ЧОМУ??? Питання один до одного

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

до Карапузика: ви виходили з першого декрету на роботу, чи одразу з Мартинчиком взяли другий декрет? і як вам вдома? сумуєте з роботою чи ні?

Останнє редагування: 15 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

Саме так ми і зробили :girl_smile:. І це мені так сподобалось,що думаю,може відразу йти у третій декрет,тим паче ,що спосіб знаєм :girl_haha:.
    Пи.Си.Касю,до мене треба на "ти".:girl_flirt:

Сумно вдома мені не буває ніколи,але і на роботу вже також хочеться.Знаєте,як воно буває, "дайте мені того ,чого нема" :girl_crazy: :girl_smile:.

• Подобається Подобається x 35
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Одрі, а я то думаю, що ти так добре все підказуєш в медицині, десь так і догадувалася....як би я хотіла мати медичну освіту!!!

нескромне питання до модераторів форуму :shy:- це ваше хоббі чи дод.заробіток???

• Подобається Подобається x 7
  4. odree

odree Well-Known Member

гг це волонтерство :girl_haha:

• Подобається Подобається x 21
  5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Для мамочки спеціально, ось тут всі новинки :)

• Подобається Подобається x 22
  6. kitka

kitka Well-Known Member

Нарешті, дочекалася питаннячка :girl_claping:..... А простішого нема?

Наразі не планується поїздка. Але я вже собі так подумала, що зустрілися б ми точно, якби я їхала. І не тільки з тобою хотіла б , а ще є вас там "півплощіРинок":girl_haha:.

• Подобається Подобається x 17
  7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Олю,діточки супер :girl_claping:! Як швидко ростуть форумні дітки :girl_smile:!

• Подобається Подобається x 20
  8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

питання до ALGO--колір волосся справжній чи фарбований??? ну бо дуже пасує тобі руденький колір:)

• Подобається Подобається x 13
  9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Фарбований!то моя давня мрія була перефарбуватись в рудий!!

• Подобається Подобається x 13
  10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ги...тоді слідуюче запитання- який природній колір? і де фото з природнім кольором можна побачити?

• Подобається Подобається x 3
  11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Природній - каштановий.зараз попробую знайти і виставлю в відповідну темку.а як зараз не знайду, то ввечері точно!

Все,знайшла.зараз буде!

• Подобається Подобається x 9
  12. Kasia

Kasia Well-Known Member

питання до Марусі: може я не уважна, але як ви попали в Америку?

• Подобається Подобається x 8
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Безперестанку! І каже, що якщо досі нема "бейбі" у мене в животику, то тоді він туди полізе, бо там жити приємніше. :xaxa:

• Подобається Подобається x 37
  14. Анута

Анута Well-Known Member

якби не взялась перечитувати всі настрочені вами сторінки, то питання б залишилось риторичним :)
    нема кому мене сфоткати. а пузєнь вже трошки гарбузєнь )))))))))))
    може якось фотосесію влаштуємо, але то коли чоловік нарешті розбереться з тими відрядженнями...

• Подобається Подобається x 24
  15. kristina

kristina Well-Known Member

питання до Грильяжки
    ділите ковдру вже більше року, не плануєте поки що ділити її на трьох ? маю на увазі дитинку:connie:

• Подобається Подобається x 12
  16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я маю питання до Грильяжки - хто Вас на ефір мейк-апить, на роботі є гример, стиліст чи самотужки?

• Подобається Подобається x 10
  17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

І в мене є питання до Грильяжки: як давно на ТБ і як попасти на ТБ?

• Подобається Подобається x 9
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Рупляном :girl_haha:

Багато багато років тому коли української держави ще не було але вже була Перестройка був в Америці такий архієписком Василь Лостин, і він вибив в американського уряду квоту на 1000 український сімей греко-католицької віри, які потерпіли від радянської влади. Він зі своєю помічницею в 1988 році приїжджав до Львова і говорив з людьми в Преображенці. Там була моя тета і вона нас всіх загітувала подати документи в посольство на ту квоту. Зимою 1989 року вона зі своїм чоловіком була в Москві (він тоді мав відкриту операцію на серці, і малом не викінчився через догляд наших доблесних лікарів) так ось вона тоді і подала анкети на цілу нашу родину на чолі з бабцею і її трьома доньками з родиною. Через два роки ми всі до єдиного мали з*явитись в Москві на співбесіду, а я тоді мала зламану ногу, але сіли на літак і полетіли слухати свій вирок. В результаті, 6 Січня 1993 року я з бабцею, тетою, вуйком і братом приїхали в Нью Йорк. А через рік до нас приєдналась моя мама з татом і сестра з родиною.

я попросила пачку... то він мене тут стількома закидав - до кольору до вибору

• Подобається Подобається x 33
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Це залежність. :girl_crazy:
    Гроші нам за це не платять. І навіть молоком не компенсують... [​IMG]

• Подобається Подобається x 28
  20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата сорі що не відписувала, в мене вчора форум не відкривався.
    Крістінка плануємо і дуже хочемо не тільки ділити на трьох, але й на чотирьох а потім п"ятьох.
    Олічка Льолічка. зараз до кінця листопада робитимемо мейк самі, бо готується новий формат програми і нові декорації тому будемо працювати з новим стилістом який зараз на сесії в Києві. Програма буде починатися в 7.00 тому в 6.00 зробити собі мейк і зачіску самим буде не просто. Заразх роблю все сама може це і не дуже вдало, але я не люблю телевізійного гриму як такого він дуже яскравий, а попри своєї волі йти не вмію
    Імель Іриночко, на ТВ я з кінця 2-гого курсу, отже майже шостий рочок. Потрапила без будь яких блатів ЧЕСНо. Проходила практику і мене запросили попробуватись.. Свого часу запрошували вести спорт на ТРК ЛЮКС але я з певних причин відмовилась.

• Подобається Подобається x 36