чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margarett

Margarett Well-Known Member

Відповідь: чорний список

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Спочатку думала, що ця історія завершиться на веселій ноті, але ні.
    Сьогодні замовляла таксі "Вжик" з Медінституту до Винник (центр). Водій запізнився на 10 хв., розумію - не смертельно, але все ж. Викликала таксі за 20 хв.
    Під час поїздки було 3 небезпечні ситуації. Водій не спішив, їдучи в розвалочку (км. 40-45) вже у Винниківському лісі.
    Ну нехай це все опустимо. Але при розрахунку, знаючи, що орієнтовна вартість 30-40 грн. (8-9 км.), водій заокруглює цифри на лічильнику 8,2 км. до десяти. Говорить при цьому, що вартість поза межами міста становить 5 грн.!!!, "тому з Вас 50 грн."
    В мене був шок: по-перше, не думала, що Винники вважають вже не Львовом
    По-друге, знала, що їхній тариф становить орієнтовно 3,50 грн/км. (зайшла щойно на сайт: по місту - 3,20, за містом - 3,50), то як може вийти сума 50 грн.?
    Кажу водієві, що завжди платила 30-40 грн., даю йому лише! 40 грн., кажу дякую і виходжу з салону.
    Він мені нічого не встиг сказати і не наздоганяв (хоча я думала, що може).
    Отак кругом і всюди намахують людей.

P.S. Може то окрему тему про таксі створити? Незадоволених все більше і більше :)

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

наше винниківське таксі минулого тиждня також взяло 50 грн з Кільцевої до медінституту

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

По якій системі вони собі рахують?
    Або вже підніміть тарифи нарешті і проінформуйте потенційних/наявних клієнтів або не обманюйте. Не гарно ж!

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дивно, я завжди думала, що вжики "дорожать" своїми клієнтами, при кількості замовлень 3-5 шт на день. Скажу за Оптимальне, бо Вжик, то є їхня кантора.
    Тариф рахується приблизно так - мінімалка 20 грн + сума по кілометражу + виїзд за місто. Суму за проїзд вираховує програмка. АЛЕ. Якщо таксист виїхав за місто, на кінцевій точці прибуття він дзвонить до оператора, каже кілометраж і оператор називає суму водієві і присилає повідомлення на телефон клієнтові. Немає такого -
    скільки захотів, стільки і сказав, плюс заокруглив, нажив собі ще трохи.
    Ви маєте повідомлення з номером машини і маркою, маєте номер телефону до оператора - дзвоніть, поскаржтесь. Його штрафануть, наступного разу буде думати головою, що робить.
    Межі міста визначає програма, а не водій.

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

дівчата, що там казати, більшість таксі і в Рясне-2 рахують як за містом)))

8. Latane

Latane Well-Known Member

Таксі Лемберг - викликав чоловік в 10 ранку, запізнювався на роботу. Через 20 хв. чекання передзвоюєсо питатися за машину. Відповідь - а в нас машин вільних немає, можемо відправити дружнього оператора. В шоці, що не попередила про відсутність/затримку машина, але погоджуємося на іншого оператора. Через 15 хвилин приїзджає "000" - ну і ціна була дорожча ніж в Лемберга.

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Мала також пригоду з "Оптимальним" таксі. Їздила колись часто в одне село, тому і кілометраж і ціну знала..максимум 50грн. Так один "мудрий" водій цього таксі, вирішив мене надурити і сказав, що з мене 70грн. Я зробила розгон, він "ой вибачте не додивився...60грн." і показує лічильник з відповідною сумою. Я взяла чек, оплатила дорогу( ну ж по лічилнику), але все ж передзвонила до оператора..як результат в них на вибила сума 55грн. з копійками...В кінці кінців, той водій мені наступного дня перекинув 25грн.
    Здається, оплачуєш проїзд на таксі..а вони і не вчасно приїзджають, ще й намахати хочуть((

10. Latane

Latane Well-Known Member

так оператор при виклику ціну називає...

11. Nitriotka

За Рясне-2 не знаю, але в Оптимальному є район "Рясне", то тариф туди не рахується виїздом за місто.

То не тільки в Оптимальному таке :) Але таким хамам треба відплачувати їх же монетою - скаржитись оператору. Повірте, їх штрафують, а інколи навіть можуть на тиждень відсторонити від роботи.
    Знайомого за те, що він кілька разів "просив" чайові в клієнтів, і одного разу намахав на 5 грн звільнили. Клієнти поскаржились і все. Позбувся хлопака роботи. Правильно зробили, я вважаю. Як не вміє працювати порядно, то не буде працювати ніяк.

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я теж за радикальні методи боротьби з наглістю, інакше з нами певно не можна :)
    І ще про таксі запитаю: автомобіль повинен бути обладнаний шашкою, лічильником і інформаційними матеріалами (тарифи, контакти)?
    Повторюсь:

13. Nitriotka

Обов*язково.
    Не обов*язково, оскільки вартість проїзду визначає оператор а не водій. Коли ви робите замовлення, ви можете сказати оператору, що потрібна машина саме з лічильником.
    В кожного водія є візитки фірми, а також дисконтні картки, які вони при бажанні клієнта повинні давати.

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

як на мене, то трохи пробіл в системі, бо оператор не може зпрогнозувати яким маршрутом поїде водій, так як пробки і простої річ не передбачена... Та я проти хамтсва в будь-якій сфері обслуговування :)

15. La esposa

La esposa Moderator

І я прийшла тут відмітитись.
    Від сьогодні в мене в дуже чорному списку магазин "Монпасьє". Обидва з тих, що є у Львові. А за компанію і вся мережа, за те що не вміють зробити сайт на українській мові :girl_devil:
    Вже більше року маю їхню картку з накопичувальною знижкою, кожного разу на касі даю ту картку. Аж сьогодні дізналась, що за стільки часу мені НІ РАЗУ ще не пробили знижку. Чому - пояснити не змогли. А от додати до чеку ціну за упаковку, мене не питаючи - велкам.
    Як мені то не перейде в скорому часі, то ще їх добряче дістану :girl_phone1:

16. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ой, то не "Оптимальне", а яке там таксі 1816 чи як там, забула)

17. AilataN

AilataN жива

Та, пора, бо дістали.
    Спокусилася я , незадоволена деякими моментами в роботі таксі "Ваше таксі", на пропозицію "Вжик". Просила таксиста котрий непалить. мені все рівно на його легені, але малу і так закачує на першому кілометрі, а тут ще запах цигарок і все, дитина рве. Просила щоб у двір заїхав, бо мала пакети тяжкі. Просила щоб через певний чс приїхали, а не через 10 хв.
    Єдине що вони зробили то не приїхали через 10 хв. приїхали через 40. Коли ми вже з малою під дощем вимокли ( кілька днів тому). У двір він не заїхав, він, увага, подзвонив до оператора, що нас БАЧИТЬ , оператор дзвонила до нас, що він нас бачить, але ми його не бачимо, бо задалеко стоїмо.:girl_devil:
    При розрахунку сказав 35 грн, при тому що більше 30 з Рудницького до Магнуса я ще ні разу не платила. Чому 35? п"ять грн за простій!!! бо він нас чекав, бачив, але... ( згадую слова пісні про пса Сірка)...
    дала 30-ку і пішла, тяжко дихаючи вогнем.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Хто там нещодавно писав про те, як "Нова пошта" видала товар не тій особі? Так от, моя мама відправляла товар з підприємства своєму клієнту. І ситуація виникла аналогічна- його видали якомусь однофамільцю клієнта.

19. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А як той однофамілець № декларації дізнався? Серйозна афера якась.

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене в чорному списку Клініка Авторської Стоматології Мар"яни Мельничук. Значить все по-порядку. В них лікувались мій чоловік, і малого я водила. Я лікувалась в хорошого знайомого стоматолога. Але от мого стоматолога не було в місті, а в мене напухли трохи ясна навколо одного зуба. Я йому зателефонувала, і він казав, щоб я зробила ренген. Ну я і пішла в ту клініку, там є ренген. Зробила ренген, відповідно мене оглянули і видали шокуючий висновок: хронічний гінгівіт всіх ясен, 24 (!!!) зуба, які треба лікувати, і бажано б брекети ще ставити, бо їм щось мій прикус не альо, і дирка між зубами не та... Ну я на емоціях не дуже соображала, пролікувала в них то запалення ясен лазером (врезультаті само пройшло за десь приблизно місяць часу), 2 зуби вони мені алярмово зробили (при чім не ті, які я просила, чи ті які були в гіршому стані, а предні, дорожчі:girl_devil:) Видали план лікування на більше ніж 20000 грн. Я вся така в шоці і розтроєна пішла додому. Дочекалась свого стоматолога, ще плюс про всяк пішла до одного і новий висновок: з прикусом ніяких проблем, які вимагають встановки брекетів нема, гінгівіту нема, 4 зуби (а не 24) мають невеликий каріес, то їх треба полікувати. Решта - просто звичайна фісурна пігментація, яка зубам не шкодить, і яку не варто чіпати, бо пломба гірша ніж власні зуби з тою пігментацією. Ті два зуби передні лікувати не треба було, які мені "алярмово" зробили. Врезультаті та клініка в мене в чорному-чорному списку. Нікому не раджу туди попасти: зілікують, що треба і не треба. А, ще забула додати: всюди вони тулять імпланти. Знайомій свекрухи в майже 60 років хотіла там впаяти імплантів на 15000 у.о. Врезільтаті інший стоматолого зробив все без імплантів за кілька тисяч грн.

Статус теми:
Закрита.