Відповідь: Чорний гумор На чемпіонаті світу з плавання електрик Петро замкнув трійку фіналістів. *** Первые дорожные указатели возникли из кольев вколоченных в грудь тех, кого похоронили на перекрестках.
Відповідь: Чорний гумор Маленький хлопчик по даху скакав, Маленький хлопчик із даху упав. Гарні виходили в хлопчика сальта, Довго зшкрібали його із асфальта!
Відповідь: Чорний гумор - А чим ви займаєтеся? - Кошенят розвожу! - Та? І як же? - Двоє кошенят на відро води! *** - Швидка?! - Так... - Тут каток на людину наїхав... - Давайте адресу. - Червоноармійська 13,15,17,19,21
Відповідь: Чорний гумор Врач - пациенту: - Всё ампутировать мы, к сожалению, не можем - кое-что придётся и лечить...
Відповідь: Чорний гумор Тіло Віктора Кашшаї було знайдено у Таращанському лісі. На тілі - чимало синців у вигляді відбитків футбольних бутс. Шия обмотана обривком сітки від воріт, зуби вибиті арматурою, в роті кляп із сувенірної шапки, в *опі дудка. Яке жахливе самогубство!
Відповідь: Чорний гумор Я завжди сплю як убитий. Мене навіть пару разів обводили крейдою. *** Якщо вам пеpебігла доpогy чорна кішка, потім чорна мишка, а за нею чорна Жyчка, потім чорна внyчка, то дід викопав не pіпкy, а високовольтний кабель.
Відповідь: Чорний гумор Твоя мама пила під час вагітності? Ти виріс дебілом? Не переживай, ти ще можеш влаштуватися писати сценарії до серіалів на каналі "Інтер". *** Давай поворожу тобі. Дай руку... У-у-у, так ти українець... Нумо дай другу... О-о-о, так ти чорнобилець... Нумо дай третю...
Відповідь: Чорний гумор Занадто гаряча вода у дитячій ванночці дозволяє дітям заговорити на півроку раніше.
Відповідь: Чорний гумор Ходжу над річкою з довгою тичкою. Колю я очі жабам. Жаби злякалися В річку сховалися Ось і зостався я сам..
Відповідь: Чорний гумор - Що таке півлітри на трьох по-африканськи? - Це коли двоє п"ють, а третім закусують...
Відповідь: Чорний гумор В грузинских школах одноклассники дёргают девочек за усы. Работники лакокрасочного завода возвращаются домой через сказочный лес. На компьютере священника Анатолия есть функция «Спасти и сохранить как…»
Відповідь: Чорний гумор Щоб хоч якось відволікти учнів від того, що трапилось, трудовик почав жонглювати пальцями.
Відповідь: Чорний гумор Дружина при смерті. - Любий, я маю тобі зізнатися: я зраджувала тобі з твоїм братом, найкращим другом, і ще – з садівником. - Я знаю, кохана. За це тебе й отруїв.
Відповідь: Чорний гумор - Где скачать руководство по расчленению трупов? - Тебе заняться что ли нечем? - Как раз-таки есть, но надо найти руководство.
Відповідь: Чорний гумор Заходить хлопець у двір. А там дівчинка бігає повністю лиса і з бантиком на голові. Питається: - Дівчинко, а як твій бантик тримається? - Як прибили, так і тримається!
Відповідь: Чорний гумор Світлофор. Стоїть Камаз,збоку дідок на возі з коником, і мотоцикліст. Спалахує жовтий. Камаз газнув, кінь від переляку відкусив мотоциклісту вухо. Начебто нещасний випадок, але хто винен ?.. Мотоцикліст, в шоломі їздити треба.