ЧОМУ??? Питання один до одного

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

це означає, що до 22.08.2011 Urtica мала нік Theresa

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Певно, бавиться пан Левандівка. Хоч лінієчки вже з'явилися. Зараз зніму дівчинку - поміняю на хлопчика, як було раніше.

Останнє редагування: 26 Грудень 2011
  3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Питання до Oddly
    що означає Ваш підпис:

пекло і рай - це не місце, це стан душі (c)
    процес пішов 2 дні

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Відома співачка носила інше прізвище: [​IMG]
    А чим версія про Будулая гірша?

Не бавлюся я змінами статі на лінійках. Криво поставлені видаляю регулярно.

Останнє редагування: 31 Грудень 2011
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ви вважаєте, що модераторам нема чим займатися, як міняти лінієчки форумлянам? Може, перепитайте перше, а тоді такі речі пишіть.
    На форумі час від часу бувають глюки, одного разу глюк поміняв лінієчки форумлян, тоді в людей і з'явилися чужі лінієчки. Ніхто їх навмисне не міняє...

Останнє редагування: 31 Грудень 2011
  6. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

У мене питання до Levandivka, Liliah Romanоva і Марусі-мами. Без іронії чи сарказму. :girl_flag_of_truce: The point is, мені дійсно незрозуміле наступне.
    З ваших слів - а в їх правдивості у мене нема підстав сумніватися, навпаки - вони, слова (читай погляди), є певною мірою авторитетні для мене, але "Сократ мне друг, но истина дороже"... Так от, з ваших слів виходить, що нумерологія і іже с німі, астрологія, зокрема, є єрессю, чортівнею etc. І особисто я з цим згідна. А тєпєрь вніманіє - вопрос! Чому ви про це в темі про нумерологію пишете, а в темі про астрологію ("Хто Ви за гороскопом") - ні?

7. Liliyah Romanova

Автор написала, що вона християнка. От і реакція була відповідна. Про це в темі було сказано. Треба й ту тему розбомбити? ;) Тема-забавка про ангелів успішно затихла. :xaxa:

8. Kvitneva

не ставила собі цього за мету :girl_wink:

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Треба ширше пояснити?
    Топ про нумерологію до переїзду у забавки з розділу "Ти +він" на повному серйозі пропагував відверту єресь.
    У Пляц забав і Кімнату Сміху часто зноситься пурга.

Останнє редагування: 6 Січень 2012
  10. Liliyah Romanova

Глянула тему.
    Не відреагувала на неї, бо мене гороскопи не цікавлять. Та й формулювання теми зовсім без претензій. Якби було "гороскопи розкажуть все" або "гороскоп навчить як жити", точно би вписувалася. :xaxa:

Останнє редагування: 6 Січень 2012
  11. Kvitneva

Нууу, дооообре - не буду :girl_smile:, випередили мене. Сама погуглю.

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

не минуло і півроку )) відповідаю: ці два підписи ніяк не пов"язані.
    перший - цитата, яку підхопила десь в дискусії і вона мені імпонує.

другий - легко слідкувати за відліком часу у якихось справах за допомогою лінієчок. от і все.

13. Just me

Just me Member

Запитаннячко маю до AilataN: Ви з "українських" Посиденьок середньостатистично найпізніше йдете в люлю і часто дописуєте вже зранку. Коли Ви спите? Чи Ви так, ні жайворонок, ні сова, а просто зомбі?:xaxa:

14. AilataN

AilataN жива

Саме так, середньостатистична українська "зомбі".
    Та не сплю я , не сплю.

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Маю питання до Vittoriya. (якщо питання не доречне, попросіть модераторів видалити)
    Як я зрозуміла з твоїх дописів, ви з чоловіком переїжджаєте жити в іншу країну. Чому?
    Мені здається, що ви двоє успішних, молодих людей з гарною роботою, з чудовими перспективами (чи може це і є ті перспективи?). Це просто небажання жити в НАШІЙ державі?

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дякую за такі слова :)
    хех, картинка дуже часто гарна, але от що всередині... Ота гарна робота мого чоловіка забирає його в мене в цілому десь на півроку з року. Я таки вважаю, що сім'я має бути разом. Так можна пожити тимчасово, але власне щодо цього:
    то переспектив нема взагалі... Можна мені пробувати йти до нього в оркестр. Здається кльово, вся Європа, супер зали, разом ще й. Але щоденні переїзди до 500-800 км автобусом.. І життя-автобус-готель-зал-автобус-готель-автобус-зал і т.д... Це не для мене.. То важко, може просто збоку то все не так виглядає... А йти чоловікові до мене в оркестр, то ми просто не протянемо так довго... А кидати свою професію тільки через те, що така наша держава... Я не готова до такого...Я почала грати на скрипці у 5 років. Це так видається-легко. Мені колись колишній чоловік сестри двоюрідної сказав. Та що там, взяти скрипку заграти, а от поле скопати-то ж стільки праці... Ну так, але щоденні 4-5ти годинні займання змалечку, повір, спина і руки болять так само, як після городу... Стільки переживань, нервів, стільки праці. Але я люблю свою професію. І я люблю грати в оркестрі. Я люблю і можу то робити добре, хочу робити то добре, то чому я то маю кидати?
    це просто не бажання жити ось так. Я не знаю, як нам там піде. Не все так гарно і безтурботно, як видається. Але мені цікаво спробувати, щоб може за якийсь час далі десь пробувати, але вже краще бути там, бо у нас можна збожеволіти... Для мене вже великим досягненням є те, що ми їдемо туди разом з чоловіком і він тепер буде постійно біля мене. Для когось то дивно, а для мене то ніби щось нове... І я від того щаслива..

• Подобається Подобається x 1
  17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Сорі, за купу питань.
    Чоловік також залишає роботу?
    Ну і якщо не секрет, то в яку країну ви перебираєтесь?

18. Vittoriya

ну так :)
    Rzeczpospolita Polska ;)

19. Just me

Just me Member

Колись раніше Вітторія писала, як її сестра перебрался із чоловіком до Польщі. У мене тоді виникло одне запитання: чому ви із чоловіком досі не там :) (якось посоромилася задати його у цій темі). Професія музиканта настільки чудова, що реалізувати себе можна де заманеться. І як тільки з"явилося перше повідомлення в "проханнях про молитву" щодо важливої справи, я інтуїтивно відчула, про що йдеться і знала, що все у вас вийде:girl_yes: Ніде не буває легко, але це направду щось інше, труднощі бувають, але вони також мають здатність проминати. Головне там на вибори ходіть, це буде твій із чоловіком вклад у наше українське майбутнє :)

20. Vittoriya

дякую дуже за підтримку. Так, багато хто мені давно задавав питання-а чому я досі тут? Але насправді те, що сестра там, то хіба лиш стимул, що хочеться бути ближче, бо впринципі добиватися і пробиватися кудись по любе мусиш сама. В якомусь сенсі нам повезло, бо Польща взагалі дуже якось так розвивається културно, нові концертні зали будуються, цілий час є конкурси в оркестри, тому лиш готуєшся і їдеш пробуєш. :)