Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Так, але чеку я не маю. Там не дають. Хоч їхня етикетка є, але повернути не погодилися.
    --- дописи об"єднано, 17 Листопад 2015 ---
    Це не про той магазин. Більшість речей там мають явні ознаки ношення. Плюс запах секонду.
    Але зрозумійте, я нікого не переконую. Я описала ситуацію, які сталась зі мною.

2. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а, ну без чеку важче. хоч деколи продавців можна просити виписувати товарні чеки, якщо в них нема касового апарату. але всеодно можна попробувати їх налякати, скажіть, що викличете поліцію, чи подасте заяву в прокуратуру, чи вимагайте говорити не з продавцем, а з власником. а у Вас не було ніяких свідків, як купляли шубу? якщо були свідки, то вони могли б підтвердити Ваші слова.

• Подобається Подобається x 1
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я б рознесла їх... хами. Мені ті шуби відразу зле "пахли".Хоч вже чоловіку показувала, спокуса на ціну. Дякую за відгук.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

4. Зорянівонька

це теж буде уроком для мене і тих хто читає.
    --- дописи об"єднано, 17 Листопад 2015 ---
    До речі, продавці сказали, що це комісійний магазин, тому речі поверненню не підлягають.
    А з власником (чи кому там продавець подзвонив) я розмовляла. Сказали - що це мої проблеми.

• Інформативно Інформативно x 3
  5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

О,то вже навiть не сток,a комiс.. Нормально..

Останнє редагування: 18 Листопад 2015
  6. shparynka

shparynka Well-Known Member

А в службу захисту споживачів звернутися не хочете? Взагалі то товар можна повернути до 14 днів. У випадку відсутності чеку там інший механізм повернення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Внесли поправки до закону! Тепер нема такого, що можна повернути товар до 14 днів! Хіба він має явний недолік (а це такий, який не може бути усунуто гарантійним ремонтом). Одним словом, купа нюансів.
    Чоловік купив новий телефон, в якому на 2 день виявив глюки з сенсором. Пішов в магазин - не прийняли. Поїхав скаржитись у відділ прав споживача, там сказали нести по гарантії і або зремонтують новий! телефон, або, якщо не зможуть, мали б виписати акт, по якому в магазині мають обміняти на інший аналогічний. І це все супроводжується купою заяв і качанням своїх прав, оскільки ні в магазині, ні в сервісі працівники взагалі не ознайомлені з тими законами і нашими правами, на жаль.

• Інформативно Інформативно x 2
  8. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Мама недавно 3 тижні тому віддавала планшет, який теж за 2 дні почав глючити, сенсор не реагував. То трохи неохоче віддали гроші. Це в Мобіманії.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

9. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

значить такий г**няний продавець (ну і магазин попався непорядний), нажаль,:girl_sad: але шукайте способи як з ними розібратись, так не залишайте.
    Сама купляла в комісійному, і як річ не підійшла та я принесла її в тому ж стані в якому взяла, то без проблем забирали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

речі, які були в вжитку ( тобто той же секонд, а ці шуби- навіть по фото явний секонд) обміну і поверненню не підлягають.

11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Так @Зорянівонька не шубу, а гроші хотіла повернути. Сама шуба їй, здається, сподобалась своєю оригінальністю. А от відношення продавців до покупців, хоч і спецефічне, але не думаю що комусь сподобається хамство.

12. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Тоді Вашій мамі повезли. Чоловік теж купував в Мобіманії. І там попався дуже наглий менеджер, який власне не посилався на нововведення в законі, а з іншої причини не хотів міняти.
    Тому чоловік подзвонив знайомій, яка колись працювала у відділі прав споживачів, вона власне і розказала про поправки. І вже у самому відділі підтвердили це. Тому скаржитися беззмістовно. Хіба ще не всі продавці ознайомлені з законом. Що мені дивно, бо то явно у їх інтересах, але з практики так є. Тому тепер при покупці товару не має чого розраховувати на повернення протягом 14 днів.

13. Зорянівонька

Дівчата, я робити нічого не буду, бо воно того не вартує. Найкраще що я можу зробити - попередити інших людей. Мені коліжанка навіть запропонувала організувати статтю в газету. Але я подумала, що то буде зайва реклама, бо люди не вчаться на чужих помилках. Розбиратися і доказувати теж не буду, бо не бачу законних шляхів. А тратити нерви і час на це не маю бажання.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А нащо вони виставили фото проданої шуби? З розрахунком, що хтось прийде, а вони: "Ой, а вона вже продана... Але є така, і така, і ще така! І вам дуже гарно!" :)
    Чи як?

15. shparynka

вже швиденько прибрали те фото.
    я б після такого відгуку десятому заказала йти до них. Все-таки 2500 то трохи є грошей.

16. Isa

Isa Well-Known Member

По закону,в будь-якому магазині має бути касовий апарат,навіть в секонд-хенді,дівчата,хіба не так?може якось тим іх полякати можна було б...

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

@Зорянівонька не переймайся, якщо ти спочатку була готова дати 2500 за ту шубу значить вона тобі таки сподобалась, а за ці гроші на базарі хіба куртку купиш(таку середню)
    Посиденьки-це величезна банда на пів Львова і повір антиреклама тут то страшне. Стільки клієнтів втратили одним махом:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та було б дивно, якби цього не зробили :)
    Але справді не розумію логіки дій.

19. shparynka

а нема. Навіть якщо не брати до уваги катавасію з цінами, Зорянівонька мала право здати ту злощасну шубу, а їй повинні були повернути гроші. Тоді писали б чесно, що то секонд, бо в наших секондах речі назад не приймають. Але касові апарати в них стоять. А так якась галіма кантора з шубами 20-ї давнини під гарною вивіскою і хамським відношенням.
    так їм і треба.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Інформативно Інформативно x 7
    • Подобається Подобається x 4