Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем algo, 31 Травень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чорний список продавців
    SEPTIMA (внесено Gossip)
    Уляна Поберейко (внесено Oliusia)
    Гуцулянка і Мерс (внесено zabawa)

Ellelia (внесено littlebird)
    veronka ( внесено octavia, manka)

Чорний список покупців
    Snegana (внесено Bogdanka)
    Kucha (внесено yanya)
    Orsol (внесено Artemida)
    Hits (внесено Modna)
    ksjunischka (внесено guculyanka)

bojko olia (внесено Svjatkova)
    Gardenia Lv (внесено danchyk)
    Olga Kuharuk (внесено amaretto)
    Selina (
    внесено inka)
    Alexx і Santi (внесено Meriroma)
    Vasylyna (внесено algo)
    grajynia (внесено konfety)
    bonasn (внесено samogonohka)

fanet (внесено konfety)
    present та kalina
    (внесено konfety)

DYVNA та wedding (внесено algo)

Oliwia внесено kewa

Останнє редагування: 29 Квітень 2018
  2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

так, це було моє 2 пп вже

так, але сьогодні вже 14.08. і якби я в цю тему не написала, підозрюю, що ви б і далі мовчали

та яка різниця мені, коли ви відповіли б )))))

Улян, це ви мені винні гроші, а не я вам)), тому, коли зустрінемось, прошу віддати гроші, або на карточку перерахувати, як це я вам робила.
    і не треба писати таким тоном, ви ж не праві, а ще накаляєте.

3. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

на сайті писало розміра з 21 по 26 ,а прийшли з 19 по 24р ,кому взуття підійшло по розміру дівчата забрали лишилось 2шт 19 розміру які я неможу продати

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

я невідмовляюсь повертати вам гроші ,я поверну коли продам взуття

4. Oliusia

ні, я замовила потрібний розмір мені, а прийшли зовсім інші розміра. форумлянка сказала, що продасть ці розміра і поверне гроші (2 місяці як чекаю, та й ще винна вихожу у всьому:girl_feminist:)

5. Уляна Поберейко

я десь написала що ви винні ?

6. Муська

Муська Well-Known Member

Продасте, як не цього , так наступного року, а вот гроші замовниці (яка не одержала свій товар) повернути Ви були зобов"язані. А то получається, що Олюся , ні грошей, ні необхідного їй взуття не має.

7. Oliusia

ну чому ви мені лиш зараз про то говорите, що не можна було відразу це все вирішувати, може б я питала по знайомих. а зараз кінець літа, хто буде хотіти брати?
    з таким відношенням,і "упрёками" чекти ще довго прийдеться(((

8. Kayla

Kayla Well-Known Member

то ваші проблеми і проблеми вашого постачальника.

а оце вже наглість

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

курче, а то ваші проблєми, віддавайте свої гроші, якщо ви їх взяли , то ви за них відповідаєте і то ви виновАті, а не форумлянка, яка довірилася вам і дала гроші на взуття. То її не має цікавити зовсім, що нема розміру

10. Oliusia

ага, ще й сама має продати. весело ситуація вирішується.

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Згадалось замовлення ,,бабексі,, там часто приходить то велике, то маленьке, то не той колір.. Якби Алго всім повертала б гроші,то збанкрутувала б)))

12. Vittoriya

з таким підходом до бізнесу я дуже співчуваю вашим клієнтам, думаю скоро їх у вас не буде зовсім... Ви зобов'язані повернути гроші негайно, свої, позичити, то вже ваші особисті проблеми, таке життя. А то взуття можете ще хоч рік продавати.

13. Kayla

Kayla Well-Known Member

виходить, що ви інвестор Уляниного бізнесу :). те,що Уляна продала, чи не продала - виключно її проблеми. вона взяла гроші, а товар не надала!!! це шахрайство.
    кстаті, а яка ціна питання?:girl_in_dreams:

14. Vittoriya

а я не розумію нащо тоді братися вести бізнес, якщо співпрацювати з такими несерйозними фірмами... Як береш чужі гроші, то велика відповідальність. І треба до того спланувати всі нюанси, щоб потім не було таких ситуацій. А чого я маю входити в розуміння продавця і чекати на свої гроші невідомо скільки? Та ну, це ж зовсім несерйозно!

15. Bree van deKamp

бізнесу?)))))))))) заробити 5грн на парі взуття то бізнес?

16. Уляна Поберейко

ціна питання 80 грн

17. Kayla

Kayla Well-Known Member

та хоч 5 копійок! це чужі гроші. і то проблеми виключно продавця, який ставить низькі/високі націнки, чи не володіє елементарною фінансовою грамотністю, перш ніж братися за торгівлю/вести її в комерційній гілці.

то в чому справа? то не 8000? якщо керуватися логікою Брі. дівчата, ви вчиняєте непорядно, і нема чого одна одну захищати

18. Vittoriya

а що це ? Дівчата, ви серіо? Кого цікавить скільки на тому заробляє людина, якщо вона за то береться, то відповідальність на ній. І так. то бізнес. І в ПОльщі за отаке відношення, як тут розгортається в темі вже би до суду подавали , а не парили собі мозги з виясненнями і випрошуванням своїх грошей

і навіть ще менших сум, то не справа в величині суми.. То хамське відношення і шахрайство. І я би посоромилася тут ще й захищати шахрайку, бо і на вас то може відбитись.
    А оте-5 гр хіба то бізнес-то так по нашому!! Ну капці. То як колись водій маршрутки у ЛЬвові сказав-а що я , повітря вожу, при тому сиділо в маршрутці досить людей, просто не переповнена. Це така неповага, аж мені дивно таке тут читати, чесно...

19. Bree van deKamp

Якщо керуватись моєю логікою, то треба розуміти, що покупка через нет то таки ризик. Якщо хочете 100% той товар який хочете, то треба на базар чи в магазин. Мені не раз приходилине ті речі, які я хотіла і я забирала. Продавала сама. Бо націнка на форумі тому низька,що це ризик.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

А в чому шахрайство? Прийшла не та ростовка, Ульяна продає, не відмовляється повертати гроші.
    Я скажу так: хочете відчути себе в ,,шкурі,, форумного комерсанта? Створіть комерційну тему)

20. Kayla

Kayla Well-Known Member

то, за вашою логікою, все в порядку речей, бо націнка низька? чого це має цікавити покупця? зрештою, поставте себе на її місце, якби ви були не продавцем, а покупцем. коли ви купили, до прикладу, чайник за 100 грн, на ньому гарантія 3 міс, а він зламався за 3 дні, ви йдете в магазин і просите або обміняти, або повернути гроші. продавець магазину ж не каже - ну, пані, то ж китайський чайник. нашо ви його купили, якщо він "ге". ні, він звичайно, може так сказати, але не вірю, що ви б розвернулися і пішли, ви б відстоювали свої права. так само робить і форумлянка.

зрештою, існують ще в тому світі якісь норми людської моралі, чи нє? я просто в шоці. таке неприкрите свинство. а потім у всяких сусідніх темах дивуються з рагулів, лікарів, зовнішнього ворога. на себе в першу чергу треба дивитися.

Олюся, бажаю Вам,щоб це питання вирішилось якнайшвидше, і Вам віддали Ваші гроші. для мене то було б питанням принципу, от чесно. ібо, по що мені босоніжки 19 розміру, чи чому я їх маю продавати?

21. Уляна Поберейко

я комусь хамила?я написала так як є, і я невідмовляюсь вертати гроші,
    .