Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

@сніжна ну от що саме більше вбило на Південому це на запитання яка фабрика, геніальна відповідь "Туреччина", ну і що????????Ну була я того року в Туреччині і бачила трохи хутра, але таке ге яке мали деякі магазини в Туреччині не бачила...Трохи шкодую що не привезла собі ту безрукавку, наступного разу таки куплю бо для нас це більшість дохлого китаю везуть, краще вже купувати наше українське

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Dolche

Dolche Well-Known Member

Хочу занести до чорного списку магазин "Взуття" що на Городоцькій, 21, взуття там дешеве, але реально "ге". Завжди мене спокушали ціни в тому магазині, але не купувала. Але коли прийшлося терміново купити черевики вирішила спробувати, про що дуже шкодую. Купила лакові(не шкіряні) туфлі на шнурівку на платформі за 600 грн., словом відходила я в туфлях не повних 2 місяці і в один "прекрасний" день платформа у туфлях просто трісла пополам, ремонту не підлягають. Отак я попала на гроші і залишилась без взуття. Пішла їм виказати своє "фе", розігнала весь народ, який був на той час в магазині (люди розбіглися як побачили, що я показала) і написала у книгу скарг, все що я могла зробити, оскільки чеку елементарно в мене не було, щоб про щось думати далі. Не ходіть туди, не факт, що інше взуття там краще.

Останнє редагування: 22 Листопад 2015
    • Інформативно Інформативно x 18
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. shparynka

shparynka Well-Known Member

і що, ця ситуація мала якесь продовження? Бо більше фото вони не виставляли, тема заглохла....

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Заношу в чорний список магазин-кіоск "lova lova", що є в ТЦ "Роксолана" :girl_devil:( де Арсен Галицького базару), і можливо вони ще десь є у Львові.
    Історія така: вже довший час хотіла собі придбати хвалену щітку "Тангл тізер", читала про неті, відгуки були різні, багато хороших. І от, я вже збиралась в інтернеті її замовити, як побачила там кіоск з тими щітками, а ще в них є "популярні" на ютубі товари та головне, я зраділа, що є вибір різних Тангл Тізерів (і Салон еліт, і Тангл Ангел ціною поза 400 грн.). Подивилась я на ту щітку - наче нормальна, потім ще підходила, продавщиця переконливо казала що "У нас все оригінал":girl_crazy:. Тож я вибрала собі симпатичну Танг Тізер "Салон еліт", купила її, ціна близько 230 грн. Дали її у коробку і пакет паперовий, чеку вони взагалі не дають:girl_yes2:.
    Далі починається найцікавіше: відкрила я її вдома, спробувала нею розчесатись"оцінити той унікальний ефект". Одним словом - розчарування повне, волосся не прочісує, і якщо воно густе то навіть не реально нею ноомально розчесатись, про якість ефекти інші навіть мови нема:girl_sad:. Почала ще детальніше придивлятись до щітки і її параметрів: по-перше, колір мятно-рожевий, по-друге інструкція-вкладиш має 2 сторінки (а у відкуках в неті там є більше сторінок з малюнками як нею можна розчісуватись, тут же такої частини немає), на коробці всі позначки є, але трошки фарба збоку ніби трохи стерта, та то таке, подумала я. Почала взнавати про колір. Виявляється на єдиному офіційному сайті такого кольору немає (є сожі, але не то), по-друге, на кінчиках щетинок у цій моделі мають бути заокруглення, у ційй же щітці вони якісь не такі:girl_sad:. Думала що накручую себе, не могли ж так обманювати в магазині:girl_in_dreams:. Знайшла навіть такий колір (але не на офіційному сайті, тобто, кольори о є різні, але багато з тих варіацій підобки). Потім ще згадала що тут колись тут Sehat та в неті дівчата писали, що якщо відкрити на половинку оригінальну Тангл тізер, то там мають бути цифри і букви. Сумнівалась я довго, чи варто відкривати її, бо ж пошкрябається ще, але цікавість взяла гору:d23:. Я її відкрила. Це була остання крапля - замість цифр і букв там не було нічого, лише поверхня дешевого пластику, і кусочок довшої пластмаски-палички, "щоб трималось":girl_devil:. Дуже шкода стало викинених на вітер грошей:girl_sad:. Не здивуюсь, що оригінал буде дорожчим, але як так обманювати покупців, і доказувати що в них "точно все справжнє":crazy: Отак людям дурять голову:girl_impossible:. І хтось теж купив чи купить до свят такі речі, тому краще вже замовляти десь, чи брати в перевірених місцях, а не в "lova lova":girl_mad:. Ще однин нюанс про матеріал щітки - напис і вигляд ззовні акуратний, все зроблено добре, але в інтернеті у цих моделях де є перехід від матової частини ло гладкої (ближче до щетинок) помітний глянцевий блиск, а у цій же практично матова пластмаса
    Звичайно, я все запакувала і підійшла з цим до них, сказала що ваша щітка не оригінал, покажіть якісь документи, або беріть її назад. Дівчина-продавень взагалі не в темі, знову переконувала що "то вам здається, в нас все оригінал, ще ніхто ж не жалівся":girl_crazy:, дала номер тел. власниці. Поговорила я з власницею, сказала їй що щітка не оригінальна, чому вони так обманюють покупців, на що вона теж "не може бути, і назад ми не приймем її все одно, бо це хоч непрод.товар, але щітка, і відноситься до предметів особистого вжитку, і обміну чи поверненню не підлягає. Ви ж нею вже чесались, тому нічого не можемо зробити:girl_crazy:". Так що, дівчата, будьте уважні.
    Далі я звернулась в управління у захисті справ споживачів, там мені розказали що щітка це ще не найгірше, що багато людей на взуття неякісне жаліються, яке купують ніби-то італійське за неиалі гроші, а шиється воно в підворотнях за містом:girl_yes2:. Чи щось вийде повернути не знаю, але просто хочу попередити людей - оминайте цю точку стороною, і косметику я теж там брати не буду, скоріш за все підробки (мені пояснили що Китай виготовляє такі фейки, що практично і не відрізниш), бо потім дуже важко зщось довести, а продавці і надалі продовжують продавати отакі речі, і то за немалі гроші:girl_yes2:

Останнє редагування: 4 Грудень 2015
    • Інформативно Інформативно x 20
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Veresk

Veresk Well-Known Member

Хочу в чорний список добавити інтернет-магазин Mobilluck. Як можна було так вляпатись не почитавши відгуків... Завжди, коли шось було треба, замовляла в Розетці, 5ок чи Дешевше. Не мала жодних проблем. А тут мені потрібні були каструлі, а в Mobilluck ціна підійшла. Дзвоню до них (спочатку намагалася на сайті замовити, але шось не спрацьовувало), роблю замовлення 5ти каструль. Дівчина, яка приймала замовлення , каже, що для моєї зручності моє замовлення буде розбито на 3 каструлі+2 каструлі Кажу, шо мені не зручно з малими по 2 рази на Нову пошту ходити, але якщо так зручно Вам, то шо ж зробиш...Замовлення зробила 19 вересня. Десь 23 вересня отримала першу посилку з 3 каструлями. Все класно, задоволена. А десь 25 вересня приносить чоловік другу посилку. Відкриваю, а там зовсім не ті каструлі, не той літраж, який я замовляла.Дивлюся, а по накладній-моє замовлення написано. Тобто помилка магазину. Передзвонюю в Mobilluck, пояснюю проблему,дівчина вибачається, і каже шоб я відіслала ті каструлі в ...Харків. В них там сервіс-центр. Я питаю, до чого тут сервіс -центр, то ж каструлі.Маю відповідь-положено в нас так. Потім мають подзвонити з сервісу і повідомити мені номер ремонтної! накладної. І тільки тоді мені вишлють МОЄ замовлення. Я все зробила, як сказали. Проходить тиждень, 10 днів ніхто не дзвонить. Передзвонюю сама, кажуть, що в них ще нема номеру ремонтної накладної. А буквально за 20 хвилин дзвонять з сервісу і я нарешті маю цей номер. Передзвонюю в магазин, називаю всі номери і чекаю свої каструлі. Пройшов тиждень, потім 2... Ні каструль, ні дзвінків, ні якихось повідомлень. А потім...Кожен день, то вже як робота в мене і в чоловіка дзвінки в той Mobilluck.Я вже прошу віддати мені гроші-459 грн. Обіцяють, навіть вислали бланк, який треба від руки заповнити і їм відсканувати. Зробила. Ні гу-гу.Кожен день трубку беруть нові хлопці/дівчата, які обіцяють все вияснити і передзвонити за 15 хвилин. Жодного разу ніхто не передзвонює. Потім, 2 листопада приходить ел.лист, щоб я переписала від руки ту саму заяву, тільки інше призвище директора написала. Все переписала і відправила. Знову тиша, всі дзвінки без відповіді, тільки обіцянки розібратися. З бухгалтерією чи адміністрацією, звісно, ніхто з"єднати не може, не знають телефонів. Угу...Написала відгук на сайті mobilluck056, мені відповіли, щоб я вислала номер свого замовлення, вони розберуться. Вислала, прийшла відповідь, що на протязі 1-5 днів отримаю гроші. Вже пройшло 7 днів. Нічого не змінилося. Коли я почитала відгуки на сайті hotline.ua, жахнулася- майже кожен другий випадок, такий як в мене. Я вже не знаю, чим все закінчиться. Чи то треба в спілку прав споживачив йти, чи в поліцію про факт шахрайства звертатися. Не розумію, як з такою " історією", ніхто їх не закрив. Вони ж і далі обкрадають і дурять людей.

• Інформативно Інформативно x 25
    • Подобається Подобається x 3
  6. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчатка, будьте уважні, сьогодні в аптеці Ds на пр. Шевченка, купувала крем для обличчя від bioderma, то дівчинка консультант спокійно відкрила мені крем "хочете, я вам дам його попробувати", спокійно набрала собі на палець і показала консистенцію, а потім вирішила, що я куплю відкритий тюбик. Я попросила іншу упаковку, однак... креми bioderma не мають фольги на тюбиках, скотчів, тобто відкрити і показати консистенцію дівчинка може кожному, а крем зберігається 6міс. після відкриття, і невідомо, скільки разів і коли його відкрили.

• Інформативно Інформативно x 11
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Artemida

Artemida Well-Known Member

Наскільки я знаю всі креми від Біодерми мають захисну фольгу, а в аптеках присутні тестери, тому консультант спокійно може запропонувати Вам понюхати, подивитися тощо.
    Вона при Вас зривала фольгу?
    Ви попросили новий тюбик крему, а консультант Вам відмовила? На якій підставі?

8. solana rok

solana rok Well-Known Member

Сьогодні дуже схожа ситуація була в аптеці, в поліклініці на Симоненка. Аптекарка давала жінці нюхати мазь, від спиннного болю, не запам'ятала назви. Здерла ту фольгу і вручила нюхати, а якби не купила, я в шоці

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  9. я_тут

я_тут Well-Known Member

Креми біодерма не мають фольги, мені не відмовили, мені його намагались продати, я попросила новий. Це не був тестер, це був крем в коробці

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

Останнє редагування: 13 Січень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. я_тут

я_тут Well-Known Member

20160113_224734.jpg @Artemida, ось всі біодерми, які на даний момент в мене в дома, ще було два креми, куплені в дс, фольги не мали.
    Марія, я не розумію в чому дивна ситуація, я просто звернула увагу на те, що в аптеці дають пробувати крем, а не тестер, Крем з коробки! Я ніде не написала, що мені хтось відмовився дати інший, я просто говорю про те, що в аптеці не мають права відкривати і давати пробувати креми і не сперечаюсь про те, є фольга чи нема. Я постійно купую різну аптечну косметику, саме в дс, але з таким я зустрілась вперше.

12. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Напишіть на сайті дс. Думаю, керівництво розбереться і заборонить відкривати тюбики.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

я цей крем купувала минулого місяця в Франції в аптеці, був з фольгою. Не знаю, може то різні креми, одні з фольгою, інші без неї?

14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Швидше за все, ті, що без фольги - просто контрафакт, тобто підробка. В нас цим грішать і з ліками, то чому б не торгувати такими кремами? I звичайно, це не виправдання для тестування.

Останнє редагування: 14 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  15. Marlos

Marlos Active Member

16. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Розчарувало мене вже двічі таксі Лайф, останнього разу, диспетчер сказав, що через 15хв буде машина, через 30хв я вже телефонувала сама - дзвінок збивали і не передзвонили(( і через хв 40 тільки задзвонив водій і повідомив, що за 10хв буде на місці - я культурно відмовилася (бо вже добралася сама до потрібного місця). А от диспетчеру потім висловила своє фе за таке обслуговування.

17. YeWa

YeWa Well-Known Member

Оптима і Комфорт. Користуємося ними дуже часто. Не пригадую котре в який день, але хтось із них у грудні підвів нас. Мали їхати із Зеленої на вокзал, передзвонили нам, що не виявилось машини, хоча замовлення було завчасно. А інше 6 січня. Замовляли в 11 год. ранку на 22.20 із вокзалу. Ми передзвонювали, підтверджували замовлення, то все у них було– так-так, а коли прийшлося, то машини не було. Підвели надзвичайно і дуже прикро нам було. Далі на 11 січня, ранок 5 год., замовляли ще з вечора і знову підвели, сказали, що проблема з машинами. Чи то у них з автопарком якісь труднощі?

18. Louth

Louth Well-Known Member

З моєї практики замовляти таксі завчасно на якусь годину - таки не варто, ніколи вчасно не приїжджало. Таке враження, що диспетчери ті замовлення часом гублять або забувають передати наступній зміні. Дзвоню завжди за 15 хвилин до того моменту, коли реально треба виїжджати, то якраз виходить добре.

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Цікаво- а які заклади у нас витримують тих Ревізорів?

20. YeWa

YeWa Well-Known Member

це дуже ризиковано! Я б так не змогла. А як нічого не знайду, то що поїзд поїде без мене?
    Так ми їм упродовж дня підтверджували замовлення і вони нас запевняли, що буде машина.
    шкода, але від цього страдають люди.