Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

1. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

В мене картка в айпаді стоїть, туди нічого не приходить... Та й гроші почали зникати ще в червні.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

перевірте свій тарифний план - яка абонплата\тарифікація і бла-бла. Вони люблять часто змінювати тарифи.
    Мене зараз в Київстарі бісить, що вони пишуть скільки кілобайт Ви використали за день, та навіщо воно мені треба - пишіть скільки залишилось! Про тарифні плани взагалі мовчу :sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Заношу в чорний список відділ кулінарії у супермаркеті "Арсен" біля Галицького ринку:girl_mad:. Зрідка там купувала дещо, то все наче норм було. Але на днях купили там салат Олівє з курятиною. Взагалі такі салати готові рідко беру, але тоді щось купили. Дитина попросила трошки попробувати. Дали їй, і тут вона прибіга і каже, що "ніколи там нічого не бери, диви що там було, я чуть не з"їла", і показує - а там кусок металевої нитки-дроту, як від шкрябачок для посуду:girl_impossible:. Воно тоненьке, металеве як волосина. На щастя дитина відчула і виплюнула. А якби проковтнула:girl_devil:? То ж мале, гостре. Коротше, я той салат з дротом віддала, вони сказали що "на кухні зроблять прочухана дівчатам-поварам" і гроші за нього мають повернути. Добре що все обійшлось. Але більше я там готових страв купувати не планую, і нікому не раджу. Навіть подумати страшно що хтось міг отаке з"їсти, пошкодити собі стравохід чи ще гірше, і ще й дитині попало:girl_cray:. Переконуюсь що жодні готові страви з наших супермаркетів не мають гарантії якості. Колись давно в Темпі щось купили,то воно скисше було, коротше навіть не знаю як і з чог в тих "кулінаріях" то все готубть. Такі речі краще самим готувати, знаєш в яких умовах і з яких продуктів, ну і ясно що дітям таких салатів "майонезних" ми не даємо, то виключення було і отаке. Тому заношу їх в чорний список і не раджу взагалі купувати щось таке в супермаркетах, і тим більше давати такі речі дітям.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. terezka

terezka котяка-вишивака

гм, насправді з продуктів, у яких підходить термін придатності і обрізків які утворюються з ковбас, сирів, коли їх перепаковують

5. marianast

marianast Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  6. Brigitta

Brigitta Well-Known Member

Заношу в чорний список сумнозвісне ательє "Ксеня" на Зеленій. Вже колись зарікалася ніколи не ходити туди, але пошук в інтернеті видав, що з трикотажем працюють лише там. :sad: Отже, необхідно було вкоротити трикотажну кофтинку. 25 серпня я занесла її в "Ксеню", кравчиня глянула, і винесла вердикт: "Тут роботи хвилин на 20. З вас 40 грн, буде готове у вівторочок." Я ще здивувалася: роботи на 20 хв, а забрати через 5 днів? Попросила квитанцію, а мене запевнили, що у них таке не прийнято. Аж коли вже дуже наполягла, то кравчиня підняла з підлоги якийсь папірець, і написала на ньому моє прізвище. Все. У "вівторочок" прийшла забирати кофтинку - а кравчині нема, пішла на лікарняний. Добре, прийшла ще через тиждень - кравчиня вже одужала, але сьогодні не прийшла. Коротше, майже щодня я ходила в те ательє, як на роботу, але тієї пані так і не застала. А сьогодні у мене скінчилося терпіння. Приходжу - кравчині немає. Питаю у її колег, де вона, а мені у відповідь: "Ну... вона знову була на лікарняному, але вже вийшла, але в понеділок вона не працювала, бо то тяжкий день, а у вівторок їй було щось зле, а вчора було свято... А сьогодні зранку була, але десь пішла, то може до вечора прийде..." Попросила знайти мою кофтинку - відмовилися, бо "то ж її!" Ризикнула, сама почала шукати, і знайшла свою річ на підлозі під купою якихось шмат. Але найголовніше - замість обіцяних 20 хв пройшов майже місяць часу, а кофтинку мені так і не вкоротили! Вирішила забрати її так, лишилося тільки повернути заплачені 40 грн. Кравчині так і нема, її співробітниці, дізнавшись, чого я ще чекаю, спочатку просто насміхались, потім почали відверто хамити. Попросила покликати завідувачку - мене запевнили, що "в нас кожна сама собі завідувачка!" Через 40 хв очікування одна з них нарешті подзвонила до "моєї" кравчині. Ще через 40 хв вона з'явилася в ательє з двома торбами продуктів, вислухала мої претензії, і сказала: "А що таке? Я після лікарняного, грошей в мене нема, приходь завтра". Таке мене не влаштувало. Нова відмазка: "Ти що, не бачиш, я з базару, нема грошей!" Врешті-решт, вона заявила, що вперше мене бачить, і 40 грн не поверне. Не буду описувати всі подробиці сварки, результат такий: гроші мені віддали після страшного скандалу, в ході якого мені дууууже стріпали нерви, і навіть намагалися силою виштовхати на вулицю. Тепер мене цікавить таке питання: чи існують якісь інстанції, куди можна було б написати скаргу на це ательє? Бо направду, за майже 2 години, які я там сьогодні провела, жодна кравчиня не працювала! Хтось їв прямо на одязі, хтось пліткував, але ніхто навіть не взяв голку в руки! Крім того, в приміщенні страшна антисанітарія. Ну і дуже дивує відсутність хоч якихось квитанцій, які б засвідчували факт звернення до них за послугами.

Останнє редагування: 22 Вересень 2016
    • Інформативно Інформативно x 20
  7. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

А що за кравчиня. Я там мала інцидент з п.Катериною. правда підшила костюмні брюки, але то з затримкою, з тим що я дзвонила до неї декілька разів, і прийшла сиділа чекала з чоловіком. Чоловік у мене не дуже терплячий, він був в ярості. Наступного дня розписка, а вона х... страждає. Попросила 10 хвилин, поп'є чаю і буде готово. В результаті сиділи за шторкою пили 50 грам, від неї був запах. І через 20 хв мій чоловік почав робити розгони там. Взялася до роботи. Ще чекали поки підшиє. І це все з таким виглядом робилося, типу вона пішла нам на поступки. Хоч то мало вже бути готове 2 дні назад.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Brigitta

Brigitta Well-Known Member

Не знаю, навіть не питала, як її звати. Стіл другий зліва. Але там жодна з них не займалася ділом, принаймні протягом того часу, що я чекала.

9. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

@Brigitta @Oleksandrochka дивуюся, що туди взагалі ще хтось звертається.
    Мала аналогічну ситуацію кілька років тому, з того часу всім активно антирекламую ту шарашкіну контору.
    В ательє "Ксеня" не цінують клієнта і виконують свою роботу, як з-під палки.
    А забрати звідтіля свою річ, навіть не відремонтовану - то є справжній квест.

10. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Можливо ті з вас, хто є в ФБ або ВК, зустрічали рекламу такої собі Студії акторської майстерності "Мельпомена". Обіцяють навчити сценічних навичок, тої ж таки сценічної майстерності та продовження "акторської кар’єри" у їхньому ж таки молодіжному театрі, оплата 500 грн/міс. На ділі ж, актриса, яка проводила ці, так звані, заняття, лише брала гроші, не надаючи ніяких знань. Хоча ні, обманюю, перших кілька занять діти вчили скоромовки і обговорювали театр і кіно. Далі почалася "підготовка до вистави", зібрали гроші на "декорації", а тепер виявляється, що ніякої вистави бути і не мало, то "було ініціатива студентів". Розумію, що після бою кулаками вже не машуть, але хочу застерегти таких же наївних мам, як і я - не віддавайте своїх дітей у цю, так звану студію, нічого з обіцяного не отримаєте!

• Інформативно Інформативно x 4
  11. SovaBa

SovaBa noctua

Таксі Копійка\Таксі 1
    При замовленні за 2(!!!) години, говорять, що "чи буде машина- повідомимо за 20 хвилин до відправки!
    Нафіг таке таксі? Як ЦЕ взагалі можна такі назвати))))?

Таксі Браво
    бурчать, хамлять і кидають трубку оператори.

ЗІ: в час пік- нереально таксі тепер замовити ЖОДНЕ. Раніше не було такого, не розумію, чому так, але- якщо я замовляю таксі, значить воно мені треба, хай 20, 30, 40 хвилин чекати, але на те воно й таксі, що мають прийняти замовлення і прислати машину!
    Натомість говорять чекати 5-20 хв і повідомляють смскою- вибачте, машини у вашому районі не знайдено :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

2 тижні тому мені не вдалось замовити, довелось, щоб чоловік машиною завіз. А тих годин пік тепер - скільки хоч: ранок - пік, обідня пора - пік, вечір - пік, погана погода - теж..

13. SovaBa

SovaBa noctua

ні, ну ок, але толку з того таксі, якщо вони подадуть машину, яка буде в районі)))? То легше стояти і ловити, більше шансів)))) Я просто тої політики не розумію. Та назвіть більшу ціну, якщо машина з іншого району доїжджЄюча, час вкажіть, на коли чекати приблизно, та ж можна якось нормально намагатися задовільнити клієнта... Але- кому то треба:girl_emo:

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

15. MisPolly

MisPolly Active Member

Дівчата,підкажіть, як дізнатися в Укрпошті де твоя посилка? В кінці серпня замовила на Амозоні дещо - крем для зубних протезів. Оплатила відразу кредиткою і досі нічого не отримала. Перший раз таким чином замовляю і не знаю як діяти. Ходила сьогодні на пошту, кажуть, якщо лист не рекомендований відслідкувати неможливо. Сказали на пошті, що може і пів року їхати.

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

З таксі десь від літа плачевна ситуація. Офіційно підняти тариф їм не дозволяють, тому вони вважають, що "за такі гроші" можуть вибирати собі, їхати їм на виклик чи стояти і чекати чогось дорожчого. Реально ніяких впорядкованих служб виклику в нас немає, тому що один водій може собі бути на зв'язку з кількома операторами, виходити на роботу, коли йому зручно і їхати додому теж. Нічого йому за це не буде. А ті, що їздять сяк-так, то їздять на розбитих тарадайках і їм треба по карті показувати маршрут, якщо то не центральна вулиця. З останнього, то таксист не знав, де вулиця Братів Рогатинців. Не приїхати, запізнитися на 20-30 хвилин, написати смс з відмовою через пів години - все це в порядку речей.
    Я з дітьми часто користуюся таксі, останнім часом це стало досить нервово.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  17. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

18. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

якщо маєте трек посилки то можна відслідкувати на сайті Укрпошти, а що на сайті Амазон вказано про терміни доставки?

19. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Мені тоді "заспівали" від гот.Львів на Сихів 120 грн, але дєвочк-жлобік :girl_crazy:

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

а нам тоді від Податкової до Скрині - 100 грн.
    Ну і на рахунок кількості машин, я б не сказала що їх поменшало. Їх більше стоїть в корках. От ранком іду на роботу по Сахарова, то кожна третя машина зі "шашечками".