Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем algo, 31 Травень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чорний список продавців
    SEPTIMA (внесено Gossip)
    Уляна Поберейко (внесено Oliusia)
    Гуцулянка і Мерс (внесено zabawa)

Ellelia (внесено littlebird)
    veronka ( внесено octavia, manka)

Чорний список покупців
    Snegana (внесено Bogdanka)
    Kucha (внесено yanya)
    Orsol (внесено Artemida)
    Hits (внесено Modna)
    ksjunischka (внесено guculyanka)

bojko olia (внесено Svjatkova)
    Gardenia Lv (внесено danchyk)
    Olga Kuharuk (внесено amaretto)
    Selina (
    внесено inka)
    Alexx і Santi (внесено Meriroma)
    Vasylyna (внесено algo)
    grajynia (внесено konfety)
    bonasn (внесено samogonohka)

fanet (внесено konfety)
    present та kalina
    (внесено konfety)

DYVNA та wedding (внесено algo)

Oliwia внесено kewa

Останнє редагування: 29 Квітень 2018
  2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Я покупець. Вище навела приклад ,,бабексі,, Ми всі покупці. Націнку на базарі висока бо продавець себе страхує на випадок браку чи на випадок, що не продасться.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

сорі, але 20% (а зараз переважно не менше) то таки немало. сума невелика виходить, бо переважно закупляються з "дешевих" сайтів, але тим не менше...

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ага і платить податки і зп ;)

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я так думаю, що клієнти в курсі що можуть отримати, тобто свідомо йдуть на ризик. тут же подібного попередження не було, наскільки я зрозуміла.

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

а я скажу))) що ці ваші слова - це не повага до форумлянок. хто хотів відчути, той відкрив, а вас силою ніхто не заставляє.(як вам 5 грн, то "фігня", то чого ставите накрутку, і собі ці гроші берете, як вони вам не потрібні))))
    на форумі є "комерсанти", які по декілька років цим займаються, і находять адекватне рішення проблемам, а не розписуюь про свій заробіток і хто має за них продавати неліквід.
    Я написала сюда про свою ситуацію, вислухала думку Уляни і .....Бог Вам суддя.
    так для когось ці 80 грн це нічого, для когось ого-го, але я б краще дитині фрукти купила на них, і не переймалась би і дитина задоволена))))

7. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

8. Kayla

Kayla Well-Known Member

не знаю, що там на Бабексі, але таки є різниця, що купити піжаму жовтого чи оранжевого кольору, а що не вдягнути фізично на ногу мешти, які малі :).
    то виходить, що інтернет-торгівля, то повний лохотрон, і відкриваючи будь-яку тему треба жирним текстом писати "за товар і ваші гроші відповідальності не несу". і стосовно ризиків. є ще така опція як "повернути товар" постачальнику, або обміняти. тим би мав займатися продавець. а не покупець "придбав" товар з опцією "суши собі голову, кому без пяти хвилин до вересня тАлкнуть босоніжки"

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може хочете відчути себе в моїй шкурі і пограти в філармонії? ;) А хто кого заставляє створювати комерційні теми? Для чого вони вам? Так, щоб заробити гроші от і все. То відповідайте гідно за то, всі решта нюанси НІКОГО не мають цікавити, то ваші проблеми. Шахрайство в тому, що форумлянка свої гроші зараз фактично вибиває, а та ще й заявляє, що віддасть взуття, продавайте самі. То не тільки шахрайство, а ще й хамство. Я чесно така в шоці, що передати не можу... Не так давно моєму чоловіку не прийшов диск з амазону, він написав, що нема, так ті відразу вислали ще раз, якоюсь експрес посилкою, все за свій кошт і ще й з вибаченнями шаленими, що так вийшло і що їм дуже незручно за таку ситуацію. При тому за якийсь час прийшов ще той загублений диск, чоловік їм написав, що може вернути, чи що робити. Вони йому відповіли насолоджуватися і все. Оце турбота про клієнта, бо він продавцю потрібен. Бо ким зрештою є продавець без клієнта?

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

ага, тільки хто ж таке напише, 5 гривень то ж заробити всерівно хочеться..

10. Kayla

Kayla Well-Known Member

оце є двосторонні партнерські стосунки "продавець-покупець". продавець повірив вашому чоловікові і вислав повторно. а чоловік повідомив, що таки прийшла посилка. поступив чесно і порядно. а тут, просто якісь базарні розборки.

11. Vittoriya

От чесно чесно, в мене щойно наче світ перевернувся, я була впевнена, що таке відношення до клієнтів існує хіба в якихсь совкових стаціонарних магазинах, а все таки молоді дівчата, мами, котрі вже трохи бачили світу тепер зовсім інші. Але яке я розчарування нині дістала.. Краще б того всього не читала, бо очі на лоба полізли. З іншого боку, це добре, що така тема розвинулася, бо багато кому відкриються очі на певні речі і люди будуть обережніші у виборі продавця.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

а ви вважаєте фразу "я вам віддам мешти продавайте самі" не хамством?? :suicide: Ви гроші ще не віддали, чому? Це то саме , що відмовлятися віддати. Не вмієте вести бізнес, ідіть у інше русло, ну нє?

12. Oliusia

хоч я і постраждавша сторона, але теж рада, що тепер видно відношення до клієнта деяких "форумних комерсанів")))
    + 1.
    а ще їм виннен хтось, а не я((( (нажаль, така наша ментальність, яку змінювати ми будемо ще дооооовго)

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я оте все почитала і в мене щелепа відвисла...
    Навіть не від самої ситуації, а від пояснень, аргументів. Мені було би стидно такі речі писати, дівчата. Майте повагу до себе і до інших, бо як "баби на базарі". Фе.
    Вікторія правду пише...давно я не зустрічала такого відношення до клієнта.
    А якби десь в якомусь магазині і зустріла таке, то моєї ноги там не було би...
    Файно що є така тема:)

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а дитина має боса ходити???ну якщо це остані гроші в хаті і людина чемно чекає на взуття. Є повернення на продавця. Чому Уляна не зробила повернення???Чому у нас в Україні все вішають на покупця! В чому вина людини(Олюся) що підприємство відправило не той розмір посереднику який взяв відсоток за свою роботу????? Он Масляк на днях робила повернення бо прийшло не того розміру і чемно чекала а ніж думати куди надягнути труси с коли тобі треба м(грубо кажучи)

Останнє редагування: 14 Серпень 2014
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Так, ви відмовляєтесь повертати гроші, бо товар який людина оплатила ви не даєте, а решта не повинна нікого цікавити.

А вас хтось це робити заставляє?
    комерційна діяльність - це бізнес, діяльність, згідно свого визначення є ризикованою з метою отримання прибутку. Читайте тлумачний словник.

А з такими горе-підприємцями треба поступати жорстко - щоб наука була на все життя. Можу кому треба порадити як.

16. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

ну якщо я їх неможу продати ,може постарається(Олюся)сама їх продати

17. Oliusia

Улян, вже кінець серпня, кому зараз треба літнє взуття, ще й такого малюсінького розміру? ти б сама купляла б зараз літнє?
    Ну чому саме зараз я маю цим займатись, а не 2 міс.тому?

18. Talya

Talya Well-Known Member

ну це не її проблеми. це ваші проблеми і вам, як організатору, їх вирішувати, а не перекладати свої труднощі на плечі інших. створили свою комерційну тему, то несіть за неї відповідальність. коли я купую річ, першою думкою є те, як мені буде приємно її використовувати, а не де і як я змушена буду її продати, щоб повернути свої кошти. це проблеми продавців (навіть за 5 грн. хочете заробляти, то відповідайте за свої дії. а не влаштовує заробіток, міняйте сферу). і дівчата, якщо у вас виникають проблеми з постачальниками, то чи не варто їх поміняти на добросовісніших.

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

когось догнала люстрація :girl_haha:

20. Talya

Talya Well-Known Member

Останнє редагування: 14 Серпень 2014
  21. Vittoriya

:khomyak::khomyak: а з якої радості покупець має робити за вас вашу роботу? Та ви хоч трошечки розумієте, що пишете. Чи то ви на повному серйозі? Ну я не вірю...