чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Відповідь: чорний список

Вже неодноразвов писала про Інтермаркет на Городоцький, вчора знов: купила кефір, як завжди подивилася на дату - до 16.07.2013, принесла додому, відкрила - він прокисший :girl_cray:

2. terezka

terezka котяка-вишивака

окрім дати треба дивитись і на стан упакування (чи не "надулось"), бо при порушенні зберігання/транспортування дата може бути і ні до чого

3. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

кефір у пляшці, тобто зовнішніх ознак псування не видно, на жаль

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

а проблема може бути і не в магазині, а в виробнику! Я працювала в супермаркеті, то є знаю, як привозили вже прокисші продукти, а термін придатності "свіжий" .

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Перукарня " Шарм", що на вулиці Сихівська.
    Вирішила Юсті вирівняти волосся по довжині, завела її у перукарню, пояснила майстрові, що я хочу, заплатила за стрижку і пішла чекати на вулицю, бо там гуляв Мартинко сам. Коли я побачила як "спаскудили" дитині волосся, то пішла у перукарню, але перукар, яка стригла Юстю, вже пішла додому. Адміністратор сказала прийти завтра, коли та буде на роботі.
    Наступного дня у перукарні була власниця, я дуже втішилася, бо вона завжди дуже приязно посміхалась на вході. Але, дарма я так тішилась. На мою скаргу, пані мені сказала, що я фантазую і волосся підстрижене рівненько. Коли я попросила, щоб волосся дитині вирівняв інший майстер, то мені мадам-власниця запропонувала платити ще раз.
    Я обурена таким хамством і відношенням до клієнта :girl_impossible:.

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В чорний-пречорний список вношу ательє Ксеня, що на початку Зеленої. Ще минулого вівторка занесла обметати на оверлоку деталі до сорочечки дитячої, домовились, що в середу в обід заберу. В середу в обумовлений час прийшла - тої пані нема, я чекати часу теж не маю. Приходжу в п"ятницю- деталі не обметані, мені радять постояти почекати якщо мені конче треба вже, і то ніц шо мало бути "на позавчора", а як не спішно, то радять прийти в понеділок. Роботи там хвилин на 10. Одним словом, забрала нині. Більше туди ні ногою, хоч мені і два кроки до хати. Вже аж потім пригадала, що так само забирав мій тато в них пальто (теж близько тижня), ще й зробили зле.

7. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Плюсуюся.
    Мені туди теж близько від роботи, і раніше носила до одної пані (Ірина) джинси підгинати, дрібний ремонт джинсів і спідниці, була задоволена, не розуміла, чому всі так відказують на них.
    А не так давно принесла знову джинси на підгин і чоловіка піджак на ремонт. Пані Ірина взялася тільки за джинси, щодо піджака - казала, що немає необхідного для того виду робіт обладнання.
    Чекати сказали майже тиждень. Коли я прийшла в вказаний день, пані Ірина сказала, що джинси ще не готові, бо в директора вчора було ДН, і вони не працювали. :khomyak:
    За піджак та друга швачка навіть не бралася, бо лежав там, де я його залишила. (Добре, що гроші наперед взяла).
    Ще за три дні джинси були готові, а коли я підійшла до пані за піджаком, вона якраз алярмово підгинала чиїсь джинси і попросила мене зачекати. (З джинсами, я так зрозуміла, та сама історія, що з моїми речами). Джинси ті вона зробила недобре - криво врізала, і в майстерні зчинився шкандаль. Після цього всього вона мені каже: "Я не зовсім готова з Вашим замовленням", а піджак і далі лежить, там де й лежав. Я кажу, що мені таке не підходить - вже 10 днів чекаю. Вона мені з нервами: "То хіба Вам гроші віддам!"
    Забрала я звідти піджак, ще й перехрестилася, що вона до нього свої криві руки не встигла запхати, бо зіпсувала би річ.
    І більше я туди ні ногою.
    А колега з ними взагалі хохму мала: занесла в ремонт сорочку, пропалену цигаркою. Їй там сказали, що заштопати-заштопають, але, щоб вона мала на увазі, що то буде видно; крім того, її відразу попереджують, що машинка після ремонту, і залишає на речах сліди машинного масла :eek: - але то ніц, си випере в хаті ту сорочку; на коли буде готово - сказати не можуть; ну і гроші вперед.
    Колега, канєшно, одуріла від такого "сервісу", забралася звідти, віднесла в нормальну майстерню, де швея не полінувалася спороти пів сорочки, але зремонтувала так, що тієї дірочки взагалі не було видно.
    Панночки з ательє "Ксеня", очевидно, не помітили, що СРСР вже розпався, і люди звикли до іншого рівня сервісу за 22 роки ринкової економіки.

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

мені в п"ятницю пояснювали, що в них оверлок петляв і я ж не хочу, мабуть, щоб було так обкинуто, а як мені підходить, то хоч вже.

9. Маріка

Маріка Well-Known Member

В чорний пречорний список заношу жидачівського адвоката Михайлюка Дмитра Антоновича. Якщо, не дай Бог, вам доведеться мати з ним справу, то майте на увазі і тікайте якнайдалі.
    Маю я одну невирішену справу, яка вже дуже довго тягнеться. От я вирішила з нею закінчити. Але справа не проста і для представлення в суді потрібен адвокат. От я пішла до першого ліпшого. З виду ніби все нормально, офіс, великі вивіски. Думала, що серйозна людина. Пішла до нього, справу обговорили, скільки сказав я оплатила і стала чекати повістки зі суду. До нього я ходила 1 липня, сказав, що 3 липня справу передасть в суд. Два тижні я чекала, нічого не дочекалась поїхала вияснити в чому справа. Він мені почав зуби заговорювати, що там щось в нього не получилось, завтра віднесе. Я вже стала то контролювати, дзвоню до нього через день і постійні відмазки, що він прізвище моє неправильно вказав і потрібно переробити, то його в місті нема, то ще щось. Декілька разів я дзвонила безпосередньо в суд, мені сказали, що цей адвокат ніяких заяв не подавав.
    Сьогодні я до нього поїхала (минув місяць!!!). На місці його не було. Дзвоню, він зразу відмазується, що він все переробив і вчора після обіду справу передав до суду. Я йому кажу : "Добре, я є на місці і якщо я зараз піду в суд, то заява там буде?" Він зробив паузу і каже "добре, йдіть". Звичайно, в суді нічого не зявилося і ніякої заяви не було. Дзвоню знову - трубки не бере.
    Я в шоці від таких адвокатів і такого відношення. Тепер я вже щось сумніваюсь, що зможу так просто в нього забрати назад документи і гроші. Ну гроші, то таке, головне, щоб документи віддав.
    Для чого ставати адвокатом і так відноситись до потенційних клієнтів. Невже, тепер репутація нічого не варта? Може моя справа і не така серйозна, на якій можна заробити тисячі, але вже ж таки для чого морочити людям голову?

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Галицька Здоба на левандівському мінібазарі ( той, що під лісом) - подзвонила форумлянка, що буде за 15хв в мене і ми поспішали із малюком додому ( проїжджаючи попри той базар з лісу), синочок почав просити, що хоче гам. ну я в спішці забіглала в перший же магазин біля якого зупинилися..
    Питаю чи свіжі мінікексики - у відповідь почула - Так, звісно! взяла 200гр і побігли додому .. То щастя, що дитина не захотіла їсти їх в дорозі! вдома я їх вирішила скуштувати, а вони виявилися абсолютно черствими - обідно, що і нам ( мамочкам з дітьми малими) підсовують непорядні продавці випічку кількатижневої давності((((

11. inka

inka і.Неrb-то до мене)

точно ні) там привозять свині туші і їх розробляють в цеху.

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

Щодо цього маркету, давно не купую там нічого з курячого м"яса. Кілька разів ще взимку купляла філе вже запаковане, розвертаєш і віддає білизною. Певне те, що не продане і підпсуте вимочують у якомусь розчині.

13. Raven

Raven Мама малятка

Від нього ще запакованого оцтом несе так, що я до тих прилавків не підходжу.

14. BlackSheep

BlackSheep Active Member

взагалі -то продукція вже приіжае такоі якості,що вони і "вимочують", і "вибілюють".Загалом втілюють в життя всі "страшні історіі" які на ТВ показують про якість продуктів.
    п.с.впевнено можу сказати про мережу Рукавичка-Арсен.Люди які там працюють дуже нерекомендували щось мяне-рибне там купляти.

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Не знаю, чи можна за таке вносити в чорний список, але хочу висловити своє велике "ФЕ" Сільпо, що у ВАМі на Науковій, за те, що на цілому стенді з привітальними листівками, не знайшлось жодної на українській мові, як так можна? Я чогось не розумію?

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Купила в Арсені рис "Чемпіон" з довгоносиками! Вони ще й порозповзалися мені по столі, поки пакет з рисом стояв відкритим. Через то маю йти на манікюр голодна, бо хотіла плову, а вже не встигаю нічого, крім склянки кефіру з круасаном(добре, хоч і то є). Буду вертатися з салону - я когось там нагодую тим рисом, бо коли голодна - я зла і недобра!

17. Buriko

Buriko Well-Known Member

Сільпо на Привокзальній - 26.07 купила куриче філе на парові котлети. Результат з малим 3 дні під капельницями. Харчове отруєння.

18. Seppy

Seppy Active Member

Молочні продукти "Простоквашино" - не дотримання технологій виробництва і суцільна брехня на етикетках про склад. Колись попалась на сметані, яка була розділена на фракції (щось рідке біле і щось густе жовте). Вчора вкотре переконалася, що це просто розрекламований виробник. Захотіла кефіру, а в магазині по дорозі був тільки цей виробник. Приїхала на роботу, відкрила пляшечку (термін був нормальний), а там зелена і чорна пліснява на стінках. Добре, що подивилась, а не відразу перелила в горнятко.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

в мене колись таке було з даноне(сирковий десер, коли ходила вагітна)
    брала мама минулого тиждня сметану простоквашино то була супер

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

зараз така спека, можливо при недотриманні умов транспортування товар і псується. я беру різну продукцію Простоквашино, на разі без курйозів. В Сільпо на Привокзальній стараюсь м"яса не купувати взагалі. Раз купили там фарш такий - беее, не знаю що вони з ним робили але запах був! і коропа колись з хробаками взяли:)

Статус теми:
Закрита.