чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: чорний список

пройшло 2 роки, а бачу "сервіс" в них не змінився :girl_sad:
    мало того що мені тоді важливий був час, так вони умудрились по телефону (після надцяти нагадувань бо термін заявленого очікування дааавно вийшов) продиктувати аналіз однофамільця!!! при тому що я наголошувала, що аналіз дитячий, отаке фе-фе-фе

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

певно хтось в Медісі читає Посиденьки)) щойно прийшли результати. трохи мене попустило, бо результати втішні)))

3. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

"Арсен" на Сихові. Я і раніше помічала, що там панянки на касі не відрізняються особливою чемністю, але сьогодні одна з касирок через те, що я посміла попросити у неї 6 копійок здачі і чек, кинула в мене тими копійками, і обізвала гадиною. Я після такого ставлення настільки офігіла, що просто мовчки пішла на вихід, навіть не зробила касирці жодного зауваження. А от зараз злюся і на неї, і на себе :girl_devil:

4. terezka

terezka котяка-вишивака

я у "Сільпо" все звертаю увагу, як мені пробивають щось там подарункове по одній копійці, прошу зняти те, що мені не потрібне:) клієнт не мусить платити за те, що не замовляє

5. Rostok

Rostok Well-Known Member

то все ясно, що дрібниці.. але діло принципу! Треба було зразу за руку і до адміністратора:girl_devil:

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Згідна з Rostok
    в "рагулях" писали про хамовиту продавчиню з арсену... Їх туди за рівнем хамовитості набирають, чи як? Щодо копійок: а чому Ви маєте дарувати комусь свої гроші, нехай і копійки? Чомусь касир ніколи не закруглює суму в бік покупця, а лише в свій.

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

Не знаю чи в чорний список, але: купували вчора в "Сільпо" упаковку цукерків Натс, до яких мали іти картки Дісней. На касі мені картки не видали, оскільки в чеку не було зазначено, що вони повинні бути. Ну, до касира претензій ніяких, іду до адміністратора. Відповідь геніальна: під акцію ідуть цукерки вагою 230 гр, а у ви взяли 200! На запитання чи є в них упаковка 230, сказали, що може десь і є, але не в цьому магазині :girl_crazy:

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Дійсно, покупець не мусить платити за те, чого не купує. Проте, якщо Ви отримуєте щось "під-акцію", чи в подарунок, (т.з договір публічної оферти) то в умовах тої акції дрібненькими буковками буде написано - що під подарунком мається на увазі купівля за 1 копійку, отже якщо ви взяли цей товар, то автоматично погоджуєтесь з такими умовами акції. Подарунки оподатковуються, а купівля-продаж ні, тому продавці-реалізатори йдуть на хитрість - подарунок за 1 копіку.

8. terezka

terezka котяка-вишивака

згідна, якщо я взяла то, типу, погодилась. Але ж відбувається не так: по сумі чеку касирка сама вираховує скільки мені додати тих штуковин (цього разу дісней), і опля- то все пробивається як моя покупка. Я не брала товар, не просила, мені його нав'язують і примушують платити, і, навіть, деякі касири "розповідають" що не можуть не давати мені того дріб'язку, не можна зробити відміну і т.п.

9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

10. terezka

terezka котяка-вишивака

11. Rostok

Rostok Well-Known Member

так хто ж проти зробити приємне любій дитині.. питання не в тому.. Як вони(касири, продавцю) це припідносять! Типу, ставлю тебе перед фактом і капець! А потім через пару місяців можуть вилізти "деякі" нюанси, які пов'язані з тою покупкою. Підхід не правильно, во:girl_nea:

12. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А як вам теперішня пропозиція в Сільпо: "перенести Вам решту в скарбничку?" І фігня, що там решти може бути від 5 копійок до 90

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вас про це при оплаті питають, а не примушують. Ви погоджуєтеся або ні. Якби покупця не питали згоди і на власний розсуд переносили решту в "скарбничку" - тоді так, це неправильно.

І щодо тих діснеївських карточок в "Сільпо", напевне, це ще залежить від магазину. В Сільпо-Наукова та Сільпо-Новий Цум мені ще жодного разу таку картку не дали добровільно-примусово, а завжди запитують: "Бажаєте придбати карточку Дісней за 1 копійку?". Покупки там здійснюю декілька разів в тиждень.

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

так і має бути.. але ж не завжди і всюди так є...

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Якщо не запитують, то потрібно скаржитися адміністратору. Інакшого виходу тут нема.

16. Відповідь: чорний список

Якби таке сказали мені, я би зробила такий рейвах, що та мадам там би більше не працювала.
    Радила б Вам таки написати скаргу, хоча б сюди: http://www.evrotek.com/ua/arsen/pishite-nam/ Бо та панянка точно ще не одного обрахує і нахамить.

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

та на цьому й акцент, що наскільки часто буваю в СІльпо, ще жодного разу не бачила, щоб примусово "тулили" чи карточки ці, чи переводили копійки в скарбничку, завжди перед оплатою касири питають.
    Можливо є й винятки, але в трьох маркетах, де буваю, такого не чула:)

18. terezka

terezka котяка-вишивака

а воно і так буває, у кількох столичних маркетах, і картки примусово (причому їх навіть можуть не дати, але в чеку будуть то 100:wacko:, і здачу з копійками теж у скарбничку, і не важливо що ти кажеш: згоден чи ні.

19. Kayla

Kayla Well-Known Member

не завжди. закуповуюсь у Сільпо-Скриня, то так мене вже дістали тою Скарбничкою, що подзвонила на гарячу лінію, і відключила ту функцію:girl_devil:
    найбільше дратує, що купую в офіс чай-каву, на немалі суми, а потім при формуванні звіту бачу "в скарюничку" - 45 коп. постійно виправдовуюся перед фінансовим відділом

20. analastanka

analastanka тень на стене

У Сільпо-Скриня не питають за карточки. Взагалі.

Статус теми:
Закрита.