Хоч я люблю мережу АТБ за відносно нормальні та асортимент, але занесу її сьогодні теж в цей список. Бо надто часто обманюють клієнтів. Це стосується їхніх так званих акцій. Часом вони правдиві. А часом ні. От сьогодні ціна на один товар була акційна, а я заплатила на кілька грн більше і аж вдома побачила, бо не мала часу чек розглядати. І це вже не вперше таке. Тому будьте уважні в цій мережі магазинів, вони люблять обманювати на акціях!!!
Так, але вони самі собі псують цим репутацію. Я стараюсь звіряти цінники з цінами у чеку, але іноді спішиш чи просто не помітиш і таке виходить.
Ага. Атб.. годувати тих, хто потім обстрілює НАШИХ хлопців ?! Власники -сєпари-євреї, які зареєстровані в Дніпрі? Це ма1же як Новінський з своїм ВЕРЕСОМ
Прочитала цей допис про передачу персональних даних і вирішила таки написати, щоб застерегти інших. Для мене в чорному-пречорному списку знаходиться компанія "Воля". В мене від них кабельне (було). Отже, історія така, що договір з цією конторою підписаний ще в 2008 чи 2009 році. Час від часу вони піднімали оплату, я платила, потім ми перестали дивитися телевізор і я забувала робити проплати кожного місяця (тут безумовно моя вина). Ну і відповідно там за 2-3 місяці назбирувався борг до 300 грн, я платила далі одним платежем і все було ок. Поки одного дня не прийшов лист від невідомої конторки, що я їм винна 300 грн. Без печаток, без підпису, не рекомендований. Я не в курсі тих всіх речей, боргу перед Волею нема, кабельне працює. Аж тепер через рік вирішила поїхати таки розірвати договір, бо вже з весни телевізор навіть до кабеля не підключений. В фісі виявляється, що мій договір розірваний більше року тому, персональні дані передані в колекторську фірму, всі проплати за рік "висять" собі на моєму рахунку в Волі, а телебачення в мене працює "бо в нас немає технічної можливості його вам відключити, тому ми працюємо собі в збиток" словом, починаю з'ясовувати, на якій підставі передали мої дагі і чому мене не попередили. В договорі, на якому стоїть мій підпис, нема такого пункту. Але є пункт "зобов'язуюся слідкувати на змінами умов договору на сайті компанії". Назва сайту компанії, до слова, за тих 10 років змінилася. З великими зусиллями працівник знайшов в інтернеті пункт, за яким вони мають право передати мої персональні дані третім особам, але при тому "зобов'язуються захищати персональну інформацію про клієнта" Словом, зійшлися на тому, що мені мали дзвонити або писати. Ну ок, кажу, що мені робити з тим "боргом" в вашій шарашкіній конторі? Він не знає. Прийшла додому, начиталася в неті відгуків, що бабусям за 60 гривень боргу погрожували розправою від тих волівських "партнерів". Спитала юриста: офіційних листів не надходило, боргу перед Волею нема - забити і в разі чого писати заяву в поліцію. Люди в неті пишуть, що ті фріки зникають при першій згадці про юриста. Також пишуть, що при оплаті на їхні рахунки далі дзвонили і вимагали оплатити відсотки, гроші не зараховували, погрожували. Словом, будьте обережні і краще не майте справ з Волею. До слова, я таки роззява і часто забуваю вчаснл робити проплати. В мене інтернет від Vega - відключають моментально о 9 годині ранку, навіть, якщо на балансі -0.05 коп. Плачу карткою - через 2-3 хвилин інтернет знову працює. І ніяких проблем з бандитськими "фірмами". Я була в шоці, що велика компанія може застосовувати такі методи.
Занесу я онлайн магазин мейк ап у цей список сьогодні.Ну чому інші магазини вміють вчасно доставляти замовлення, а вони ні??? То не мої проблеми, що в них багато замовлень. Значить щоб не було таких нюансів треба на час знижок добирати додаткових кур'єрів або реально вказувати час доставки. Коротше кажучи, ненадійний цей онлайн магазин щодо доставки!
@Apelsynka, так, щось з цим в них бувають проблеми, але в плані цінової політики вони здається найкращі.
ну вони такі доволі оригінальні в плані доставки - ми можемо вам доставити вам продукцію тільки в межах 9-9.30 в той день. і всьо, стріляйся, проси сусідку, відпрошуйся, відміняй консультації, бо інакше ніяк в них не виходить, і так по кожній локації, яку я називала
по моїх локаціях було і в обід.. але спокійно переносилось на інший день.. бувало що пару днів підряд я не могла, то переносилось далі або мінялась локація
Не завжди, часом в них ціни вищі, то треба порівнювати. Але чому несвоєчасна доставка має бути проблемою покупців? От розетка все доставила вчасно, а мейк ап з тим обманює. Як не хочуть набирати зайвих працівників, то хай вказують реальні терміни доставки.Самі собі псують репутацію. --- дописи об"єднано, Nov 27, 2018 --- А кур'єр до речі навіть не відповідає на дзвінки, просто збиває. Це ненормальна поведінка, я так вважаю. Коротше, це свиньство, інакше не скажу.
ну от в мене лиш раз був такий вредніший курєр, теж жайворонок)) одного разу дійсно пару днів не могла забрати, то він (вже мова про іншого курєра) казав, що ой, я би вже мав відправити назад, ну але йду на зустріч)
Таки передзвонили що сьогодні будуть, але доставка до 18 00, то я вже думала, що не буде. А мені капець як треба дещо з тої посилки, тому і розізлилась. Так що поки переношу мейк ап в нейтральний список, але доставка то поки ще їхнє слабке місце.
Кур'єр часом не високий сивий чоловік? Кілька місяців тому робила замовлення, в день доставки чемно сиділа вдома, але мусила вибігти в аптеку, тим більше, що попереднього дзвінка від кур'єра не було. Стою в черзі, і тут дзвонить телефон: "Я вже під будинком, виходьте і забирайте свою коробку!" Пояснила, що я не вдома, буду через 10 хв. А мені у відповідь тирада: "Ви що собі придумали?! Чого граєте зі мною у "кішки-мишки"?! Якщо хотіли отримати замовлення, то треба було чекати мене на місці, а не десь шлятися! Все, замовлення я скасовую і відправляю його назад!" Оте "кішки-мишки" і "десь шлятися" мене так збісило, що на сайті написала скаргу на цього кур'єра. З мейк-апу передзвонили в той же день, страшенно вибачалися. Замовлення я отримала наступного дня від цього ж кур'єра, причому він мовчки тицьнув мені коробку і вихопив з рук гроші. Наступні замовлення також доставлялися ним без жодного слова. Певно, образився на мене...
В мене такого ніколи не було. І дзвонили, питали чи є на вказаному місці. І одного разу чекали +/- 20 хв. А от на рахунок цін, то згідна, треба моніторити, бо не завжди дешевше.
Курєри ще можуть бути аутсорсингові, так було в мене з магазином ilovemommy. Замовила доставку в офіс до обіду, курєр перед обідом передзвонив, сказав що буде через пару годин. Домовитись десь зустрітись не вдалось, дуже зайнятий виявився) ну я пішла додому, попросила офіс-менеджера прийняти. В кінці дня приїжджає той дядько, на вулиці дощ, він на ровері, запросили всередину, щоб переглянути замовлення. Дядько почав голосно на весь офіс вирішувати свої справи, нарешті закінчив, офіс-менеджер дає йому гроші і попросила чек, щоб поміняти/повернути товар, якщо щось не підійде. Тут курєр як розкричався, що ніяких чеків він не видає, нічого не знає. Поки дівчина дзвонила в магазин зясувати ситуацію, дядько схопив пакунок і вибіг. В магазині пояснили, що курєрські послуги надає стороння фірма, вибачились і сказали, що більше з тим курєром працювати не будуть, але хто зна, як там дальше. Бо на наступний день курєрові не виходило доставити в зручний для мене час, відмінила доставку, сама поїхала забирати з магазину. Але сам магазин однозначно не в чорному списку) тільки такі курєри
Ну мені колись лиш один кур'єр сильно бурчав, що ліфт поламаний і взагалі то вони не піднімаються і чому це я йому не сказала. А я реально не знала, бо він десь перед його візитом поламався ю, я була вдома і звісно не могла цього знати. Але той тон і претензії. Тепер до нас приходить ввічливіший кур'єр, але і цей, і попередній завжли дзвонили за годину чи пів години, щоб попередити. А той телефон по якому я не могла додзвонитися, то виявилося був загальний номер телефону кур'єрської служби, бо сам кур'єр дзвонив з іншого номера і завжди саме з цього, а я думала, що то інший має бути.
ну в мене часом було що якась аптечна косметика не найдешевша. на кідстафі буває у посередників краща ціна а от по магазинах то вже багато разів переконалася що на мейкапі дешевше. недавно прифігіла з Ватсонсу, де маска для волосся (мас маркет) була на 50 грн дорожча, як на мейкапі це останнім часом, раніше на мейкапі мені все було дорожче
Та я тішуся жайворонком, але якщо протягом 3 днів він може віддавати тільки в межах 9 ранку, то це норм?