Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем algo, 31 Травень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чорний список продавців
    SEPTIMA (внесено Gossip)
    Уляна Поберейко (внесено Oliusia)
    Гуцулянка і Мерс (внесено zabawa)

Ellelia (внесено littlebird)
    veronka ( внесено octavia, manka)

Чорний список покупців
    Snegana (внесено Bogdanka)
    Kucha (внесено yanya)
    Orsol (внесено Artemida)
    Hits (внесено Modna)
    ksjunischka (внесено guculyanka)

bojko olia (внесено Svjatkova)
    Gardenia Lv (внесено danchyk)
    Olga Kuharuk (внесено amaretto)
    Selina (
    внесено inka)
    Alexx і Santi (внесено Meriroma)
    Vasylyna (внесено algo)
    grajynia (внесено konfety)
    bonasn (внесено samogonohka)

fanet (внесено konfety)
    present та kalina
    (внесено konfety)

DYVNA та wedding (внесено algo)

Oliwia внесено kewa

Останнє редагування: 29 Квітень 2018
  2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

4. amaretto

що не ясно?

5. Galysik

Galysik Well-Known Member

Не знаю куди правильніше, в Рагулі чи сюди,
    Раджу усім не мати справ із форумлянкою aknytsU
    Потрібен був промоутер, ця форумлянка зголосилася, про все домовилися, а коли до акції залишилось 12 годин (ніч) і заміну знайти уже було не реально, форумлянка перестала піднімати слухавку. Як результат, акцію зірвано. Від неї - ні вибачень, нічого!! І ця людина запевняла, що я можу в ній не сумніватись, бо вона має досвід.

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

вношу в список форумлянку Vasylyna замовляла кілька речей, я за свої кошти оплатила, викупила, і так воно в мене і лежить. казала перше оплатить на картку, потім приїде забере і готівкою оплатить. результат 0.

7. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Вношу в чорні списки форумлянку grajynia . Хоча в мене терпіння велике, але пройшло майже 2 місяці, як я чекаю від неї хоч якихось пояснень. Вона у січні замовила товару на 300 грн, щоб незатримувати посилку для всіх, я перекрила своїми грошима. Результат - на ПП не відповідає, хоча на ДП заходить, повний ігнор. На телефон не відповідає, потім поставила мій номер у чорний список (тобто, я неможу їй дзвонити), потім і телефон мого чоловіка..Раджу не приймати від неї ніяких замовлень!

8. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Вношу в чорний список форумлянку amaretto. Зробила замовляння на 60 грн і відмовилась оплачувати. Аргументуючи, що вона незрозуміла чи то ціна за 1шт, чи за пачку, і тим, що відвідала тему лише двічі.

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Дівчата, потребую вашої поради, бо вперше зіткнулася із такою незрозумілою ситуацією. Взяла в мене жіночка з нашого форуму дитячі босоніжки на примірку (їх я розмістила на продаж у Барахолці). Це було ще в неділю - заплатила, і сказала, що поміряє, і відтелефонує щодо того, чи підійшли. В неділю вона мені не телефонує, в понеділок теж ні. Вирішую сама зателефонувати ввечері - спитати, що вона вирішила. Вона мені каже, що ще не визначилася, бо хотіла б аби ще її мама глянула, і що вона мені обов'язково зателефонує. Вже вівторок добіг кінця. Мені так здалося, що вже за 3 дні можна було б оприділитися, чи підходить взуття. Вже пізна година, тому не телефоную, а пишу жіночці ПП - адже в мене є ще 2 людини, котрі хотіли б прийти і поміряти взуття. А я навіть не знаю, що відповісти. Жіночка відписує, що босоніжки їй не підійшли, і вона зможе привезти мені їх у середу після 19.30. Вчора вона мені навіть не зателефонувала і не написала. Дівчата, я розумію, що можуть бути різні особисті обставини, але ситуація якась для мене абсолютно незрозуміла. Вчора написала їй ПП про те, що якщо вона ще й сьогодні не зможе повернути босоніжки - то вважатиму їх проданими, і якщо в неї є особисті обставини, то зможу підійти ближче до її житла. Форумлянка на форум не заходила, моє ПП не прочитала. Дівчатка, як мені бути? Знову дзвонити - але ж людина якось несерйозно ставиться?

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а чого Ви паритесь? Самі ж написали

товар продано. Термін повернення збіг. Які питання можуть бути?

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Ми ж конкретно не погоджували терміни - спершу я не сподівалася, що примірка так надовго може затягнутися, а у вівторок вона пообіцяла, що в середу поверне. Можливо в неї таки щось трапилося, і варто зателефонувати? Форумлянка наче й мало дописів має на форумі, але я якось звикла розраховувати на порядність людей. А тут - таке :sad: Ну і все ж річ з дитини - хотілося б аби комусь порядному перейшла :sad:

12. amaretto

щойно побачила) ну в принципі я на форумі вишу постійно і замовляю чуть не у кожного тому відповім)По-перше я попросила скасувати замовлення ще до того як воно було вами проплачене і знаходилось на опрацюваані фірми. По-друге а чого я маю щось уточняти чи перепитувати? Я дивлюсь на ціну(раджу всім в альбомах ставити ОСТАТОЧНІ ЦІНИ, вже з відсотком), бачу 12 грн 6шт, моя логіка мені підкаала що це за 6 шт. І якщо вам було тяжко написати 12 грн/шт то це і ваші проблеми. Бо те що я не уточнила=тому що ви не дописали!

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

Якщо б я була зацікавлена отримати назад свої гроші, за товар, що мені не підійшов, то робила б все, щоб найшвидше його повернути. Бо це, в першу чергу, потрібно було б саме мені. А раз тут такі коломийки, то видно форумлянці не особливо то і треба.
    Я б також не парилась. Стільки днів пройшло, Ви товар продали, а що робити їй з цим товаром далі (носити чи перепродувати) це вже турботи форумлянки.

14. amaretto

100%, я як беру на примірку то на 1-2 дні(це вже з можливістю повернення). Так само і даю на 1-2 дні. Так можна довго чекати, передзвоніть їй і дайте термін до вечора сьогоднішнього дня з доставкою до вас!

15. Artemida

Artemida Well-Known Member

Вклинюсь:girl_in_dreams:

В переважній більшості випадків це неможливо.

Якщо щось незрозуміло, то варто таки уточнити, бо за законами порядності потім таки варто було би те замовлення оплатити, в першу чергу з поваги до продавця і себе самого. Продавець також людина і може деякі недопрацювання, то його проблема, але людяності ніхто ж не відміняв?

16. amaretto

та мені було все зрозуміло, там же ж не було вказано що ціна 1 за шт
    ну людина не визнала свої недопрацювання тому і склалась така ситуація. Якби визнала і без ультиматувів то тоді

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Дівчата ви не переймайтесь, відбисала бо побачила що людина просто гарно описала все з свої сторони без визнання своїх помилок

17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

от через таких форумлян потім не хочуть іншим людям, хто не має змоги і т.д. продавати. Я от чесно кажу - що не маю наразі грошей, але за 2 тижні обов`язково оплачу - бо наразі маємо трохи проблем з грішьми - і я дуже вдячна тим форумлянам ,які йдуть назустріч. Буває що річ вже треба - а кошти можеш віддати трошки згодом ,і якщо не горить - то прошу зачекати. І не розумію, як можна не передзвонити-не прийти-не віддати, якщо пообіцяв. Це так, думки вголос.
    По темі - то передзвоніть, нічого такого, буває так, що людина якась "замріяна", а якщо буде хамити, от тоді сказати що

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

не в образу форумлянці - але б я теж так подумала, що за 6 шт. 12 грн. Все-таки краще 100 разів перевіряти оформлення теми і все ж зрозуміло писати. От тому я прошу телефона і ще надцять раз все уточнюю.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

а от з цим згідна. Завжди легше подзвонити-перепитати, щоб потім не було нарікань.

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Артемідо, а я ті 5 грн, які не могла вам 2 тижні повернути, бо то проспала, то не зрозуміла, на яку годину, до сих пір муляють))) От вже і 100 років як повернула, але не люблю здаватись не обов`язковою :girl_cool:

18. Bree van deKamp

Це нереально, якщо замовлення вже зроблене його не хочуть скасовувати.

Так роблять далеко не всі, бо немає часу))) особисто я вношу замовлення на протязі дня, а корегую і справляю неточності вже коли мала спить.

Я це написала, на момент замовлення саме так і було написано.

Про яке хамство ви говорите? Ви відразу і категорично відмовились платити, агрументуючи тим, що і в Винниках за такі гроші купите.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

Кожного разу у всіх замовниць прошу телефони, але дають їх одиниці)

19. amaretto

не правда! була ціна 12 грн а збоку 6 шт
    ну тому я і вважаю що не треба робити мене винною, ваша вина тут ріно на половину.
    ні відразу я написала що чому така сума?я замовляла з розрахунком на іншу суму...а потім вже після вашого енного пп з претензіями "оплатіть"(це все було на протязі одного дня+-)я написала що платити не буду.

20. Bree van deKamp

я відправила вам всього одне пп.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

збоку ніколи не пишу, пишу завжди все внижу на 2-3 рядки вниз

21. amaretto

Я б могла проігнорувати ваш допис(бо вже він давненько тут) але якщо ви вирішили що мене саме сюди тому і залишила відгук як я це бачу. Нажаль у нас погляди на ситуацію різні, не хочете визнавати свої недопрацювання?дуже прошу, ваше право. Після вас я тепер по 3 рази ціну остаточну перепитую, маю науку. Надіюсь і ви висновки зробили що таки варто одразу писати усю інфу

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

збережених в мене як мінімум 4)виставити?хоча не буду.....не цікаво з вами дискутувати ще раз, я думала що ми в пп вже з вами розсталися