чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: чорний список

на гарантійному талоні має бути печатка, дата продажу, підпис та прізвище того, хто продав.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

і менш, водночас, захищені
    не можливо відкрити-побачити товар на місці, перевірити комплектацію, чи працює чи ні. Буває ще на сайті одна гарантія, а по факту - інша. Скільки історій - привезли ноутбук-телефон, а він не працює? Чи доставляли кухонний комбайн і там щось побилось-відсутнє? В реальному магазині хоч при тобі то включать, покажуть, можна оглянути.

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Це більша проблема всіх старших людей. Мої вже відразу дзвонять до мене і просять щоб я помоніторила ціни на певний товар. І завжди чомусь всі покупки закінчувались саме через інтернет.

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Щодо гарантії, то ніколи таке не попадалось. І якщо щось з товаром не те, то ми його без проблем повертали. Навіть ось маємо сьогодні забрати нові ваги, бо попередні почали не точно показувати вагу. І то їх нам не ремонтували, а дали вибір: такі самі нові ваги чи з нашою доплатою інші. Ми обрали інші з доплатою.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

але ж цілий ряд інтернет-магазинів належать до тієї ж мережі стаціонарних ( + їх інтернет-версій) і постачаються з одного складу. То як 5ОК= Фоксторот. Так що ризики однаковісінькі. Хіба ціни різні

4. casablanka

Саме так. І також на прикладі магазинів "Мобіманія" або "Цифровичок". Ціни між магазином і їх інтернет-магазином відрізняються.

5. La esposa

La esposa Moderator

Щодо гарантії: ми колись в Ашані брали вагу на подарунок. На упаковці писало про 3 роки гарантії. Ашан давав тільки на рік. Ми тоді не купили, поїхали додому. Подзвонили до постачальника, нам пояснили, що три роки - то для Німеччини (вага німецька). Для нас - два роки. А чому ашан не дає нам гарантії, ім незрозуміло, і взагалі ашан в них не брав ті ваги для продажу в своїй мережі. Може, поставка "ліва", тому й не мають навіть бланків гарантійних для України. Порадили нам передзвонити на другий день, казали, що розберуться. Потім передзвонили, сказали, що ашан дасть дворічну гарантію. Аж тоді ми приїхали і купили. Гарантію дали без проблем, на фірмовому бланку.

6. dyzain

dyzain Well-Known Member

Чому неможливо? Якщо забирати товар зі складу у Львові, наприклад Дешевше, Мобіманія та ін., вони його аналогічно перевіряють і включають. Різниця лише в тому, що вас не проконсультують яку модель краще взяти і тому подібне.

Замовляли недавно телевізор, серійний номер на ньому і на коробці не співпадав. Виходило що гарантія поширюється лише на коробку. Повернули гроші без проблем.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Заношу в чорний список магазин, в народі, "Сквозняк" на пр. Шевченка. Продукти там дуже часто не свіжі. Колись отруїлась їх паштетом, а недавно сардельками (цілу ніч :bad:). На днях купила там фісташки на вагу - на смак відсирівші, потім придивилась, а майже в кожній жирний хробак:khomyak:. З останнього: купила там молоко, продавець каже свіже, то вдома воно "звурдилось", довелось викинути. І віддавала туди не раз назад черствий мармелад, печиво. Раз купила там господарське мило, відкрила вдома, а воно в плісінні:cesored:. Тепер не буду там нічого купувати (хіба крім мінералки).

Останнє редагування: 12 Листопад 2013
  8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Але магазини дають товари у кредит.

10. Rostok

Rostok Well-Known Member

так це нормально. Так і має бути. Черенз інт-магазин завжди дешевше

11. casablanka

З їхніми кредитами, я б краще почекала поки насобирала б певну суму і купила без кредиту. На прикладі того ж самого мого пилососу: заплатити 3000 грн + ще кредитний%, а ще страхівку яку втюхують працівники банку, то пилосос мені як мінімум обійдеться десь біля 4000 грн. Приблизно 400 грн/міс прийдеться платити біля року часу. То за три місяці я ці гроші відкладу і куплю без кредиту. Різниця відчувається. І те що люди ведуться ще на безвідсоткові кредити, то мене також дивує як легко люди дозволяють на собі заробити.

12. oksumoron

oksumoron Active Member

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

З львівськими таксі не щастить. Додаю ще таксі "вжик" в чорний список, вчора не приїхали на виклик, людина ледь не запізнилася на поїзд. Приватники теж знахабніли, не хотіли везти через центр людину, тому що "можна і пішки пройтися". Я була з хлопцем з Швейцарії біля галицького ринку, треба було доїхати до площі І. Франка, хлопець мав рюкзак 25 кг (ростом майже з мене) і дві важкезні сумки. І питання не в грошах, просто вся Франка "стояла". Цікаво, що коли я почала шукати іншу машину, не стала сперечатися, мій знайомий такий затятий, почав англійською сварити водія: ви мусите мене везти, це ваша робота! :) і дуже дивувався-злився, чому не можна зловити таксі рукою. Довелося пояснювати, що наші таксі тільки по викликах їздять, бо інакше не хочуть спалювати бензин, вишукуючи клієнтів.
    Закінчилося все тим, що все-таки нас повіз інший таксист за 25 грн, але сюрпризи для нашого гостя на тому не закінчилися. Заплатив він 500 грн за квиток до Одеси в вагон-люкс, ми його привезли і пішли глянути, як там (ніколи не їздила в такому вагоні), а по дорозі він ще так весело питав, чи там є wifi, ггг :) люди, яке позорище той вагон-люкс, мама-міа.... від плацкарту відрізняється хіба дверцятами, старим пилючним телевізором, який звисає на пів купе, дзеркалом, ну і все... Потяг Одеса-Ужгород сміливо заношу в чорний список, якби знали, то порадили б подорожувати літаком (що він і зробив після Одеси за 400 грн полетів в Київ).

14. terezka

terezka котяка-вишивака

можливо я не вірно розумію поняття: інтернет-магазин, ніколи не каталась на склади, все доставляли додому-на роботу

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

можна вибрати самовивіз і приїхати до них на склад.
    крім того багато нет-магазинів мають таку доставку, що їхній представник перевіряє при вас у вас вдома чи справний товар.

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Є різні ситуації. Коли у кредит беруть новий телевізор, бо старий не пасує під нові штори, то таке. Я такого не розумію, але це справа тих людей :). А коли, наприклад, зіпсувся холодильник чи пральна машина і на нову немає грошей, то кредит виручає. Я з вами згідна на рахунок переплат і наживи і сама з кредитами на зв"язуюсь. Але ситуації бувають різні.
    Саме так

17. Valkiriya

Valkiriya senior member

В дешевше теж дають. І провіряють на справність за бажанням клієнта. Також можна повернути товар у 14-денний термін, з чим я особисто стикалась.
    Але їх якість обслуговування - в чорний список. Вперто не помічають клієнта і займаються своїми справами. Щось бубнять собі під ніс, а ти їх маєш перепитувати.

18. Rostok

Rostok Well-Known Member

а можнав сюди віднести Львівгаз?!!! Реально заколупали своїм ДОплюсовуванням кубів, яких я ще не використала:girl_mad::girl_devil:

19. Soleil

Soleil New Member

Купував чоловік в них планшет, а я пізніше пішла за чохлом, то вони мені не хотіли показати, сказали дивитися на сайті.

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

дешевше.нет в чорний список!!!
    Замовила йогуртницю, передзвонили підтвердили замовлення та сказали забрати або вчора або сьогодні. Коли розмовляла з менеджером перепитала графік роботи(відповіли з 9.00 до 20.00)
    Приїжджаєм сьогодні в 9.45-закрито. починаю надзвонювати на телефони-ніхто не бере, вдруге поставили в чергу(двадцять пятою на очікування). Дочекались 10.00 далі закрито. Розвернулись і поїхали, шкода що так далеко з Винник гнали через центр. Куплю собі з наявності тай буду мати спокій бо ту економію 50 грн вже стратили на бензин і всеодно залишилась без покупки

Статус теми:
Закрита.