Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

1. AkUla

AkUla Well-Known Member

капець, я завжли старалася брати НР і їхній заводській упаковці, вважала що вона краща від нонейм, але то капець, дякую за інфо

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

до речі, я от зараз узяла в Ашані НР в заводській упаковці ( теж стараюся брати в такому вигляді), то вона -таки відрізняється від непакованої Нашої Ряби. Тобто причина скоріше в порушенні умов транспортівання-зберігання ( бачила як в Сільпо викидують НР із величезних пластикових пакетів із друкованою поліграфічним способом наклейкою виробника- там філе в якісь жижі перебувало- в тому криваво-слизовому болоті тільки опаришам і розмножуватися). А НР в фірмовому магазині біля Провесня узагалі по сто раз розморожується-заморожується ( думаю, не лише там). І запах специфічний часто має власне отака нефасована НР. Тобто або її транспортують в якійсь гидоті для довгого зберігання + порушують умови зберігання, або ще у чомусь причина. п.с. хоча , по правді, зараз вся курятина будь-який виробників гидотна- від усієї мені тхне специфічним медикаментозним( хімозним) запахом

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

@AkUla, @сніжна, я теж це помітила, бо з кожним разом то філе все гірше і гірше шо в Ашані, що в фірмових магазинах, береш в руки, а воно розлізле, пальці "застрягають", якщо відбивати - рветься.

Останнє редагування: 14 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  4. dyzain

dyzain Well-Known Member

Хочу занести в чорнющий список Інтертелеком. Не знаю як там з дзвінками, але інтернет це просто жах. Швидкість ніяка, постійно пропадає зовсім, сторінки не завантажує. І 40грн в місяць то космічні гроші для такої якості.

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

В нас теж колись був інтернет від Укртелекому...ми взагалі 60 платили...якість жахлива ...тільки минулого року відключили, бо постійно викрадали кабель, то не було ні інтернету, ні телефонного зв'язку. А потім телефон міг місяць не працювати, бо вони не ставили новий кабель...ну що ніяк не можуть ті кабелі ізолювати якось, то капець якийсь...мусимо тримати той телефон, бо деякі старші родичі кіпішують, бо їм мобільний телефон то китайська грамота:facepalm:

6. zdorov

zdorov Well-Known Member

Було би ''зе бест''

7. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Пригостили малечу кіндером, а сюрприз виявився таким:

Вкладення:

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  8. littlebird

littlebird Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 26 Березень 2016 ---
    А взагалі, може це і Кіндер? Бо я написала, а тепер задумалась. Я не часто таке купляю, тому можу помилятися)

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

нє, то не Кіндер:girl_nea:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я теж малому брала якесь звичайне яйце, зверху був хтось з улюблених персонажів, шоколад йому ще не можна, тож не думала за якість
    А сюрпризом виявилася звичайна маленька повітряна куля, шарік коротше))) я була дуже розчарована)

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

11. Natur

Natur Well-Known Member

Ви не повірите, але пару років тому моїй племінниці (добре що ще мала була і нічого не зрозуміла) в палочках з сюрпризом попалася іграшка. Увага...пласмасова свиня з член...м. Відразу викинули.

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk

• Смішно Смішно x 3
  12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Нагадали :girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 27 Березень 2016 ---
    Заношу в Чорний список аптеку , що знаходиться на 1-му поверсі поліклініки на Стецька:girl_devil:. Була я в ЛОРа, лікар виписала мені антибіотик, антигістамінне, щось проти болю і протизапальне, вітаміни. Мені не добре було, голова крутиться, вуха закладені, ніс закладений (гайморит). Ну то щоб далеко не ходити я зайшла в аптеку при поліклініці. Даю аптекарці рецепт, а вона каже - №"в мене майже все є, тіко за вітамінами прийдете завтра". Я ще попросила її: "Давайте тількт те що точно призначила лікарка". "Добре-добре" - каже та дівчина. Склала мені кульочок з ліками, я розрахувлась. Потім ще дещо мала в іншій аптеці докупити, і придивляюсь - а вона мені НІ ОДНОГО ТОГО ЩО ТРЕБА НЕ ДАЛА! Все підсунула інше! Мало того (ну я розумію, якщо практично одинакові препарати, схожі діючі речовини), але мені продали ліки зовсім з іншими діючими речовинами, з іншим механізмом дії :girl_impossible:(інакший антибіотик, інакше антигістамінне, інші дози там). В інші аптеці як то побачили то дивувались де таке роблять? Адже припис лікаря то найперше що мають дотримуватись в аптеці! Віддавати туди я вже нічого не йшла, не мала ні сил, ні бажання. Будьте уважні купуючи ліки в аптеці, особливо там:girl_mad:. Довелось на другий день купувати ще раз вже те що мені виписала лікарука.

Останнє редагування: 27 Березень 2016
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  13. Natur

Natur Well-Known Member

Хочу поділитися своїм сумним досвітом замовлення кухні.
    Отже, у вересні 2015 р. замовили кухню і шафу. Майстра звати Саша ( 0 98 949 052вісім) Фірма Cold шафи купе, меблі, розсувні системи.
    Сказав, що за місяць буде. Чекали, чекали - обіцяли, обіцяли. Коли я почала більше напрягати, того Сашу, за три місяці зробили шафу. Щодо кухні знову все "заглохло". Трубку не брав, або збивав і не передзвонював. Останні два місяці обіцяв кожного тижня в четверг (незнаю, напевно, дуже подобається йому той день тижня). Я людина добра, але це мене вже дуже дістало, я розізлилася і почала вимагати завдаток назад (немаленький). Ше два тижні я добивалася свої гроші назад.
    Тому будьте обачні! Це зовсім несерйозна людина.

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk

Останнє редагування: 8 Квітень 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Заношу в чорний-пречорний список відділення укрпошти №52 ( Левандівка): вічні черги, вічно в них щось то поломане, то зависло, то паперу немає, то світла, то з чотирьох кас працює лише одна, то кожні півгодини якісь перерви, то графік обіду самовільно суміщається і т.д і т.п.
    Якщо на прийомі-видачі посилок є молодий хлопчина, то ще півбіди, но якщо худюща старша жіночка із зализаним зібраним в гульку волоссям, то АТАС! вічно їй все не то і не так ( то чому посилки запаковані на відпрвку, то чому ще не запаковані :wacko:) , вічно якась зла, невдоволена, хамить.
    Отже, субота 12.00год заходжу з дитиною у відділення і бачу дві черги - одна на відправку-отримання посилок ( 4 чоловіки, я п"ята), інша - чоловік з 45-50 на оплату КП ( звісно, що із трьох кас по КП працює лише одна))). моя черга підходить аж о 12.45год (!!) - ще раз наголошу, щол я була всього лише п"ята в черзі, маю вісім посилок ( все запаковано, бланки підписані), всі виклала на стіл і зверху на кожну окремо вже приготовила заповнений бланк. Та МАДАМ повільно не спіша, то сто разів відволікаючися, перекладаючи взад-вперід ті посилки заледве три оформила до 12.58год і називає мені суму до оплати 30грн. Я зразу не зрозуміла, що це до мене, вона повторила голосніше: "З Вас 30грн!". Я дивлюся із нерозумінням на невідправлені посилки, що ще залишаються на столі розкладеними і кажу, що Ви мені не всі ще оформили посилки - і головою киваю на стіл, на що отримую геніальну відповідь: " Все, в мене обідня перерва і я не збираюся тут затримуватися ані хвилини!"
    Я була просто в шоці, бо знаю, що завжди в них обідня перерва з 14 до 15год. Перепитую в неї чому зараз обідня перерва, якщо завжди було з 14 до 15год, на що отримала відповідь, що в них змінився графік роботи, тому забирайте свої пакунки, оформлені оплачуйте та приходьте після 14год, але вони працюють до 15год лише сьогодні.. ЗанавЄс.
    Якби не піст, то я би такий "високоякісний" заторможений сервіс просто так не залишила б, а так я вимушена була із дитиною йти до зупинки, витратити кошти на проїзд до Привокзальної, де я без будь-яких черг і за 10хв (!!) відправила решту 5 посилок.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Svjatkova та в таких справах піст ні при чому - вас неякісно обслужили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Svjatkova гаряча лінія
    зафіксована скарга і трохи зарухаються. як не будем їм звертати увагу нічого не зміниться.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

та там постійно якісь розборки на тому відділенні, коли не прийдеш, а толку ноль, там якийсь колекив-неадекват повний працює ( крім того нового працівника-хлопчини), але вчора його не було, тому мені не пощастило))
    в мене немає стац.телефону, щоб дзвонити туди - може є адреса, куди електр.скаргу можна написати?

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Svjatkova має бути. Глянь на сайті укрпошти. А дзвонити і з мобільного можна. І здається на гол. Пошті я бачила спец телефон щоб туди дзвонити.

19. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

дійсно багато залежить від колективу на тому чи іншому відділення, біля мене на 11-му відділення всі працівники дуже привітні, добре мене вже знають і я навіть можу їм залишити гроші коли велика черга і на другий день прийти за чеками... Укрпоштою користуюсь часто в особистих цілях і по роботі тому можу зробити висновки про деякі відділення:
    відділення на куті Стрийська-Сахарова - нормально, швидко обслуговують і не бурчать
    відділення на Науковій біля кольца з вул. Кн. Ольги - обслуговують дуже повільно, відмовились мені вираховувати точну суму аліментів без їхньої комісії, сказали що порахують приблизно, коли ж я сказала що мені таке не підходить бо я мушу по касі в себе на роботі провести точну суму все ж порахували з великим незадоволенням (хоча на іншій касі рахують без проблем)
    відділення на Городоцькій біля цирку - не хотіла в мене приймати рекомендований лист і посилку в суботу десь о 15:30 (працюють до 16:00) мотивуючи це тим що в суботу посилки і ін. вони приймають до 13:00, коли ж я спитала де таке написано і що я на інших відділеннях і в 16:00 в суботу здаю посилки прийняли знову ж таки з незадоволенням...

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

як на мене, то більшість відділень укрпошти треба в чорний список занести. У всіх відділеннях, яких я була всі такі злі і не добрі, якби я до них додому прийшла і нагло просила щоб вони комусь пішки пакунок понесли!
    Моя мама працювала в укртелекомі у маленькому містечку, мала багато знайомих на пошті, але ми ніколи не оплачували ні послуг ні нічого не надсилали через пошту. Там тільки зайти у відділення, на тебе дивляться як на якось терориста. Якось запитала коли пенсію мають принести і чи взагалі та пошткарка буде(вони всі сидять в одному кабінеті, коли чаї ганяють), то на маму так визвірились, якби мама не знати що їм сказала. Мені один документ факсом пересилали з-закордону, по-перше загнали таку ціну за 2 листочки що ого-го (хоч мама той факс їм ремонтувала безкоштовно), по-друге поки не перечитали, що в документі, в руки не віддали.
    От зараз мені через посткросінг прийшла листівка в конверті з Австрії, то шановні поштовики нагло розірвали конверт (не знаю що вони чекали там побачити, я точно нічого важливого в конверті висилати не буду), коли мама прийшла виясняти - вони накричали на маму, що то вона сама відкрила(розірваний лист був у поштовій скринці, в руки ніхто не вручав) і до них притензії.
    то Вам пощастило, я там була 2 рази, і 2 рази обслуговували дуже помалу, висилала посилку закордон то довго телились як її висилати, а як попросила показати листівки - буркнули все що на прилавку, сказала дайте ось ту, пані вдала що не почула, видала чек, я їй кажу а листівка - ну я вже Вам вибила чек! Хотіла уточнити ціну марок і чи є якісь цікаві - спочатку вилупилась на мене - "ну марки як марки, ви самі оприділіться що ви хочете, а потім купляйте, не займайте черги" і кудись пішла, як виявилось згодом пити чай.
    У тому відділені є молоденька дівчина блондинка, то то взагалі...Була черга з п'яти чоловік, одна жіночка розсилала свій автореферат заказним листом і ще купа документів, то треба було бачити! Всі стоять, чекають, а та касирша собі по телефоні говорить з подружкою і одним! пальцем набирає інформацію. Я постояла десь годину і пішла, мої нерви не витримали такого.