірнички - я б в вас купила і показала цим:cesored:

• Подобається Подобається x 23
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Уявила-чуть в обморок не впала.
    Більше туди не ходіть.

• Подобається Подобається x 6
  17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

само собою
    от лишень зреалізую план помсти - і ніхто туди не ходитиме:girl_spruce_up:

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Стоматологічна клініка "Усмішка"....Більше туди ніногою

19. Ума

Ума Super Moderator

я там лікувала зуби з 10-12років, як тільки вони відкрилися, все була задоволена і ходила до них до вагітності. А тепер теж туди ні ногою... зіпсулися..

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мені там наговорили на штуку(правда я не повелася) і сказали зі своїми зубами мені лишилось жити 5 років. Поламався зуб,лишилась одна тільки стінка, і припух,канал відкритий забився, хотіла піти до них полікувати ббо моя лікарка у відпустці. Коротше 3 стоматолога дивились:хірург,педіатр зубний і протезист:girl_crazy: різні думки про ОДИН зуб..воркували пів години над мною...я кажу почистіть канал щоб розпухло..а вони..на сьоні місць нема...записали на завтра(за 30 грн). Я взяла знимок який там зробила(20 грн) поперлась додому до лікарки своєї,вона подивилась і каже..Таня,йди в звичайну поліклініку най прочистять канал...а 5 серпня прийдеш бум лікуати пробувати і рятувати зуб...а ті "мудрагелики" хтіли мені операцію робити бо їм той набряк здається то кіста або нарост ...калікою зроблять за 5 хв

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.