Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем algo, 31 Травень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чорний список продавців
    SEPTIMA (внесено Gossip)
    Уляна Поберейко (внесено Oliusia)
    Гуцулянка і Мерс (внесено zabawa)

Ellelia (внесено littlebird)
    veronka ( внесено octavia, manka)

Чорний список покупців
    Snegana (внесено Bogdanka)
    Kucha (внесено yanya)
    Orsol (внесено Artemida)
    Hits (внесено Modna)
    ksjunischka (внесено guculyanka)

bojko olia (внесено Svjatkova)
    Gardenia Lv (внесено danchyk)
    Olga Kuharuk (внесено amaretto)
    Selina (
    внесено inka)
    Alexx і Santi (внесено Meriroma)
    Vasylyna (внесено algo)
    grajynia (внесено konfety)
    bonasn (внесено samogonohka)

fanet (внесено konfety)
    present та kalina
    (внесено konfety)

DYVNA та wedding (внесено algo)

Oliwia внесено kewa

Останнє редагування: 29 Квітень 2018
  2. masjaka

masjaka Well-Known Member

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Що ж, бачу стимул повертати гроші замовницям у Уляни Поберейко з'являється лише тоді як її згадують в цій темі. Тож згадую. Цей посередник ще з травня "повертає" мені кошти. Після мого нагадування обіцяла повернути в серпні і пропала, я почекала до жовтня і знов нагадала, надала реквізити куди перевести кошти, вона обіцяла повернути у вівторок, вже субота - так і не перевела. Вже скоро пів року я клянчу свої гроші. Спочатку я старалась ввійти в положення (прислали людині ростовку без розміру який я замовляла), продасть - поверне, може зараз немає, мені не горить. Та людина навіть не згадувала про ті кошти. Після мого нагадування годує обіцянками. Які не виконує. Не думала що зіткнусь з такою непорядністю.

3. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

ви пів року неклянчити ми нормально звами переписувались я вам повідомлення написала в травні а ви мені на нього відповіли 17 серпня ,я сказала якщо непродам верну вам кошти ,
    Private Message: Відповідь: взуття

17.08.2014, 18:29
    masjaka girl masjaka поза форумом
    Senior Member

Місто: : Львів
    Дописів: 488
    Дякую!: 761
    Подякували 1,910 раз в 410 дописах
    Типово Відповідь: взуття
    Привіт, Уляно пробачте, я зовсім забула що у вас ще є мої одні босоніжки (чорні) з сп взуття. До речі ви його не плануєте ще відкрити?
    Мому чоловіку було б зручно їх забрити завтра чи в якийсь інший день, від вашого чоловіка з кузні. і дайте його тел. Дякую

боже яка гадіна паскудна на 4 дні затримала перекинути вам гроші.дуже вибачаюсь

4. masjaka

masjaka Well-Known Member

Уляно, ви не праві. І вам слід це усвідомити.
    (До речі виставляти переписку - порушення правил форуму)
    На щастя у мене теж є звичка не видаляти повідомленні з людьми з якими є якісь незавершені справи.
    Ви в травні написали про те, що приїхала не та пара і написали що як продасте - повернете кошти. Я пішла вам на зустріч погодилась.
    В серпні я запитала чи продались і ви відписали що
    "ще ні ,тому якщо до кінця серпня непродам поверну вам кошти"
    А вже кінець жовтня, повернули?
    Потім обіцяли вівторок-середа , повернули? І кожен раз пропадаєте...а ви 4 дні кажете?
    Уляно, вам варто зробити висновки з таких ситуацій, шкода що ваші вибачення написані з сарказмом.

Кошти отримала, дякую.

5. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

дозволю собі прокоментувати....теж було у мене кунвуз...замовлені балетки 2 пари були браковані...правда обміняла мені на іньшу розмальовку,хоча зовсім не такі,як розраховувала спочатку,але і то добре....
    тут уже недопрацювання з інтернет магазином....точніше з менеджером,а може той сайт так "аби як" працює.

6. kraplynka

kraplynka реалістка

Якщо йде мова про недешеву річ, то можливо вам є зміст брати передоплату, або й повну оплату ще до того як здійснювати замовлення на фабриці?

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

зайдіть на сайт і подивіться як там робиться замовлення,по-друге там пишуть зразу розміри біля кожного взуття що в коробці з такого то розміру по такий ,але присилають замість 41 2 пари 40,і так було з дорослим і дитячим,я не винна , що на сайті пишуть одні розміра а приїжджають другі.
    все не хочу псувати собі нерви

Останнє редагування: 27 Жовтень 2014
  9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата,власники комерційних темок,не працюйте з такими жахливими сайтами де присилають будь-що! Поважайте себе! Поважайте своїх клієнтів! Є багато хороших сайтів з якими легко та зручно працювати.Для чого такі жертви.....за 10-20 грн різниці між взуттям з різних сайтів забагато проблем для двох сторін...(

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Те саме хотіла написати...
    Для чого робити замовлення з сайтів, де продають "не відомо що" лиш би подешевше.

12. YeS Svit

можливо...з власного досвіду напишу,що інколи тяжко відслідкувати,якщо у тебе більше 150 од.товару в накладній. Але нікого тим фактом не хочу виправдовувати...якщо ти берешся за таку роботу,то треба і приділити трохи часу,особливо "обговорення з менеджером"...якщо виникають якісь непорозуміння,просто співпраця припиняється уже після 1 замовлення і робляться висновки...а не кілька місяців збирати замовлення,тож розмір зарезервовано...ростовка збирається на певну модель,а потім "Я не винна!". Для мене то все зводеться до прибутку і байдуже якими шляхами,репутацію потім важко відбілити. Я була "жертвою",деяких комерсантів... з самого болючого...комплект термобілізни :sad:

Щодо мене,то я не ображаюсь взагалі....вмію вислуховувати критику,що деяким явно треба повчитись...і взагалі дивує реакція деяких форумчанок на мої і інші дописи,але то таке мало важливе :girl_blum:

13. samogonohka

samogonohka Well-Known Member

Хочу написати про форумлянку bonasn котра зробила замовлення і відмовилась від нього тільки тоді коли я кинула оплату і наша посилка була зпакована! Тобто я нічого не могла змінити і вимушена оплачувати товар котрий мені не потрібен щоб не підвести тих дівчат котрі порядні і оплатили свої замовлення! Я все розумію бувають різні ситуації в житті і були форумлянки котрі до оброблення замовлення відмовлялись по своїх причинах! І ніяких проблем немає відміила і все! І на наступний раз прийму з задоволенням від замовлення! Але нащо чекати до останнього коли вже кидають оплату, чому так без відповідально ставитись до чужої праці? Як на мене це елементарна не повага! І на моє повідомлення де я написала що вона підводить свіх відповіді я не отримала! Доречі пройшлась по статистиці форумлянки в іншій темці вона також довго морочила голову з замовленням а потім відмовилась від нього!правда незнаю на яких термінах і чи орг змогла без затратно його відмінити!
    Тому Я не рекомендую мати справу з bonasn
    Р.S Я як інспектор Фреймут написала вирок! ;)

14. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Форумлянка fanet замовила у мене три позиції одягу. При замовленні виявилось, що буде лише одна, дві на сайті відсутні..і Слава Богу)) Отримавши оплати від дівчат, щоб незатримувати посилку, оплатила за її плаття - на що форумлянка відповіла, що я давно не писала, що їй вже товар не потрібен, вона собі вже дещо прикупила і зникла з сайту..Можете спокійно викресляти її зі своїх списків замовлень, відповідальності за свої замовлення - ноль. Попала в 121 грн на рівному місці.

P/S. на майбутнє покупцям: якщо ви зробили замовлення, і вам задовго чекати, поки збереться мінімалка, чи ви передумали - відписуйте, будь-ласка, комерсантам, поки непізно, що ви свої замовлення АНУЛЮЄТЕ. на майбутнє комерсантам: не можна довіряти усім..

15. konfety

Новообранці в чорний список: present та kalina. Товар замовили. Одна пропала взагалі, інша -не відповідає на ПП. Речі не оплачені. Висновок - знову в мінусі на 392 грн..Намагаюся товар продати.

P.S.Просила б власника темки у першому пості вивісити список чорних покупців, додавши їх зі всіх дописів. Важко читати всю тему, і виглядати ніки..легше проглянути по списку..

16. YeS Svit

Вношу себе до цього списку особисто,а знаєте чому? Дуже треба було деякі товари з сайту...думаю організую СП. І тут понеслось....приймала все...в результаті форми скляні...що взагалі ризиковано замовляти,бо дорога дальня,але приїхало все ціле,як на диво...49 кг щастя,6 коробок,яких треба було в ліфт затягнути акуратно при чому,бо крихке! Пізніше розібрати,то все,порахувати,ті дрібнички по пару гривень,роздачу зробити і тп.як то кажусь відзвітуватись за кожну копійку. Організовувала вперше і напевно в останнє,бо часу у мене забрало чимало...кожен раз щось дописувала,додавала...саме головне,що були такі замовлення,де було упаковками товар!!!:girl_cray:і товар при чому габаритний...в мене таке враження було,що то гуртовня в мене халявна відкрилась чи що...я не проти,щоб замовляли,що потрібно,але в таких кількостях,що було...то перебір явно,от як то все собі люди уявляють:girl_in_dreams: ти ж не один,ще люди є.. я старалась іти людям на зустріч...взяти до центру..до Скрині,щоб пошвидше розвантажити свій коридор.
    І в результаті мене накрили притензіями....чому так мало...я ж замовляла більше...і тут стараєшся пояснити людині,що багато відсутніх товарів було...пише на сайті ніби є...а насправді по накладній немає.Тай організацією займаєшся в свій вільний час...в додаток є ж іньші справи...не можу жити тим СП. Видно ф**овий я організатор! На другий збір оплатила своїми 5000 грн.,щоб не чекати тих пару гривень від кожного + не встигала все оразу порахувати і виставити рахунок:girl_blush2: Тим більше скло не дуже уже хотіла замовляти...ну приїде склобій чи щось...що я їм поверну...тут ж немає %...тай переживати за чийсь товар не дуже хочеться.
    Просила перераховувати по альбому,бо можу помилитись,адже рахувала 1 раз. Мені нічого не треба....одне бракувало,то розуміння під час проведення і роздачі СП.
    От друге замовлення уже 9 коробок,сервіс кур*єрської служби Д.бажає кращого...досі десь блукає посилка по Львову,в суботу чекала цілий день...так і не привезли:girl_in_dreams:Я тепер розумію чому ніхто не хоче займатись СП,ОСОБЛИВО ТАКИМ ГАБАРИТНИМ,ЯК В МЕНЕ ВИЙШЛО :) В подальшому все врахую,для мене це був в першу чергу досвід :) Якщо є незадоволені...пишіть...я критику сприймаю адекватно:girl_blush2:

Останнє редагування: 22 Грудень 2014
  17. konfety

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. terezka

terezka котяка-вишивака

Хіба СП, це не є власне бажання автора теми купити щось собі по оптовим цінам, при цьому розділивши вартість доставки на всіх+оплату темки?

Вибір є у всіх - і у організаторів, і у учасників, хочеш швидко і без зайвих приколів - йдеш у магазин.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Якщо б це була комерційна тема- так, можна щось вимагати. Але оскільки це було СП, більше того людина його не організовувала а викликалась допомогти оскільки у організатора, за сімейними обставинами, не було змоги довершити те все, треба з розумінням поставитись до "блакитньої лопатки замість слона". А панянкам, які в ПП дозволяли собі висловлювати невдоволення, краще в такому випадку наступного разу в СП участі не приймати, якщо не готові до такого роду ситуацій з замінами.

• Подобається Подобається x 1
  20. terezka

terezka котяка-вишивака

тобто це цілком нормально - оплатити і отримати зовсім інше? :girl_devil:
    з розумінням можна поставити до іншого кольору (якщо це не критично), чи до відсутності товару на складі.

21. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

як на мене якщо коштує до 20 грн то так, я дуже у тому сп хотіла білу гірлянду, але як згадала що бантики прийшли іншого кольору то вирішила принципово не брати бо треба лише білу(повезло)