Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

1. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

надіюсь то таки вам не пощастило, бо я там була багато раз і завжди позитивно))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vероніка

Vероніка Never give up

0 800 300 545, гаряча лінія Укрпошти.
    Також можна з комп'ютера зайти на офіційну сторінку, зверху праворуч світиться телефонна слухавка - натискаєте і вас автоматично з'єднує з оператором.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ripka

Ripka Well-Known Member

Біля мене е два поштовиx відділення на відстані 5 xв xодьби. То на одному в 13 годині вже всіx виганяють, бо перерва, на другому - працюють без перерви. На одному сказали, що за газ не візьмуть без квитанціі, на другому - все беруть без квитанціі. Коли я перепитала, як так може бути, то мені сказали "Ніц не знаем, у нас так програмка на компі працюе". Короче, бардак повний.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Оті розсилання то ще той цирк:girl_yes2:, теж бачила таке, і головне ніхто нікуди не поспішає з працівників. А працюють там, таке враження, якісь озлоблені люди (не всі, є приємні вийнятки). А найприкольніше - що в них таке ставлення до людей, що це їх, наче супер-важливих міністрів від державних справ відволікають (найчастіше -це пиття чаю, або перегляд всякої фігні щоб себе зайняти:d23:), і ще так невдоволено обслуговують, що просто капець:girl_impossible:. Як бачу що тьотка на пошті така, то іду в інше відділення (як є час). А іноді була свідком таких розборок, що просто хочеться сказати - люди, нервові клітини не відновлюються! Одного разу мужчина стояв у черзі, щось важливе мав відправити, і тут перед носом йому закривають віконечко "бо обід, і янічогонезнаю". Він там пів години виясняв щось, з великими нервами, і все одно його відправили прийти потім:girl_crazy:

Останнє редагування: 25 Квітень 2016
    • мімімі мімімі x 1
  5. Allo

Allo Active Member

Хочу написати про неприємний досвід покупки в магазині Zara, що у Форумі.
    Придивилася в інтернеті мереживну спідницю, в суботу перед поїздкою на Великодні свята приїхала, поміряла, купила. Вже вдома відрізала бірку й одягнула. Бачу, якась нитка. Придивилася ближче, а спереду зашито дірку. Це при тому, що спідниця не на знижці, а коштує 1300 грн. Навіть добре не думала оглядати в магазині, не було часу, та й не секонд це.
    Не знаю, чи захочуть поміняти без бірки і як довести, що це не мій брак. Але от-так то у нас продають у ніби фірмових магазинах.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Hermi

Hermi Well-Known Member

на це і розраховано :sad: Я один раз в Польщі на таке натрапила в H&M, зашиту дирочку побачила вже на касі, продавець на мене подивилась і сказала - ну а чого ви взяли з браком, візьміть іншу, там ще Ваш розмір є, асистент приніс і пробили не бракований товар...Яка доля була у бракованої речі - не знаю.

7. Allo

Allo Active Member

Не знаю, за кордоном бачила браковані речі майже завжди окремо за пару євро.

8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Це залежить від політики магазину, якщо цінують свою репутацію і знають за собою такий грішок, як зашивання браку, то поміняють. Якщо ні, то хоч скаргу напишіть. Не можна так все спускати з рук.

• Подобається Подобається x 3
  9. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

В будь-якому випадку треба йти в магазин і пробувати обміняти річ чи повернути гроші. Берете спідницю, бірку від неї, чек, кульок (все з чим купили) і йдете в магазин.
    Проблема буде лише в тому, щоб довести, що це їхній брак. Якщо не захочуть шуму - то підуть Вам на уступки. Якщо ні - пошуміти, думаю, треба ))) Навіть в книгу скарг написати.

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Заношу у чорний відділ магазин продуктів на Академічній (пр. Шевченка) ("Сквозняк" в народі). Перед святами купувала там дещо, запитала у продавщиці чи оливки на вагу свіжі, вона каже так, і я купила. Попробував чоловік вдома, потім я, мама, а вони старі, з тухлим присмаком:bad:. Я пішла тут же їм то віддати. Як продавщиця почула що вони не свіжі, то ще злилась, і каже: "та вони ж з холодильника, що то вам не подобається":girl_crazy:. Коротше з нервами віддала мені гроші за них і забрала. Я кажу "Може ви не знали, просто щоб людям такого не продавати". То вона ще викрикала "Ліпше тут нічого не купуйте, всім нормально а вам ні, нічого не знаю". Словом, я там купувати не збираюсь і нікому не раджу,будьте обережні, бо там справді продукти не раз поганенькі продають (паштетом там не раз люди отруювались їхнім), ще й ціни на все завищені:girl_yes2:.

11. zdorov

zdorov Well-Known Member

Вона явно якась нЄрвна, такі просто не мають права працювати у сфері обслуговування!!!
    Я вже там репетувала(чого, в принципі, робити не люблю і не вмію), то їхня головна (не знаю по посадах) ставала на її робоче місце

То не відділення, а цілий Бермудський трикутник
    Чекала від форумлянки посилочку мацюпусіньку, тиждень не приходять повідомлення, починаю дзвонити на пошту по номеру, по якому вже колись телефонувала, два дні не беруть трубку, дзвоню в довідку, мо змінили, дають той самий...
    Йду з малим туда - на моє прізвище і адресу нічого нема (так сталось, що номеру відправки не мала), прошу в тої нєрвної - допоможіть, скеруйте, що мені робити для пошуку, бо вже давно би мало бути, ''воно''(звиняйте) розвернулась і пішла в підсобку ...коли я підняла хай підійшла старша, подивись в комп і підтвердила, що нічого нема, прийдіть завтра у відділ кореспонденції до 14:00(вхід ззаду пошти) і там пошукайте... в суботу пішли з малим - нема...Телефон дійсно змінили ПИТАННЯ А хіба такі організації не повинні подавати зміни в довідку 109?
    А в понеділок чоловік приносить з поштової скриньки повідомлення, о чудооо 6ти денної давності!!!! В п'ятницю, наголошую, ще нічого не було, обдивлялись/обмацували.
    Короче, приходжу туда, оп'Ять з малим, пішла шукати кудись і виносить мені мою пропажу - з вас 20 грн за зберігання...Питаю, чому я не попереджена повідомленням, а вона мені доказує, що я вже купу днів тримаю то повідомлення в себе...гррр
    Нагадую свої пошуки в п'ятницю, суботу, пропонують чекати з пів годинки поштарку, яка має мені доказати, що давно кинула в скриньку ту бомагу...пішла з малим нафіг
    Прийшла вчетверте сама вже, поштарка так і не вийшла до мене, але сказала, шо давно кидала повідомлення. Я платити не збираюсь(то вже принцип), віддала та старша мені мою посилку, я пішла з думкою, що комусь то тих 20 грн треба буде перекрити, бо база їхня не пропустить той борг, шкодую їх, шкодую себе...Шо то було?

• Подобається Подобається x 2
  12. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

підтримую. Я поряд працювала, там особливо не було магазинів ближче. М"ясне я би взагалі не ризикнула там брати, виглядає воно жахливо, ніби роками лежить. Солодке купляли постійно, частіше добре, але бувало й не свіже (сирний крем прокисший). Продавцям там пофіг на все, вони там працюють по пів століття напевне, в них імунітет на зіпсуті продукти))

13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Може вони таким чином вас обманювали, щоб ви сплатили чийсь борг? Щось мені здається, що ви не перша і не остання, хто стикається з такою ситуацією.

14. Allo

Allo Active Member

Дівчата, екшену в Зарі не було. За 6 років роботи в Київстарі я для себе зрозуміла, що в таких випадках не можна мовчати, бо люди завжди роблять помилки, інколи й ненавмисно.
    Була налаштована сваритися з магазином, якщо треба, писати хоч в Іспанію. На касі була та ж сама дівчина, що й в суботу. Вона швидко глянула й відразу спитала, що я хочу. При чому бірка була в кульку. Виходячи з ситуації, працівникам прекрасно було про це відомо. Бо я розумію, коли є сезон знижок, багато речей може бути зіпсовано під час примірок, а зараз нова колекція, в магазині людей нема.
    Висновок: речі треба переглядати при покупці й не боятися відстоювати свої права.

• Подобається Подобається x 8
  15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Точно не перша і, мабуть, не остання.
    Я рідко користуюсь послугами УкрПошти, ала як щось чекаю, то майже завжди приходить одразу вже повторне повідомлення на якому (увага!) ніде не написано що то повторне і навіть дати отримання посилки. І мені усіляко доказують, що перше повідомлення з ящика витягують. Чесно? Я ще ні разу не платила за зберігання. Ну бо нема чого обманювати і хамити.
    Чого пишу що "майже завжди"? Гггг бо останнього разу повідомлення мені кинули через 2 дні після того як я забрала посилку.
    Мовчу вже про то, що часом посилки чи журнали банально не доходять до скриньки :sad: мабуть, в отмєстку за то, що не хочу платити за їх провтики.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. zdorov

zdorov Well-Known Member

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Та я також не спроста піднімала кіпіш. Якщо я точно знаю що не приносили повідомлень і принесли лиш за день до закінчення терміну? То в чому моя вина?

18. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

19. zdorov

zdorov Well-Known Member

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Укрпооооооооооооошта, блін...

У 2014 році сплатила я кредит у Платинум Банку і написала заяву в їхній головний київський офіс, аби мені надіслали про це довідку. Її мені мали надіслати в місячний термін. Але вже минув місяць, а довідки все немає. Пішла я в банк, аби вже сам працівник передзвонив і уточнив. А в Києві кажуть, що надіслали мені довідку ще 6 жовтня. Ну, думаю, де 6 жовтня, а де 4 листопада, вже би мало з Києва до Львова прийти. Йду на пошту (16 відділення на Городоцькій), питаю, може, десь у вас лист лежить з банку. А там пані каже: в мене лежить 300 листів, я що, маю всі листи зараз перевертати? Все ж прошу її подивитися за тим листом, може, кажу, десь у вас є якийсь журнал, де ви їх реєструєте... Пані дивиться в комп"ютер. Виявляється, лист з довідкою був з Києва надісланий 15 жовтня, а не 6, на львівську пошту прибув 18 жовтня, лист рекомендований, і хто знає скільки ще він би там лежав. Причому ні повідомлення ніякого не було про те, що прийдіть заберіть лист, нічогісінько.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1