Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем algo, 31 Травень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чорний список продавців
    SEPTIMA (внесено Gossip)
    Уляна Поберейко (внесено Oliusia)
    Гуцулянка і Мерс (внесено zabawa)

Ellelia (внесено littlebird)
    veronka ( внесено octavia, manka)

Чорний список покупців
    Snegana (внесено Bogdanka)
    Kucha (внесено yanya)
    Orsol (внесено Artemida)
    Hits (внесено Modna)
    ksjunischka (внесено guculyanka)

bojko olia (внесено Svjatkova)
    Gardenia Lv (внесено danchyk)
    Olga Kuharuk (внесено amaretto)
    Selina (
    внесено inka)
    Alexx і Santi (внесено Meriroma)
    Vasylyna (внесено algo)
    grajynia (внесено konfety)
    bonasn (внесено samogonohka)

fanet (внесено konfety)
    present та kalina
    (внесено konfety)

DYVNA та wedding (внесено algo)

Oliwia внесено kewa

Останнє редагування: 29 Квітень 2018
  2. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Чорний список учасників та організаторів СП та комерційних тем

тут або "посередник" або "продавець", бо якщо бізнесмен закупляє більше товару, ніж на те є попит - то хто винен буде?

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

недобросовісний покупець - писала вище приклад

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

даю уточнення, що я пишу зараз лише про закупівлю ростовками товар... якщо поштучно викупляється, то все простіше - не оплатив - не замовляю)))

4. terezka

terezka котяка-вишивака

це зрозуміло що у прикладі, та він однобокий, наприклад - у чому вина покупця, - у тому, що не оплатив, бо не мав потреби? чи він мав зобов"язання - оплатити ще не замовлений товар?
    а посередник чим думає, коли оплачує товар, що немає попиту? думає продати комусь іншому?
    імхо правило одне - немає попиту - не викупляти. ростовка чи ні. Або шукати когось, хто візьме те, що бракує до "норми"

5. Svjatkova

terezka ви абсолютно мене не розумієте!
    Наприклад,
    Є куртки, які продаються вроздріб по 700грн або на гурт по 400грн , але РОСТОВКОЮ, тобто 4шт різних розмірів ( М, Л, ХЛ, ХХЛ).. На всі чотири розміра були бажаючі, посередник зробив замовлення на фабрику, але :
    М - замовила та оплатила форумлянка 1
    Л - замовила та НЕОПЛАТИЛА форумлянка 2
    ХЛ - замовила та оплатила форумлянка 3
    ХХЛ - замовила та оплатила форумлянка 4
    Форумлянка 2 вже після підтвердження наявності на фабриці відмовилася оплачувати куртку, бо вона передумала _ немає грошей_просто не хоче і т.д.
    Щоб не підводити інших трьох замовниць посередник вимушений закладати свої кошти за неплачену куртку розміру Л , бо їх продає фабрика тільки ростовками 4шт .. Як ще детальніше пояснити - не знаю(((

6. terezka

terezka котяка-вишивака

посередник сам вирішив купити зайву куртку? а форумлянка, що відмовилась, бо, цитата:
    стає непорядним покупцем? так?

що заважає посереднику знайти іншого покупця?
    доречі, займаючись комерцією в неті, слід враховувати, що:

цю фразу з вашої темки, доречі, цілком можна перфразувати і стосовно продажу. ніхто не несе жодних зобов"язань до моменту виникнення відносин купівля-продаж. хитрі задумки "ви не можете відмовитись, обміну не підлягає, поверненню не підлягає, можуть бути інші кольори і т.д." повинні мати місце, а можливість форумлянки відмовитись - треба забрати?

7. Svjatkova

троє дівчат оплатили вже і навряд чи будуть чекати к-ка днів ( тижнів), поки той покупець знайдеться ( і не факт, що знайдеться)))

8. Siania

Siania Love Life

9. Svjatkova

так, бо
    з ростовки, в якій інші учасниці закупки вже оплатили свої замовлення і всі дружно чекають тільки на неї..

10. terezka

terezka котяка-вишивака

11. Svjatkova

О, щиро дякую за таку увагу до моїх слів)))
    я написала правду - попередила людей, що я не можу нести відповідальності за речі, яких не бачила вживу - і завжди стараюся щось підказати-порадити щодо якості товару ( якщо його вже бачила вживу) - можете уточнити у моїх постійних клієнтів.
    а чому Ви не процитували це?
    та не завжди, нажаль, цього дотримуються покупці.
    Чесно скажу, що за останній рік мені б за неоплату можна було б записати в цю темку мінімум 10-12 дівчат, але я цього вже не роблю - знайшла альтернативу - просто мовчу, закладаю свої кошти та продаю подекуди вдвічі дешевше гуртової ціни сайту, лиш би вдома не лежало..
    Зрозумійт е мене правильно - я чудово розумію, що така посередницька діяльність - це ризик, але якщо я бачу, що хтось із дівчат заніс у чорний список ту чи іншу форумлянку, то я можу задуматися чи варто ставити її в свої ростовки-замовлення..
    Тому дана темка для мене є помічною частково.

12. Siania

Siania Love Life

13. Svjatkova

якщо річ дорога, то звісно, що доводиться таке робити((( а коли це якихось 20-50грн, то чому 5-6 добросовісних дівчат мають через одну умовну неплатницю не отримувати бажане - ну але це звісно мій свідомий вибір)))

14. Anagramka

Anagramka Member

При повернені грошей Продавцем, та і при оплаті Покупцями (переважно ж всі оплачують через Приват) знімається ще комісія банку. Відповідно обидві сторони,через одного Покупця, який раптом передумав, втрачають певні кошти на комісії, хай і невеликі, але всеодно гроші). Думаю, що якщо вже людина робить замовлення, то мала б розраховувати собі гроші на нього.

Останнє редагування: 22 Жовтень 2014
  15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

100% якщо я хочу, щось купити то завжди, в момент замовлення, відкладаю собі гроші на ту покупку. А якщо я не впевнена в доцільності покупки чи не маю грошей, то не морочу голову ні собі, ні продавцю.

16. poetka

poetka Well-Known Member

Дівчата, а укрпошта відсилає смс???

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

відсилає, але ця послуга платна

18. mamba

mamba Member

Я щось не можу зрозуміти, а чому покупця повинно хвилювати, що продавець 'в мінусі'?) це такий новий вид комерції?))

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

дівчата, Ви якісь дивні. ну ніхто нічого ж не каже. просто жаліються, що на продавця в принципі є вплив, а на недобросовісних покупців нема. таки так. то завжди ризик. в мене багато неоплачених речей є. нічого. перепродую, дарую. просто багато форумлян реально несерйозно ставляться. замовляють, а потім зникають. або просто ігнорують.

20. mamba

mamba Member

Щодо страхування : є така штука як 'авансовий платіж', наприклад 10%вартості товару, який не повертається, в разі порушення покупцем умов співпраці). Буду не послідовною, але деякі дівчата 'балують' покупців, що породжує 'недобросовісність').

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Тема класна- потрібна головне і подавати ніки нечесних покупців тут потрібно). Ми ж просто балакаємо, чишо?)))

21. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Пролистала пару сторінок...можете ображатись на мене,але напишу....організатор сп з самого початку іде на риск,коли оплачує тему за свої кошти наперед не знаючи чи буде попит і чи збируться ростовки та мінімалка...тут вже ймовірність прогоріти....але ж то сайт продає по оптових цінах(дешево),скажу з практики,що інколи ті "оптові ціни" зовсім не оптові....коли бачиш,що такий товар у Львові коштує на 2 грн. дорожче і це без %, чекання,вартості доставки,маєш можливість побачити на свої очі товар.

Якби було би все так погано ....то чи Ви би займались роками сп/комер.темами по різних сайтах??? брали на себе таку затратну ношу?
    Для чого викупляти,а потім жалітись,що немає куди подіти-не викупляйте жодної лишної одиниці товару тай по всьому...Ви ж нікому нічого не винні...(майже у всіх темах пише "вступне" слово...)не беріть наперед гроші,якщо бачете,що ростовка немає шансів закритись до вказаної дати замовлення! Перед іньшими членами ростовки вибачтесь. Деякі організатори практикуються брати за добу до замовлення кошти...коли замовлення обробляється,а Ви бачите,що хтось не оплачує...корегуйте і замовляйте без того товару.
    Це є інтернет користувачі....ну замовила...ну забула....вже не треба...шукай вітра в полі,прикро,але факт! І я погоджуюсь з тими вище написаними дописами....про роль у тому посередника.../
    Всі інтернет-магазини наші,як працюють? робите замовлення-обробляється-наявність-звінок/лист-узгодження-виставлення рахунку-оплата-----і тоді ж доставка,якщо на картку банку.