Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем algo, 31 Травень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чорний список продавців
    SEPTIMA (внесено Gossip)
    Уляна Поберейко (внесено Oliusia)
    Гуцулянка і Мерс (внесено zabawa)

Ellelia (внесено littlebird)
    veronka ( внесено octavia, manka)

Чорний список покупців
    Snegana (внесено Bogdanka)
    Kucha (внесено yanya)
    Orsol (внесено Artemida)
    Hits (внесено Modna)
    ksjunischka (внесено guculyanka)

bojko olia (внесено Svjatkova)
    Gardenia Lv (внесено danchyk)
    Olga Kuharuk (внесено amaretto)
    Selina (
    внесено inka)
    Alexx і Santi (внесено Meriroma)
    Vasylyna (внесено algo)
    grajynia (внесено konfety)
    bonasn (внесено samogonohka)

fanet (внесено konfety)
    present та kalina
    (внесено konfety)

DYVNA та wedding (внесено algo)

Oliwia внесено kewa

Останнє редагування: 29 Квітень 2018
  2. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Відповідь: Недобросовісні покупці

Вношу в чорний список форуму ksjunischka.

Зробила замовлення, спочатку казала забере, а тепер не відповідає ні по телефону, ні на пошту.
    Сума до оплати 1028 грн.

Останнє редагування модератором: 24 Липень 2012
  3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Недобросовісні покупці

Прошу бути дуже обережними з особою на ім"я Анна Дутко (Шершень). Ніку форумлянка не вказала (мабуть "забула").
    Замовила у мене сукню з Тівардо. Лист з реквізитами проігнорувала , а сьогодні, подзвонивши їй на мобільний, почула: "А мені вже не треба. Я замовила в іншої людини".

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП

bojko olia ( Оля Бербека)
    відмовилася оплатити замовлення по СП шапочок.
    Має наглість в темку заходити, а на листи не відповідати.
    Оскільки це не комерційна темка, де б можна було це нахабство перекрити відсотковою ставкою, а СП, то довелося закладати свої кошти, а потім виставити на продаж як залишки.
    Було б доречним якби адміністрація в таких випадках вживала якісь санкції до такого роду осіб...

5. algo

laurelin. Ще коли Бабексі було СП, записалась на ростовки. Два місяці годувала мене обіцянками оплатити. Так і не оплачено. Товар в мене.

6. danchyk

danchyk Well-Known Member

І я сюди, хочу занести до чорного списку форумчанку Gardenia Lv. прийшла їй сукня з Мангоаутлету не того розміру, що замовляла. Запронувала їй допомгти у продажі. Бо на МА таке буває, неодноразово писала у темці. Так ця особа почала мені хамити " що я собі думаю, як таке може бути, так ніби вона прийшла до мене в магазин, а я ій не те продала". А найголовніше, що це молода дівчинка, а мама її сиділа і в трубку підказувала, як на мене кричати, чого тепер батьки вчать дітей. Людина просто не розуміє, що таке покупки в інтернеті, що є певний ризик. Знаєте було багато всяких різних випадків, але такого хамства просто не очікувала, бо можна було все нормально вирішити мирним шляхом (сукню вже продала). Вибачте, що так багато написала, просто накипіло, ніяк не можу прийти до себе.

7. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Дорогі організатори і посередники, попереджую про пані
    Заболотну Уляну Мар'янівну.

Нік не вказала, а телеф. неправильний виявився.
    Зробила замовлення, і не оплатила.
    Коли прийшла посилка, обіцяла кілька разів забрати і так то тягнеться з 15.04. до сьогоднішнього дня.
    Сума до оплати 468 грн.
    Через таких людей прийдеться брати з новачків оплату наперед, аж тоді викупляти, :sad: що є зовсім не зручно...

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вношу в чорниий список покупців Olga Kuharuk
    Домовились про зустріч на сьогодні на 10.00. Я в 9.00 дзвоню питаюсь чи людина буде, на що чую що ні, питаюсь чому, у відповідь " я передумала", питаюсь чому не попередити, відповідь "я проспала"

Хамське відношення! Прошу форумлянок звернути увагу!

9. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Форумляянка Selina, Марія.

http://posydenky.lvivport.com/member.php?u=35362

Замовила косметики на 98 грн, обіцяла оплатити- не оплaтила, потім трубку не брала взaгaлі, на смс і ПП не відповідала

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Заношу сюди форумлянку Alexx
    замовила в мене взуття і за короткий проміжок часу купила його в сусідній темі. Мене про відміну замовлення поставила перед фактом, коли я вже написала про оплату і взуття вже було спаковано.

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

Також додаю сюди форумлянку Santi
    Одна з останніх зробила замовлення але чекала ще від мене підтвердження в ПП, що я замовляю а не лише повідомлення про оплату. Оплачувати за замовлений товар тепер відмовилася.

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Вимушена внести в цей список продавця мультивітамінів з Айхербу Інну, inka .

На замовлення продавець реагувала миттєво, дала реквізити, я так само миттєво проплатила своє замовлення, відповідно розраховуючи отримати його відразу по приїзду в Україну.

Коли я дізналася що посилка в Інни, написала їй ПП, що хотіла б забрати, можу під"їхати під її будинок, щоб вона мені тільки винесла під під"їзд.
    Спочатку Інна просто ігнорувала ПП, я бачила що ПП прочитано, відповіді немає, форумлянка онлайн, тому написала ще раз, і тут почалося найцікавіше- вона мене почала годувати відмовками: я не вдома, мені запізно, я передам в суботу (при тому що отримала у вівторок!) своїй кумі в неї заберете, передам в Кінг Крос, вишлю вам Новою поштою, то ви повинні пропонувати варіанти, а не я...

Я старалася теж якось підлаштуватися- просила хай ваша знайома просто передасть вітаміни в 86 квартиру (то в її будинку), бо мені не пасує квартирантів гонити по ваших родичах за вітамінами, погодилася на пересилку, хоча це додаткові витрати на які я не розраховувала, але все одно все було не слава Богу. То зарано, то запізно, так не буду, так не хочу. Чому я маю чотири дні просити мій товар, який я оплатила миттєво, а потім ще стільки ж чекати поки він Новою поштою поїде в Київ і назад до мене?

Прошу, вишліть укрпоштою, бо суттєво ж дешевше від нової пошти. У відповідь: я не буду на почті (цитую) собірати мікроби, передам кумі і це незмінний факт. Мені довелося погодитися на пересилку Новою Поштою і витратити зайві 20 грн. за послуги пошти. Але і це ще не все, дещо подумавши Інна мені написала, що (цитую) посилку вам і новою поштою не відправлю, прийдеться особисто забирати.

На додачу мене обізвали (цитую) недолугою і неадекватною з манією величі, погрожували скаргою на неадекват Мартіні і розповіді дівчатам з форуму.

Жахливий продавець. Купа лайна, хамства, перехід на особистості і перекручена по три рази брехня в приват. Тоді мені ще притикнула тим, що порадила мені вітаміни для вагітних а заробила на мені лиш 10 гривень і ій їх навіть на бензин не вистачить.
    Вкотре переконуюсь, що краще з мудрим згубити, ніж з дурним знайти.

12. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчата, я прокоментую ситуацію 1 раз.
    Шкода, що неможна викладати переписки, бо маю ще звинувачення, що iгнорувала ПП - чого не було. Тим більше в мене завжди телефон включений- можна звонити. Бували різні ситуаціі суперечливі, але щоб на рівному місці робити таку проблему із забиранням з центр міста- то дивина, а відмовитись забрати фактично в "кур"єра" в своєму районі проживання- взагалі дивно. Просто це якесь принципово зверхне і принизливе відношення до мене, як до людини.

Останнє редагування модератором: 27 Грудень 2013
  13. Туфелька

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу вибачення у модераторів за офтоп, але таки мушу то написати.
    Туфелько, я взагалі не можу зрозуміти чому ви обурюєтеся. ну на змогла Інна винести вам ті вітаміни в десятій вечора, ну то й що з того?

Запропонувала варіант - передати на район, чим погано? Мені теж колись Артеміда так передавала, за що я їй була тільки вдячна.
    Не розумію чого вас то так обурило. Вона ж хотіла зробити як краще. Хіба то проблема гуляючи з дітьми десь пересіктися, чи навіть чоловіка попросити забігти?

Туфелько, ви трохи охолонете, подивитеся на ситуацію зі строни, і самі зрозумієте що були не праві.

Я розумію, що тема називається "чорний список..." і вона не для таких дописів. Але я мала з справу з Інною не раз і не два. Вважаю, що їй не місце у цьому списку.

15. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

16. Туфелька

Днем раніше вона просто ігнорила ПП, потім писала що не вдома, в темі ні слова про часи роздачі- я шукала і пропонувала варіанти, але не наполягала!
    Капучінко, ви серйозно вважаєте що є нормою, коли оплочене замовлення треба просити в продавця і підлаштовуватися лише під запропоновані ним варіанти?
    Інша справа Мирося (Косметичка)- вона робить роздачі і в центрі і на Сихові і біля Аквапарку, хоча сама живе в Винниках! Про час роздачі попереджає в своїй темці.
    Інна роздає з під під"їзду (з під носу), ніде йти не треба, то ще й домовитися про зустріч нереально!
    Моя думка є незмінною. Покупця треба поважати, а не обзивати недолугою і неадекватною, я собі такого не дозволяла, хоча я тепер бачу хто з нас насправді є такою, як вона описала!

17. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

18. Туфелька

Інно, не обманюйте, я вам ніколи не дзвонила, я вам написала в ПП і ви відписали : я не вдома, а до цього ми ще хвилин 15 переписувалися про вітаміни, вагітність, замовлення ...

Я навіть на таке не натякала. Цитуйте допис, де таке написано. Це неправда!
    Знову неправда! Ви запропонували відправку Новою поштою, я попросила Укрпоштою, бо різниця в 15 грн!!!
    Про іногородніх теж неправда, ось як було, цитую: "В моїй темі не вказано, що я відправляю Укр пошта- написано забирати в центрі!!!"
    Наостанок, слова "брехуха" я також щодо вас не вживала.

Хочу закінчити цю суперечку і від щирого серця нам обом побажати, щоб Бог нам обом дав рівно стільки здоров"я, скільки правди в наших словах! Це буде справедливо.

Останнє редагування: 13 Грудень 2013
  19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я за те, щоб процитувати переписку. Обоє:girl_curtsey: Тому що наразі це просто особисті розборки. Заносите когось в чорний список - обгрунтуйте. Ну принаймі я б саме так і зробила. А не хочете виносити це на форум - тоді нема чого в цій темі взагалі писати.

20. algo

Дівчата! Тему прошу не продовжувати. Всі подальші обговорення видаляТиму. Обидві сторони написали свою позицію і аргументи.
    Нагадую, приватну переписку виносити заборонено.

21. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не до Інни\Туфельки. Та все ж.
    Я так само часто "ігнорю" пп. На форум може і чоловік зайти(по моєму проханню- деколи якусь інфу срочно треба, а я не біля компа). В пп він точно не залізе. Інколи буває пп відкрию, малий відірве, відпишу значно пізніше. То що- про мене теж так думають:girl_impossible:.
    Я навіть не думаю чогось такого, коли мені протягом доби не відписують. Все може бути.