ЧОМУ??? Питання один до одного

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

Останнє редагування: 24 Листопад 2009
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

До Уляночки - як там машинка? Їздиш?

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

машинка їздить, я - ні...не можна мені зараз напружуватись і нервуватись..

до Анути, а ви відчували хлопчика чи дівчинку і чи здивувались, коли сказали про другого боя.....а стосовно лінійки-то забавка...

4. Анута

Анута Well-Known Member

та це зрозуміло ;) чоловіка сестра до сих пір не вірить, що хлопчик. Все переконує, що зле подивились і повірить тільки після пологів. Оскільки вона теж рахувала по циклах крові і ще їй сон снився.... )))))))

хотілось дівчинку, але відчуття були дуже мінливі і протиречиві. Розчарування при звістці про хлопчика не було жодного. Здивування - деяке, але не сильне.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В мене зараз саме так, як ви описали:girl_smile:. Житуха - нє соскучішся! Буває весело. Буває страшно. Загалом, страшно весело:girl_crazy:.
    Хоча скоро в мене почнеться життя після 30:shy:.

6. kati

kati Well-Known Member

мені сьогодні 27!!!
    але я десь зупинилась на 22-23....от ніяк не здається мені що вже 27.
    Єдине що можу сказати, з кожним роком приходить така собі "життєва мудрість" чи що...то важко описати....От я маю коліжанок,дещо старших за мене,зараз їм по 32-33. Так от знаємось ми вже 5 років, колись ,коли мені було 22, і обговорювали якусь тему( в основному сімейні питання) то я висловлювалась дуже категорично, для мене було або так або ні, або чорне або біле.Вони мені тоді казали, що от побачим як ти будеш реагувати через років 5-7.Так і є, зараз я абсолютно інакше дивлюсь на деякі ситуаціі....

ой, блін ,понаписувала, але то все мартіні:haha:))))))))))

Останнє редагування: 25 Листопад 2009
  7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Не переживай, там нічого страшного нема. Перевірено на собі! :)
    Після 25 було якось страшніше.

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я свої 18 пам"ятаю, а далі .... не рахувала.
    Перевалило за 30... ну і.... Про 25 не знала і не задумувалась - просто минули собі, а 30 - не хотіла, бо не тьотінька я ... ну не можу я говорити на скільки подорожчала сметана і як я сьогодні наробилася, бо бачте і їсти наварила і хату прибрала, а то поки зробила та все спочатку та тілько про то і говорити.... а я про високе... про мистецво, про кіно, про любов поговорила б .... та таке у голові тільки в безтурботні 18.

• Подобається Подобається x 1
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а мені як перевалило за 30 то відчувала себе старою і ходила лише в величезних светрах і незґрабних споднях. А тепер як стукнула магічна цифра 35, відчуваю себе молодою і оновленою. Купую собі файні джинси, маєчки, светерки, спіднички і вигідні побітки на каблуку. Може то я в дитинство впадаю? :girl_wink:

10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ні Марусю, то так є, неважно скільки тобі років, а на скільки себе почуваєш:girl_wink:. Мені 45 минуло, а я не відчуваю, джинси, маєчки, взуття на каблуках (найнижчий має 10 см) коротка сукенка:girl_in_love::girl_smile:

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну...
    В Гамериці з чуттям взагалі... проблематично. :)
    Нє?

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Нє! ( а все решта напишу в новій гілці)

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

Дякую, що стукнули в ПП. :)

Відповідаю: Маргаритка просто обожнює братика і хоч вона просила його ще з 4 рочків, зараз саме такі стосунки, як я і хотіла.
    Мені подобається, коли в діток або дуже мала різниця. Тоді вони один одного забавляють, спілкуються, або така, як у моїх, щоб вже стосунки майже мати й дитини.
    Звісно, Маргаринчик не з тих людей, що дадуть собі сісти на голову, але я маю можливість інколи бігти кудись сама, не наймаючи няньку і вдома помагає.
    Ревність була, але зовсім трошки та недовго.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

питання до Левандівки-фотографія -професія чи робота чи хоббі? хто ви за освітою?

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Нає, пам'ятаю, ви десь писали, що були кравчинею. То було захоплення, яке переросло в роботу? Своїм домашнім зараз шиєте?

І до Irus'ka: у вас троє діточок невеликою різницею у віці. Ви так планували? Чи буде продовження?:)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вже було в цій темі. ;)

18. olenkastar

а може мені шось інше відповість:)
    шуткую...мене місяць не було,а за місяць усі дописи не перечитаєш,мабуть пропустила...

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

20. olenkastar

дякую Лілю...
    тоді питання до тебе-живучи за кордоном скучаєш за тими чи іншими людьми. чи є такі в тебе,але не з друзів...а з якихось давніх,яких мало бачила чи взагалі кого не любила а от зараз часто згадуєш і хотілося би зконтактуватися?