ЧОМУ??? Питання один до одного

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

Дійсно :)

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Питання до Mazerati: чому поміняли псевдо? :8:

Питання до Irynka: як ваші успіхи? [​IMG]

3. SovaBa

SovaBa noctua

Питання до Лілі: чи бувають у вас із Романом дискусії чи суперечки на релігійну тему? Якщо так, то ви в результаті завжди погоджуєтесь з чоловіком, чи може маєте переконання, які категорично з його баченням не збігаються? І друге: чи належите з Романом до однієї конфесії, і чи одружилися б, якби належали, припустимо, до різної віри?

Останнє редагування: 11 Листопад 2009
  4. La esposa

La esposa Moderator

Дякую :) ще не починала :sad: хворію :sad:

5. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Можливо таке питання тут вже десь і звучало. Та все ж, моє питання до Irynka.
    Для початку: мушу сказати, що я неймовірно вражена Вашим завзяттям та енергією. Ви чудово куховарите, вишиваєте, присутні у більшості тем та проявляєте себе в них як не по літах мудра жінка. Коли Ви все це встигаєте?

А ще, Ви запитували навіщо форумлянам список друзів у профілі. Для мене це люди цікаві за дописами, способом викладу власної позиції чи думки та різносторонніх зацікавлень. Також це ті люди з якими мені б дуже хотілось направду познайомитись. Так от,чи можна запропонувати Вам дружбу?

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповім знову. Бо в нас уже є Nadijka. Щоби уникнути конфузів.
    1. Так, суперечки бувають. Але я би не сказала, що часто. Раніше було частіше, зараз менше. Зараз він багато Сурозького читає, а то - мій кумир, якщо можна так сказати, тому вбираю всі розповіді як губка, а релігійні дискусії маємо з друзями.

2. Ні, я на багато речей маю свою думку. :xaxa: Він колись мені сказав, що під його крилом росте протестантка. :girl_haha: Просто я на деякі речі маю свою думку, а він говорить, як каже Церква. Хоча іноді мені таки вдається вибити з нього його власну думку щодо певних питань. Тут треба враховувати, що коли ми з ним познайомилися, я вже була "підкована". А далі ще більше займалася самостійним розвитком. З його боку я не сприймала наук. Багато наших знайомих брали в нього літературу, аби почитати. Він і мені постійно накидав якісь книжки, але навіть не пригадую, чи я якусь із них коли прочитала. Зате те, що мені самій було цікаво із задоволенням слухала та читала. З часом він змирився, що я специфічна учениця і що якщо мені щось нецікаво, то я й так не запам*ятаю розказаного.

3. Якщо би належали до різної віри - то навряд чи одружилися б. Якби належали до різних конфесій, то швидше за все так. Правда, якби він був православним попом, я би навряд чи на таке пішла. Я не надто сприймаю ті застарілі жидівські звичаї, які там бережуть як зіницю ока. Я люблю православ*я, бо я до нього не належу. Хоча, тут у православних такими штуками менше паряться, тому до "зарубєжної" би ходила (як і зараз ходжу, зрештою). Віру чи конфесію я би ніколи не міняла. :) Ми з ним обоє уніяти. І познайомилися в гайовій церкві після вечірні. Він у тій церкві з маленького прислуговував, а я - тримала фани. Потім ми разом провадили вечірні та іноді Літургії (спів тобто).

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не можу втриматися, аби не відповісти на коментар у моїй кармі:
    :girl_haha: Я його не б*ю, чесно. :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Просто часом притискаю :girl_haha: словесно до стіни (очевидно, теж уявної, не справжньої:girl_haha:). Ну, бо цікаво мені знати не лише думку Церкви.
    Я теж іноді думку Церкви говорю, навіть якщо вона з моєю розбігається, але переконана, що право на свою все одно маю. Очевидно, що це не щодо догм, а якихось моральних питань, як аборт чи смертна кара.

8. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Питання до оdree: Чи не хотіли б Ви взяти участь у кастингу, який оголосив канал "1+1", на ведучого, скоріш за все якоїсь медичної передачі?

9. Галченя

Галченя Well-Known Member

У мене питання до Грильяжки. Давно хотіла їх задати та все "руки не доходили".
    Якось вдалось побачити уривок ранкової передачі, яку ви ведете. Почувши ваш голос, мені здалося що ми з донею частенько любуємось вами (замаскованими під левеня). Так от питання: у вас же ж не даремно адрес "Левеня із міста лева"? Ви ведете ще й вечірню передачу для діток? Мабуть, важко працювати в костюмі левеняти?

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ні повірте я точно не Левеня з "Хатки Левенятка". Там працює у тій масці набагато старша від мене панянка бо робота в такому балахоні аж ніяк не для мене:girl_devil:. Сподіваюсь що без нього я теж непогано виглядаю:girl_spruce_up:

11. Галченя

Галченя Well-Known Member

Значить не даремно я завжди всім кажу що в мене слуху нема зовсім:girl_crazy:
    Ви виглядаєте суперово:girl_claping:

12. odree

odree Well-Known Member

не чула такого. але ні, дякую :) звізди з мене не получиться :)

13. La esposa

La esposa Moderator

Клас, яке файне питання :)

Те, що мене всюди повно - то факт :) чесно кажучи, деколи аж забагато :) Але ніц не поробиш - подобається мені цей форум, от і все... Тим більше, що я дууууже вже давно читаю його. Певно, років зо два. Аж тепер вирішила зареєструватися і надолужую втрачене :) Я така людина - або лежу лежнем, або іскри сипляться, так живу :) Тим більше, в мене вдома така робота - комп"ютер майже завжди увімкнений, а з ним і Опера відкрита, а там і кілька форумів, і уроки якісь дивлюся, новини, фільм якийсь качається, ще один десь там згорнутий грає (музику люблю тільки голосно і тільки в навушниках), і вишиваю поміж то :) Але то до пори й до часу - на носі сесія, захист диплому, а потім діти... ех, діти... :) але для Посиденьок, які мені стали як рідні, завжди знайду час :)

Дякую і Вам за відповідь. Рада буду бачити Вас і всіх, кому я небайдужа, у списку своїх друзів!

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

До Nadijka. В тебе все добре? Аватар знов сумний...

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

нєєє...він не сумний...він замріяний...і я його дуууже люблю...
    взагальному все добре...але вже страшенно хочу руху...так набридло сидіти вдома...

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Питання до Левандівки: У вас часом не ліікарська освіта? чи може маєте щось до лікіарського фаху?
    (на питання наштовхнули ваші дописи У "жахи курячо-свинячого сказу". ВИ ВСЕ ЗНАЄТЕ!!!! що кого і чому болить і хто через що помер. НЄ?)

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Будьмо уважні. (с) :)
    То моє хоббі, збір історій про лікарське головотяпство. Принагідно, доводиться читати троха медичної літератури.
    Ніколи не стверджував, що ЗНАЮ ВСЕ. Навіть навпаки, ми, зазвичай, НІЧОГО НЕ ЗНАЄМО. Версії висувати не заважає.

ЗІ: наявність Диплому - не гарантія ЗНАННЯ. Нє?
    ЗІ2:смерть внаслідок ідіотського лікування - норма у нашій країні. Ви того не знали?

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Якщо то питання до мене :) , то я з вами згодна. Дякую за відповідь!

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

одрі, про що зараз найбільше в житті мрієш? не такого типу, чобітки, светерок... а шось таке як робота, проект, подорож імхо....;)

20. odree

odree Well-Known Member

про чобітки светерок не мрію ніколи :) а далі ти сама практично відповіла 1 - робота (маю певні задуми і стараюся їх втілити); 2 - змінити місце проживання (не Львів, а саме помешкання); 3 - подорож з чоловіком кудись в далекі теплі краї;