ЧОМУ??? Питання один до одного

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

2. Rona

Rona Мама-йожик

чоловік підтримує від самого початку з усіх боків :) пілон стоїть в хаті
    син сприймає то як частину моїх тренувань, сам щось там собі пробує (типу залізти на самий верх, відпустити руки і т.д.), бачив мій виступ, вітав і хвалив :)
    почалось з того, що я зрозуміла, що мушу кудись прикласти ту силу (3 роки фітнесу, а я просто так не займаюсь, то систематично і викладаюсь на повну), натрапила на pole dance і загорілись очі :) знимка однієї танцюристки на пілоні була в моїй "Карті щастя", але наважилась аж через рік
    витривалість зросла (люблю ходити горами, тепер то для мене заввиграшки), тіло змінюється, та й я разом з ним :)

в темі "Фізкультурні маньяки" я розповідала про різні види pole dance, розумію, що в нашому суспільстві пілон асоціюється дуже однозначно, лише зі стриптизом :) головне, що мої рідні мене вірно розуміють і підтримують (чоловік, син, батьки, друзі), кожен сам собі трактує нащо воно мені, а я не проміняю це відчуття польоту, сили і грації ні на що :)

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну виключно українською ніхто не може за-кордоном спілкуватися :), в сім'ї так, в суспільстві напевно, що ні. Тобто між собою рідною мовою, з людьми їхньою. Ну і думаю, що якщо там наприклад в компанії людей, то на їхній мові, це впринципі зрозуміло.

4. allja

allja Well-Known Member

5. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ligymunka, що сьогодні з Вами?
    Десь знайшли новий хостинг картинок?:girl_wink:

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

7. Margot

Margot Well-Known Member

ага) детальніше, будь ласка)дуже я любопитна:girl_wink:

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Просто сьогодні в багатьох мамсько-дитячих темах форумлянка публікувала картинки. Щось типу того. Може вже видалили, не перевіряла, але реально то напрягає... поновлюється тема, а там флуд.

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:girl_flirt:
    чистої води флуд

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Не стрималась.
    @Farbovana чому 90% (так, "на око") Ваших дописів сховано під офтоп? Лишні тицяння по екрану.

11. ksjy

ksjy Well-Known Member

Питання до всіх, яке я вже давно - давно задавала: як ви вважаєте, Чому у Жилетці суттєво більше дописів, ніж у Вихвалялках? Ми стали менше ділитися радістю?

12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Може форумлянки бояться заздрощів, або типу щоб не наврочили?:pardon: