ЧОМУ??? Питання один до одного

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

Питання до Юстина, карапуз, imel, Уляночка, kati, odree, Грильяжка, Ніколь, Bogdanka, хельга - чи можете Ви про своє життя сказати словами з фільму "27 весіль":

- Це те, на що ти розраховувала:girl_in_dreams:?
    - Ні, більше:girl_claping:!

• Подобається Подобається x 13
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

З впевненістю можу сказати, що отримую від життя більше, ніж сподівалась у своїх дитячо-юнацьких мріях: я маю чудового чоловіка, який є моєю кам"яною стіною, з ним мені добре, особливо у побуті..ЖАТРУЮ... але, будучи дитиною, ніколи не бачила, що мій тато прибирає, складає, миє вікна, ходить за продуктами..а це дуже важливо, коли росте маленька дитина, яка потребує догляду і уваги...

може, не скромно, але ніколи не думала, що матиму такого красунчика-синочка, таку мамину пестьожку..він перевернув моє життя: я постійно хотіла вчитися, працювати в університеті, захиститися і викладати...а тепер я хочу просто бути мамою..світ крутись дійсно навколо сина..і нічого тут не поробиш....

не сподівалася я від долі і на таку кількість добрих і вірних подруг..причому різних, які зі мною і в чорні полоси (на жаль, їх ой не мало було в моєму житті), і в білосніжні (їх ще більше)...

ми не жили багато ніколи з батьками...тому я ціную те, що маю (це про матеріальну сторону свого життя)..тому тішуся маленькій, але своїй квартирі, недорогій, але купленій за наші гроші машинці..і про це нагадую постійно своїм юним ще подругам-максималісткам, які хочуть все і одразу...

одним словом..життя прекрасне!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 62
  3. дашулька

дашулька Well-Known Member

І у мене питання до Грильяжки:
    чи часто Вас впізнають на вулиці? і чи були кумедні випадки,які Вам найбільше запам*ятались?
    :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я ніколи нічого не планувала просто намагалася досягати своєї мети і ставитись до людей так як би хотіла щоб ставились до мене. В результаті це поверталося до мене у сто разів більше того на що я розраховувала.Люблю справедливість і чесність за тими принципами живу і це повірте винагороджується.

На вулиці впізнають не часто. Частіше у ресторанах, на концертах і в магазинах і за іронією долі саме тоді коли я того не чекаю. На базарі впізнають продавці і не торгуються зі мною, бо кажуть що мені гріх за пучок цибулі торгуватися. кумедні випадки в моїй роботі трапляються чи не щодень і їх дуже багато кілька сторінок списати можна. Якщо коротко інколи можу забути і зранку замість доброго -ранку сказати -добрий вечір. На перший погляд не смішно-але під час ефіру всім крім мене дуже смішно. Або дуже всім смішно коли у ведучої раптом починається гикавка і вона ковтає як риба повітря щоб не було чути по звуку.

• Подобається Подобається x 36
  5. odree

odree Well-Known Member

не можу сказати що більше чи менше. ніколи не уявляла свого майбутнього і не розраховувала на щось. дякую Богу за те що маю :)

• Подобається Подобається x 36
  6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

можу один в один відповісти:
    і додати, що насправді я завжди вірю в приказку:
    людина керує, а Бог планує.

У мене питання до Грильяжки: Іванка, хтось фінансує програму? вона слабенька доволі, в плані маркетингу, ну в принципі як і сам канал, хоча я розумію багато деталей чому так, але все ж таки хоч трохи якогось стороннього фінансування у вас є? (оффт - ти дуже гарно ведеш;))

• Подобається Подобається x 17
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Написала в приват Богданці
    Питання до Кольорової-коли ти прийдеш на роботу, без тебе завал?

• Подобається Подобається x 8
  8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я точно можу сказати ці слова. Про що мріяла - не дуже пам"ятаю, бо те, що маю зараз затьмарює всі мрії. Чесно кажучи, не думала, що в мене буде такий люблячий чоловік. Було інакше враження про чоловіків після прочитання глянцевих журналів, які я більше не читаю після одруження - брешуть.

• Подобається Подобається x 26
  9. La esposa

La esposa Moderator

А я маю питання до Гелени - чи то не в Вас часом декілька років тому синочок притиснув собі пальці дверима від машини??? Якщо так, то решту допишу в приват :)

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Питання до пана Левандівки:
    який начальний заклад закінчували (і факультет :)) і ким зараз працюєте?

• Подобається Подобається x 10
  11. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Скоро буду ;) вдома так файно :girl_cool:

• Подобається Подобається x 7
  12. natka75

natka75 Well-Known Member

то точно, але там бідна Грильяжечка наша загнеться саменька, і на форумівку не прийде, треба виручати))))

• Подобається Подобається x 7
  13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

питання до хельги: не було гостей у тебе, як обіцялось, бо так склалось...то коли ти до нас? коли до Львова? і ще якщо не секрет, то що ти закінчила? працювала до народження Данилка?

питання до Левандівки: що Вас найбільше дратує на ДП?

питання до Лілі: ким ти працюєш? Тобі робота не подобається, тому що скучна, чи тому що робота нецікава? чи просто організація погано, а робота норма?

питання до одрі: яке твоє найулюбленіше заняття? ти хош вернуться до медичної практики?

• Подобається Подобається x 9
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

Дивно, що питаєте. Ніколи не претендував на академічність.

Ще зі школи сповідую батярство. Вчився у трьох (№№34,11,67), хоч і не переїжджав: математика - 5, поведінка - 2.

Є бородатий анекдот про естонця.
    Побачив дохлу ворону, кинув на воза: пригодицця.
    Через рік їхав у тому ж місці, викинув назад: не пригодилася.

ТАК і у мене (МВМІ, металургія, технологія зварювання) - не пригодилося, "викинув" вчасно, витратив той час на отримання неформальної освіти.
    Код:
    «Микро́ша» — 8-разрядный микрокомпьютер, клон «Радио-86РК», частично совместимый с оригиналом. Серийно выпускался с 1987 года на Лианозовском электромеханическом заводе. Один из первых советских персональных компьютеров бытового назначения.
    То "Мікрошу" купив (не для Тетрісу) у 1988 р.
    Останній запис у Трудовій Книзі з державного сектору датований 1992 (?) роком.

Ким працюю?
    - У мене немає на це часу. (с)
    Керівник ГО. "Доглядаю за дитиною-інвалідом".
    Живу на ту "пенсію" і фото.
    Наспівуючи:
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/10/16/1268267.mp3[/MP3]

Паталогічна неуважність деяких форумлянок.
    (про Барахолку мовчу)

Останнє редагування: 16 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 24
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Працюю в спамерській фірмі. :xaxa: А якщо серйозніше, то займаємося онлайновою рекламою, різних видів. Наша фірма є першою на канадському ринку, конкуруємо з гамериканськими, поволі плануємо захоплювати більше європейський ринок. Зараз в основному працюємо з рекламами, що йдуть на простори Штатів, Канади, Австралії та Об*єднаного Королівства.
    Як би то дивно не звучало, але хоч освіта в мене філологічна, тут я займаюся цілковито технічними справами: працюю з html кодом (на простому рівні, правда, і то ціле щастя, бо сайти створювати не мріяла ніколи), налаштовую технічну сторону реклами, аби все працювало, правильно ловило кліки тощо. Прослідковую статистику, виправляю дані, якщо треба, перевіряю, чи не було махлювання, шахрайства, чи трафік "чистий" чи ні...

Організація роботи в нас погана, а сама робота непогана й цікава. Тільки би її давали побільше. Або то я працюю зашвидко. Кожен проєкт дуже швидко роблю, а потім сиджу півдня без діла.
    Он бос обіцяв дати ще одне цікаве заняття, то з нетерпінням чекаю, коли нарешті то реалізує, бо вони через те, що заробляють страшні гроші (всюди криза, а в цьому бізнесі прибутки тільки ростуть чомусь), не дуже дбають про те, задоволені люди чи ні, ані чи досить мають роботи. Відповідно й виконання обіцянок у них триває місяцями. А люди в той час сидять напівзавантажені або й зовсім без діла. Мою сусідку нещодавно підловили, що фільми онлайн дивилася. :xaxa: А хлопці з іншої відділу в компутерні забавки іноді бавляться. Часом буває так, що купа роботи й не передихнути. Ото класно! І день біжить швидше і чуєшся більше потрібним.

• Подобається Подобається x 27
  16. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Питання до всіх - уявляєте собі Дівочі посиденьки без левандівки? )))))

• Подобається Подобається x 16
  17. La esposa

La esposa Moderator

:girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: ні... :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

Він вже як привид у замку - всі його бояться, він зразу всюди, і водночас його нема :) :girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 14
  18. Ольга

Ольга Well-Known Member

А давайте зробимо пану Л. приємність :) щось купимо, аби не питався чому ми ще не тут ?

• Подобається Подобається x 16
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто сказав? (с)

Дякую. Але на відсутність купівель не скаржуся (афішувати не пасує).
    "Питати" буду. доки не придумаю інший підпис.

• Подобається Подобається x 4
  20. SovaBa

SovaBa noctua

Питання до Ольги: маєте особисту зацікавленість;)?Ги... (може ви вже там?):xaxa:

• Подобається Подобається x 1